piter2647
14-02-2010 - 14:16
Adam Małysz znów wielki!! Jest wicemistrzem olimpijskim.Dał się pokonać tylko Simonowi Ammanowi który znajduje się w wybornej formie.A to jeszcze nie koniec bo jeszcze konkurs na dużej skoczni,a oprócz Adama liczymy tez na Tomka Sikore który bedzie startował dzisiaj(14.02) i oczywiście na Justynke Kowalczyk która będzie startowac w poniedziałek(15.02).Do boju POLACY!!
cherry_sweet
14-02-2010 - 17:22
Nie ZNÓW, bo nigdy nie przestał być wielkim.
Adaś zawsze był wielki, a za chwileczkę Tomek Sikora zaczyna swoje zmagania, tak więc przed telewizory i trzymajmy kciuki.
dzemek
14-02-2010 - 20:46
Niestety Sikorze dobrze nie poszło ale Bjoerndalen, Slesingr czy też inni faworyci bardzo daleko. Ten śnieg, deszcz czy co to było? naprawdę przeszkodziło wielu zawodnikom, strzelac w takich warunkach to naprawdę loteria nie wspominając już o biegu.
.::Słup::.
14-02-2010 - 21:08
Francuzowi dopisało szczęście, śnieg, czy tam deszcz pomógł. Zasłużył sobie, pobiegł świetnie. Chorwat na trzecim, także zaskoczenie. Faworyci daleko, Bjoerndalen dopiero 17.
piter2647
15-02-2010 - 13:49
Sikora miał pecha no ale coz...czekamy na kolejne zawody w udziałem Tomka.Ale dzisiaj Justyna i mam nadzieje na drugi medal najlepiej zloty
Gratulacje dla Adasia ! Oby tak dalej , szkoda Sikory ale cóż potem będzie lepiej.
Szarlatan
15-02-2010 - 20:06
CYTAT(polik @ 15-02-2010 - 20:02)

Gratulacje dla Adaśa ! Oby tak dalej , szkoda Sikory ale cóż potem będzie lepiej.
Panie redaktorze!
To jak? Za pół godziny mamy pierwsze złoto na IO?
edit
W okolicznościach zaistniałych bardzo cieszymy sięz brązu. Brawo Justyna!
Michel
19-02-2010 - 22:08
brawo justyna ,jestes najlepsza,bjoergen oficjalnie jest "chora na astme" i moze legalnie sie koksowac niektorych srodkow inne zawodniczki brac nie moga i to bylo niestety widac,podejrzewam ze na 30 bedzie podobnie,norwezka biega jak maszyna nie widac nic zmeczenia,przy rownych szansach justynka pyknela by ja jak chciala.
vahala
20-02-2010 - 10:18
Po szumie jaki ostatnio zgotowała austriacka ekipa nie mialbym nic przeciwko gdyby Grzegorz nie wywalczył medalu na duzej skoczni

- oni wszyscy sa siebie warci a naginanie przepisów i kombinowanie to ich specjalność
piter2647
20-02-2010 - 11:12
Justyna płakała po biegu ze szczęścia a ci idioci z tvp

mówili że płacze bo jest zawiedziona brązem.Żal mi ich.BRAWO JUSTYNA JESTES WIELKA!! A co do Skoków to moge sie założyć ze Amman i bez tych wiazan by wszytkich bil na lep.Jest poprostu w wybornej formie!
misiek9
20-02-2010 - 13:44
Justyna płakała, bo groziła jej dyskwalifikacja za bieganie łyżwą jeszcze przed wyznaczoną linią. Mówiła, że wszystkie tak robią, ale ona nie potrafi tego ukryć
Michel
20-02-2010 - 17:49
ttp://vancouver.interia.pl/vancouver/news/rywalki-kowalczyk-przyjmuja-sterydy,1442057
a moze tak je wyslac na paraolimpiade? tak mocno chore kto je dopuscil do uprawiania sportu wyczynowo?
VES_111
20-02-2010 - 20:31
Małysz był i będzie wielki... ale niestety Ammann jest jak narazie po za zasięgiem
Patmich
20-02-2010 - 21:47
Małysz zajął drugie miejsce w konkursie na wielkiej skoczni i zdobył drugi srebrny medal na tych igrzyskach
piter2647
21-02-2010 - 11:07
BRAWO ADAM!!!!!!!
mikiop1
21-02-2010 - 20:43
Narazie ale bedzie lepiej jesli jeszcze moze byc a jest bardzo dobzre:)
vahala
22-02-2010 - 02:03
no i w curlingu szwedzi niestety ograli norwegów, ktorzy rażąca niedokladnoscią puszczenia ostatniego kamienia zgotowali sobie porazkę - szkoda troche ale jest jeszcze szansa wyprzedzenia kanady, oby..
Kangur
22-02-2010 - 22:04
Być może ktoś już miał przyjemność posłuchać, ale dla reszty - Mickiewicz XXI wieku:
http://www.youtube.com/watch?v=Pns8CwE-sBcNie wiem jak wy, ale ja następnym razem zamykam się w ciemnym pomieszczeniu, puszczam radyjko i odpływam do krainy szczęścia i radości Zimocha
SwietlistyMrok
27-02-2010 - 21:23
Alien4321
27-02-2010 - 21:32
CO BY BYŁO GDYBY BYŁA ASTMATYCZKĄ
BRAWO JUSTYNA!!!!!!RYCZAŁEM GŁOŚNIEJ NIZ KOMENTATOR.......
Liverpooldian
27-02-2010 - 21:34
JEST!! Justyna!! Brak słow..
VES_111
27-02-2010 - 21:35
Bardziej mnie to wzruszyło niż medale małysza...ale i tak piękno sportu to jest to

MAMY 2 MEDAL DZISIAJ ! COŚ NIESAMOWITEGO
piter2647
28-02-2010 - 12:16
Justyna pokazala ze bez tabletek na astme tez sie da
vahala
28-02-2010 - 13:31
Norwegowie niestety przegrali finał i piepszeni kanadyjczycy z łysym kapitanem kondomem zebrali pule

nie wiem czemu ale jakos od pewnego czasu to gospodarze igrzysk prowadzą lub rywalizuja w czołowce klasyfikacji medalowej - jakiś przywilej ? Kanada nigdy nie była taka mocna jak teraz - troche to smierdzi ale to moje skromne zdanie - Norwegowie pokazali klase ale 2 endy były do wygrania.
Ze wszystkich polskich medali cieszę się tak samo - bo ci co je wywalczyli zaslugują na niesamowity szacun - zostawili troche zycia na tych igrzyskach, a Justyna, ja pierdziele, kocham ją - ona jeszcze o tym nie wie ale mam nadzieje ze wyjdzie za mnie jak jej to powiem, pomimo ze sie nie znam na tych piepszonych biegach

dzemek
28-02-2010 - 18:36
CYTAT(vahala @ 28-02-2010 - 13:31)

Norwegowie niestety przegrali finał i piepszeni kanadyjczycy z łysym kapitanem kondomem zebrali pule

nie wiem czemu ale jakos od pewnego czasu to gospodarze igrzysk prowadzą lub rywalizuja w czołowce klasyfikacji medalowej - jakiś przywilej ? Kanada nigdy nie była taka mocna jak teraz - troche to smierdzi ale to moje skromne zdanie - Norwegowie pokazali klase ale 2 endy były do wygrania.
Rzadko kiedy jestem uszczypliwy i wredny ale jak zapoznasz się z historią curlingu i odsetkiem ludzi w jakim kraju najwięcej ludzi uprawia curling to możez wrócic do tego tematu.
vahala
28-02-2010 - 22:51
No ja jednak bywam uszczypliwy czesciej bo denerwującym się wydaje dla mnie gdy ktoś na forum mówi mi o oczywistościach odsyłając przy tym do historii sportu w którym przynajmniej 6 lat jestem na bieżąco. To że w Kanadzie uprawia go prawie milion zawodników nie oznacza że złoty medal jest z góry ustalony, tym bardziej że to kraje skandynawskie - Nor-Szwe-Fin - mogą się pochwalić sporymi osiagami ostatnimi laty.
Piszac ze Kanada nigdy nie byla taka mocna miałem na myśli ogólną klasyfikacje i porównanie do lat poprzednich kiedy to nie zdobywała powyzej 10 złotych krążków. Do tematu zapewne w najblizszym czasie nie wrócimy bo igrzyska dobiegają końca.
pzdr
aselto
28-02-2010 - 23:58
6 lat w curlingu? Ja jebie

Toz to najnudniejszy sport ever. Golf jest ciekawszy.
Aż mi się przypomniał legendarny tekst z pewnego forum (

) :
"Swoją drogą to Gorthard fajną masz pasję, nie ma co .Kochasz to, co wszyscy mają w dupie. To prawie jak z kibicami Heko Czermno"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.