Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: IO w Vancouver 2010
LFC FAN SITE > My kibice > Pogawędki o wszystkim
piter2647
Adam Małysz znów wielki!! Jest wicemistrzem olimpijskim.Dał się pokonać tylko Simonowi Ammanowi który znajduje się w wybornej formie.A to jeszcze nie koniec bo jeszcze konkurs na dużej skoczni,a oprócz Adama liczymy tez na Tomka Sikore który bedzie startował dzisiaj(14.02) i oczywiście na Justynke Kowalczyk która będzie startowac w poniedziałek(15.02).Do boju POLACY!!
cherry_sweet
Nie ZNÓW, bo nigdy nie przestał być wielkim. wink.gif
bycu
Adaś zawsze był wielki, a za chwileczkę Tomek Sikora zaczyna swoje zmagania, tak więc przed telewizory i trzymajmy kciuki. wink.gif
dzemek
Niestety Sikorze dobrze nie poszło ale Bjoerndalen, Slesingr czy też inni faworyci bardzo daleko. Ten śnieg, deszcz czy co to było? naprawdę przeszkodziło wielu zawodnikom, strzelac w takich warunkach to naprawdę loteria nie wspominając już o biegu.
.::Słup::.
Francuzowi dopisało szczęście, śnieg, czy tam deszcz pomógł. Zasłużył sobie, pobiegł świetnie. Chorwat na trzecim, także zaskoczenie. Faworyci daleko, Bjoerndalen dopiero 17.
piter2647
Sikora miał pecha no ale coz...czekamy na kolejne zawody w udziałem Tomka.Ale dzisiaj Justyna i mam nadzieje na drugi medal najlepiej zloty biggrin.gif
polik
Gratulacje dla Adasia ! Oby tak dalej , szkoda Sikory ale cóż potem będzie lepiej.
Szarlatan
CYTAT(polik @ 15-02-2010 - 20:02) *
Gratulacje dla Adaśa ! Oby tak dalej , szkoda Sikory ale cóż potem będzie lepiej.

Panie redaktorze!
karas
To jak? Za pół godziny mamy pierwsze złoto na IO?

edit

W okolicznościach zaistniałych bardzo cieszymy sięz brązu. Brawo Justyna!
Michel
brawo justyna ,jestes najlepsza,bjoergen oficjalnie jest "chora na astme" i moze legalnie sie koksowac niektorych srodkow inne zawodniczki brac nie moga i to bylo niestety widac,podejrzewam ze na 30 bedzie podobnie,norwezka biega jak maszyna nie widac nic zmeczenia,przy rownych szansach justynka pyknela by ja jak chciala.
vahala
Po szumie jaki ostatnio zgotowała austriacka ekipa nie mialbym nic przeciwko gdyby Grzegorz nie wywalczył medalu na duzej skoczni cool.gif - oni wszyscy sa siebie warci a naginanie przepisów i kombinowanie to ich specjalność
piter2647
Justyna płakała po biegu ze szczęścia a ci idioci z tvp laugh.gif mówili że płacze bo jest zawiedziona brązem.Żal mi ich.BRAWO JUSTYNA JESTES WIELKA!! A co do Skoków to moge sie założyć ze Amman i bez tych wiazan by wszytkich bil na lep.Jest poprostu w wybornej formie! rolleyes.gif
misiek9
Justyna płakała, bo groziła jej dyskwalifikacja za bieganie łyżwą jeszcze przed wyznaczoną linią. Mówiła, że wszystkie tak robią, ale ona nie potrafi tego ukryć wink.gif
Michel
ttp://vancouver.interia.pl/vancouver/news/rywalki-kowalczyk-przyjmuja-sterydy,1442057

a moze tak je wyslac na paraolimpiade? tak mocno chore kto je dopuscil do uprawiania sportu wyczynowo?
VES_111
Małysz był i będzie wielki... ale niestety Ammann jest jak narazie po za zasięgiem
Patmich
Małysz zajął drugie miejsce w konkursie na wielkiej skoczni i zdobył drugi srebrny medal na tych igrzyskach smile.gif
piter2647
BRAWO ADAM!!!!!!!
mikiop1
Narazie ale bedzie lepiej jesli jeszcze moze byc a jest bardzo dobzre:)
vahala
no i w curlingu szwedzi niestety ograli norwegów, ktorzy rażąca niedokladnoscią puszczenia ostatniego kamienia zgotowali sobie porazkę - szkoda troche ale jest jeszcze szansa wyprzedzenia kanady, oby.. mellow.gif
Kangur
Być może ktoś już miał przyjemność posłuchać, ale dla reszty - Mickiewicz XXI wieku: http://www.youtube.com/watch?v=Pns8CwE-sBc

Nie wiem jak wy, ale ja następnym razem zamykam się w ciemnym pomieszczeniu, puszczam radyjko i odpływam do krainy szczęścia i radości Zimocha
SwietlistyMrok
Rycze ze szczęścia k**wa!!!!!!,Justynka jest Bogiem!!!!!!!!!!!!!!.Piękno sportu i totalny sprint o pół narty w maratonie smile.gif smile.gif smile.gif
Alien4321
CO BY BYŁO GDYBY BYŁA ASTMATYCZKĄ
BRAWO JUSTYNA!!!!!!RYCZAŁEM GŁOŚNIEJ NIZ KOMENTATOR.......
Liverpooldian
JEST!! Justyna!! Brak słow..
VES_111
Bardziej mnie to wzruszyło niż medale małysza...ale i tak piękno sportu to jest to tongue.gif

MAMY 2 MEDAL DZISIAJ ! COŚ NIESAMOWITEGO
piter2647
Justyna pokazala ze bez tabletek na astme tez sie da tongue.gif
vahala
Norwegowie niestety przegrali finał i piepszeni kanadyjczycy z łysym kapitanem kondomem zebrali pule mad.gif nie wiem czemu ale jakos od pewnego czasu to gospodarze igrzysk prowadzą lub rywalizuja w czołowce klasyfikacji medalowej - jakiś przywilej ? Kanada nigdy nie była taka mocna jak teraz - troche to smierdzi ale to moje skromne zdanie - Norwegowie pokazali klase ale 2 endy były do wygrania.

Ze wszystkich polskich medali cieszę się tak samo - bo ci co je wywalczyli zaslugują na niesamowity szacun - zostawili troche zycia na tych igrzyskach, a Justyna, ja pierdziele, kocham ją - ona jeszcze o tym nie wie ale mam nadzieje ze wyjdzie za mnie jak jej to powiem, pomimo ze sie nie znam na tych piepszonych biegach smile.gifsmile.gifsmile.gif
dzemek
CYTAT(vahala @ 28-02-2010 - 13:31) *
Norwegowie niestety przegrali finał i piepszeni kanadyjczycy z łysym kapitanem kondomem zebrali pule mad.gif nie wiem czemu ale jakos od pewnego czasu to gospodarze igrzysk prowadzą lub rywalizuja w czołowce klasyfikacji medalowej - jakiś przywilej ? Kanada nigdy nie była taka mocna jak teraz - troche to smierdzi ale to moje skromne zdanie - Norwegowie pokazali klase ale 2 endy były do wygrania.

Rzadko kiedy jestem uszczypliwy i wredny ale jak zapoznasz się z historią curlingu i odsetkiem ludzi w jakim kraju najwięcej ludzi uprawia curling to możez wrócic do tego tematu.
vahala
No ja jednak bywam uszczypliwy czesciej bo denerwującym się wydaje dla mnie gdy ktoś na forum mówi mi o oczywistościach odsyłając przy tym do historii sportu w którym przynajmniej 6 lat jestem na bieżąco. To że w Kanadzie uprawia go prawie milion zawodników nie oznacza że złoty medal jest z góry ustalony, tym bardziej że to kraje skandynawskie - Nor-Szwe-Fin - mogą się pochwalić sporymi osiagami ostatnimi laty.

Piszac ze Kanada nigdy nie byla taka mocna miałem na myśli ogólną klasyfikacje i porównanie do lat poprzednich kiedy to nie zdobywała powyzej 10 złotych krążków. Do tematu zapewne w najblizszym czasie nie wrócimy bo igrzyska dobiegają końca.

pzdr
aselto
6 lat w curlingu? Ja jebie smile.gif Toz to najnudniejszy sport ever. Golf jest ciekawszy.
Katun
Aż mi się przypomniał legendarny tekst z pewnego forum ( wink.gif ) :
"Swoją drogą to Gorthard fajną masz pasję, nie ma co .Kochasz to, co wszyscy mają w dupie. To prawie jak z kibicami Heko Czermno"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.