Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Piosenki
LFC FAN SITE > My kibice > Dla kibica
Stron: 1, 2, 3, 4
Soprano
Hej!
Jak kto?? ma jakies linki do piosenek z Anfield niech wrzuci tu link.
Oczywi??cie nie chodzi mi o teksty tylko .wav bÄ?d?? .mp3

Szczeg??lnei zalezÄ???o by mi na piosenkach o Luise GArcii i Stevenie, ale wszystkie beda mile widziane.
Mam na dysku ich kilka (na??cie?). jakby kto?? mial wolne miejsce gdzie?? na serwerze to moge je tam wrzucic (np. smyku i umiescic na stronie).
mam m.in:
YNWA, Fields of AR, Team of Carraghers, SheLovesYou,RingOfFire, YouareNotSinging, We Love You Liverpool, Rafa Benitez, HArry KEwell, Scouser Tommy i jeszcze co?? by sie tam znalaz??o. Oczywiscie wsyzstko ??piewane przez kibic??w smile.gif

Soprano
jodmak
Witam Soprano

Czy m??g??by?? wrzuciÄ? je na rapidashare albo megaupload albo yousendit my to sciagniemy i wrzucimy na strone. Mamy kilkanascie wersji YNWA i kilka przyspiewek kibicow oraz cala plyte, ktorej juz nawet nie pamietam tytulu smile.gif Za jakis czas powinno sie to pojawic na stronie ale z checia wrzucimy i podamy Ci linki juz teraz. czytaj za jakis czas jak uda sie wrzucic biggrin.gif
Dudek
ja wrzucam zaraz The Fields Of Anfield Road..
pico
Jakby co to ja mam serwer, na kt??ry mo??ecie spokojnie wszystko wrzuciÄ?, z tym ??e mo??liwe bÄ?dzie to po 20 sierpnia.

Je??li chcecie skorzystaÄ? to napiszcie tutaj lub proszÄ? o kontakt na gg.

pozdrawiam
Soprano
Spoko, jutro wpakuje wszystko w 1 plik zip i wrzuce gdzies tam.
Dudek akurat Fields of Anfield Road chyba nie musisz wrzucaÄ? bo to wsyzscy znaja i majÄ? smile.gif

Aha jodmak mam wrzuciÄ? tylko te ??piewane przez kibic??w czy jakies tam piosenki tez ?

Soprano

PS. Aha mam tez pe??no kompilacji po finale z Milanem. i 2 chyba najwspanialsze: jedno zrobione przez SkySPorts (chyba) z tym wierszem czytam w tle (There are places...) - uwazane na wielu forum za najlepsze podsumowanie fina??u no i w .wav komentarze do bramek z Radio5 ("... it's wonderfull it's marvelous, it's 3-3 !!) ciÄ?gle ciary mnie przechodza jak tego s??ucham). Aha jeszcze jedno ciekawe to reakcja fan??w na obronionego karnego Shevy przez Dudka - co?? podobnego jak to po koncowym gwizdku z czel$i. Og??lnie mam w 3 d*** tego smile.gif WrzuciÄ? tez to ?

Soprano
Dudek
Soprano ne pytaj tylko wstawiaj! Na pewno Jodmak, albo smyku da na stronke!

A wiec wstawiaj!!
Pozdro Soprano & all :]
Soprano
Qrde ale miaÄ???m problemy
najpier na MEgaUpload 2 razy przy 70% co?? sie zacie??o.
Wys??a??em w ko??cu na inny serwer.
Ale transfer wysy??ania tez fatalny sad.gif

ALe part1 juz jest.
na razie tylko 3 pliki (wpakowa??em je do zip'a).

Part1 nosi nazwÄ?" prze??yjmy to jeszcze raz" zawiera:
-.mp3 komentarz do bramek z RadioCity
-podsumowanie fina??u ze SKySports
-reakcja fan??w na trybunach po obronionym karnym przez Dudka wykonywanym przez Scheve.

Za jaki?? czas wrzuce piosenki i inne rzeczy

Mi??ego ogladania, napiszcie jak sie podoba
tu jest link:

Part1- przezyjmy to jeszcze raz

Soprano
jodmak
ja nie moge tego sciagnac nie wiem czemu:( Pisze ze transfer zostal wykorzystany lub plik skasowany
Soprano
No faktycznei mi tez nie dzia??a, nie mam pojÄ?cia dlaczego, wszystko by??o ok..
moze po prostu juz u??ytkownicy ??ciÄ?gnÄ?li to tyle razy ??e limit sie wyczerpa??...

Soprano
Soprano
A to mo??ecie ??ciÄ?gnÄ?Ä??

RadioCity

Soprano
Dudek
dzieki Soprano!! na rapidzie mi chodzi!!
Soprano
CYTAT(Dudek @ Aug 10 2005, 04:44 PM)
dzieki Soprano!! na rapidzie mi chodzi!!
*

ok, to wrzucam na rapida reszte

Soprano
Soprano
Kolejna porcja, wrzuci??em do zip'a zn??w bo kazda osobno ??adowac to by??aby g??upota

piosenki

Soprano
tuniol
Soprano moglbys wrzucic na jakis serwer jeszcze raz ta kompilacje Sky Sports i reakcje fanow?
Soprano
CYTAT(tuniol @ Aug 13 2005, 02:42 PM)
Soprano moglbys wrzucic na jakis serwer jeszcze raz ta kompilacje Sky Sports i reakcje fanow?
*

M??wisz masz: wink.gif

Trybuny

Kompilacja SkySports

Soprano
tuniol
Dzieki Soprano
Soprano
Kolejny plik z mojego zbioru smile.gif (odkry??em ??e w katalogu huge picks mam tez filmiki wink.gif )

Tym razem nietypowe wykonanie YNWA bo od??piewane o 6 rano na lotnisku (oczywi??cie po finale LM)

----> YNWA <----

mi??ego oglÄ?dania

Soprano

PS. Aha kto?? wog??le to oglÄ?da bo jesli nie to nie mam sensu abym to wysy??a?? bo do??c powoli to wysy??anie idzie unsure.gif
Katun
Tak, ja to oglÄ?dam, a to ju?? wystarczajÄ?cy pow??d, ??eby?? wysy??a?? ;P
PozdRawiam smile.gif
Kangur
Oto link do You'll never walk alone, wykonane przez Gerry and the Pacemakers (to ten utw??r co leci na Anfield wink.gif )
http://rapidshare.de/files/3974332/You_ll_..._alone.mp3.html
Dudek
dzieki soprano za linki!! mozesz dawac wiecej smile.gif
Soprano
Dzi?? wrzuci??em reakcje fan??w po golu na 3-3 Alonso:

---> Alonso <---

Soprano
Giba_lfc
Mam dla was piosenke...nie zwiÄ?zana z lfc ale bardzo rozweselajÄ?com biggrin.gif tongue.gif

Piosenka biggrin.gif

Piosenka
pico
CYTAT(Giba_lfc @ Aug 27 2005, 07:07 PM)
Mam dla was piosenke...nie zwiÄ?zana z lfc ale bardzo rozweselajÄ?com biggrin.gif  tongue.gif

Piosenka biggrin.gif

Piosenka
*

Kolega, albo znalaz??e?? jÄ? przypadkiem, albo jestes m??j ziom z Rudy ??lÄ?skiej...
Nie wolno dawaÄ? takich brzydkich piosenek na forum, nie ??adnie. Co sobie o mnie tutaj pomy??lÄ?? tongue.gif

pozdrawiam
Giba_lfc
Nie jestem z rudy ale blisko niej i znam tam paru ziomkow:P.zobaczysz ze ludzie do rudy bada przyjezdzac z milÄ? checia:D

^^^^ ^^^^
L F C K S G
RAFA (L)
Wstawil by ktos jeszce raz hymn Liverpoolu? Bardzo mi zalezy. zgory dzieki
browar
KOD
http://rapidshare.de/files/4542832/liverpool_-_football_collection_-_you_ll_never_walk_alone_fans_.mp3.html
ar2r
Mam prosbe do wszystkich chetnych, ktorzy moga poswiecic mi chwile czasu. Mianowicie lykne wszystkie przyspiewki jakie posiadacie smile.gif . Prosilbym o kontakt meilowy. Meil moglby zawierac spis posiadanych przez Was piesni, a ja odpisze z moim zapotrzebowaniem.
Wielkie dzieki z gory.
sorry za klopot
ps. czy ktos jest zorietowany co spiewali kibice pod koniec meczu z CFC na Anfield(chodzi o polfinal CL)? Mam pewne pomysly ale chce sie upewnic.
Katun
Mógłby ktos zarzucić "Liverbird Upon My Chest", oraz pełna wersją "Fields of Anfield Road" ?
Byłbym wdzięczny smile.gif
Randy
QUOTE(ar2r @ Sep 16 2005, 05:24 PM)
Mam prosbe do wszystkich chetnych, ktorzy moga poswiecic mi chwile czasu. Mianowicie lykne wszystkie przyspiewki jakie posiadacie smile.gif . Prosilbym o kontakt meilowy. Meil moglby zawierac spis posiadanych przez Was piesni, a ja odpisze z  moim zapotrzebowaniem.
Wielkie dzieki z gory.
sorry za klopot
ps. czy ktos jest zorietowany co spiewali kibice pod koniec meczu z CFC na Anfield(chodzi o polfinal CL)? Mam pewne pomysly ale chce sie upewnic.
[right][snapback]6313[/snapback][/right]

Tez sie zgłaszam,
Soprano
QUOTE(ar2r @ Sep 16 2005, 06:24 PM)
Mam prosbe do wszystkich chetnych, ktorzy moga poswiecic mi chwile czasu. Mianowicie lykne wszystkie przyspiewki jakie posiadacie smile.gif . Prosilbym o kontakt meilowy. Meil moglby zawierac spis posiadanych przez Was piesni, a ja odpisze z  moim zapotrzebowaniem.
Wielkie dzieki z gory.
sorry za klopot
[right][snapback]6313[/snapback][/right]

Chodzi Ci o: "We shall not be moved " ?
MaG_87
a wlasnie A propos: we shell not be moved, moglby ktos wrzucic to na serwer bo ja nigdzie nie moge tego znalezc...
Soprano
Katun tu masz Fields of Anfield Road: FoAR

We shall not be moved- macie w tym filmiku z trybuny the Kop w samej końcówce spotkania z czel$i a chyba amcie ten filmik wiec go nie ładuje

a tu ten krótki filmik z lotniska: Lotnisko
m89
Kurna cos nie moge sciagnac tego filmiku... :/

Fields of Anfield sciagnalem bez problemu i to jest wlasnie ta piosenka o ktora mi chodzilo, wiec wielkie dzieki Soprano!

Kangur
A ja bym poprosił o "We won it 5 times" czy jakoś tak. Da się załatwić, Soprano? Władco Mp3? smile.gif
Soprano
Z tym bedzie problem bo wiadomo że zacżeto to spiewac po Istambule, ael da sie załatwić wink.gif
Katun
QUOTE(Fields of Anfield Road)
Outside the Shankly Gates
I heard a Kopite calling
Shankly they have taken you away
But you left a great eleven
Before you went to heaven
Now it's glory round the Fields of Anfield Road.

All round the Fields of Anfield Road
Where once we watched the King Kenny play (and he could play)
We had Heighway on the wing
We had dreams and songs to sing
Of the glory round the Fields of Anfield Road

Outside the Paisley Gates
I heard a Kopite calling
Paisley they have taken you away
You led the great 11
Back in Rome in 77
And the Redmen they are still playing the same way
All round the Fields of Anfield Road
Where once we watched the King Kenny play (and he could play)
We had Heighway on the wing
We had dreams and songs to sing
Of the glory round the Fields of Anfield Road

Oto cała piosenka smile.gif
Jak ktoÅ› zarzuci mp3 z TYM wykonaniem, ma u mnie piwo smile.gif

I jeszcze bym prosił jeśli ktoś ma o "We are Liverpool" jeśli to nie kłopot.
Pozdrawiam smile.gif
giba_15
Moze mi ktoÅ› przetlumaczyc te piosenke o naszym drapaczu chmur "Crouch" :
Oh Mr Crouch, Wont you tell me why the world in which you're living is so ta-all.
Oh Mr Crouch, all the way up there, how the hell can you even see the ba-all.

Oh Mr Crouch, wont you tell me how you breathe up there where the air is so Thi-in,
Oh Mr couch, it doesnt matter as long as you score the goals that make us Wi-in

I moze ktos ma mp3 jak to spiewaja...bo jescze tego nei slyszalem ;]
Saunter
Kurde, te linki do Stambułu nie działają. Soprano, lub ktoś inny, wrzucilibyście ten komentarz ze SkySportu, reakcję trybun, ogólnie wszystko co ze Stambułem.
Soprano
Mam tego cała mase... ale nie chce mi sie tego wrzucać wink.gif

zdjęc tez w 3 d***
jak tylko znajde czas...

ostatnio znów to wszyustko ogladałem... łza się woku ciągle kręci

"it's wonderful, it's marvelous, it's 3-3 in the european cup final !!"
Saunter
Ejże, nie gadoj tyle, tylko zarzuć smile.gif
kasia_tree
a ja mam dla was YNWA śpiewane przez squad z 1971 roku, z przemową samego Callaghana smile.gif ----> click HERE wink.gif
Saunter
Ma ktoś tę melodyjkę na styl hiszpański co była na samym początku każdej "Rafalucji"?
LoLo
Właśnie dziś udało mi się ściągnąć z sieci płytkę This is Anfield, w sumie 20 kawałków
Powiedzcie gdzie i jak to zrobić, to wrzucę na jakiś upload
pico
QUOTE(LoLo @ Jan 22 2006, 09:45 AM)
Właśnie dziś udało mi się ściągnąć z sieci płytkę This is Anfield, w sumie 20 kawałków
Powiedzcie gdzie i jak to zrobić, to wrzucę na jakiś upload
[right][snapback]14963[/snapback][/right]

wchodzisz na www.rapidshare.de i klikasz przeglądaj. Wybierasz ten plik /spakuj rarem/ i dajesz ok. Następnie naciskasz Upload! i czekasz, czekasz, czekasz... Jak już się doczekasz to kopiujesz link który Ci się pokaże i jak najszybciej wchodzisz na forum i wklejasz tongue.gif
powodzenia i z góry dzięki. ja tej płyty szukam od pół roku i prosze o nią smyka biggrin.gif

pozdrawiam
LoLo
OK tak zrobiÄ™
ale teraz muszę wyskoczyć do buka coś obstawić
spróbuje się z tym pobawić koło 14
Koper
Soprano bardzo Cie prosze wrzuc mi na rapidshare ten hymn spiewany o 6 i jak masz ta piosenke : La la la Benitez (...) tamte liinki juz nie dzialaja :/ Z góry dzieki !
LoLo
Płyta This is Anfield dla tych co mogą zassać przez P2P
http://www.torrentportal.com/download/2952...Vampire.torrent

Niebawem zrobiÄ™ upload na www.rapidshare.de
odrobinę cierpliwości

OK wrzuciłem na rapidshare, w tej chwili 5%
płytka ma coś ponad 80 MB
mam nadzieję, że zdążę przed meczem
a swoją drogą obstawiłem w meczu remis do przerwy
co o tym myślicie?

No jest nieźle Upload-Speed wzrasta już 30%

57%
brawo Maciek Żurawski: Motherwell-Celtic 0-1

Spoko widzę, że przed meczem damy radę
Upload-Speed: 10.34 KB/Sec, 36.1 minutes remaining.
73 % (62747 KB of 84975 KB)

Jeszcze momencik
91% (77729 KB of 84975 KB)
przyjemnego słuchania
ja spadam na meczyk
Common Liverpool
LoLo
Ajajaj siedziałem nad tym kilka ładnych godzin a wy co? Nic?
No co jest? Hej, żadnego odzewu. Nie podoba wam się czy co?
Fuck!

Lolo, taki jesteś niecierpliwy? Regulamin zabrania pisania 2 postów pod sobą, jak chcesz coś dodać to od tego jest opcja EDYTUJ. I nie przeklinać mi tu! A za piosenki na pewno wszyscy są Ci bardzo wdzięczni...
Koper
Dziekujemy Ci LoLo nasz za piekna plytke i wrzucenie ... Amen biggrin.gif
Yachu
No dzięki Ci wielkie LoLo.Chętnie posłucham. Mam na dysku pare piosenek z tego albumu lecz reszty nie pomgłem znaleźć. Wiec dzieki tobie sobie posłucham czegoś nowego. biggrin.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.