Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liverpool - Chelsea plan wycieczki :)
LFC FAN SITE > My kibice > Dla kibica
smyku
Witam smile.gif

Może się wydawać, że maj to odleeeeeegły termin, ale ponieważ gramy z Chelsea w długi weekend majowy, to już DZIŚ ciężko jest o tanie loty, o hotelu nie mówiąc.

Dlatego piszę do wszystkich zainteresowanych tematem - że należy zamawiać, rezerwować i bukować.

Moje pytanie brzmi tak:

Kto chciałby ze mną (2 osoby) zamieszkać w pokoju, bo hotel który mamy już "obadany" ma same drogie dwu i jedn-osobowe pokoje. Od 35 Ł wzwyż... więc potrzebuję dwóch jednostek, które razem ze mną stworzą trój...znaczy zamieszkają w pokoju we trójkę wink.gif

Tylko wiecie, kto pierwszy ten lepszy, ja wiem, że władza przyciąga, każdy chce uszczknąć odrobinę z tego tortu biggrin.gif

A tak serio - czekam na PMy, mejle, gg, cokolwiek, jeśli będą 2 osoby (może być para, mam mocny sen tongue.gif wink.gif ) to od razu zabukuję miejscówkę.

Co do lotów, Wizzair widzi to tak:

Katowice/Kraków » Liverpool

data lot odlot przylot cena łączna
Śr 28 Kwi 10 W6 105 12:15 13:50 89 PLN
Pt 30 Kwi 10 W6 105 12:15 13:50 129 PLN

Liverpool » Katowice/Kraków

data lot odlot przylot cena łączna

Nd 02 Maj 10 W6 106 14:20 17:45 219 PLN

Łącznie 370 zł

Ryanair nie leci z Krakowa 30 kwietnia i nie wraca 2 maja. Zamiast tego można lecieć 29 kwietnia... a powrót dopiero 4 maja :/ Ogólnie tylko Wizir z krakowa/katowic polecam.

Można lecieć z/do Wawy, ale baaardzo wcześnie są wyloty (6.00 i 8.45)

Chyba, że ktoś ma lepsze pomysły? smile.gif
Majkel
Erm mam propozycje. Zobacz ile by był wlot do Birmingham, to bym zaoferował ci darmowy nocleg w domu. Wtedy na dzień meczu na pociąg i jedziemy. A ile za bilety?
Oti
Hotelik klepnął mi Mariusz w terminie 29.04-04.05.Jednak coś będę musiał przyciąć z tego pobytu,gdyż jest to troszke za długo jak dla mnie.Czekam na jakieś info osob lecących z Katowic,tak by nie lecieć samemu.
Jutro bukuję samolot.
Przepiórek
Oti, dwuosobowy pokój masz zabukowany w dniach 29.04-04.05, ale w każdej chwili można rezerwację przyciąć z jednej lub z drugiej strony, a nawet z obu stron. Tak, by dopasować ją do zarezerwowanych lotów.
Oti
Elegancko.Dziękuję jeszcze raz za okazaną pomoc.
lewik
Przepiór, jaki hotel rezerwowales?

Loty mam takie

W6 405 Warszawa 30. kwi 2010 06:00 Liverpool 30. kwi 2010 07:45
W6 406 Liverpool 03. maj 2010 08:20 Warszawa 03. maj 2010 11:45

Sochal chyba tez sie na ten lot wbil
Przepiórek
Tam gdzie byliśmy na Birmingham: http://www.internationalinn.co.uk/
lewik
podziekowal
liverbull
Już gdzieś informowałem na forum o tym ale jest w Liverpool Kasia, która ma do zaoferowania dwa pokoje na noclegi maksymalnie 6 osób. od osoby 10Ł za noc.
Jeśli ktoś chce to posiłki też są dostępne np pierogi, bigos, zupy... (po prostu Polska kuchnia) bardzo smaczna.
Jak byście byli zainteresowani to piszcie. podam kontakt
Oti
Halo dobrzy ludzie.Osiemnaście osób na liscie a cisza jak na cmentarzu.
ps.Yodzik kiedy startujesz?
JulJan
CYTAT(Przepiórek @ 11-01-2010 - 23:53) *
Oti, dwuosobowy pokój masz zabukowany w dniach 29.04-04.05, ale w każdej chwili można rezerwację przyciąć z jednej lub z drugiej strony, a nawet z obu stron. Tak, by dopasować ją do zarezerwowanych lotów.

Wbijam harpuna po uzgodnieniu z Otim na miejsce w tym pokoju.Bedzie "Cafe Futbol'...........

Ja jeszcze nie wiem jak bede leciał.......

JJ
yoda
CYTAT(Oti @ 12-01-2010 - 15:28) *
Halo dobrzy ludzie.Osiemnaście osób na liscie a cisza jak na cmentarzu.
ps.Yodzik kiedy startujesz?

..presji nie ma...
ja na razie mam co innego na głowie do poukładania..
6 tego derby...zaraz po meczu-
7 go na narty
18 tego domowy w LE
25 wyjazdowy w LE..
..także narazie mam kartę rezerwacjami zapchaną....
fts
witam wszystkich!! jestem nowym czlonkiem na forum. widze ze organizujecie wyjazd w maju na liverpool. tez jestem osobiscie zainteresowany wyjazdem i mam pytnaie w jaki sposob mozna zdobyc bilet na ten mecz????? bylem kiedyn na meczu ligi mistrzow i bilet kupile normalnie w kasie ale z tego co wiem to na lige to nie jest takie proste:/ tym bardziej na mecz z chelsea;/ czy jest ktos wstenie mi pomoc??? dzieki i pozdrawiam tylko LIVERPOOL
Oti
Jak najbardziej mogę Ci pomóc.Poniżej masz link z adresem stowarzyszenia.Poczytaj dokładnie,wstąp w szeregi,uiść wpisowe a pewnego pięknego dnia otrzymasz maila z informacją ,iż zostałeś uwzględniony jeśli chodzi o przyznanie biletu na konkretny mecz,bo o tym sezonie to juz raczej zapomnij.Prócz tego będziesz miał okazję poznać grono wspaniałych ludzi.Peace

http://fanklublfc.pl/wiadomosci/czytaj/69
Oti
Dziś klepnąłem ticket.Wylatuję z Katowic w piątek /wizzair/ 30 kwietnia.Powrót 3 maja w poniedziałek.Koszt bilecików na chwilę obecną to 345 zł.
yoda
no powoli trzeba układać temat..
ja wiem narazie że zamieszkamy sobie razem z sochalkiem w jednym apartmął.. smile.gif ... pobookuje wszsytko po Unirea.. smile.gif
lewik
Pisałem juz Sochalowi - my bedziemy w http://www.hattersgroup.com/index.php
adamkubelek
CYTAT(Oti @ 26-01-2010 - 20:26) *
Dziś klepnąłem ticket.Wylatuję z Katowic w piątek /wizzair/ 30 kwietnia.Powrót 3 maja w poniedziałek.Koszt bilecików na chwilę obecną to 345 zł.

Klepnąłem te same loty! Smyku co z tym noclegiem, załapię się jeszcze?
Oti
Tomcio czyli mam rozumieć,że lecisz z Katowic?
adamkubelek
CYTAT(Oti @ 27-01-2010 - 14:31) *
Tomcio czyli mam rozumieć,że lecisz z Katowic?

Dokładnie wink.gif o ile nasz "ojciec dyrektor" przyjmie mnie do pokoju laugh.gif
Oti
Elegancko. Zakupy na bezcłowej i pędzimy wspólnie smile.gif
JulJan
Oj przydałby sie ktoś na przyczepke..........................

Obacze jeszcze Breslau i może z Wami polece

JJ
adamkubelek
CYTAT(JulJan @ 27-01-2010 - 15:23) *
Oj przydałby sie ktoś na przyczepke..........................

Obacze jeszcze Breslau i może z Wami polece

JJ

...a przyczepkę mamy pojemną smile.gif

Dżej z Wrocka jest lot i owszem, ale dosyć późno, więc się nie zastanawiaj tylko wbijaj do nas!
Oti
Zgadza się JJ.Nawet sie nie zastanawiaj.Jak chcesz być mój sąsiad w pokoju to wbijaj na Katowice smile.gif
JulJan
A co mi tam blisko mam."Puszke piwa" i lecimy.Zaklepie airplana jak naszybciej.

JJ
adamkubelek
CYTAT(JulJan @ 27-01-2010 - 17:55) *
"Puszke piwa"

Tylko nie taką "małą" jak ostatnio wink.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.