CYTAT(szuti @ 15-12-2009 - 10:03)

jak mozna dac opcje ignoruj bo nigdzie tego nie widze?
Wchodzisz w czyiś profil, klikasz na "opcje profilu" na guziku po prawej stronie, i tam masz ignoruj uzytkownika

pozdro
Bukka White
15-12-2009 - 11:30
karny nie karny, spalony nie spalony, faul nie faul
jeszcze dwa lata temu mielibyście to w głębokiej dupie bo taki mecz wygralibyście i już
Chciałem też zauważyć, że "brak pewności siebie czy brak zaangażowania" piłkarzy świadczy o pracy trenera. No chyba że Rafa w tej druzynie nie jest osobą odpowiedzialną za cokolwiek, nawet za wyniki.
VES_111
15-12-2009 - 14:10
Ostatnio, gdy Liverpoolowi nie idzie oglądam sobie m.in. ten filmik, i jakoś mi lżej
http://www.youtube.com/watch?v=xgR1Y8bh9Mw
CYTAT(VES_111 @ 15-12-2009 - 15:10)

Ostatnio, gdy Liverpoolowi nie idzie oglądam sobie m.in. ten filmik, i jakoś mi lżej
http://www.youtube.com/watch?v=xgR1Y8bh9Mwno tak... to też takie nasz typowe.... wspomnienia... jak i stambuł...
tyle że ile można nimi życ...
Niebezpieczny
15-12-2009 - 15:40
CYTAT(VES_111 @ 15-12-2009 - 15:10)

http://www.youtube.com/watch?v=xgR1Y8bh9MwMnie takie filmiku dobijają, jeśli obserwuję grę Stefana w ostatnich meczach.
balonik88
15-12-2009 - 15:46
10 porazka w sezonie 6 w lidze... to tyle jesli chodzi o statystyki.
ciekawe czy holuier podczas swego pobytu na anfield miał tak złą pierwszą część sezonu.... ja szczerze przyznam nie pamiętam.
gra wygląda fatalnie, transfery zamiast wzmacniać osłabiają drużynę, nic nie wskazuje na poprawę...
patrząc na tabele bliżej nam po 16 kolejkach do strefy spadkowej niz do mistrzostwa.
gdyby nie to, że kibice wcześniej znienawidzili właścicieli jestem więcej niż pewny, że za kilka kolejek rozpoczęłyby się przeciw benitezowi prostesty liverpoolu.
niesamowite jak podczas jednej przerwy między sezonami można zepsuć w miare dobrze funkcjonującą drużynę, którą uprzednio samemu się zbudowało..... chociaż jakby wierzyć smykowi to budował ją raczej pary. może to jest cała tajemnica?
aselto
15-12-2009 - 16:45
smyku po czym wnosisz ze united by nei istnialo gdyby nie heysel czy hilsbrough (szczegolnie to drugie)...
Na heysel stracil tez everton i nie wiem czy to nie byla ich jedyna okazja do pokazania sie w europie...
Ale mimo wszystko sprecyzuj swoja mysl, bom ciekaw bardzo.
Np ja nigdy nie napisze, ze lfc by nie istnialo gdyby nie munich, a zdecydowanie bardziej adekwatne jest takie porownanie w wyzej wymienionym kontekscie...
Fowler92
15-12-2009 - 16:46
Akurat skład to mamy za wąski. A w ofensywie wręcz ubogi. W ataku jeden Torres, w pomocy jeden Gerrard i Benayoun. Na dodatek SG jest po kontuzji bez formy, a Benayoun też opadł z sił i nie gra już tak dobrze jak dawniej. Ale kwestia czasu zanim ich forma wskoczy w górę. Słabo gra Kuyt, do Riery nie jestem przekonany, bo pamiętam w poprzednim sezonie, gdy zaczynał od początku to prawie zawsze był jako pierwszy zmieniany, bo grał słabo. Tottenham, Manchester City mają nawet większe pole manewru w ofensywie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.