Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Blackburn-Liverpool 0:0 (0:0)
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Mecze Liverpoolu
Stron: 1, 2, 3
polik
Już dziś o godzinie 16.00 na Ewood Park Blackburn będzie podejmować Liverpool. Z powodu kontuzji nie zagrają Torres i raczej Babel. Jak myślicie jaki skład wystawi Rafa ? jak zagrająś nasi zawodnicy ? i wreszcie jaki będzie wynik ?
Odpowiedzi na te pytania otrzymamy około 18.00
PortAuPrince
Blackburn pogromca Chelsea. Nie mniej jednak po meczu z Evertonem, zaczynam byc troche bardziej spokojny. może nie wyglądało to tak jak w końcówce zeszłego sezonu ale miejmy nadzieje, że zaczniemy grac swoje. Sądze, że będzie 0-2, 0-3. Staje się to nudne ale chcemy Aquilaniego zobaczyc na trochę więcej czasu niż 30 sekund.. Ngog zamiast Torresa dzisiaj? - oby. wink.gif
deathman[Junior]
Ja też po meczu z Evertonem jestem trochę pewniejszy. Na pewno nie zagra Torres,ale póki Ngog ma taką formę to i dobrze niech odpoczywa i pozwoli młodemu Francuzowi nabierać cenne doświadczenie.
No i może Aquilani wejdzie ?

Blackburn Rovers 0-2 Liverpool FC
Liverpooldian
Mecz z Evertonem dodał pewności na wszystkim. I chłopakom z Anfield na pewno też. Niech teraz pokażą, że to zwycięstwo nie było dziełem przypadku. Żeby się obudzili. I żeby nie skończyło się to tak jak po Man U.

Co do składu. Może Riera od pierwszych minut? Oby. N'Gog jeśli zdrów to zagra. Na pewno Rafa nabrał do niego już jakiegoś zaufania. Obrona bez zmian? Może. Ale jeśli bd Riera to Insua chyba na ławeczce. Dołączam się do tych wszystkich, którzy chcą zobaczyć Aquilianiego przez więcej niż parę sekund.

LFC 3-1 Blackburn.
sebix129
Chelsea nie grala w pucharze slabym skladem i odpadli z nimi smile.gif A u nas czołówka jest kontuzjowana, Aquilani pewnie znowu caly mecz na lawie także ja stawiam na skormne 1:0

BTW

Moze rafa stwierdzil na treningu ze Alberto A. jest poprostu slaby i zeby sie nie skompromitowac ze wydal 20 baniek na połamańca sadza go na lawie i mowi ze nie jest jeszcze zdrowy smile.gif Oby tak nie bylo.
Alien4321
CYTAT(sebix129 @ 05-12-2009 - 14:49) *
Chelsea nie grala w pucharze slabym skladem i odpadli z nimi smile.gif A u nas czołówka jest kontuzjowana, Aquilani pewnie znowu caly mecz na lawie także ja stawiam na skormne 1:0

BTW

Moze rafa stwierdzil na treningu ze Alberto A. jest poprostu slaby i zeby sie nie skompromitowac ze wydal 20 baniek na połamańca sadza go na lawie i mowi ze nie jest jeszcze zdrowy smile.gif Oby tak nie bylo.

BTSRU a oglądałeś choć jeden mecz w wykonaniu Włocha?? żeby przepowiadać takie herezyje??

Bo mnie męczą wypowiedzi w stylu "po co nam ten Torres nastepny Hiszpan który będzie sie przewracał on się nie nadaja tak samo jak Morientes"
Dzizas mać.

Co do meczu: sądze że lekko nie będzie, podobny mecz jak z toffikami oby i taki sam wynik.

Tylko Torresa mamy w szpitalu wiec jestem pełen nadziei.
sebix129
CYTAT(Alien4321 @ 05-12-2009 - 13:03) *
CYTAT(sebix129 @ 05-12-2009 - 14:49) *

BTW

BTSRU a oglądałeś choć jeden mecz w wykonaniu Włocha?? żeby przepowiadać takie herezyje??

Bo mnie męczą wypowiedzi w stylu "po co nam ten Torres nastepny Hiszpan który będzie sie przewracał on się nie nadaja tak samo jak Morientes"
Dzizas mać.

Co do meczu: sądze że lekko nie będzie, podobny mecz jak z toffikami oby i taki sam wynik.

Tylko Torresa mamy w szpitalu wiec jestem pełen nadziei.

Szkoda tylko ze bez Torresa LFC nie gra swojego podobnie zreszta jak Arsenal bez RvP a jesli chopdzi o Wlocha to poprostu pokladam w nim jakies nadzieje a jesli widze ze siedzi na lawie caly czas to nasuwaja sie rozne mysli ... Skoro tutaj trafil musial czyms na to zasłużyć ale wiadomo ze inaczej gra sie we Wloszech a inaczej w Angli.
VES_111
Ostatni mecz z Chelsea pokazuje, że Blackburn nie można lekceważyć, bardzo chciałbym zobaczyć "zero z tyłu". może to doda troche pewności obrońcom. 1-0, nie wiecej
emsi1948
no ja tez jestem Ciekaw kiedy ten Aquilani dostanie wiecej czasu na gre :/ Czasami az krew zalewa jak sie patrzy na te mecze kiedy druzyna nie potrafi skonstruować konkretnej akcji a nasz domniemany playmayker siedzi na ławie i nawet sie nie rozgrzewa... oby dzisiejszy mecz w nasze serca wlał troszke optymizmu...
Torres1993
sebix129 - Co Ty tu w ogóle gadasz . Człowieku żal jest Ciebie słuchac w tym momencie .
Tak LFC bez Torresa nic nie gra biggrin.gif I może Arsenal bez RvP to nie Arsenal . Buahahah.

Co do meczu tongue.gif
Skromne 2:0 dla LFC .

Mecz będzie ciężki jak każdy w PL . Ale myśle że co mecz będzie coraz lepiej .
Aquilanni od początku mógłby zagrac . I skrzydła Benayoun/Riera obowiązkowo . Kuyt/Ngog na ataku .

Majkel
Dobrze gada. Bez Torresa nam się trudno gra, nie ma kto to z przodu wykończyć, a jak nic nie idzie to zawsze Torres tam bramkę wklepie. Arsenal jest podobnie. Co do meczu to trzeba wygrać, i zacząć budować serie. Ostatnio na dwa razy zero z tylu wiec trzeba to podtrzymać.
arko73
Powiem krótko Blackburn-Liverpool 0-2 dwa razy Kuyt smile.gif
Mateusz_LFC
Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Agger, Insua, Benayoun, Lucas, Mascherano, Riera, Gerrard, Kuyt.
Subs: Cavalieri, Aquilani, Kyrgiakos, Ngog, El Zhar, Skrtel, Dossena.
Torres1993
Majkel - No dobra zgodzę się z Tobą wiadomo że jest to nasz jeden z najlepszych graczy . Ale to nie znaczy ze LFC bez niego nic nie gra . Gra i to coraz lepiej . Powróci Torres i bedzie jeszcze lepiej !!!
YNWA !!!

Benayoun , Riera ,Kuyt ,Gerrard, N'gog ,Glen , Dodac do tego Mashe i Lucasa , I jest ładna siła rażenia biggrin.gif

Dobra Panowie idę na mecz .
YNWA !!!
polik
Skład okey. Może wejdzie Aquiolani szkoda że nie ma N'Goga. Riera i Benayoun na skrzydłach , powoli powraca Liverpool z zeszłego sezonu smile.gif
DOBRY
Leiva jak na brazylijczyka beznadziejnie przymuje piłke

ale oglądamy dalej
jareko17
Statyczność...nuda...
Mateusz_LFC
nuuuuuudaaaaaaa - tak można podsumować pierwszą połowę.
PortAuPrince
pierwsze pół godziny gry, to praktycznie cały czas podawanie - 0 akcji podbramkowych praktycznie. Teraz dopiero chłopaki zaczynają grac, zyskujemy przewage, ale mecz wyrównany.. W drugiej połowie będzie lepiej wink.gif. Mam nadzieje i cicho licze na bramkę Gerrarda wink.gif. Chyba najlepszy prezent jaki mógłby sobie sprawic w 500 występ.

YNWA!
polik
Najlepszy na boisku narazie chyba jest Lucas. Gra nudna ale obrona gra bardzo dobrze ! co cieszy. Licze na skromne 1-0 i na gola Gerrarda , być może na boisku pojawi się N'Gog lub Aquilani być może El Zhar żeby trpszkę gre ożywić smile.gif
skipim
Riera totalne zero dzisiaj...nareszcie zmiana...

Tymczasem na boisku dalej nuuuudy.
Alien4321
Straszne g**no.............jedynie co lub kto mi sie podoba do Diuf niezły komik z niego
jareko17
20 mln F za kolesia który od 2 miesięcy się tylko rozgrzewa to fantastyczny transfer. No ale to przecież nie jest wina Benka...
Mateusz_LFC
Jak się nie strzela do pustej z 2 metrów to się nie wygrywa blink.gif
PortAuPrince
Mecz przypominał Fulham z tamtego sezonu - niestety bez happy-endu.. Druga połowa o wiele ciekawsza.. 2 razy widziałem piłke bramce niestety tylko coś mi się wydawało.. bo albo była poprzeczka albo co innego.. szkoda szkoda szkoda.. kolejna strata pktów.. ale jesteśmy na drodze żeby coś zacząc wygrywac.. Gerrard prze świetny mecz jak na mój gust..

YNWA!
DOBRY
jest udalo się

cel wykonany 0 z tyłu!
lecimy po mistrzostwo! byle by nie tracic bramek

brawo brawo chłopaki zdobywamy punkty tak dalej!
arko73
No i po wszystkim co tu dużo gadać PADAKA!!! mad.gif
deathman[Junior]
Czyli wszystko po staremu... Masakra jakaś
szuti
CYTAT(PortAuPrince @ 05-12-2009 - 19:51) *
Mecz przypominał Fulham z tamtego sezonu - niestety bez happy-endu.. Druga połowa o wiele ciekawsza.. 2 razy widziałem piłke bramce niestety tylko coś mi się wydawało.. bo albo była poprzeczka albo co innego.. szkoda szkoda szkoda.. kolejna strata pktów.. ale jesteśmy na drodze żeby coś zacząc wygrywac.. Gerrard prze świetny mecz jak na mój gust..

YNWA!

jakie fulham? w tamtym meczu siedzielismy na rywalu 90minut, mielismy 4 slupki i poprzeczki a dzis to rovers mieli wiecej dogodnych sytuacji
pierwsza polowa to antyfutbol w najgorszym tego slowa znaczeniu...
el żal nawet calkiem niezle zagral
nie chce sie ogladac w ogole takich meczy bez zadnej stawki... walka o zaszczytne 4 miejsce na pewno nie jest fascynujaca....
emsi1948
Gerrard Niebo lepiej niż ostatnio... reszta znów trzymała swój poziom :/
Torres1993
dramat ;/

tyle w temacie.
polik
W drugiej połowie graliśmy już lepiej ale co z tego skoro Kuyt , Insua psuli każdą akcje... Gerrard też nie zachwycił tej sytuacji która zmarnował Ngog nie zapomne nasz kapitan powoli zaczyna symulowac , na plus tylko Johnson El Zhar nikt więcej no może jeszcze Carra i Pepe. Arsenal wygrał także nasze 4miejsce k**wa ucieka. Jak zwykle Aquilani nie wszedł bo to był za bardzo obciążający mecz , to w takim razie z nasza forma Włoch nie zagra aż do zwolnienia Beniteza... naprawde szkoda tego sezonu , czy nie lepiej zwolnić Beniteza i próbować budować drużyne z innym menadżerem ?

Proponował bym Gerrarda posadzić na ławke bo zaczyna mu sie odechciewać grać ...
sebix129
CYTAT(Torres1993 @ 05-12-2009 - 13:44) *
sebix129 - Co Ty tu w ogóle gadasz . Człowieku żal jest Ciebie słuchac w tym momencie .
Tak LFC bez Torresa nic nie gra biggrin.gif I może Arsenal bez RvP to nie Arsenal . Buahahah.

Co do meczu tongue.gif
Skromne 2:0 dla LFC .

Mecz będzie ciężki jak każdy w PL . Ale myśle że co mecz będzie coraz lepiej .
Aquilanni od początku mógłby zagrac . I skrzydła Benayoun/Riera obowiązkowo . Kuyt/Ngog na ataku .

Ciebie zal sluchac ... Skromne 2:0 jak tutaj prawie mecz skonczyl sie zwyciestwem Blackburnu ... A do Arsenalu odnioslem sie dlatego ze bez RvP nie maja wysokiej skutecznosci w wykanczaniu akcji.

a Aquilani dzis rozegral naprawde swietne zawody ... Ciekawe czy w tym roku go wogole zobaczymy na boisku ...
Michel
jeszcze raz powtarzam z takim srodkeim pomocy to mozemy se pograc ale w klipy,zero kreatywnosci dziura miedzy formacjami i najwazniejsze bylo nie przegrac,CYKOR,CYKOR I JESZCSE RAZ CYKOR JESTES RAFA teraz sie nie zdziwie jak nasz aqualani bedzie mial problemy z psychika tak nasz cykor wprowadza go do druzyny,PARODJA k**wa NORMALA,
cykorek mial jeszcze jedna zmiane dzlaczego nie wpuscil przynajmniej na 15 min alberto?.mimo remisu uwazam tem mecz za przegrany i to na zyczenie naszego cykora.
smyku
Fajnie Lucas dzisiaj, kolejne dobre spotkanie. Ale on jeden, plus rewelacyjny Glen to za mało.

Riera po kontuzji i widać że guzik gra. Gerrard też nie za specjalnie, ale osamotniony był w tym ataku. Ngogowi dziś nie wychodziło nic, ale zdarza się, szkoda tej sytuacji z poprzeczką, najlepszym się jednak zdarza...

Przydałby się Aurelio na lewej, bo Insua choć dobry, to musi się sporo uczyć, bo często go mijali jak pachołek.

Coś drgnęło, w końcu nie tracimy głupio, choć dziś mieliśmy odrobinę szczęścia, jak przy tym niezdecydowaniu di Sano, o wyjściu Reiny w końcówce nie mówię, bo tam to już było odsłonięcie się totalne.

Stary dobry Agger wraca, dobra wiadomość.

Ogólnie muszą ze sobą dłużej pograć i będzie dobrze. No i niech Torres wraca, bo bez niego i bez formy to my długo nie pociągniemy.
jareko17
CYTAT(Michel @ 05-12-2009 - 18:03) *
jeszcze raz powtarzam z takim srodkeim pomocy to mozemy se pograc ale w klipy,zero kreatywnosci dziura miedzy formacjami i najwazniejsze bylo nie przegrac,CYKOR,CYKOR I JESZCSE RAZ CYKOR JESTES RAFA teraz sie nie zdziwie jak nasz aqualani bedzie mial problemy z psychika tak nasz cykor wprowadza go do druzyny,PARODJA k**wa NORMALA,
cykorek mial jeszcze jedna zmiane dzlaczego nie wpuscil przynajmniej na 15 min alberto?.mimo remisu uwazam tem mecz za przegrany i to na zyczenie naszego cykora.

Co się czepiasz? Benek na pewno był zadowolony z tego jak swoje zadania wykonywali Lucas i Mach. Nie było po co zmieniać. Liczy się kontrolowanie gry, a nie jakiś tam głupi i nikomu niepotrzebny wynik.
Byc może w styczniu Benek zrobi interes życia i sprzeda Alberto za 8 mln + 4 mln w klauzulach i powie, że to był jedyny moment żeby odzyskać cześć pieniędzy (tak jak z Keanem).
polik
warte uwagi jest też to że k**wa nie mogliśmy wyjść od początku z N'Gogiem i Kuytem tylko Rafa tym swoim 4-5-1 musi tłuc...mogło to wyglądać tak :
-----------------------PEPE--------------------------
GLEN---------AGGER--------CARRA--------INSUA
--------------------MASCHERANO------------------
BENAYOUN------------GERRARD-----------RIERA
--------------KUYT-----------------NGOG---------
zamiast Lucasa ( który dziś dobrze zagrał ) grałby NGOG , no ale cóż skoro mamy cykora za trenera...
VES_111
Nasza gra w ataku z ledwo chodzącym Rierą, Gerrardem po kontuzji, Kuytem, a bez Torresa, a do tego zero dobrych podań z pomocy ( może 1 na cały mecz) i efekty są jakie są
dzemek
Patrząc na skład zastanawiałem się czego Benitez oczekiwał od Holendra. Że zacznie strzelac bramki nagle jeśli wstawi go do ataku? Jak go zniszczył jako napastnika i przestawił na skrzydłowego to nietrudno, że zatracił swój instynkt. Czasem jeszcze ustrzeli jakiegoś gola ale są to sytuacje sporadyczne. Wg mnie nie można tego podciągnąc pod stwierdzecznie, że "jazdy na rowerze nie zapomina się".
marcin1991
Polik - weź ty się chłopie zastanów nad sobą, bo pie**olisz farmazony, wypisujesz jakieś składy, które g**no każdego obchodzą... A jak taki zajebisty jesteś to ciulaj zrobić kursy trenerskie i wynocha do polskiej ligi. Tam takich matołów przyjmują.

Dobry - może lepiej by było, jakbyś poszedł na język polski potrenować ortografię?
Lucas_lfc
Johnson i Gerrad ladne akcje przeprowadzali.. N'Gog gdyby wykrzystal ehh ;/ martwi brak wlocha znow..
polik
CYTAT(marcin1991 @ 05-12-2009 - 18:39) *
Polik - weź ty się chłopie zastanów nad sobą, bo pie**olisz farmazony, wypisujesz jakieś składy, które g**no każdego obchodzą... A jak taki zajebisty jesteś to ciulaj zrobić kursy trenerskie i wynocha do polskiej ligi. Tam takich matołów przyjmują.

Dobry - może lepiej by było, jakbyś poszedł na język polski potrenować ortografię?

Widzisz Marcinie nigdzie nie pisałem że jestem zajebisty , jeżeli tak to widziałeś to polecam jak najprędzej udać się do okulisty. Forum jest do tego aby każdy wyrażal Swoje zdanie jeżeli nie zgadzasz się z moim a masz takie prawo to się z nim nie zgadzaj ale mnie nie obrażaj...chyba że jesteś na takim poziomie
Rubin
Po pierwszej połowie:
Mascherano ustrzelił Giveta, jednak jego skuteczność wykańczanie akcji strzałami z dystansu wciąż pozostawia wiele do życzenia. Sam zawodnik wyglądał zresztą na niepocieszonego. To okropne, że trzeba nam było aż 39 minut aby móc się rozpędzić dostatecznie szybko aby osiągnąć stan, w którym można było stwierdzić, że chyba się budzimy. Beznadzieja.. poza dwoma ciekawie zapowiadającymi się akcjami Gerrarda z lewej strony nie było prawie niczego interesującego w pierwszej połowie.

Druga połowa:
To samo, nuuda - żeby tylko - i to co zwykle czyli bezradność pod bramką przeciwnika. Prawda w oczy kole, i mnie najbardziej właśnie boli ta bezradność. Diouf również bezradnie machał ręcami (jakby to powiedział mój znajomy), ogólnie to wcale nie byliśmy lepszym zespołem. Tak, wstyd się przyznać, że naszym najlepszym ofensywnym zawodnikiem wydawał się być boczny obrońca. Gerrard próbował, prawie mu się udało lecz prawie to za mało. Nieładnie tak nurkować w trawie, kapitanie.. czy już naprawdę tylko na tyle Cię stać? Jeśli miałbym zadać jedno pytanie na konferencji pomeczowej to chyba nie wiedziałbym co powiedzieć. Zapytałbym się Rafy jak się z tym czuje.

Po ostatnim gwizdku:
Dramat. Przyczyna obecnego stanu rzeczy: brak zgrania. Jasne smyku, ale ten Rubinek był głupi, myślał, że oni się ogrywali w meczu z Evertonem, ale gdzie tam. Może jeszcze przez cały grudzień będziemy się ogrywać, podczas gdy inni będą ogrywać nas.

Wnioski:
2 punkty do tyłu, jeden do przodu. No cóż, byle do przodu. Zupełnie jak w tym skeczu o naszej Reprezentacji. Niewątpliwie jest źle, bardzo źle.

I znowu, po raz kolejny nie ma Nas, pewnie nikt też nie wie gdzie jesteśmy. Ja wiem, nigdzie, bo przecież Nas nie ma..
Jak długo jeszcze będziemy świadkami takiej gry? Jak długo jeszcze?!
Michel
smyku co znaczy "lucas dzisiaj fajnie"? z tego co wiem ten gosc gra na pozycji srodkowego pomocnika (rozgrywajacego hihi) prosze pokaz mi choc jedna akcje ktora zrobil i ktora byla zagrozeniem dla przeciwnika? bo tego oczekuje sie od rozgrywajacego ,z tego co wiem od czarnej roboty jest mascherano to prosze powiedz mi na jakiej pozycji gra lucas?
fakt chlopak poprawil sie pod wzgledem fizycznym i to widac golym okiem ale do kurwy nedzy w LIVERPOOL FC taki rozgrywajacy to powinien buty czyszcic "prawdzimemu krolowi srodka",jeszcze raz powtorze ten pilkarz choc bardzo sie stara nie ma prawa byc w pierwszej jedenaste takiego klubu a szczegolnie jesli chodzi o najwazniejsza pozycje.
aselto
czyli jak ja pisze, ze gerrard to nie rozgrywajacy, to sie wszyscy oburzaja, ale fani lfc moga potem pisac to samo?
vahala
co by sie nie działo to i tak będę stał murem za menedżerem.
deathman[Junior]
Nie wiem co się dzieje... Jesteśmy cieniem drużyny,która jeszcze w tym roku jechała sobie z palcem w dupie za przeproszeniem po 4-0/5-0
Czy brak Alonso aż tyle może zmienić ? Czy motywacja na początku sezonu do mistrza była za mała ? Czy przygotowania przed sezonowe nie wypadły po myśli ? Czy benitez się wypalił ?

LM- za burtą
CC- za burtą
PL- za burtą (?)
LE- wstyd ...
FA- Tutaj jeszcze możemy co szukać

Zawodnicy ( Dossena, babel, el zhar, Voronin,Kyrgiakos ) są zbędni ale ciągle zostają w klubie. Po co ?
Wchodząc z ławki czy występując w pierwszym składzie popełniają rażące błędy i rzadko wnoszą coś do drużyny.
W obecnych czasach nie ma opcji wygrania Ligi jednym składem...

4 miejsce z obecnym graniem będzie cudem...
no ale...

Czy wygrywasz, czy nie... na na na na na...

YNWA
Michel
aselto a wlasnie w miejscu lucasa powinien grac steven ,jesli aqualini nie jest jeszcze na tyle sprawny aby grac.
steven:strzal-super,przeglad pola-super,podanie-super ,sila i dynamika-super (oczywiscie jesli jest zdrowy i w pelnym treningu) co wiecej trzeba dla rozgrywajacego? a co z tym cech ma lucas,powiem krotko nic.
Alien4321
Ja z innej beczki, patrzać na skład LFC zadaje sobie pytanie ile jest w naszym wyjściowym składzie gwiazd przez duże G??
A ile w MU, CFC, AFC, MC. po prostu przepaść i to nas dzieli w tabeli i jakosci w grze.

Patrząc na grę Stevena widzę jak bardzo mu brakuje do gry Torresa, sądzę że Steven grając bez Ferdka traci jakieś 20% i nie dlatego że jest słaby, ale dlatego że nie ma z kim grac do przodu taka jest smutna prawda.
Luka NN
CYTAT(vahala @ 05-12-2009 - 19:35) *
co by sie nie działo to i tak będę stał murem za menedżerem.

a ja za mistrzostwem anglii....

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.