Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Champions League
LFC FAN SITE > Rozgrywki > Europejskie Puchary
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Salmacis
CYTAT(aselto @ 29-05-2009 - 22:17) *
A co do ostatniego jeszcze gratyulowania sobie nawzajem, to jednak ferguson gratulowal i wengerowi i mourinho i temu komu kto tam blackburn doprowadzil (nawet nie wiem kto).

Kenneth Mathieson Dalglish MBE
Przepiórek
CYTAT(aselto @ 29-05-2009 - 23:17) *
Jest taki zwyczaj ze sie listy wysyla z gratulacjami w lidze. Nawet pogratulowal benitezowi wygrania lm, co jak pamietam benitez publicznie staral sie wysmiac (moze nie tak doslownie). A i benitez chyba niedawno zapowiedzial ze laskawie ten list nbapisze wink.gif

Co pod publikę to pod publikę. Gdy wnuk Fergusona po wypadku samochodowym wyladował w szpitalu w Liverpoolu to Rafa ponoć od razu dał znać Fergusonowi, że jeśli będzie potrzebował jakiejś pomocy na miejscu to śmiało ma się do niego zgłosić.
LFC_FUN
CYTAT(Mr_X @ 29-05-2009 - 20:41) *
Tyle ode mnie. Trzymaj się Aselto oraz widzący trochę więcej niż tylko herb ukochanego klubu kibice LFC.

MR_X ogólnie do Twoich wypowiedzi mam jedną uwagę. Piszesz tu, że wyzywamy Manu itd. Pamiętam, że przed sezonem wszedłem na jakieś forum kibiców Manchesteru i był tam temat o szansach na mistrza i każdy z nich szydził z LFC wypowiedziami w stylu: "Groźna będzie Chelsea i Arsenal, a Liverpool jak zawsze będzie tylko gadać". To działa w obie strony.

Poza tym wielu ludziom ciężko nie wyzywać Manchesteru. Przegraliśmy z Wami walkę o mistrza przez frajerskie remisy. Pozostaje nam radość z tego, że Barcelona Was puknęła i 4:1 na OT.
smyku
CYTAT(Mr_X @ 29-05-2009 - 22:41) *
Mogę się jeszcze zgodzić, że macie lepszych kibiców (ale tylko tych na stadionie)

Wiesz, mysle ze to pojecie wzgledne bo trudno to zmierzyc, choc owszem, ja tez uwazam, ze LFC ma lepszych kibicow i nie tylko na stadionie (do Polski sie to nie odnosi, bo tutaj kazda jednostka uwaza, ze wszystko wie najlepiej wink.gif, a niektore reakcje pomeczowe i wyrazanie sie o wlasnych pilkarzach i trenerach przyprawiloby tych z Anglii o bol glowy...)

CYTAT
Gdybyście naprawdę nie odczuwali zazdrości to pisalibyście normalnie MU a nie muły itp. itd tak samo jak piszecie Everton a to też przecież Wasz wróg,

Kpisz czy o drogę pytasz? Jasne, że dalej by były muły, scumy itd. Everton nazywany jest tofikami, choć to nie jest negatywny zwrot. Pamiętaj jednak, że Everton to też Scouserzy, więc jak mielibyśmy srać do własnego ogródka? smile.gif

W każdym meczu jaki grają - jeśli nie grają przeciwko nam, wiele osób im kibicuje. Tak więc nietrafiona teoria.

Jak Ci pisałem w poście wyżej, różnicą jest PISAĆ na forum używając zwrotów w/w, czy też w rozmowie face to face z kumplem - fanem MU, a co innego udawać (lub być) fanatykiem, nienawidzić wszystkiego związanego z tą drugą stroną (jak "fani" Juve czy Glasgow w naszym kraju).

Fajnie by było zrobić test, czyli wybrałbyś się na nasz zlot, oflagowany w barwy MU, a potem ktoś od nas spróbowałby pogadać z psycholami Juve z tego kraju. Zobaczyłbyś różnicę w podejściu do CZŁOWIEKA.
nautilus
Psychole to są w Turcji. Kibice fenerbahce na ten przykład smile.gif
Mr_X
Jeszcze ostatni raz się wypowiem zanim zniknę w otchłani forów MU.
Na początek odniosę się do posta Aselto. Czytałem także i wątki z przed roku. Tak, to prawda, że mecze ligowe MU budziły mniejsze emocje, ale po moskiewskim finale LM parę zjawiskowcy wpisów było.
CYTAT(smyku @ 30-05-2009 - 06:19) *
CYTAT
Gdybyście naprawdę nie odczuwali zazdrości to pisalibyście normalnie MU a nie muły itp. itd tak samo jak piszecie Everton a to też przecież Wasz wróg,

W każdym meczu jaki grają - jeśli nie grają przeciwko nam, wiele osób im kibicuje. Tak więc nietrafiona teoria.

Kpisz czy o drogę pytasz? Jasne, że dalej by były muły, scumy itd. Everton nazywany jest tofikami, choć to nie jest negatywny zwrot. Pamiętaj jednak, że Everton to też Scouserzy, więc jak mielibyśmy srać do własnego ogródka? smile.gif

Zgodziłbym się z Tobą pod jednym warunkiem - gdybym nie mieszkał w Polsce. W zapewne większości przypadków kibice Legii życzą źle Polonii a Wiślacy Cracovii i na odwrót, czyli jednak polscy fani srać do własnego gniazda potrafią i zapewne przenoszą to przy kibicowaniu drużynom zagranicznym. Jak w takiej sytuacji zachowują się Anglicy - nie wiem, ale wypowiadam się tutaj o Polakach.
Dochodzi jeszcze do tego inny czynnik. Zdecydowana większość kibiców piłki nożnej wypowiadająca się na wszelakich forach jest młoda lub bardzo młoda. Oni nie pamiętają (ja też) Evertonu walczącego o mistrzostwo. Dla nich Toffies silni jak LFC, czy MU to jakaś bajka z przeszłości. Wiadomo też, że sukcesy przyciągają kibiców do klubu. Grupa polskich fanów Evertonu jest praktycznie niewidoczna, więc jeśli ktoś komuś chce pocisnąć to nie dostanie odpowiedzi. Komu chciało by się kłócić ze ścianą?

CYTAT
Jak Ci pisałem w poście wyżej, różnicą jest PISAĆ na forum używając zwrotów w/w, czy też w rozmowie face to face z kumplem - fanem MU, a co innego udawać (lub być) fanatykiem, nienawidzić wszystkiego związanego z tą drugą stroną (jak "fani" Juve czy Glasgow w naszym kraju).

Fajnie by było zrobić test, czyli wybrałbyś się na nasz zlot, oflagowany w barwy MU, a potem ktoś od nas spróbowałby pogadać z psycholami Juve z tego kraju. Zobaczyłbyś różnicę w podejściu do CZŁOWIEKA.

Ja jestem świadomy, że da się dyskutować z kibicami LFC i staram się to robić nie obrażając drugiej strony (chociaż też czasem nerwy mogą puścić) i zdaję sobie sprawę, że wiele (ale nie wszyscy) osób "face to face" zachowuje się inaczej, ale też mnie wkurza kolega Liverpoolowiec (obecny na tym forum), który atakuje mnie na GG z wielką radochą, bo MU słabo zaczęli ten ubiegły już sezon, mimo że ja go wczesniej nie atakowałem w żaden inny sposób. Nie dyskutowaliśmy o piłce, ale wiedzieliśmy, kto komu kibicuje. Jak sezon skończyli nie muszę przypominać i nieudany finał LM to tylko (i aż) łyżka dziegciu w beczce miodu.

Spór Rangers vs Celtic jest dodatkowo na podłożu religijnym, więc to pogarsza sprawę.
A co do Włochów, to oni chyba są najbardziej fanatycznymi kibicami w Europie jeśli nie na świecie. Świadczą o tym m.in. kibice Romy kibicujący Wiśle przeciwko Lazio.
A ich polscy wojownicy też starają się być niegorsi, mimo iż problem bezpośrednio nie dotyczy, co uważam za śmieszne i żałosne.
nautilus
No kiedyś fani holenderscy uważani byli za jednych z najbardziej fanatycznych w europie. W szczególności Feyenoordu czy Utrechtu.
aselto
mrx

nie bardzo wiem do czego zmierzasz?

Lfc gra w finale, kibicuje przeciwnikom, coby lfc nie zodbyli pucharu. Lfc gra z blackburn po ktorym to meczu rownaja sie z nami punkami w lidze, kibicuje blackburn... Analogicznie kazdy fan klubu kibicuje innym klubom gdy ich rywal gra mecz...

jasne jest ze jak lfc gra z boro i maja 50 punktow straty do nas, to mnie to jebie choc usmiechne sie gdy zobacze ze dali dupy, ale gdy ta sama sytuacja jest gdy maja 1 punkt straty, to naturalnym jest ze ten mecz zaczyna miec dla mnie znaczenie i za wszelka cene pragne straty [unktow przezx lfc...

aha nie porownoj scouserow do warszawy... everton vs lfc ale relacje pomiedzy scouserami to ni jak nie znajdziesz odpowednika w polsce (nie wiem moze slazacy, ale ch**a wiem, bo nie mieszkam)...
adax
mr X -jeśli chciałeś mnie uświadomic ile to trofeum zdobył manchester to nie to forum.I czytaj na przyszłośc ze zrozumieniem,bo na razie wyglądają twoje komentarze jak byś nas chciał nawrócic na twój klub.Jak pisałeś wcześniej ,zniknij w otchłani mulistej i skończ swoją krucjatę.I wykaż się odrobiną inteligencji i rusz głową.Używasz słów o nienawiści klubowej,wojnach-ile masz lat chłopcze.Czas wyjśc z piaskownicy.Ja kibicuję Liverpoolowi i to mnie interesuje,to co dzieje się w innych klubach traktuję tylko jako informację nic po za tym.
lewik
Kilkanascie minut przed meczem finalowym Guardiola puscil zawodnikom filmik motywacyjny. Wczoraj pokazala go katalonska telewizja:

http://www.youtube.com/watch?v=bLIYwffM7UU
nautilus
CYTAT(adax @ 31-05-2009 - 14:58) *
mr X -jeśli chciałeś mnie uświadomic ile to trofeum zdobył manchester to nie to forum.I czytaj na przyszłośc ze zrozumieniem,bo na razie wyglądają twoje komentarze jak byś nas chciał nawrócic na twój klub.Jak pisałeś wcześniej ,zniknij w otchłani mulistej i skończ swoją krucjatę.I wykaż się odrobiną inteligencji i rusz głową.Używasz słów o nienawiści klubowej,wojnach-ile masz lat chłopcze.Czas wyjśc z piaskownicy.Ja kibicuję Liverpoolowi i to mnie interesuje,to co dzieje się w innych klubach traktuję tylko jako informację nic po za tym.

Bedąc kibicem liverpoolu , chcąc nie chcąc musi Cię obchodzić co dzieje się w obozie wroga smile.gif
Inaczej nigdy nie wiedzielibyśmy czy Manchester w końcu zostanie mistrzem czy też nie czy w arsenalu sie źle dzieje i to wykorzystamy itp itd.
adax
Będąc kibicem Liverpoolu Nautilus za bardzo przejmujesz się drużyną przeciwną,a jak to kiedyś napisałeś sam Liverpool to drużyna mająca jakośc i nie ma innej jakości.Patrz przed siebie bo upadniesz jak się będziesz rozglądał wink.gif
nautilus
No ale w tym sezonie wystarczyłyby 2 potkniecia manU i byłby mistrz także nie zawsze wszystko zależy od nas.
adamkubelek
CYTAT(nautilus @ 03-06-2009 - 11:40) *
No ale w tym sezonie wystarczyłyby 2 potkniecia manU i byłby mistrz także nie zawsze wszystko zależy od nas.

Wystarczyłyby dwa potknięcia mniej LFC...tak już lepiej!
adax
Dlatego nie można odpuszczac ani na momęt gry.Ja tylko chcę przypomniec,że ten sezon był naprawdę świetny,bliski ideału.Po tych perturbacjach z Keanem,kontuzjach Gerro i Torresa nie mam wątpliwości mamy drużynę na mistrza Anglii.
gerrard75
wiekszosc sie zastanawiala kto bedzie strzelal bramki bo zostawalismy od stycznia z 1 klasowym napadziorem...a tu prosze:od odejscia Robbiego zaczelismy strzelac ich niemalze tyle co Barca!!w samej tylko Premiership 40(w 15 meczach)!!!
nautilus
O to małe zestawienie które zebrałem do kupy jak mi się nudziło , potwierdzające absolutną dominację naszej ukochanej Premier League w europie w ostatnich 5 latach. Statystyka smile.gif

Ostatnie 5 sezonów w LM angielskich zespołów :

2008/2009
- 4/8 zespoły(Liverpool,ManU,Arsenal,Chelsea) w 1/4 Finału
- 3/4 zespoły(Arsenal,ManU,Chelsea) w 1/2 Finału *przy trafieniu na siebie 2 zespołów angielskich w 1/4
- 1/2 zespoły(ManU) w Finale - zwycięstwo Barcelony 2:0
2007/2008
- 4/8 zespoły(Liverpool,ManU,Arsenal,Chelsea) w 1/4 Finału
- 3/4 zespoły(Liverpool,ManU,Chelsea) w 1/2 Finału *przy trafieniu na siebie 2 zespołów angielskich w 1/4
- 2/2 zespoły(Chelsea,ManU) w Finale - zwycięstwo ManU 6:5 po rzutach karnych
2006/2007
- 3/8 zespoły(Liverpool,ManU,Chelsea) w 1/4 Finału *Arsenal odpada w 1/8 z PSV
- 3/4 zespoły(Liverpool,ManU,Chelsea) w 1/2 Finału
- 1/2 zeposły(Liverpool) w Finale - zwyciestwo Milanu 2:1
2005/2006
- 1/8 zespoły(Arsenal) w 1/4 Finału *Liverpool odpada z Benfica w 1/8 , Manchester nie wychodzi z grupy , Chelsea odpada z Barceloną w 1/8
- 1/4 zespoły(Arsenal) w 1/2 Finału
- 1/2 zespoły(Arsenal) w Finale - zwyciestwo Barcelony 2:1
2004/2005
- 2/8 zespoły(Liverpool,Chelsea) w 1/4 Finału *Manchester odpada z Milanem w 1/8 , Arsenal odpada z Bayernem w 1/8
- 2/4 zespoły(Liverpool,Chelsea) w 1/2 Finału
- 1/2 zeposły(Liverpool) w Finale - Liverpool zwycięża z milanem po rzutach karnych 3-2

Podsumowanie
W ciągu ostatnich 2 lat 4 angielskie zespoły czyli maxymalna ilość grały w 1/4 ligi mistrzów.
w ciągu ostatnich 3 lat aż 3 zespoły na 4 w półfinale , byly zespołami Angielskimi.
w ciągu ostatnich 5 lat 6 razy angielski zepół był finalistą.
2 lata temu był finał angielsko angielski.

By Me wink.gif
aselto
nie potrzeba takich statystyk by to zauwazyc...
nautilus
Jak już wspominałem , nudziło mi się . Poza tym lubie postatystykować.
gerrard75
CYTAT(nautilus @ 16-06-2009 - 22:22) *
Jak już wspominałem , nudziło mi się . Poza tym lubie postatystykować.

a masz jeszcze jakies statystyki? cool.gif
mnie tez interesuja wszelkiego rodzaju statystyki pilkarskie...
nie pamietam juz dokladnie ale kiedys zawsze przed sezonem ze skarbem kibica bodajze "pilka nozna" zamieszczala tabele wszechczasow:ligi polskiej,angielskiej itd
czy ktos tu na forum czyms takim dysponuje?
wiem,ze na pewno Liverpool jest 1-szy-widzialem kilka sezonow temu ta tabele:bylismy przed Arsenalem,Evertonem AV i MU.
nautilus
Oto tabela wszechczasów od poczatku ligi do sezonu 2007/2008.

http://www.premiershiplatest.com/all-time-...s-premiers.html
gerrard75
dzieki nautilus wink.gif trzeba zaliczyc do tego ubiegly sezon
Przepiórek
Dzisiaj o 18 będzie losowanie Ligi Mistrzów. Koszyki wyglądają następująco:

Koszyk 1
Barcelona (ESP), Liverpool (ENG), Chelsea (ENG), Manchester United (ENG), AC Milan (ITA), Arsenal (ENG), Sevilla (ESP), Bayern Munich (GER)

Koszyk 2
Olympique Lyon (FRA), Internazionale (ITA), Real Madrid (ESP), CSKA Moscow (RUS), FC Porto (POR), AZ Alkmaar (NED), Juventus (ITA), Glasgow Rangers (SCO)

Koszyk 3
Olympiakos (GRE), Olympique Marseille (FRA), Dinamo Kiev (UKR), VfB Stuttgart (GER), Fiorentina (ITA), Atletico Madrid (ESP), Girondins Bordeaux (FRA), Besiktas (TUR)

Koszyk 4
VfL Wolfsburg (GER), Standard Liege (BEL), Maccabi Haifa (ISR), FC Zurich (SUI), Rubin Kazan (RUS), Unirea Urziceni (ROM), APOEL (CYP), Debrecen (HUN)
lewik
Mi sie marzy:

Real/Juve/Rangers
Dynamo Kijow/Olympiakos
Debreczyn/Unirea

...i T&AS ruszaja w Europe! Warunek, to pierwszy wyjazd gdzies na wschodzie...
Przepiórek
Kijów to fajna opcja. Debreczyn gra w Budapeszcie, a Unirea w Bukareszcie.

Po meczach w Lidze Mistrzów mamy kilka trudnych spotkań w Premiership. Fajnie by było, gdybyśmy wylosowali w miarę łatwych rywali i jednocześnie w miarę bliskie wyjazdy.
Michel
a co sadzicie o wczorajszym zachowaniu eduardo,nie dosc ze oszukal to jeszcze ten szyderczy usmiech po karniaku.
cos mi sie zdaje ze ten gosc nie zyska sobie szacunku u przeciwnikow a przeciez mial tak ciezka kontuzje.
uefa miala analizowac takie nurkowanie i nakladac dyskwalifikacje ale chyba tylko "miala" i dalej bedziemy mieli doczynienia z oszustami boiskowymi.
Adasko
Mój typ na najłatwiejszą grupę:\

1. Liverpool
2.AZ
3.Besiktas/Dynamo
4.Wszyscy oprócz VFL i Rubin Kazań(w Rosji się ciężko gra).

Grupa śmierci:

1.Liverpool
2.Real
3.Atletico
4.VFL
Mateusz_LFC
Jest gdzieś w tv losowanie?
karas
QUOTE (Adasko @ 27-08-2009 - 11:17) *
Grupa śmierci:

1.Liverpool
2.Real
3.Atletico
4.VFL
Taka grupa nam nie grozi - 2 zespoły z Hiszpanii, Czy przepisy się zmieniły...?

Jest gdzieś w tv losowanie?
Na Nsport. O 18:00
Adasko
Ups pomyliłem się. W takim razie zamiast Atletico Marsylia lub Stuttgart.
Torresik
Mam nadzieję że na Real nie trafimy ale nawet jeśli to skopiemy im tyłki jak przed rokiem i przestaną się wywyższać. Chętnie jeśli już zobaczyłbym też Xabiego w akcji w meczach z Live.
Jest jeden plus, że wpadniemy na jeden z lepszych zespołów otóż, meczyk będzie w TV na TVP 2 wink.gif
marcin1991
Na iraqgoals.net piszą, że będzie relacja z losowania wink.gif
Ya neck
CYTAT(Michel @ 27-08-2009 - 09:15) *
a co sadzicie o wczorajszym zachowaniu eduardo,nie dosc ze oszukal to jeszcze ten szyderczy usmiech po karniaku.
cos mi sie zdaje ze ten gosc nie zyska sobie szacunku u przeciwnikow a przeciez mial tak ciezka kontuzje.
uefa miala analizowac takie nurkowanie i nakladac dyskwalifikacje ale chyba tylko "miala" i dalej bedziemy mieli doczynienia z oszustami boiskowymi.

Jeśli chodzi o "diverów", to Australijska Federacja Piłkarska postanowiła, że będzie karała nurków zawieszeniem na dwa mecze. Nawet jeśli sytuacja ujdzie uwadze sędziego, delikwenta będzie można zawiesić na podstawie zapisu video. W tym celu utworzony został nawet specjalny komitet.
Kto wie, jeśli w Australii to wypali, to może i w Europie doczekamy się czegoś podobnego.
vincii
transmisja
Torresik
Najlepszy bramkarz Edwin Van Der Sar, obrońca John Terry, pomocnik Xavi, napastnik Leo Messi. Nie ma nikogo z Liverpoolu ale nie można się dziwić.

Najlepszy piłkarz Europy 2009 roku to bez żadnego zaskoczenia Leo Messi. Gratulacje biggrin.gif

Real w grupie C z Milanem, Olimpique i FC Zurich nie ma strachu smile.gif
Po pierwszym losowaniu z koszyka pierwszego, Liverpool w grupie E.
Z drugiego koszyka do grupy E gdzie jest Liverpool dołącza Olympique Lyon, nie jest źle smile.gif
Z trzeciego koszyka do grupy Liverpoolu i Lyonu dołącza ACF Fiorentina. Dobrze jest wink.gif
Z czwartego ostatniego koszyka do naszej grupy dołącza VSC Debreczyn.

Dobre losowanie nie wpadliśmy na żaden groźny klub no może oprócz Lyonu biggrin.gif

Wszystkie grupy:

Grupa A:
Bayern Monachium, Juventus Turyn, Girondins Bordeaux, Maccabi Hajfa

Grupa B:
Manchester United, CSKA Moskwa, Besiktas JK, VfL Wolfsburg

Grupa C:
AC Milan, Real Madryt, Olympique Marsylia, FC Zurich

Grupa D:
Chelsea Londyn, FC Porto, Atletico Madryt, APOEL FC

Grupa E:
Liverpool FC, Olympique Lyon, ACF Fiorentina, Debreczyn VSC

Grupa F:
FC Barcelona, Inter Mediolan, Dynamo Kijów, Rubin Kazań

Grupa G:
Sevilla FC, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, FC Unirea

Grupa H:
Arsenal Londyn, AZ Alkmaar, Olympiakos Pireus, Standard Liege
Rafał
właśnie szkoda ze nie real było by ciekawie i by się zobaczyło czy real naprawdę taki mocny i jak sie poprawił smile.gif
VES_111
Jak dla mnie bardzo dobra dla nas grupa.
maniek93
Grupa E:
Liverpool
Lyon
Fiorentina
Debreczyn

Dla tych co chcą zobaczyć LFC na żywo z CL to Węgrzy są najlepszą okazją. 3 wyrównane zespoły, myślę, że Debreczyn raczej skazany na 4 miejsce. Mecze z Lyonem i Violą mogą być naprawdę interesujące i nie uważam, że mamy zagwarantowane od razu 3pkt w każdym z tych spotkań.

Rozwala mnie grupa G:
Sevilla
Rangers
Stuttgart
Unirea

Cięzko znaleźć grupę śmierci, ale A i C chyba najtrudniejsze.
Torresik
Wg mnie najtrudniejsza grupa to grupa C. Grupa F będzie ciekawa sprawdzą się w niej dwaj zamienieni wink.gif
Wald
ATTN: Przepior!!

to co, akcja DEBRECZYN???????
Rubin
Ojej a gdzie niezwyciężony, królewski Real Madrid? Z jednej strony troszeczkę szkoda, że nie są z nami w grupie bo zapwiadałyby się dwa bardzo elegancie i niezwykle emocjonujące mecze. No nic, może akurat wpadniemy na nich w finale o ile nie wyeliminuje ich ktoś wcześniej, o ile wyjdą w ogóle z grupy. ;-) Na papierku wygląda to fajnie, plus 6 punktów z Debreczynem (inny scenariusz nie byłby mile widziany) i po dwa ciekawe mecze z Lyonem i Fiorentiną, która moim zdaniem może się okazać naszym najtrudniejszym przeciwnikiem. Ważne, żebyśmy trafili z formą i zdrowym Aquilanim a będzie dobrze.
Przepiórek
Z fanklubu biletów nie dostaniemy, ale co tam... najwyżej w jakiejś knajpie w Budapeszcie mecz zobaczymy smile.gif
Wald
CYTAT(Przepiórek @ 27-08-2009 - 19:19) *
Z fanklubu biletów nie dostaniemy, ale co tam... najwyżej w jakiejś knajpie w Budapeszcie mecz zobaczymy smile.gif

oki, pasi!!!!

rozumiem, ze to bedzie na stadionie Puszkarza, wiec duze szanse na zdobycie biletow
Przepiórek
Pojemność stadionu im. Ferenca Puskasa wg wikipedii to 68.976 widzów. Co najmniej 5% z tego musi być przeznaczone dla kibiców gości. Może nie będzie tak źle. Najwyżej będziemy kupować bilety na sektory neutralne.
Wald
CYTAT(Przepiórek @ 27-08-2009 - 19:36) *
Pojemność stadionu im. Ferenca Puskasa wg wikipedii to 68.976 widzów. Co najmniej 5% z tego musi być przeznaczone dla kibiców gości. Może nie będzie tak źle. Najwyżej będziemy kupować bilety na sektory neutralne.

Hotel kolo stadionu: Hungaria Guesthouse
http://hotels.eurobookings.com/hotel/hu/hu...4e473bd9a84f8ff

Single Room [More information]Prices are per room

Included in room price: VAT, service charges, city tax. € 25 i
Total costs per stay:including VAT, service charges and city tax
Max persons: 1

Room Facilities: Shower, TV, Toilet, Bathroom, Heating
Breakfast: This hotel has no meal services.

--------------------------------------------------------------------------------

Double/Twin Room [More information]Prices are per room

Included in room price: VAT, service charges, city tax. € 32 € 28 i
Max persons: 2

--------------------------------------------------------------------------------

Triple Room [More information]Prices are per room

Included in room price: VAT, service charges, city tax. € 39 € 33 i
Max persons: 3

Quadruple Room [More information]Prices are per room

Included in room price: VAT, service charges, city tax. € 44 € 40 i
Przepiórek
Mecz wyjazdowy z Debreczynem gramy we wtorek 24 listopada. Jeszcze mamy trochę czasu.
Torresik
Na ile oceniacie to losowanie w skali 1 do 10?? biggrin.gif
Ja zdecydowanie na 9, ponieważ z drugiego koszyka mógł nam wpaść gorszy zespół od Lyonu, oczywiście mógł też wypaść lepszy temu nie zaprzeczam wink.gif
michalos
Nie mamy ani najgorszej, ani najlepszej grupy. Mamy przeciętniaków, więc bez problemu powinniśmy wejść. Lyon nie ma już ani Juninho (który był u nich najlepszy i prowadził ich w każdym meczu do zwycięstwa), ani Benzemy (który mógłby coś zdziałać). A o innych drużynach Fiorentinie i Debreczynie wogóle się nie słyszy w rozgrywakach europejskich. Ale kto wie może ktoś z tych drużyn będzie czarnym koniem tej grupy??
nautilus
Fiorentina jest mocną drużyną. Mamy silną grupę. Jak sobie teraz pomyśle że przez to że wisła odpadła z levadią nie zobacze w Krakowie liverpoolu to mnie szlag trafia :/ Podwójny niefart. Lyon mnie ciekawi. Dokonali świetnych transferów. Bastos,Gomis,Cissokho,Lopez. To zawodnicy klasy europejskiej , no ciekawa grupa smile.gif
konrad14
Jak dla mnie to POWINNIŚMY przejść. Skład też dobrze dobrany.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.