Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Champions League
LFC FAN SITE > Rozgrywki > Europejskie Puchary
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
lewik
a ile zaplaciles?
Robinho1993
Zapłaciłem drogo (700 euro), ale w końcu był to mecz z Barcą i miałem świetne miejsce. Na inne trybuny można było kupić nawet ze trzy razy taniej, lecz widoczność wtedy na pewno dużo gorsza. Ogólnie to bilety w Hiszpanii są dużo droższe niż w Anglii, a już szczególnie na Real i Barcę. Nie wiem, jak tam wycenią Liverpool, ale podejrzewam, że za mniej niż 200-300 euro to się biletu nie dostanie na pewno.
lewik
no wlasnie, dlatego takie rzeczy nas nie interesuja. Za 700 euro zobacze kilkanascie meczy, a jak to sie mowi "in's in" - nie wazne jakie miejsca, to nie teatr.
Dwa razy kupowalem bilety powyzej ceny nominalnej - na moj pierwszy w zyciu mecz LFC i na final w Atenach. Wiadomo, ze jak juz jestes pod stadionem i nie masz biletu, to korci zeby zaplacic wiecej ale jakies granice są. A moge sie zalozyc ze nawet jakby przyszlo nam ogladac mecz w knajpie to i tak wyjazd bedzie udany. Poza tym jak juz sie wybieram w taka podroz, to przewaznie do miejsc gdzie sa duze stadiony - wtedy wiadomo latwiej o bilety, albo tam, gdzie ktos na miejscu moze pomoc w kupnie. Wtedy juz tylko trzeba przedostac sie na nasze sektory wink.gif
Robinho1993
W każdym razie, jak macie jakieś pytania co do lokalizacji różnych miejsc w Madrycie i takie sprawy, to służę pomocą smile.gif
Niko
CYTAT(Robinho1993 @ 21-12-2008 - 15:59) *
Zapłaciłem drogo (700 euro), ale w końcu był to mecz z Barcą i miałem świetne miejsce. Na inne trybuny można było kupić nawet ze trzy razy taniej, lecz widoczność wtedy na pewno dużo gorsza. Ogólnie to bilety w Hiszpanii są dużo droższe niż w Anglii, a już szczególnie na Real i Barcę. Nie wiem, jak tam wycenią Liverpool, ale podejrzewam, że za mniej niż 200-300 euro to się biletu nie dostanie na pewno.

Robinho, rozumiem, ze byl to meczu Realu z Barca, ponadto rozumiem, ze miales swietne miejsca, ale zeby 700 euro bulic za bilet ?! blink.gif

Nie zebym cos ten teges, ale przeciez mlody jestes i jakos nie moge pojac jak 16-letniego chlopaka stac na wydanie 700 euro na bilet na mecz ? Chodzi tutaj wylacznie o moja ciekawosc, bo naturalnie skoro stac Cie na takie wyprawy to nic tylko pozazdroscic...

Dla porownania bylem w zeszly czwartek na meczu PSG z Twente na Parc des Princes i powaznie zastanawialem sie, czy jednak zabulic te 40 ojro za bilet... Przypuszczam, ze gdyby kumple mnie ostatecznie nie przekonali to bym sobie odpuscil, choc dzisiaj absolutnie nie zaluje, bo meczyk byl wypasiony...

Pozdro
lar311
700 euro to wiecej niz kosztuje Season Ticket na Anfield!!!!

Sa pewne granice.....

Jakos sie wkrecimy....

Jezuuuuuu swietna paka sie zorganizowala.......Ekipa z Aten i dodatki....hehe

Ocho Cervezas por favor!!!!
Niko
CYTAT(lar311 @ 21-12-2008 - 20:15) *
Sa pewne granice.....

Tez tak mysle... 700 ojro za wejsciowke nawet na najbardziej zajebisty mecz to na moje oko "lekka" przesada...

W kazdym razie have fun w Madrycie chlopaki i pozdrowcie Jurka przy okazji, o ile jeszcze tam bedzie w lutym tongue.gif
Robinho1993
No wiecie, jak się pierwszy raz jedzie na jakiś porządny mecz (w sensie zagraniczny) i ma się tyle lat co ja, to cena nie gra roli - zwłaszcza, jeśli pieniążki na wyjazd były odkładane od długiego czasu.

Ciekawe za ile zakupicie te bilety smile.gif

aselto
50 funtow? smile.gif
Przepiórek
Za 700 euro to pewnie cola i popcorn są w cenie biletu...
karas
CYTAT(Przepiórek @ 22-12-2008 - 07:22) *
Za 700 euro to pewnie cola i popcorn są w cenie biletu...

Ale mała cola i średni popcorn max...

A wracając do tematu - wici zostały już rozpuszczone. Teraz w spokojności należy przeczekać święta, inwenturę i rok nowy zacząć z nadziejami, że kontakty się odezwą.

A propos ekipy - mucha nie siada komar nie kąsa... wink.gif

A z tym Atleti - pokombinujemy, bo najpierwsi z Yodą i Lawrynem na miejscu będziemy - własnie ziomuś bukuj z Szonefeld lot:

wtorek 24 luty

Berlin Schoenefeld Do Madryt (Terminal 1)
lot 4509; wylot z wto 24 lut 07:45
przylot o godz. wto 24 lut 10:55

czwartek 26 luty

Madryt (Terminal 1) Do Berlin Schoenefeld
lot 4510; wylot z czw 26 lut 11:30
przylot o godz. czw 26 lut 14:35

P.S. Podobno w prostej linii z hotelu na Vicente Calderon jest dosłownie rzut lekko nawilżonym beretem...wink.gif

Kuba, a co Ty na to...?
Robinho1993
Na Atletico za to są bilety dużo tańsze niż na Real - kupiłem na mecz z Recreativo za 46 euro (normalna cena? smile.gif )

Ogólnie to z centrum Madryt (mam na myśli Plaza de Cibeles i Gran Vię) jest wszędzie blisko i wszędzie można dojechać metrem, ale spokojnie można się przejść - z Cibeles do Bernabeu jest godzina piechotą, a z Cibeles na Calderon chyba nawet krócej. Zachęcam też do wybrania się do Getafe (pół godziny metrem, tylko trzeba się przesiąść z głównego metra do Metro del Sur) - to takie spokojne miasteczko, że aż trudno uwierzyć, że tam gra na co dzień klub w Primera División. Btw okolica stadionu Atletico jest też bardzo cicha i spokojna. smile.gif
SwietlistyMrok
Wiesz ,wydaje mi się ze na Real też nie sa jakieś mega drogie(juz pomijajac fakt z jakim rywalem gra się mecz ,o jaka stawke ,w jakich rozgrywka itd itp) a cena 700 euro za bilet jest dla mnie NIENORMALNA.Z 1 rok temu widziałem rozkład srednich cen biletów na mecze ligowe w Hiszpanii i jedne z droższych były na...Osasunę Pampeluna która wyprzedzała pod tym względem mni. Barcelonę.Pozatym jak tak sobie poczytałem to w dniu meczu Real-Barcelona od konia bilet można było mieć za 200 euro,a mój znajomy który nie jest kibicem żadnego konkretnego zespołu,ale jezdzi od czasu do czasu na rózne mecze w Europie był w tym roku na Real-Espanyol i bilet kupił normalnie w kasie w dniu meczu za 70 euro(uważał ze za drogo,ale co tam-straszna sknera z niego wink.gif.Pozatym nawet na polskiej stronie kibiców Realu ludzie którzy jeżdżą na mecze Królewskich piszą ze najtansze bilety ligowe do kupienia jeszcze w kasach(tyle ze rano) mozna miec za ok. 25 euro.Trzeba tylko pokombinować i sie rozeznać w sytuacji (jak zawsze zreszta i przy wszystkim)
yoda
CYTAT
a cena 700 euro za bilet jest dla mnie NIENORMALNA

chyba że jest to mecz w którym gra liverpool fc..
pamiętacie tego gościa ze stacji metra pod stadionem olimpijskim w atenach...
za ile chciał buj tiket..?
ile miał na tej zawieszce napisane....5 tys. ojro..?
...
ja bukne se wszystko po swietach..
pzdr.
...może uda mi sie zlapac kontakt z dżerzim...
Robinho1993
Bilet na Newcastle - Liverpool w niedzielę - 42 funty smile.gif
aselto
sektor lfc? jezeli nie, to ktora trybuna?
Robinho1993
Nie, sektor Newcastle - za bramką (po lewej stronie ekranu, jak w TV leci) w środkowych rzędach.
aselto
drogo!
Lawryn67
ile miał na tej zawieszce napisane....5 tys. ojro..?
...
A poszedł podobno za 9 tys. !!!!
Ja tam w Atenach chciałem dać 600 juro, ale z czym do ludzi.
Przepiórek
Nie wiem jak planujecie załatwiać bilety na Madryt i rewanż, ale można też spróbowac coś zorganizować przez fanklub. O Ligę Mistrzów możemy się przecież starać. Gwarancji nie ma żadnej, ale spróbować chyba warto?
lewik
Przepiórek - jak wyglada dokladnie sprawa z biletami na Lige Mistrzów? Czy jako fanklub mozemy sie tez starac o bilety na mecze wyjazdowe? Zeby kupic 'normalnie' bilet na wyjazd na LM, trzeba miec na swoim fancardzie zarejestrowane, ze sie kupilo bilety na poprzednie mecze wyjazdowe. Z tego co wiem, nikt od nas na zadnym wyjezdzie nie byl. Czy mimo ze nie spelniamy kryteriow, fakt ze jestesmy official branch daje nam prawo zakupu biletow?
karas
Przepiór - bierzemy każdą ilość, jeśli uda sie - macie moje/nasze błogosławieństwo!!!
Przepiórek
CYTAT(lewik @ 31-12-2008 - 10:40) *
Czy mimo ze nie spelniamy kryteriow, fakt ze jestesmy official branch daje nam prawo zakupu biletow?
Tego nie wiem. Ale myślę, że fanklubów te kryteria nie dotyczą. W innym przypadku całe to zamieszanie z oficjalnymi branchami byłoby lekko bez sensu...

W przypadku wyjazdowych meczów Ligi Mistrzów trzeba wypełnić taki formularz: http://www.liverpoolfc.tv/tickets/docs/travelclub.pdf
Każdy członek brancha z fancardem musiałby to wypełnić i wtedy byśmy to jakoś zebrali do kupy i wysłali do klubu jako zgłoszenie brancha. W innych przypadkach ubieganie się o bilety jest mniej skomplikowane.

A jako fanklub możemy się starać o bilety na wszystkie mecze, z wyjątkiem ligowych na Anfield.
yoda
no opcja w sumie spoko...warto by już nad tym pomysleć...
mamy przecież 10 F-C więc można spróbować...łba nikt nam nie urwie za to..
lewik
3 lutego o 10 rusza sprzedaz biletow na tej stronie:
http://www.servicaixa.com/nws/servlet/serv...ODIUSU=E042TC03
Mam nadzieje ze cos da rade kupic, w kazdym razie probujcie od samego rana. Jako ostatecznosc bierzcie trybune Sur bo tam siedza ich ultrasi.

a oprocz tego dzialaja moi ludzie w madrycie cool.gif
lewik
czy ktos jeszcze probowal kupic bilety dzisiaj?
karas
QUOTE (lewik @ 03-02-2009 - 11:00) *
czy ktos jeszcze probowal kupic bilety dzisiaj?

Tak jak rozmawialiśmy wczoraj - siedze na nasłuchu, ale nic nie moge zrobić... audyt.
Jak Ci poszło/idzie?
lewik
najpierw zapchane serwery, potem w koncu doszedlem do opcji wyboru miejsc na stadionie. Pokazywalo ok 15 wolnych miejsc na cale Bernabeu, ale na ktore nie kliknalem pojawilo sie ze juz zajete. Chwile pozniej napis sold out.
kupa.
lewik
pojawiaja sie pojedyncze sztuki biletow i trzeba je lapac jak tylko sa
http://www.servicaixa.com/nws/servlet/serv...IUSU=servicaixa

trzeba sie nameczyc ale da rade. mi sie udalo wlasnie kupic jeden za 120..w sektorze ultras. Bede probowal jeszcze. Lookajcie na ta stronke wieczorem, jutro itp moga byc jakies zwroty

Edit: udalo sie zlapac drugi, a i na miejscu w madrycie powinno cos na nas czekac. W kazdym razie...probujcie dalej!

Edit 2: kupilem dzis 3 bilety i skonczyla mi sie karta. Powtorze sie ale: probowac dalej!
TorresNysa
ale ja wam zazdroszcze - pojechać na mecz ukochanego LIVERPOOL'U w LM <buja w oblokach> biggrin.gif
wiecie może ile chodzą bilety na mecz ligowy z potentatem (Arsenal, Manchester,Chelsea,Aston Villa, Everton) ?
chętnie bym zaoszczędził 'pare' groszy na wyjazd na Anfield smile.gif
Kate_91
Ochh... Mnie też się strasznie marzy pojechać na Liverpool smile.gif Ale raczej nici z tego... niestety.
Właśnie jakie mogą być ceny?
TorresNysa
dlaczego nici z tego ? smile.gif za pare lat to marzenie jak najbardziej do spełnienia ja za łepka sobie założyłem że zaśpiewam kiedyś moją ulubioną pieśń "You'll never walk alone" na anfield i wierze że kiedyś (w najbliższej przyszłości) spełnie marzenie smile.gif

więc Kate, głowa do góry! pojedziemy kiedyś na mecz;)
Kate_91
Taak! W tym roku to chyba nie bardzo(przynajmniej w moim przypadku)... ale kiedyś na pewno! smile.gif Oby w najbliższej przyszłości wink.gif Dzięki wink.gif
lewik
na chwile obecna 4 bilety mamy pewne + 1/2 beda czekac na nas prawdopodobnie w Madrycie
karas
QUOTE (lewik @ 03-02-2009 - 13:05) *
Edit 2: kupilem dzis 3 bilety i skonczyla mi sie karta. Powtorze sie ale: probowac dalej!

No to mamy już 4ty bilecik! Majki odwala dziś kawał dobrej roboty!
Jeszcze kilka i będzie nas komplet na Santiago!

EDYTA:
Nie ma to jak komunikacja...wink.gif
Kuna, ale się cieszę...wink.gif
lewik
mamy 5 juz wink.gif
Majkel
lewik a kto jedzie ? i jaka cena bo mogl bym byc zainteresowany tongue.gif
lewik
cena = dojazd + nocleg + bilet na mecz ( 60-210E; my mamy poki co 120E, 140E i 165E innych nie dalo sie kupic + alko wink.gif

jedzie: lar +3, yoda, karas, lawryn i ja
Lawryn67
Wiedziałem że jesteś Lewiku wielki, nie masz tam jakiś układów w niebie?
lewik
e tam, Jacus nie przesadzaj. Trzeba tylko cierpliwie posiedziec i bilety same w rece wpadaja wink.gif Rozmawialem z Leszkiem i mamy juz komplet 6 biletów, bo na tyle jest na chwile obecna zapotrzebowanie. Prawdopodobnie bedziemy mieli tez cos 'ponad stan', ale tego jeszce nie wiem na 100%

a tak sie prezentuja mniej wiecej nasze miejscowki:

Lawryn67
A czy przewidziany jest plan mediolański?
Czy tam nie da rady?

lewik
Ze wstepnego rozeznania wyglada na to, ze jest to mozliwe. Chociaz naszych i tak bedzie pelno na calym stadionie i nie wiem czy jest sens ryzykowac ladowanie sie na sektory gdzie moze byc ciasno. To jest filmik jak Arsenal gral z Realem. 1:28 Henry strzela gola i widac ilu kanonierow bylo na trybunach

http://pl.youtube.com/watch?v=4o9SQ4V1ptY
aselto
Mozecie powiedziec o co chodzi ze sposobem mediolanskim? Wbiliscie na sektor angoli? Jezeli tak to jak, przeciez tam bramki jak w anglii sa na stadionie... Pytam bo sam sie wybieram do mediolanyu prawdopodobnie teraz cjak wylosuje bilet, ale nie wiem czy ryzykowac na innej wejsciowce... Pomijajac fakt, ze dosc drogo bedzie nie oficjalna droga a sektor gospodarzy to strata czasu dla mnie.
lewik
mielismy bilety na sektory Interu, ale poszlismy pod wejscie naszych kibicow. Kilka metrow przed wejsciem stal szpaler stewardow i chcieli zeby im pokazac bilet. Jeden mowi do mnie ze to nie ten sektor. Ja do niego odzywam sie tylko po polsku, wymachujac rekoma, mowiac Liverpool i pokazujac ze chce wejsc. Troche pogadal, przyszedl drugi...rusek. Ja do niego dalej po polsku. Sporo osob bylo przy wejsciu, ogolne zamieszanie wiec machnal reka i kazal isc. Za mna chlopacy - powiedzialem ze sa ze mna i puscili. Przez bramki z tego co pamietam biletu nie skanowalem i nikt mi nie oderwal czesci kontrolnej. Wlosi byli przygotowani ze bedzie nas wiecej bo zostawili pusty sektor, ktory pozniej otworzyli. Ogolnie przy wejsciu balagan. Widac ze stadion ma swoje lata, ale robi zajebiste wrazenie. Nie zastanawiaj sie tylko jedz.
aselto
Tzn ja juz tam bylem, tyle ze mialem bilet na angielski stadion gdy z milanem w polfinale gralismy. I tez mnie sie zdaje, ze ja nawet biletu nie wyciagnalem, ale kumpel mnie przkeonuje co byl ze mna, zesmy przez bramki przeskanowaqli te bilety. Malo tego napisalem tez maila w tej sprawie do milan club polonia i potwierdzili ze takie bramki tam sa...

Ogolnie fajny wyjazd, wspominam rewelacyjnie, siedzielismy na samej gorze po lewej stronie (patrzac tak jak kamera), nie wiem jak wy siedzieliscie, bo dwa razy wczesniej untied siedzialo od samego dolu... ale tym razem bylo tylko 5 tysiakow biletow po zamieszkach we wloszech i lille...

Ogolnie szkoda mojego czasu siedziec na innym sektorze niz angielskim, nie wiem no... ja tak nie umiem ogladac meczu. Jezdze glownie dla atmosfery, oczywisice atmosfera bedzie swietna ale interowska, wiec mnie na nic taki mecz, jezeli nie bede mial wejscia do angoli...

A wydawanie sporo kasy na konika tez mnei sie nie usmiecha tym bardziej jak wiem, ze nie wejde do anglikow. I tym bardziej jak dwa tygodnie pozniej jade na OT na taki sobie nic nie znaczacy mecz, z pewna w ogole nie utytuowana druzyna a tam juz na sto procent biore od konia, gdybym nie wylosowal...
Lawryn67
Ja pamietam, bilet skanowałem ale to i tak spoko bo Laru przyszedł do nas w trakcie meczu biorąć azymut z górnych trybun na moją CZAPKĘ!!!
Pamietasz Lewiczku!
lewik
CYTAT(aselto @ 03-02-2009 - 21:01) *
Ogolnie fajny wyjazd, wspominam rewelacyjnie, siedzielismy na samej gorze po lewej stronie (patrzac tak jak kamera), nie wiem jak wy siedzieliscie, bo dwa razy wczesniej untied siedzialo od samego dolu... ale tym razem bylo tylko 5 tysiakow biletow po zamieszkach we wloszech i lille...

Ogolnie szkoda mojego czasu siedziec na innym sektorze niz angielskim, nie wiem no... ja tak nie umiem ogladac meczu. Jezdze glownie dla atmosfery, oczywisice atmosfera bedzie swietna ale interowska, wiec mnie na nic taki mecz, jezeli nie bede mial wejscia do angoli...

A wydawanie sporo kasy na konika tez mnei sie nie usmiecha tym bardziej jak wiem, ze nie wejde do anglikow. I tym bardziej jak dwa tygodnie pozniej jade na OT na taki sobie nic nie znaczacy mecz, z pewna w ogole nie utytuowana druzyna a tam juz na sto procent biore od konia, gdybym nie wylosowal...

nam dali dol za bramka, oficjalnie tylko ponad 3tys biletow ale bylo i tak duzo wiecej. Kibice Interu rozczarowali - tylko dwa razy bylo naprawde glosno. Na samym poczatku jak caly stadion ryknal przez chwile i na koniec jak juz bylo pozamiatane.

Wiadomo, ze sie jedzie dla atmosfery, ale jak dla mnie wiekszy fun jest przed meczem w knajpach, na placach itp. Tez nie lubie siedziec na sektorach home i gdyby mecz byl gdzie indziej niz w hiszpanii to bym odpuscil miejsca gospodarzy. Naszych i tak bedzie duzo na calym stadionie wiec akurat w tym przypadku roznicy za duzej nie bedzie.

btw po ile chodza u was bilety u koni na nic nie znaczace mecze?
aselto
Pytasz o OT??

Zalezy kto jak negocjuje... Ja za arsenal rokt emu wlidze dalem 150 bo tyle zalozylem ze dam, choc wolali 250 i mnie wysmiali. Kumpel wczesniej w FA CUP dal 140... Ale wiem ze norwego co siedzial obok dal 350 a inny polak wlazl za 100. Ale to arsenal

Ogolnie mysle ze tak 60-90... Aczkolwiek nie mam pojecia zwyczajnie :)reszta ostatnio nawet na wigan bylo w general sale...

No wlasnie chpodzi wlasnie o knajpy, wiec juz wole pojechac i zostac w pubie niz siedziec z wlochami. Atmosfera na milanie po prostu niesamowita. Co prawda nie robilo na mnie takiego wrazneia na samym stadionie poza momentami (np ostatnie 10 mint) ale to przez to ze na samej gorze masz taka plastikowa szybe,. ktora tlumila wszystgko ladnie... No i united dawalo rade po prostu bosko. To byl moj debiut i lepiej trafic nie moglem. Ale jak potem zassalem mecz z neta i uslyzaelm mialn, to malo nie padlem... Szpakowskiego slychac nie bylo..
yoda
a ja tam nic nie pamiętam....smile.gif
powiedziałem tylko, że ja służbowo...na statek.
aselto-> jeśli u was zrobią to co i na naszym meczu to bedziecie mieć sektor ultrasów AC milan.
ogólnie na oko to jakieś 10-12 tys. miejsc...więc powinniście się zmieścić..
u nas stewardzi ściągali do sektoru ludzi ze stadionu...a włosi nie są straszni...raczej na piazza duomo interes wywęszyli i browara nawet wózkami dla dzieci wozili...
mam nadzieję, że na podobny pomysł wpadną w madrycie i skroją nam większy trochę sektor...bo z tego co słyszałem ta klitka dla ałejowców ma 3 tys. miejsc.
aselto
Dostalismy tylko 4 (milan dawla dwa razy po 10 i raz 5,5 ale tylko przez wybryki zarowno united, jak i owczesnej sytuacji we wloszech bo zabiciu policjanta (zamkniete gorne sektory)... Do tego ingfotramcie o wyprzedancych wszystkich wejsciowkach, tak wiec jeden sektor i to pewnie na samej gorze ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.