Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: TRZCIANKA 2010
LFC FAN SITE > My kibice > Dla kibica
yoda
siema.
dostałem zaproszenie od Baśki Franek na III turniej kibiców...
pytanie...
czy jesteśmy zainteresowani...jeśli tak to kto może się pojawic...
turniej odbędzie się w dniach 30-31 styczeń 2010..koszt 50 zyla od łba.

ps.
ponoć przyjazd potwierdzili kibice junajted.. smile.gif
aselto
kibice united ze styowarzyszenia stawia sie bardzo licznie... szkoda ze ja jestem na wygnaniu, bo chetnie bym was poznal smile.gif
karas
Zero szans. Karasiówna pojawi sę na padole...wink.gif
yoda
ok.
ale gdzie cała reszta ze zwycieskiego składu z junajted...i inni...??
augustus
Ja się pisze smile.gif
karas
QUOTE (augustus @ 02-12-2009 - 12:22) *
Ja się pisze smile.gif

No kochani z takim golkiperem, to ja się poważnie zastanawiam nad przesunięciem terminu porodu Moniki...wink.gif
augustus
Zawsze może rodzić w Trzciance tongue.gif
yoda
z kubą, młodym i andrzejem pogadam....
KK, JJ ,wolny, sochal, lewik, ziębice, szmajchel, detmany, przepiór, pawelini... (sorry jesli kogos pominęłem)
.. w sumie jeśli się nie zbierzemy sensownie to nie ma co jechac...ale tak jak na zlocie mowilem...w takim skladzie to sobie możemy na turniej pograc o cos wiecej niz tylko satysfakcje..
arko73
No ja myślę,że też się pojawie.
Wszystko zależy od tego jak będzie się czuć moja żonka,bo ma termin porodu na początek lutego smile.gif
Dahomej.
ja się nad tym zastanawiam. : )
adamkubelek
Nie wiem jeszcze, który weekend stycznia wypadnie na Afryka Reggae Festiwal...jeśli terminy się nie pokryją to możecie na mnie liczyć!
wolny85
Myślę, że zaraz na początku stycznia będę mógł coś powiedzieć, nic wcześniej...
deathman[]
Nie chce być źle zrozumiany, ale przedstawię stanowisko Zarządu i dalej nie będę się do tego co napiszę odnosił. Otóż po zeszłorocznej edycji Turnieju w Trzciance Zarząd zdecydował, iż Stow. nie będzie brało udziału w turnieju z powodu wielu niedociągnięć organizacyjnych (nasi członkowie po opłaceniu noclegów na własną rękę po przyjeździe szukali lokum gdyż bez wyjaśnienia została im zaoferowana sala gimnastyczna). Organizatorzy nie poradzili sobie z przygotowaniem turnieju co było widoczne zarówno na trybunach jak i w zapleczu socjalnym (I edycja turnieju była przygotowana bardzo dobrze). Mnóstwo wyzwisk i przekleństw z trybun, kłóci się z ideą turnieju charytatywnego w którym drużyny grają dla chorego dziecka (kłania się brak elementarnych podstaw języka angielskiego). Po wysłuchaniu wszystkich zdań i opinii naszych członków uczestniczących w II edycji turnieju, Zarząd podjął taką decyzję.

Jeśli członkowie Stow. wyrażą chęć uczestniczenia w turnieju, nie będziemy robili żadnego problemu i tutaj Romku do Ciebie prośba, abyś zebrał ekipę która zagra w tym turnieju z jednym zastrzeżeniem, jeśli w drużynie prowadzonej przez Ciebie będzie mała ilość członków Stow. to wtedy ta drużyna nie będzie reprezentowała FK LFC Polska.

Od siebie tylko dodam, że ja niestety w tym okresie kiedy będzie rozgrywany turniej, będę w gorącym okresie przeprowadzkowym, stąd nie będę mógł przyjechać.

pozdrawiam
aselto
no bez jaj smile.gif
Katun
Morguś, pico i ja nie jedziemy.
yoda
no to powoli się wyjaśnia..
wojtas. -> na II turnieju nie byłem, więc trudno mi się do tego odnieść, ale I był ok.
nic na siłę..presji nie ma..jaeśli nie bedzie trzcianki to napewno skręcimy mocą ekipę na kalwarię...także luz...
tak jak mówiłem...presji nie ma.. smile.gif
..tak jak napisałem na wstępie w pierwszym poście- dostałem taką informację, więc zarzuciłem ją dalej...smile.gif
Sochal
ja mogę jechać nawet "nieoficjalnie" wink.gif
deathman[]
Romek -> dla jasności żadnego ciśnienia nie ma, po prostu przedstawiłem zdanie nie tylko Zarządu ale wszystkich uczestników II edycji z ramienia i po linii naszej. Nie warto wracać po raz kolejny do tego samego. Jeśli ekipa się zbierze ok, nikomu nic nie zabraniamy. Zresztą to okres wszelkich sesji egzaminacyjnych jak również początek roku dla pracujących, stąd frekwencja była ostatnio znikoma.

Oczywiście na Kalwarie musimy zmontować silną ekipę, bo jeśli uda się zrealizować nasze pewne założenia to będzie się działo... smile.gif
augustus
A jaki jest termin turnieju na kalwarii ?
buska
Będzie to maj. Data dokładna w fazie rozwojowej - najprawdopodobniej drugi lub trzeci weekend, jak i wszelkie przygotowania. Po ustaleniu dokładnej daty, powiadomimy wszelkich kibiców.
Wald
CYTAT(buska @ 06-12-2009 - 05:33) *
Będzie to maj. Data dokładna w fazie rozwojowej - najprawdopodobniej drugi lub trzeci weekend, jak i wszelkie przygotowania. Po ustaleniu dokładnej daty, powiadomimy wszelkich kibiców.

czyli z kolei termin matur,
Szmajchel
CYTAT(Wald @ 06-12-2009 - 14:02) *

Wiekszy rozrzut wiekowy studnetow, anizeli maturzystow, right?
Wald
CYTAT(Szmajchel @ 07-12-2009 - 05:24) *

rite, po prostu nie ma idealnego terminu,
btw. long time no see, what's up? greets:)
pawelini1
Jakby wszystko sie potoczyło jednak w strone wyjazdu na Trzciankę to ja się piszę biggrin.gif O ile nie przeszkodzi w tym jakos bardzo sesja, bo u mnie turniej wypada w samym jej środku sad.gif
Szmajchel
CYTAT(Wald @ 07-12-2009 - 09:08) *
CYTAT(Szmajchel @ 07-12-2009 - 05:24) *

rite, po prostu nie ma idealnego terminu,
btw. long time no see, what's up? greets:)

Dokladnie,w wielu kwestiach nigdy wszystkich- w jednym czasie nie mozna zadowolic wink.gif

Studia pelna para dlatego mnie rzadko widac na forum wink.gif pozdr
pawelini1
Mam rozumieć że ten wyjazd został zarzucony ??
yoda
raczej tak... zbieramy mocną pakę na kalwarię...
powołania na mecz coach prześle drogą elektroniczną... wink.gif
karas
Kedy te Zebrzydy majo być?
Oti
Yodzik pamiętajcie o mnie jak coś.Z wielką chęcią wesprę ekipę w trudnych bojach.
yoda
CYTAT(karas @ 17-12-2009 - 14:11) *
Kedy te Zebrzydy majo być?

buśka pisał o tym wyzej... wink.gif
ma to być maj...najprawdopodobniej..
paulinqa
ostatni weekend maja. termin juz ustalony
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.