Soprano
08-08-2005 - 14:06
Jak podaje oficjalka:
Milan Baros and Antonio Barragan have both been called up to the Liverpool squad for Wednesday's Champions League qualifier in Sofia but Bolo Zenden has been ruled out of the trip through injury.
The Reds will travel to the Bulgarian capital on Tuesday morning in preparation for the third qualifying round first leg tie against CSKA.
Rafael Benitez confirmed today that Baros, who has been strongly linked with a move away from Anfield all summer and is yet to figure in European competition this season, will be part of the travelling party, as will highly-rated Spanish full-back Barragan - a recent signing from Seville.
Czyli Baros nie zagra w zadnym innym klubie w tyms ezonie w LM

Czy??by zostaje na dobre ? czy po prsotu bÄ?dize sprzedany do zespo??u kt??ry nie gra w europejskich puhcarach ?
Mam nadziejÄ? zÄ? zostaje
Cisse & Baros ---> Premiership here we come !!!! Soprano
Jestem za tym ??eby zosta??,przecie?? on bramki potrafi strzelaÄ?,w ko??cu otrzyma?? tytu?? kr??la strzelc??w ME 2004,a w ostatnich meczach LFC strzela?? po dwie bramki w jednym meczu,ju?? jeden b??Ä?d pope??nili??my sprzedajÄ?c za do??Ä? niskÄ? kwote OWENA,kt??ry teraz jest wart 20 mln euro,nie pope??niajmy dalej podobnych b??Ä?d??w z BAROSEM.
qbapiasek
08-08-2005 - 14:28
no tak ale to nie znaczy ??e bÄ?dzie graÄ? a tylko to go wykluczy z gry w innym klubiem przecie?? na ??awce te?? mo??e siedziec i niczego to nie blokuje. Oczywi??cie ja jestem za jego pozostaniem
To fakt, musi zagraÄ?, ??eby siÄ? "spaliÄ?" w pucharach... Czyta??em gdzie??, ??e Rafa chce wywrzeÄ? "presje" na Lyon, ??eby go szybko (i za wiÄ?cej kasy) kupili - "gro??Ä?c" w??a??nie wystawieniem zawodnika w LM.
My??le, ??e wiele zale??y od wyniku "sagi Essiena" jak Lyon go sprzeda to chyba nie bÄ?dzie tak liczy?? kasy - 6,5mln czy 7...
DiduÅ›
08-08-2005 - 16:52
to juz jest mÄ?czonce! niech sie wko??cu co?? wyjasni, bo tylko czytamy o tej sprawie i nic nie wynika! chce Milana nadal na Anfield, ale jesli mia??by zmarnowec rok, to moze lepiej aby poszed?? do klubu w kt??rym bedzie gra??...
By??o by super gdyby Baros zosta??!Tymbardziej ze nie ma szans na to by sciÄ?gnÄ? Owena poniewa?? real chce za niego 20 MLN!!!!!!!!DEBILE!!!!!!!!Wydaje mi siÄ? jednak ??e Baros odejdzie a to ??e pojecha?? do bu??garii to tylko zagrywka Beniteza na to aby kto?? wreszcie podbi?? cenÄ? i da?? zaniego wreszcie te 8 mln kt??re LFC za niego ??adajÄ?...
CYTAT(lfc @ Aug 8 2005, 07:54 PM)
By??o by super gdyby Baros zosta??!
Tym bardziej ze nie ma szans na to by sciÄ?gnÄ? Owena poniewa?? real chce za niego 20 MLN!!!!!!!!DEBILE!!!!!!!!
Real chce 20mln ale euro w funtach to jest triche mniej (12?)
My??lÄ?, ??e bÄ?dÄ? mieli fuksa jak dostanÄ? wiÄ?cej ni?? 10. LFC ma podobno prawo pierwokupu. A ja my??le, ??e je??eli Baros odejdzie a Real dalej bÄ?dzie siÄ? upiera?? przy swojej cenie to albo Owen zostanie w Madrycie, albo... zostanie wypo??yczony do nas
qbapiasek
08-08-2005 - 17:49
masz racje DRaco nie wydaje mi siÄ? ??e (s)realowi uda siÄ? sprzedaÄ? go za takÄ? kase. je??li dostanÄ? tyle ile sami p??acili to siÄ? powinni cieszyc. Nie wydaje mi siÄ? nastomiast ??eby odej??cie barosa spowodowa??o przyj??cie owena
DiduÅ›
08-08-2005 - 19:51
to jest bankowo pewne, ??e odejscie Barosa nie spowoduje przyj??cia Owena. ja juz sam niewiem czy Baros powinien zostaÄ?, czy odej??Ä?....
Michael
11-08-2005 - 05:45
jestem jak najbardziej za tym by Czech zosta??, ale widzÄ?c podej??cie pana RB - odejdzie, a szkoda
Ikopil
11-08-2005 - 08:08
Wszyscy chcÄ?, ??eby Baros zosta?? (i ja w sumie te??), ale po co nam tyle napastnikow?? Jest Cisse, Moro, Crouch no i Baros. Do tego nie zapomnijmy o Neilu Mellerze i Sinamie!!! Wiec wychodzi 6 napastnikow a w meczu gra 2 + 2 rezerwowych. A w razie kontuzji to maks 5. Ponadto Garcia i Kewell tez moga grac w ataku!! WiÄ?c nie widze potrzeby nia??czenia tylu. A ju?? w og??le nie rozumiem po co ta gadka z Owenem..
witek z atlantydy
11-08-2005 - 11:48
CYTAT("Ikopil")
Wszyscy chcÄ?, ??eby Baros zosta?? (i ja w sumie te??), ale po co nam tyle napastnikow??
Nie m??w, ??e wszyscy bo nie jest to prawda. Ju?? kilka dni temu w temacie Baros czy Moro wyrazi??em swojÄ? jednoznacznÄ? opiniÄ?, ??e je??li mia??bym wybieraÄ? pomiÄ?dzy tymi dwoma panami to na ??lepo stawiam Na Moro. A skoro nic nie wskazuje, ??e moro ma odej??Ä? to ja czekam na sprzeda?? Czecha. Nie wierzÄ?, ??eby jeszcze odzyska?? formÄ? z EURO 2004. Sod??wka uderzy??a do ??ba. Poza tym je??li kto?? jest w nienajlepszych stosunkach z managerem to kogo sie mamy pozbyÄ? ? Pi??karza czy managera ? Za Barosa mo??na skasowac niez??Ä? sumkÄ? i przeznaczyÄ? jÄ? na zakup jeszcze jednego pi??karza w tym sezonie (koniecznie obro??cÄ? !!!!!!!).
Dlatego jak dla mnie: Pani Baros - panu ju?? dziÄ?kujemy.
qbapiasek
11-08-2005 - 15:34
no niestety po wczorajszym meczu i grze obu napastnik??w, z cisse sie ciesze i z morienesa raczej tez, to widaÄ? ??e baros nie ma szans na pozosanie chyba ??e zastosuje ten sam chwyt co dudek
SÄ?dze, ??e odejdzie jednak... bo on ma ambicje a Rafa nie zapewni mu nawet ??awki rezerw na ka??dy mecz teraz pytanie czy Villa czy moze Lyon lub jeszcze kto??
Soprano
23-08-2005 - 09:34
Niestety sprawa jest juz praktycznei przesÄ?dzona, Baros out
OglÄ?da??em wczoraj po raz kolejny. Oj zatÄ?sknimy za Barosem szybciej ni?? co niekt??ym siÄ? wydaje. Bramki z Monca, Depotivo na wyje??dzie, czy np. Norwich w lidze... szkoda, naprawde szkoda ze odchodzi- taki joker by napewno nam siÄ? rpzyda?? bo juz pogodzi??em sie z faktem ze na miejsce w 11 i tak by nie mia?? szans u Rafy.
Baros YNWA !!
Soprano
Soprano
23-08-2005 - 15:00
Jak podaje bbc:
Aston Villa have completed the signing of Czech Republic striker Milan Baros from Liverpool for £6.5m
??egnaj Baros !! thx 4 all goals !! wish U all best
Soprano
Matthias
23-08-2005 - 15:26
Na onecie tak??e:
"Milan Baros podjÄ??? decyzjÄ? w sprawie zmiany barw klubowych. Czech z Liverpoolu przeni??s?? siÄ? do Aston Villi. We wtorek 24-letni Baros przeszed?? pomy??lnie testy medyczne w Birmingham i podpisa?? z nowym klubem czteroletni kontrakt." (...) - Villa to klasowy zesp????. Wybra??em tÄ? ofertÄ?, gdy?? my??lÄ?, ??e gra w tym klubie bÄ?dzie dla mnie najlepszym rozwiÄ?zaniem - powiedzia?? Baros.
Uwa??am, ??e temat powoli mo??na uwa??aÄ? na zamkniÄ?ty. Pytanie z tematu znalaz??o odpowied?? - Baros nie zostaje!
Odbije siÄ? to Benitezowi czkawkÄ?........wspomnicie moje s??owa.
witek z atlantydy
23-08-2005 - 18:15
CYTAT(n_t @ Aug 23 2005, 05:38 PM)

Mo??e i siÄ? odbije, teraz to ju?? po ptakach. O odej??ciu Barosa w sumie mo??na by??o byÄ? przekonanym ju?? od pewnego czasu, tylko nie by??o wiadomo gdzie p??jdzie a teraz jest to ju?? oficjalne.
DziÄ?kujÄ? Milan za bramki i ??a??ujÄ?, ze w tym ostatnim sezonie nie pokaza??e?? tego za co tak bardzo podziwia??em CiÄ? podczas EURO 2004. Powodzenia w nowym klubie...
No to po??owa fanek przerzuca siÄ? na Aston Ville

CYTAT(n_t @ Aug 23 2005 @ 05:38 PM)
wÄ?tpie

No to czekam na obro??cÄ?, prawego pomocnika i... Owena (niekoniecznie w tej kolejno??ci)
Szarlatan
24-08-2005 - 08:23
Mnie nigdy Baros do siebie nie przekona??. Marnowa?? du??o sytuacji. Nie cieszÄ? siÄ?, ??e odchodzi. Ale te?? nie bÄ?dÄ? po nim p??akaÄ?. Mam nadziejÄ?, ??e Cisse siÄ? odblokuje. Do tego mamy m??odych.
DRaco, p.Witku--->zobaczymy kt??ry z dw??jki WIELKI MORO - Baros strzeli wiÄ?cej goli w Premiership w nadchodzÄ?cym sezonie. W??wczas nie bÄ?dziesz ju?? wÄ?tpi?? DRaco, a Ty wyspiarzu

waha?? siÄ?.
Mo??e Baros nie by?? skuteczny, ale chocia?? podczas fina??u ostatniego LM poprzewraca?? trochÄ? Stama i nÄ?ka?? obro??c??w bo ciÄ?gle siÄ? znimi przepycha??.
TrochÄ? chyba za ma??o wzieli kasy od AV za Barosa - kr??la trzelc??w ostatniego EURO
Skoro czech??w siÄ? pozbyli to teraz napewno zechcÄ? siÄ? pozbyÄ? J. Dudka.(a tak siÄ? stara?? i ??y?? pod presjÄ? kibic??w i prasy)Szkoda naszego rodaka.
BlingBling
27-08-2005 - 14:27
A juz po jedenastu minutach gry w barwach swojego nowego klubu strzela brame...
Soprano
27-08-2005 - 17:00
First of many
Soprano
CYTAT(n_t @ Aug 24 2005, 11:53 AM)
DRaco, p.Witku--->zobaczymy kt??ry z dw??jki WIELKI MORO - Baros strzeli wiÄ?cej goli w Premiership w nadchodzÄ?cym sezonie. W??wczas nie bÄ?dziesz ju?? wÄ?tpi?? DRaco, a Ty wyspiarzu

waha?? siÄ?.
... tylko dla mnie alternatywÄ? dla Barosa nigdy nie by?? Morientes a Owen.
sorki, wiÄ?c aktualne tylko dla Wyspiarza
qbapiasek
27-08-2005 - 19:37
taa baros potrzebowa?? 11 minut a nasz wielki talent moro chyba 11 meczy ??eby jednÄ? bramke strzeliÄ?
witek z atlantydy
28-08-2005 - 01:04
CYTAT(n_t @ Aug 27 2005, 07:50 PM)
sorki, wiÄ?c aktualne tylko dla Wyspiarza
Wyspiarz poczeka. Je??li siÄ? myli - odszczeka.
Moim zdaniem milan baros powinien zostac ale coz jego wybor byl nawet mi sie podobal mua mua boski jest . Szkoda ze niegra w liverpool tylkow aston wila
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.