Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lockerz
LFC FAN SITE > My kibice > Pogawędki o wszystkim
skipim
Co to jest Lockerz.com ?

Jest to serwis społecznościowy dzięki któremu zbieramy punkty
(tak zwane PTZ ) i wymieniamy je na nagrody (ubrania, akcesoria, gry, elektronikę, sprzęt sportowy i wiele innych produktów znanych marek).

Jak zbieramy punkty ?

Zaraz po rejestracji mamy możliwość zagrania w grę, dzięki której na start możemy zdobyć nawet 60 punktów!!!

Dla przykładu Gry na Xboxa, PS3, PS2, WII czy PC kosztują zaledwie 100 punktów.

Poza tym:

1. Za codzienne logowanie do serwisu otrzymujemy - 2 punkty.

2. Za zaproszenie kogoś znajomego otrzymujemy - 2 punkty.

3. Za specjalne eventy (film/gry/muzyka) otrzymujemy - nawet do 60 punktów.

4. Za odpowiadanie na pytanie dnia (dailies) otrzymujemy - od 2-10 punktów.

UWAGA !!!

Gdy zaprosicie do programu 20 osób otrzymujecie konto VIP, a
punkty zdobyte każdego dnia mnożone są x2 !!!

Co, za ile ?

Nagrody zaczynają się od 35 punktów (np. Pendrive).

Za 100 punktów możemy mieć grę na Xboxa, PS2 np. NFS Shift smile.gif

Za 200 punktów np. PSP

Od 150-625 punktów możemy zdobyć: ipod szufle (150 punktów), ipod nano (300 punktów), playstation 3, xbox360 (625 punktów).

Dla wytrwałych zbieraczy: telewizor LCD 42' (3000 punktów), skuter (7500 punktów).

Są to przykładowe nagrody, które możemy zdobyć poświęcając zaledwie kilka minut dziennie!!!

Nigdy nie bawiłem się w takie rzeczy, ale to naprawdę działa smile.gif Zapraszając 20 znajomych, dziennie otrzymujemy przynajmniej 8 pkt. Łatwo sobie policzyć, że można uzbierać trochę pkt dość szybko.

Aby móc zbierać punkty potrzebne jest zaproszenie, które mogę wysłać. Jeśli ktoś jest zainteresowany pisać na maila: skipim@tlen.pl
Kszyhoo
Oo, może wreszcie ktoś kto to widział od środka powie mi w czym tkwi haczyk ;D

Nie mając Vipa mozna bezproblemowo dostać 4 punkty dziennie - przez nieco ponad miesiąc idzie uzbierać ipoda, pendrive po 10 dniach. Jakoś niechce mi sie wierzyć zeby to miało sie prawo opłacać:P
matys551
Teoretycznie to moze miec sens bo w koncu sponsorzy placa za wejscie na ta strone, ale nie za bardzo chce mi sie wierzyc ze ta kwota wynosi ponad 2 zl. Na przykladzie pajacyka wiemy, ze mimo najwiekszych sponsorow za jedno wejscie jest jedynie 5 gr, takze dolaczam sie do pytania: W czym jest haczyk?
lewik
Odpowiadajac na pozornie banalne pytania, dostarcza sie informacji, ktore odpowiednio przetworzone stanowia baaardzo cenne zrodlo dla przyszłych kampanii marketingowych. Prawdopodobnie beda zarabiac na opychaniu takich raportow korporacjom za mln $
skipim
Przekonamy się jutro (15.10) bo wtedy startuje stronka i przy okazji jest dostawa nagród. Jeśli się okaże, że każda z nagród będzie tylko jedna dostępna to masakra. Ludzi jest ponad 150 tys, więc szyyyybko wyczerpią się zapasy.

Nagrody są znane, ale nie wiadomo ile sztuk z każdej będzie do wyboru i jak często będą ewentualne dostawy. To może być haczykiem.
brown
Lockerz.com jest to portal który ma na celu przyłączenie członków poprzez handel, treści i społeczność. Obejrzyj ekskluzywne wideo, odkrywaj nową muzykę, graj w gry, łączyć się z przyjaciółmi, i zostań za to wynagrodzony. Kupuj różne przedmioty za punkty zdobyte na stronie!!! Za 200 PTZ konsola PSP 3000!!!. Walutą na Lockerz.com są tak zwane PTZ które można zdobyć:

Kupuj w sklepie płacąc punktami zdobytymi na stronie!!!

Za zalogowanie się - 2 PTZ na dzień
Za udzielenie poprawnej odpowiedzi na pytanie - 2 PTZ
Za zaproszenie osoby - 2 PTZ

Uwaga!!!

Po zaproszeniu 20 znajomych dołączasz do tzw. Z-List, dostajesz koszulkę Lockerz oraz zdobywasz więcej PTZ:

Za zalogowanie się - 4 PTZ na dzień
Za udzielenie poprawnej odpowiedzi na pytanie - 4 PTZ
Za zaproszenie osoby - 4 PTZ

100 PTZ Najnowsze gry na PC, oraz konsole
200 PTZ Konsola PSP 3000
250 PTZ Nintendo Wii
675 PTZ PSP Go
40 PTZ Pendrive 2 GB
3000 PTZ Telewizor Full HD 42'

oraz wiele innych

To elitarny sklep dlatego aby się tam dostać potrzeba mieć zaproszenie.

Lockerz jest finansowany przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca wAmazon.com i American Eagle Outfitters.

Zaproszenia dostaniecie na stronie: www.info-lockerz.yoyo.pl
GG: 6054085
grzybu
Witam, oto automat do wysyłania zaproszeń:

http://lockerz-zaproszenia.none.pl/

serdecznie zapraszam
Mateusz_LFC
Mam ponad 100 pkt, jak teraz mam odebrać nagrodę ?
vahala
mam dobrego kolege na uczelni ktory też kilka osób chciał przedymac zajebistym projektem gwarantującym krocie - zwieracze mi pusciły ze szczescia normalnie - jedna spiewka - i czyste akwizytorstwo tyle ze w sieci...

CYTAT(Mateusz_LFC @ 05-11-2009 - 17:17) *
Mam ponad 100 pkt, jak teraz mam odebrać nagrodę ?

- mam pytanie - czy ta flage kibice Gornika tez zabrali ? wink.gif
Mateusz_LFC
CYTAT(vahala @ 05-11-2009 - 23:24) *
- mam pytanie - czy ta flage kibice Gornika tez zabrali ? wink.gif

Nie, nie skroili nam nigdy żadnej flagi na płot, w przeciwieństwie do takiej sytuacji w druga stronę wink.gif
Edmilson
Jakby ktoś jeszcze chciał zaproszenie, to mogę wysłać wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.