Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prezent dla chłopaka
LFC FAN SITE > My kibice > Pogawędki o wszystkim
Dagma
Co kupić chłopakowi na urodziny? Interesuje się piłką nożną w przeciwieństwie do mnie smile.gif Myślałam, żeby był to prezent związany z jego hobby. Macie jakieś propozycje?
Rafi
to zalezy jaka kwote chcesz na to przeznaczyc. no i jak sadze, kibicuje pewnie Liverpoolowi?

sprobuj moze rozejrzec sie tutaj TUTAJ lub tutaj

a najlepiej, to juz nie zwiazane z jego hobby... kup mu elektryczny korkociag . smile.gif
Lukke
Myślę, że wszystko zależy od tego ile masz pieniędzy przeznaczone na ten cel oraz ile Twój chłopak ma lat. Jeżeli ma 15 to wątpię by potrzebny był mu elektryczny korkociąg wink.gif

Ja np. od swojej kobiety na urodziny dostałem koszulkę klubową LFC. Pod choinką natomiast znalazłem budzik z herbem LFC plus mp4. Myślę, że były/są to prezenty bardzo udane, wszystko do dnia dzisiejszego jest używane wink.gif
balonik88
kobieto nie słuchaj ich... nie ma co sie dla chłopka wysilać. zapewniam cie że najbardziej go ucieszy jak sobie kupisz nowy komplet bielizny. jemu możesz ew sprezentować paczke gum... zapewniam cie ze będzie w 100% zadowolony hheheehe
Rafi
o tym samym myslalem balonik, ale nie chcialem znowu abym to ja pierwszy o tym pisal

ja mam jeszcze inny pomysl. Kup sobie rekawice bramkarskie, a pod jego domem zostaw pilke gumowa. Niech kolega postrzela bramki, tylko uwazaj, aby swojaka nie zapakowal! wink.gif
Alien4321
Prezent
Moze nie ta marka ,ale prezent idealny.
Szarlatan
CYTAT(Rafi @ 23-09-2009 - 09:52) *
a najlepiej, to juz nie zwiazane z jego hobby... kup mu elektryczny korkociag . smile.gif

Elektryczny korkociąg jest dla bab. Facet otworzy wino najprostrzym. Nie wspominam o metodach studenckich smile.gif

A koledzy hedoniści chyba niewyżyci mocno tongue.gif
chudzini
Balonik w zgodnie ze swoją ksywą proponuje rzeczy gumowe tongue.gif'

Alien: Marka bardzo dobra tongue.gif
Wegorz
Polecam jakiś dobry alkohol, jeszcze nigdy nie widziałem, żeby ktoś nie był szczęśliwy z takiego prezentu cool.gif Może podarek nieoryginalny, ale jakże uniwersalny!
Soprano

chyba że wolicie w rozbieranego, to żetony sa niepotrzebne
Rafi
ja kiedys taki chcialem dac prezent kolezance, ale jak sie dowiedziala z niewiadomych mi zrodel, powiedziala ze jestem chuy i sie nie odzywala. Wlasciwie, nie rozumiem jej. wink.gif

http://www.nowinki.net/img/u/small/454-nos.jpg

ten prezent dla chlopaka jest tez fajny.

http://giftskielce.pl/ocieplacz-klejnoty-p-30.html
Szarlatan
Gdzie takiego nochala mozna kupic?
Dudi
CYTAT(Szarlatan)
Gdzie takiego nochala mozna kupic?

zasmarkany dozownik

proszę bardzo
Luka NN
lub jak Marilyn Monroe....

kup sobie Chanel No. 5....i ubierz sie tylko w kilka kropel tych perfum...chłopak bedzie wniebowzięty tym prezentem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.