Jak rozumiecie decyzjÄ? zarzadu LFC o wystawieniu na listÄ? transferowÄ? dw??ch wg mnie czo??owych napastnik??w dumy Merseyside ?
Rozumiem fakt i?? Baros chce odejsÄ? a klub chce go jak najprÄ?dzej sprzedaÄ? za do??Ä? dobre pieniÄ?dze . Nie ma jednak ciÄ?gle powa??nego pracodawcy dla Milana gdy?? Schalke odpad??o w przedbiegach.
Nie rozumiem jednak tego , ??e klub chce siÄ? podzbyÄ? Morientesa !! W poprzednim sezonie mo??e nie b??yszca?? ale nie jest on Maradona ??eby tam gdzie mu siÄ? ka??e graÄ? tam b??yszczy niczym gwiazda. Pi??ka angielska i pi??ka hiszpa??ska to dwa r????ne ??wiaty !! Nie wiem wiÄ?c z kÄ?d ten pomys?? !! Mo??e faktycznie Benitez jest ol??niony Crouchem ?? A mo??e to potrzeba "mamony" na prawdopodny transfer Owena ??
Dla mnie pomys?? z Moro jest nie trafiony i zdania nie zmienie !
Spokojna twoja rozczochrana Koper.

Dopiero to jest pierwsza informacja o tym ,??e Morientes i Baros sÄ? na li??cie transferowej, a tu od razu jaki?? szum.
Zapewne nied??ugo ta informacja przejdzie bokiem i nikt nie bÄ?dzie do niej wraca??. Poczekajmy parÄ? dni i zobaczymy co siÄ? wtedy wydarzy...
A propos gry Morientesa... mo??e i rzeczywi??cie nie zachwyca?? we wcze??niejszym sezonie, ale nie ka??dy potrafi siÄ? tak szybko zaklimatyzowaÄ?. Monaco/Real dwa r????ne style pi??karskie, wiÄ?c trochÄ? teraz tak g??upio od razu wymagaÄ? od El Moro nie wiadomo czego.
Je??li faktycznie bÄ?dzie w dalszym ciÄ?gu gra?? niezachwycajÄ?co to wtedy, mo??na przemy??leÄ? decyzjÄ? o jego sprzeda??y, a narazie dajmy mu jeszcze trochÄ? czasu, w ko??cu ka??dy go potrzebuje...
Nie wiem czy to prawda czy kolejna plotka,ale nie chce mi siÄ? wierzyÄ?,by Benitez chcia?? siÄ? pozbywaÄ? dw??ch klasowych napastnik??w na raz,przecie?? to niedorzeczne,jeszcze nie minÄ??? rok gdy dru??ynÄ? zasili?? MORO,a teraz trener chce go sprzedaÄ?,w dodatku swego rodaka,dla mnie jest to ma??o prawdopodobne,chyba,??e RAFA szykuje nam jakÄ??? niespodziakÄ?,gdyby sprzeda?? dw??ch napastnik??w w tym oknie transferowym to by??a by szansa na ??ciÄ?gniÄ?cie KUYTA i OWENA???ale czy musi OD RAZU sprzedawaÄ? dw??ch napastnik??w,przecie?? kasy jeszcze trochÄ? mamy.
bakan89
05-08-2005 - 22:05
Je??li te doniesienia sÄ? prawdÄ? to uwa??am, ??e Benitez robi poprostu miejsce dla Owena. Kibice i zarzÄ?d na niego naciskajÄ? wiÄ?c nie ma zbytni wyboru. Tym bardziej, ??e poprzedni sezon w wykonaniu Barosa i Moro by?? wprost fatalny. Moim zdaniem to dobrze bo choÄ? jestem daleki od ca??owania st??p Michaela to uwa??am go za dobrego napastnika. SiedzÄ?c na ??awce w realu strzeli?? kilkana??cie goli, biorÄ?c pod uwagÄ?, ??e jak kto?? wczesniej wspomnia?? Hiszpania i Anglia to dwa inne ??wiaty to jest to jego dodatkowym plusem. My??lÄ?, ??e atak Cisse-Owen by??by genialnym rozwiÄ?zeniem. My??lÄ?, ??e mieliby??my najszybszy atak w lidze a patrzÄ?c jeszcze kogo mieli by oni za swymi plecami(Gerrard, Xabi) to mo??emy spodziewaÄ? siÄ? mn??wstwa goli w ich wykonaniu. Jestem za sprzeda??Ä? Barosa i Morientesa i przybyeciem Michaela Owena.
witek z atlantydy
05-08-2005 - 22:11
Osobi??cie nie chce mi siÄ? ani trochÄ? wierzyÄ? w ten idiotyczny stek bzdur i jestem a?? bardzo niemile zaskoczony, ??e www.koptalk.org, kt??re mia??em kiedy?? za wiarygodne ??r??d??o, pisze takie rzeczy. No bo jak mo??na takÄ? informacjÄ? skonfrontowaÄ? z niedawnÄ? wypowiedziÄ? Rafaela, ??e nie potrzebujemy nowych napastnik??w ?? Przecie?? wraz z odej??ciem Moro i Barosa potrzeba by by??o kupiÄ? wielkiego, klasowego napadziora. I na to trzeba by by??o wydac ju?? nie kilka ale kilkana??cie bÄ?d?? kilkadziesiÄ?t milion??w Euro. Moro ma przed sobÄ? jeszcze wiele lat kariery i kto wie czy lata na Anfield nie oka??Ä? siÄ? jego najlepszymi. To wciÄ??? pi??karz o ogromnym potencjale. (o Barosu nie piszÄ? bo on mnie wkur....) poza tym na jakÄ? cholerÄ? p???? roku temu Rafa podpisa?? z nim umowÄ? na 3,5 roku, skoro ju?? po kilku miesiÄ?cach chce sie go pozbyÄ?.... szczyt idiotyzmu....
nie wierzÄ? i nie uwierzÄ? a je??li ich sprzedadzÄ? to ja idÄ? do lasu i sam siebie zakopiÄ? w dziurze.....
paulinqa
06-08-2005 - 02:18
mam nadzieje ze to tylko glupia plotka, bo jesli to prawda to chyba jednak bede zwolenniczka szukania nowego trenera, bo ten robi jakies dziwne myki ..., ja bym chciala aby obaj zostali w klubie w koncu sa klasowymi zawodnikami i jak wiadomo zaden nie chce sie nigdzie przenosic
jak dla mnie to sprawa jest prosta.. Moro jest w klubie juz 8 miesieci i strzelil 3 bramki w lidze a jesli nawet w nedznych eliminacjach LM trafiac za niego znowu musi Gerrard to wyobrazcie sobie co bedzie w ostrej Premiership??!!!! i co kolejny sezon za 70 tys funciakow tygodniowo nasz 'lis pola sranego' sie bedzie aklimatyzowal??? DOSC tego!!!! zawodnik o tak uznanej w Europie renomie i w najlepszym pilkarsko wieku nie ma takiego prawa!!! tak mogli robic mlodziutcy i niedoswiadczeni Pongolle i Le Tallec ale taka gwiazda TYLE aklimatyzowac sie kategorycznie nie moze!!!! z Barosem sprawa jest zgola inna bo zwyczajnie nie lubi go benek i dlatego musi odejsc.. benek nie lubi tez Owena ale mam jeszcze nadzieje ze w zaistnialej sytuacji ugnie sie presji i Michael powroci do lfc.. w takim przypadku byloby zbawienne gdyby dwaj wspomniani odeszli a nasz atak wygladalby imponujaco: Owen-Cisse i Crouch jako wchodzacy rezerwowy!!! pozdrawiam..
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.