Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: West ham - Liverpool 2:3 (2:2)
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Mecze Liverpoolu
markniew
Wlasnie wybieram sie z kumplem na mecz za tydzien, obydwoje jestesmy fanami The Reds .Czy ktos moze wybiera sie na mecz w Londynie.My nalezymy do LFC London , klubu Liverpoolu i spotykamy sie przed meczami tak samo w przyszla sobote. W stalym miejscu. Postaram sie porobic jakies foty na meczu jak sie da, troche kiszka bo mamy tylko miejsca siedzace w zedzie gospodarzy , bedzie trzeba trzymac morde w kubel,hehe. Moze po polsku jak nbedziemy warczec to nas nie zczaja fani west ham.dajcie znac jak ktos sie wybiera to sie zgramy . Moj mail-markniew@yahoo.com- Maro
sebix129
Dobrze macie tez bym chetnie poszedl na taki mecz smile.gif zrobcie jakies foty, najlepiej widok zmartwioncyh kibicow west hamu ;p
konrad14
taa... nawet Bill Shankly (Boże błogosław jego duszę) mówił że West Ham to zgraja Playboyów
yoda
...panie boże spraw żeby ten agger w końcu się wyleczył i odeślij nam carę do rezerw.. smile.gif
już w drugiej minucie precel o mało nie skończył się bramką...ale...co się odwlecze to nie uciecze.. w 30 minucie zrewanżował się skutecznie i zj**ał święto pepemu.. i jeszcze zdziwiony był że sędzia wapno gwizdnął..
pico
CYTAT(yoda @ 19-09-2009 - 17:06) *
...panie boże spraw żeby ten agger w końcu się wyleczył i odeślij nam carę do rezerw.. smile.gif
już w drugiej minucie precel o mało nie skończył się bramką...ale...co się odwlecze to nie uciecze.. w 30 minucie zrewanżował się skutecznie i zj**ał święto pepemu.. i jeszcze zdziwiony był że sędzia wapno gwizdnął..

a 15 minut później...

Cóż, trzeba się ogarnąć w obronie, przestać robić głupie błędy i przycisnąć West Ham a powinno być dobrze
Oti
Nie jestem zwolennikiem przeklinania na forum,ale do kurwy nędzy ile jeszcze bramek stracimy w tym sezonie po rzutach rożnych.Cholera człowieka bierze.
smyku
Carra to niech się zajmie już zabawianiem dzieci/wnuków, bo na grę na tym poziomie się już nie nadaje. 4 jego błędy w tym meczu, 2 gole. Strach się bać co będzie w drugiej...

No i ja chce tego Akłamentiego, bo nasze ataki to jeden wielki spęd na - "hurra - może się uddaaaa"

Czarno to widzę...
PortAuPrince
Dziwnie to wyglądało, powinna nas martwic tylko obrona, Carra mecz życia.. w ataku nie jest tak źle.
gerrard75
CYTAT(Oti1974 @ 19-09-2009 - 18:24) *
Nie jestem zwolennikiem przeklinania na forum,ale do kurwy nędzy ile jeszcze bramek stracimy w tym sezonie po rzutach rożnych.Cholera człowieka bierze.

pierwszy rzut rozny dla WHU i od razu gol mad.gif
skad ja to wiedzialem? dry.gif
kiedy ten Agger wroci?
zdalo by sie aby Carra sobie odpoczal na razie....
sierra
I kto pilnował Cole'a ? Carra. dry.gif
Ja nie wiem ile błędów Jamie jeszcze musi popełnić, by Benitez wreszcie spróbował środek obrony tak ustawić: Martin i Daniel. Jestem w stanie się w tym momencie założyć, że w tym sezonie w lidze tak nie zagramy...
Doceniam to, co dla klubu zrobił Jamie, jest Scouserem z krwi i kości, ale po prostu już nie gra na tak wysokim poziomie jak kiedyś. Przeplata dobre mecze z takimi jak dzisiaj. Każdy jeden z jego dzisiejszych baboli mógł się skończyć bramką.
No i się skończyły dry.gif
balonik88
CYTAT(smyku @ 19-09-2009 - 19:25) *
No i ja chce tego Akłamentiego, bo nasze ataki to jeden wielki spęd na - "hurra - może się uddaaaa"

a jednak nie jestem uprzedzony... bo miałem własnie pisać że nawet w takim niby emocjonującym meczu mam wrazenie ze oglądam jakis sparing w którym trenerzy z miernym skutkiem testują różne warianty taktyczne....

boje sie za to, że powrót aggera na niewiele moze się zdać bo skrtel od carraghera jest tylko niewiele lepszy... wystarczy dać naszym kolosom jakiegos ruchliwego trudnego do upilnowania kolesia, który cały czas ich naciska i mamy to co mamy.
i niech mi jeszcze ktos powie ze taki bassong z kingiem nie są lepsi od nich.

o stałych fragmentach gry nie ma co pisac bo chyba kazdy widzi jak jest.
Rubin
I pomyśleć, że gdyby nie błędy w obronie jednego zawodnika to do przerwy bylibyśmy w bardziej wesołych nastrojach. West Ham z pewnością do tych łatwiejszych przeciwników nie należy więc trzeba się przygotować na walkę do końca w drugiej połowie, po tym spotkaniu okaże się czy jesteśmy już w stanie walczyć z zespołami pokroju Aston Villi o całą pulę. W sumie to nie ma co się martwić na zapas o końcowy rezultat bo z przodu wyglądamy bardzo przyzwoicie, stwarzamy konkretne sytuacje, nawet Insúa jest aktywny na lewej flance (jakby był jakimś pomocnikiem) co zresztą nie powinno być dla nikogo wielką niespodzianką, a z kolei Johnson wydawał się mało widoczny w ofensywie ale to tylko moje odczucia. Będzie dobrze, wygramy.
PortAuPrince
FERNANDO TORRES LIVERPOOL'S NUMBER NINE!
Majkel
Babel z asystą. A Torres tak długo nie strzelał a tu wali jak jest potrzebny.
deathman[Junior]
Ile do ch*ja za przeproszeniem jeszcze bramek stracimy ze stałych fragmentów?! To woła o pomstę do nieba!
z Tottenhamem, z Aston Villa i teraz z West Hamem. Wcześniej z Chelsea w LM Evertonem itd itp... Czy Benitez nie widzi,że krycie strefą kompletnie się nie sprawdza?

To co wyczyniał dziś Carragher w obronie to po prostu jest śmieszne. Już w 2 minucie bodaj mogliśmy przegrywać ale słupek nas uchronił.

NIEZWYKLE groźny był ten Heins (? tak się pisze ? ) Kiedy On był w posiadaniu piłki błagałem by zaraz ją stracił/podał komu innemu

Meczy ostry. Kości trzeszczały jak w niejednym derbowym spotkaniu. Dużo żółtych kartek

Babel zrobił trochę więcej wiatru niż zwykle +asysta...Można powiedzieć,że OK bo od dobrego występu jeszcze go "trochę" dzieli

Gerrard ospale znów... Benayoun na+ po raz kolejny
No i w końcu Ferdek. 2 jakże ważne bramki ( chciałbym zwrócić uwagę na bramkę na 2-3 łatwo nie było strzelić przy słupku mając obok siebie 2 obrońców ) a na 1-0 w jego stylu ( chodź wydaje mi się,że trochę bramkarz zawalił przy krótkim ale mniejsza)

Jakże ważne 3 pkt. Oby ta gra się jak najszybciej poprawiła ( szczególnie w obronie ) i czekajmy na rozwój wypadków z jutrzejszych meczy
smyku
CYTAT(balonik88 @ 19-09-2009 - 19:34) *
a jednak nie jestem uprzedzony... bo miałem własnie pisać że nawet w takim niby emocjonującym meczu mam wrazenie ze oglądam jakis sparing w którym trenerzy z miernym skutkiem testują różne warianty taktyczne....

Czasem sie zdarza, że możemy mieć podobne zdanie smile.gif Ale autentycznie, to ja nie od dziś, a od początku sezonu nie widzę mózgu rozgrywania naszych. Co by o Alonso nie mówić, jak był w formie, to kreował grę. Oby ten Włoch spełnił pokładane w nim nadzieje...

A tak na szybko z wrażeń:

Carra na odstrzał, choć Agger po takiej długiej przerwie to pewnie będzie cieniem siebie.
Glen spłaca swoje miliony, dziś jako jedyny nie popełniał błędów, a i sporo łatał po nieudacznikach ze środka def...

Torres się obudził wreszcie, oby to był zwiastun mocnego kopa do przodu.

Babel miał dwa przebłyski, po jednym padł gol smile.gif
wojo
Allle mecz! Szkoda mi Carry za szybko dziadzieje;) Musi zauważyć że nie jest juz alfa i omegą w obronie, a młode wilki go niedługo wygryzą.

Torres jak Torres cudownie. Ta pierwsza bramka to majstersztyk. Kto by kiedyś pomyślał żeby Hiszpan tak wbiegł z piłką do bramki i to jeszcze Anglikowi na jego własnym terenie!

Gerro klasowo brameczka...

Benayoun hmmm... pięknie kiwa kilku na raz po kilka razy ale żeby tak wykończyć...

Babel niepowiem otarł się o przywoitość dzisiaj. Ładnie wrzucił Nando.

Podsumowując dzisiaj było świetnie nie tylko że mecz był emocjonujący ale wreszcie meczyk leciał na ulubionym przez mnie kanale YES całą 90-kę.
Majkel
Zaczyna sie tam z przodu działać, jak ten Liverpool z końcówki ostatniego sezonu jak ogrywalismy United czy Ville. Jednak trzeba sie zacząć lepjej bronić, a już odrazu te zonal marking zmienić na chłopa do chłopa.
Przepiórek
CYTAT(mikalerin @ 19-09-2009 - 21:02) *
odrazu te zonal marking zmienić na chłopa do chłopa.

To nie jest kwestia sposobu gry w obronie, bo Carragher będzie się spóźniał i w kryciu strefowym, i w kryciu każdy swego. Jeśli sie nie mylę to większość bramek, które straciliśmy po stałych fragmentach padło właśnie z jego strefy. Dziś Carragherowi mecz zupełnie nie wyszedł. Gdyby nie jego błędy to wygralibyśmy bez większych nerwów.
Adasko
Niestety zdążyłem tylko na jedną połowę, ale i tak widziałem zarys gry. Wykonaliśmy plan minimum, czyli zwycięstwo po trudnym meczu. Szkoda głupio straconych bramek, tymbardziej, że nasza gra w ataku wygląda więcej niż przyzwoicie. Nawet Babel się postarał i wrzucił jak należy. Torres to Torres, w środę niby bez formy a teraz pakuje 2 brameczki i ma już chyba 4 czy 5 oczek w tym sezonie PL. Obrona rzeczywiście nie najlepiej. Glen musiał wspomagać Skrtela, bo co Carra robił to ja nie wiem. Szkoda, że znów Gerro się zbyt nie popisał, ale można mu to wybaczyć. Podsumowując wygrywamy czwarty mecz w tym sezonie, z bilansem 4-0-2 i 12 punktów. Jutro zobaczę tylko serby Manchesteru, na CFC już mnie nie będzie. Nic mnie tak nie ucieszy jak remis w tym meczu i niech w końcu Koguty zagrają całe 90 min. na poziomie.
aras_lfc
Generalnie jeśli z Lucasem wygrywamy mecze to co to bedzie jak zagra Aquilani?? Ciesze się,że wszyscy dostrzegli slaba gre Carraghera.. choć to i tak dużo nie zmieni bo przecież Benitez w życiu nie posadzi go na ławie. Nie wiem czy Babel zaczynać łapać o co chodzi w tą gre ale jak tak dalej pojdzie to bedzie dobry zmiennik dla fantastycznego Dirka Kuyta. Torres pozytywnie ale wydaje mi się ,że jest jakis taki przemeczony... Next Hull city tylko 3 oczka:)
chudzini
Carra zaczął lamić już w zeszłym sezonie w przegranym meczu z Tottenhamem, z resztą strzelił tyle samo (jak nie więcej) samobójów niż goli do bramki przeciwnika. Powinien zacząć myśleć o emeryturze.

Może by tak wstawić do podstawowej jedenastki naszego Greka o wyglądzie Spartanina?
emsi1948
Cieszy to, że Torres sie przebudził i zaczął strzelać ale mimo wszystko nie moge oprzeć się wrażeniu, że biegał taki troche zagubiony... cieszą 3 pkt smile.gif Zobaczymy co bedzie jak ten Aquilani wyzdrowieje...
yoda
CYTAT
Ciesze się,że wszyscy dostrzegli slaba gre Carraghera.. choć to i tak dużo nie zmieni bo przecież Benitez w życiu nie posadzi go na ławie

... w sumie to wywolalem sam ten temat o JC. zaznaczam- szacunek dla niego wielki za tyle lat gry na najwyższym poziomie- ale... niestety jego czas się kończy i nasz scouser musi się z tym pogodzic..
to samo było swego czasu z SH. twardy jak skała, ale zaczal tracić szybkość. benitez go odstawił. to samo powinien teraz zrobic z JC- ale...czy zrobi??.. wątpię. Ikon klubu nie sadza się na ławce...a prawda jest taka że jamie co mecz ,to sprzedaje precle i albo kończą się one strachem- albo bramką...OG nie wyłączając.
deathman[]
Póki drużyna zgarnia komplet punktów o zmianie możemy zapomnieć, zresztą dodatkowo sam Rafa powiedział, że na Aggera jeszcze za wcześnie po kontuzji...

Mecz w przodzie mi się podobał, były momenty naprawdę dobrego footballu, ale bramki obciążają konto Carraghera, może do przykładu posadzić Go i dać pograć Grekowi choć i on w debiucie nie zachwycił...
gerrard75
tak patrzac na stoperow z top 4 to nasi prezentuja sie niestety najgorzej sad.gif
w innych klubach stoperzy zdobywaja po kilka goli w sezonie i stwarzaja zagrozenie pod bramka przeciwnika...
nasi stwarzaja zagrozenie ale pod swoja laugh.gif
a ten transfer Vermaelena to naprawde udal sie Wengerowi.Ile on ich kosztowal?
i ten sezon mozemy skonczyc z rekordowa liczba straconych bramek za kadencji Rafy.
9 w 6 meczach to jest stanowczo za duzo..
Adasko
Za dużo, za dużo. Dobrze, że atak prześciga obronę bo byłoby nieciekawie. Lepiej nie krakać co by było gdyby atak nie grał tak dobrze a obrona robiła tyle błędów. Czas Carry chyba się skończył i on o tym chyba wie. Agger kontuzje i kontuzje. Rzeczywiście, oprócz B4 to choćby taki MC ma Toure i Richardsa a Tottenham Kinga, nie wspominając o CFC czy MU. I jeśli dalej tak będzie, to obrona jak będzie sypać, atak nie nadąży i w poważnych meczach dostaniemy w dupę. Nie ma co krakać, 3 punkty są i czas na Derby Manchesteru.
aras_lfc
Zgoda Gerrard75 ale za to w Arsenalu tych bramek nie strzela V.Persie czy Eduardo.Komentator C+ nawet troche żartował ,że w Arsenalu najlepszym strzelcem jest srodkowy obronca... Co do tych straconych bramek to szczerze mogloby ich być z 50 jesli bedzie strzelać zawsze o jedną wiecej smile.gif

Yoda oczywiscie takze docenaim zaslugi Jamiego jak i pewnie kazdy kibic. Tak jak mowisz na niego już powoli czas , nawet dałbym mu odpoczać w 3, 4 meczach żeby poczuł ,że nie jest pewniakiem w pierwszym składzie..

Kyrgiakos mnie też nie zachwycił , to już Ayala niezle sobie pogrywał te kilkanascie minut z Tottenhamem i cale 90 ze Stoke.
Laska80szcz
Najważniejsze jest ,że są kolejne 3 pkt,choć po cieżkim meczu smile.gif)
karas
O matko! Ileż jeszcze baboli, farfocli, czy samobójczych bramek musi strzelić Carra, by wykarczować chwasty z zarośniętych oczu Beniteza? matko świętka, na tym poziomie rzogrywek to po prostu nie można tak kiksować. Ten słupek to ogromne szczęście, a potem ten sam zwodnik objeżdża naszego stopera i mamy karny. Ehhh. Po coś ten Kyrgiakos został kupiony chyba...? Ikona ikoną, ale nie tędy droga. balon triumfuje...wink.gif

Nareszcie drgnął Torres, akcja na 1-0 podobna do jego debiutanckiej z golem strzelonym Chelsea. Yossi zdecydowanie lepiej wygląda podwieszony za Gerrardem, jako wolny elektron, niż na lewej flance. I fajną zmianę dał Babel, może za tydzień z Hull zagra od pierwszej minuty...? 3-2 na wyjeździe w każdym meczu? łaj not...wink.gif
nautilus
CYTAT(gerrard75 @ 20-09-2009 - 10:25) *
tak patrzac na stoperow z top 4 to nasi prezentuja sie niestety najgorzej sad.gif
w innych klubach stoperzy zdobywaja po kilka goli w sezonie i stwarzaja zagrozenie pod bramka przeciwnika...
nasi stwarzaja zagrozenie ale pod swoja laugh.gif
a ten transfer Vermaelena to naprawde udal sie Wengerowi.Ile on ich kosztowal?
i ten sezon mozemy skonczyc z rekordowa liczba straconych bramek za kadencji Rafy.
9 w 6 meczach to jest stanowczo za duzo..

Jednocześnie możemy skonczyc sezon z najwieksza iloscia strzelonych goli smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.