Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OPERACJA DUNAJ
LFC FAN SITE > My kibice > Dla kibica
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
karas
QUOTE (yoda @ 18-11-2009 - 09:36) *
mam pytanie- ma liście znajduje się koleś o ksywie FILC... jego na liście biletowej nie ma, czy ktoś wie co i jak.. ?
na poprzedniej- ogólnej liście jest jeszcze jeden kolega waldka ( razem 2)

Kolega drugi od Waldka zrezygnował.

Co z potencjalnym biorcą? Nie ma już chętnych? Wczoraj jeszcze był płacz, że potrzeba 12, a mamy tylko 9. Dziś jest kolejna sztuka, są chętni...?
yoda
a co z tym FILC-em.. ktoś go zna..?? z kim miał jechac...??
qent jedzie, przed chwilą rozmawialismy.. zabiera go samochodem lukw.
ale...jest jeszcze jeden wolny bilet..
filc.? ( wiem, że jest ze śląska- ustawił się z kimś na wyjazd.?)
konradq..?
karas
Romek, jak tak patrzę na zimno na ten temat, to wygląda, że tylko nas interesuje, żeby wszystko było poukładane...
Pamiętaj przed wyjazdem weź chusteczki do podtarcia pupy...wink.gif
JulJan
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora czasem,w ramach podzieki za Wasz trud we wtorek rano na Wasze pijackie głowy zimne piwko będę miał.

Ps.Buska,Kamil szczegóły wyjazdu ustalimy w sobotę jak wrócę do domu i się ogarne.

Jeszcze raz dziekowa panowie gód dżob

JJ
karas
Spoko DżejDżej, nie wrzucam, ale chusteczki się przydadzą enyłej...wink.gif Gdzie jesteś w tej delegacji?

Się już doczekać nie mogę, a tu jeszcze do piątku w Wa-wce muszę kwitnąć.

wtorek rano na Wasze pijackie głowy zimne piwko będę miał.

Alkoholem się brzydzę...wink.gif
JulJan
Ja jestem za dąbrowa górnicza,warszawy mam dość i już w tym roku tam nie jadę.

W sumie wezmę Ci bezalkoholowe,

JJ
grzybu
ja już pisałem mogę jechać tylko muszę mieć miejsce w samochodzie i gdzieś w hotelu...
karas
QUOTE (konradg90 @ 18-11-2009 - 13:31) *
ja już pisałem mogę jechać tylko muszę mieć miejsce w samochodzie i gdzieś w hotelu...

To miałem na myśli JJ...wink.gif

No i co? Mamy Cie za rączkę do tego autka poprowadzić i do łóżeczka włożyć?

Dzwoń, pisz do ludzi. My z yodą miejsca już nie mamy. Z tego co wiem, Oti i JJ mają komplet, nawet nie wiem, jak jadą Mario z Kasią, Buśka wspominał, że ma miejsce w hotelu, więc działaj, twórz, buduj, organizuj chłopie... Trochę chęci, a nie wsio na tacy...
wolny85

Mario z Kasia jadą pociągiem jak dobrze pamiętam smile.gif No właśnie może zadzwoń do PKP i dowiedz się o cenę i rozkład
twardy32
lukw+1 osoba (Tomek), twardy , quenterro ----> brak miejsc w aucie

Wyjazd wtorek 7:30 z Katowic.
Czy ktoś ze Śląska wyrusza jeszcze we wtorek rano?
Przepiórek
Zgadza się, my pociągiem będziemy się toczyć. Bilety kupowaliśmy w promocji prawie 2 miesiące temu. Teraz w dwie strony pewnie wyjdzie 350 - 400 zł od osoby.
karas
QUOTE (Przepiórek @ 18-11-2009 - 14:37) *
Zgadza się, my pociągiem będziemy się toczyć.

Jaki macie rozkład jazdy? Kiedy in i kiedy out? Tylko we dwójkę jedziecie? Jak długo się jedzie pociągiem?
yoda
CYTAT
Romek, jak tak patrzę na zimno na ten temat, to wygląda, że tylko nas interesuje, żeby wszystko było poukładane...
Pamiętaj przed wyjazdem weź chusteczki do podtarcia pupy...

mam ręczniki jednorazowe.. smile.gif
w dalszym ciągu mamy jeden bilet...
w dalszym ciągu nikt mi nie odpowiedział co z tym FILCem..
kasia_tree
Międzynarodowy Pociąg Nocny "Chopin" Warszawa - Wien / Budapest / Praha

odjazd z Katowic 23:53
przyjazd do Budapesztu na Keleti - 8:32

pytać się o Sparnight - oferta specjalna za 29 euro w jedną stronę

wagony 354 - 356 kursują w relacji Warszawa - Budapeszt (tak w ogóle to wyjazd jest z Warszawy Centralnej 20:55)

w Bohuminie, ok. 1:30 będzie 50-minutowa przerwa, bo będą rozdzielali składy na Węgry, Czechy i Austrię. swoją drogą to ciekawy pociąg, gdyby ktoś chciał odwiedzić pozostałe miasta CK.

powrót też Chopinem - 19:58 z Keleti, w Katowicach 4:25, Centralna 7:20.

czy naświetliłam wystarczająco? to wszystko jest na stronie PKP Intercity. troszku pomyślunku i samodzielności, kolego Konradzie wink.gif

aaa, i jeszcze podobno przy Keleti jest samoobsługowy sklep - CitySpar, a forinty można bez problemu kupić w polskim kantorze laugh.gif

Karasiu, Szopien z Katowic na Keleti jedzie 8,5 h, o ile IC nie zafunduje nam w całej swojej wspaniałomyślności jakiejś godzinki gratis. teraz mają takie zajefajne oferty, że kto wie. 10h w cenie ośmiu np. tongue.gif
Jedziemy sami, śpimy na zmianę, czyli jak znam życie i tego mondzioła to on będzie spał całą drogę a ja będę napierniczać głową w stolik, żeby nie zasnąć wink.gif
quenterro
CYTAT(twardy32 @ 18-11-2009 - 15:27) *
lukw+1 osoba (Tomek), twardy , quenterro ----> brak miejsc w aucie

Wyjazd wtorek 7:30 z Katowic.
Czy ktoś ze Śląska wyrusza jeszcze we wtorek rano?

no ja wlasnie sprawdzilem i mam pociag do katowic o 2. zastaniecie mnie tam o 7:25 co daje mi 5 min na przesiadke ale licze, ze jak cos to poczekacie!!

wszystko sie jakos po wariacku udalo, dziekuje serdecznie Jodowi za pomoc, bo sam tej smykałki organizatora nie mam.

pozdro i do zoba
Wald
sorki, ktos chciał aby go podwieżć, moja propozycja dalej aktualna: PKP/PKS Rzeszów godz: circa 8 am, pon.

Mam miejsca wolne

Attn:Karas/Zygzak- zwolniło się u nas miejsce (miejsca z dostawką) czyli ewentualnie 2 osoby (za zgodą Zygzaka vel.Lawryna), cena ok. 10 ojro/łba/noc
Lawryn67
Ja się zgadzam na wszystkich i na wszystko !!!
W poniedziałek godz. 14 RP "Zatwierdzenie planu nadzoru pedagogicznego"
Więc jadę JULjanem w nocy.
Wszystkich zainteresowanych serdecznie przepraszam.
Waldi będzemy zygzakować we wtorek rano.
lukw
quenterro mysle ze ten 7,25 w katowicach bedzie idealny a my cie tam porwiem i walimy dalej smile.gif , spokojnie jak cos to zaczekamy smile.gif
JulJan
CYTAT(Lawryn67 @ 19-11-2009 - 09:18) *

Waldku ja z Sylwkiem reflektujemy na te miejsca w hostelu.Bedzie jazda masakryczna w 5 astra,hehe.uskutecznimy spożywanie w trudnych warunkach,paka

JJ

karas
Ekhm... Wy naprawdę nie żartujecie...?
Zamierzacie spożywać alkohol...?
yoda
...ja zaznaczam, że się brzydzę alkoholem... tongue.gif
lukw
ja nie pije bo prowadze:P
yoda
.... a ja się....dobrze prowadzę.. smile.gif smile.gif
twardy32
CYTAT(lukw @ 19-11-2009 - 12:12) *

a to dobre było :-)))
lukw
CYTAT(twardy32 @ 19-11-2009 - 13:04) *

kuzyn ty mnie znasz i watpisz w to ??:PPPP
Wald
CYTAT(JulJan @ 19-11-2009 - 11:08) *
CYTAT(Lawryn67 @ 19-11-2009 - 09:18) *

Waldku ja z Sylwkiem reflektujemy na te miejsca w hostelu.Bedzie jazda masakryczna w 5 astra,hehe.uskutecznimy spożywanie w trudnych warunkach,paka

JJ

Oki, <thumb's up>, jedziecie w pon. rano? czy pózniej?
bo ja już się pogubiłem, ten Zygzak to chyba sam już nie wie kiedy jedzie, smile.gif
Oti
Lawryn do mnie dzwonił i nie jedzie z nami rano.Rusza wieczorkiem,bodajże z Juljanem.
ps.Szukam kierowcy,który poprowadzi mego gazownika smile.gif
Wald
CYTAT(Oti1974 @ 19-11-2009 - 17:43) *
Lawryn do mnie dzwonił i nie jedzie z nami rano.Rusza wieczorkiem,bodajże z Julianem.
ps.Szukam kierowcy,który poprowadzi mego gazownika smile.gif

thx! smile.gif
u nas jedzie 2 w tym 1 niepijący, a ja z kolei nie lubie do lustra!!!!! może podjedziecie tutaj, będzie i kierowca i ten do polewania smile.gif
Oti
Cholerka Wald,dajesz chłopaka do mnie smile.gif
twardy32
CYTAT(lukw @ 19-11-2009 - 14:53) *
CYTAT(twardy32 @ 19-11-2009 - 13:04) *

kuzyn ty mnie znasz i watpisz w to ??:PPPP

nie wątpie! ;-)
na pewno będziesz trzezwy w 100% od poniedziałku aż do środy!

Sponsorem wyjazdu do Wiednia był Maximus....:-)
A teraz jakiego sponsora mieć będziemy???

Wald
CYTAT(Oti1974 @ 19-11-2009 - 18:21) *
Cholerka Wald,dajesz chłopaka do mnie smile.gif

no... ten 'chłopak' to taki chudzina, ino jakies 130 kg, smile.gif /zaoferował się jako niepijący szofer/, więc tak naprawdę przydałby się ktoś z kim mógłbym pogadać przy "Medoffie"
JulJan
CYTAT(Wald @ 19-11-2009 - 16:30) *
Oki, <thumb's up>, jedziecie w pon. rano? czy pózniej?
bo ja już się pogubiłem, ten Zygzak to chyba sam już nie wie kiedy jedzie, smile.gif

Wiesc gminna niesie ze wyjezdzamy w poniedziałek wieczorem.Tak około 23-24.

JJ
Lawryn67
Waldi o 4l ub 6 za tyłek cię z łóżka ściągnę!!!
Wtorek rano jestem!!!
Wald
CYTAT(Lawryn67 @ 20-11-2009 - 17:42) *
Waldi o 4l ub 6 za tyłek cię z łóżka ściągnę!!!
Wtorek rano jestem!!!

tak jak ostatnio? smile.gif

szkoda, że tak póżno,ale trudno,
Oti
Jasny gwint.Widzę,że sama ekstraliga jedzie.O 6 startujecie już z drinking? smile.gifsmile.gifsmile.gif
Wald
CYTAT(Oti1974 @ 20-11-2009 - 19:52) *
Jasny gwint.Widzę,że sama ekstraliga jedzie.O 6 startujecie już z drinking? smile.gifsmile.gifsmile.gif

spox, zobaczysz sam na miejscu, myslisz że ktoś (czyt. Zygzak) da pospać? wolne żarty........ smile.gif
JulJan
Hmmmm,trzeba obrać strategie żeby przed meczem pusciła faza i po meczu miec sile na kolejna runde.Wbrew pozorom "wódzitsu" to trudny sport.Trzeba znać umiar żeby czasem za mało nie wypić.

JJ
Wald
CYTAT(JulJan @ 20-11-2009 - 21:29) *
Hmmmm,trzeba obrać strategie żeby przed meczem pusciła faza i po meczu miec sile na kolejna runde.Wbrew pozorom "wódzitsu" to trudny sport.Trzeba znać umiar żeby czasem za mało nie wypić.

JJ

Moj niepijący kompan zaproponował zatrzymanie się po drodze w Miszkolcu przy termalnych wodach, coby stare ciało wypoczęło, więc przyjadę trochę póżniej niż planowałem, więc proszę się nie rozchodzić, będziemy w kontakcie.
Przepiórek
W poniedziałek o 20 węgierski fanklub organizuje małe spotkanie powitalne dla przedstawicieli fanklubów. Zapraszają po 2 osoby z każdego fanklubu do pubu Caledonia (www.caledonia.hu). Ktoś od nas będzie w stanie się tam pojawić?
Wald
CYTAT(Przepiórek @ 20-11-2009 - 22:59) *
W poniedziałek o 20 węgierski fanklub organizuje małe spotkanie powitalne dla przedstawicieli fanklubów. Zapraszają po 2 osoby z każdego fanklubu do pubu Caledonia (www.caledonia.hu). Ktoś od nas będzie w stanie się tam pojawić?

Pewnie Yoda w baaaaarrrdddzzzo ciemnych okularach ROTFL smile.gif smile.gif
Oti
Tylko dwie osoby? Przeca nas będzie ponad 20 chłopa.Coś czuje,że jak Zygzak wjedzie do Pesztu to mamy po zwiedzaniu smile.gif
Przepiórek
Duża impreza jest we wtorek po meczu. Poniedziałkowa to chyba bardziej tzw. spotkanie organizacyjne.

Ogólnie będzie wyglądało mniej więcej tak:

CYTAT
Dear Branch Leader/Supporter and Media Staff,

Pls. be advised of the following programs awhile your stay in Budapest, Hungary. Liverpool FC hasn't play in Hungary for the last 35 years, therefore we wanted to make this occassion a memorable one both for Hungarian and foreign supporters.

1. All branches leaders & supporters representing their branch (with 2 people by branch or if you are coming in a group of 3-4 you all are welcome) to the Caledonia Pub(www.caledonia.hu) from 8pm on Monday (the 23rd of Nov.) for a Welcome Meeting. / LFC.tv filming crew are expected to show up after some point in the night /. This sport pub is not that large, it is not small either, it is one of the most desirable pubs for local fans to join and support LFC live on TV. /Easier to find me, if you ask any bartender/waitress for my name: Nandor/

2. There will be an AfterParty a huge party for all REDS around the globe right after the the game, starting from 23:00 til morning hours. The name of the palce is Corvinteto (is an old department store's top level, where several different rooms with different music and DJ's, can afford up to 660 people in total. Security will take care that no other fans can enter. For REDS supperters entry is free, though you better have a flyer or a fancard (you may also print out the pdf attachment). The flyers will be also promoted and spread out at the away sector during the game.

For useful information check out the following link: http://www.redandwhitekop.com/forum/index.php?topic=250034.0

For other sport pubs, pls. visit our site: http://www.liverpoolhungary.com/index.php?...ticle&id=83 (+ a new one: http://www.budapesttimes.hu/content/view/13429/223/ )

Check the map attached for easier navigations in the city (Caledonia, Corvinteto, Puskas Stadion).

A little bit about the expected branches, who have confirmed up to now our invitation and are willing to drop in to the pubs & clubs and attend the events:
- Branches from UK: Shrewsbury, Nottingham, Leeds, Caldicot etc.

- Branches from Europe: French, Dutch, Belgian (2), Greek, Polish, Norwegien, Austrian, Bulgarian, Serbian, Croatian etc.

Have a nice flight and welcome to Budapest!

Walk On, Y.N.W.A.!!

Regards,

Nandor Fustos,
Chairman of the OLSC Hungary
www.liverpoolhungary.com
yoda
CYTAT(Wald @ 20-11-2009 - 21:30) *
CYTAT(Przepiórek @ 20-11-2009 - 22:59) *

Pewnie Yoda w baaaaarrrdddzzzo ciemnych okularach ROTFL smile.gif smile.gif

ta...a czemu nie...smile.gif
pojdziemy z karasiem jako delegacja.. tongue.gif

jak to mój nieznany mi wielbiciel twierdził, że.... lansowałem się w ciemnych okularach w wiedniu...to polansuję i budapeszcie... uwielbiam to..tongue.gif
lans to moje drugie imię... tongue.gif tongue.gif

karas będzie dobrze mówił....
...ja będę dobrze wyglądał .... i o to chodzi...smile.gif
będzie szał.. smile.gif
Wald
CYTAT
karas będzie dobrze mówił....
...ja będę dobrze wyglądał .... i o to chodzi...
będzie szał..

tak jest, smile.gif skądinąd, niezłe spotkanie sięchyba zapowiada.... Musicie być w top formie smile.gif

btw,te ciemne okulary to kojarzę z filmiku o zlocie, bodajże był w tamtej lokalnej stacji, czy jakoś tak, smile.gif
karas
Nie golę się, pie**olę!
Ostatnie tygodnie nion stop ogolony mecze oglądałem i co? Psinco!

A z tą delegacją, to już ja widzę, jak my o 20 będziemy `ą` i `ę` zapodawać...wink.gif

Walduś cycu, kiedy Ty w końcu wyruszasz? W poniedziałek? Czy wtorek, bo już totalnie zdurniałem... Będziesz w poniedziałek popołudniową porą w hotelu?

Oti, Ty czujny już raczej przed 9 rano w poniedziqałek bądź, bo coś czuję parcie na południe będzie olbrzymie w mieczu...wink.gif

P.S. jadę kupić ojro, bo mi kantory zamkną i JJ z Buśką i Wolnym jaja urwą jak za bilety nie zapłacę...wink.gif
Wald
CYTAT
Walduś cycu, kiedy Ty w końcu wyruszasz? W poniedziałek? Czy wtorek, bo już totalnie zdurniałem... Będziesz w poniedziałek popołudniową porą w hotelu?

Toż przecież cały czas trąbie że kogoś moge z PKP/PKS Rzeszów (lub Przeworsk) odebrać w pon. ok godz. 8 am. Póżniej drag nach south na Koszyce, Miszkolc.
Chcę być jak najszybciej, ale kumpel wymyślił ciepłe kąpiele w Miszkolcu..... ale koło 2pm bedę

Attn: Zygzak- rozumiem, że mam za Ciebie założyc za bilet?
Oti
Karaś tak jak pisaliśmy rano meldujecie się na kawie,aby troszkę wyprostować nogi.Potem z mojej chatki ruszamy już na Czechy.Ode mnie raptem 28 km.Na początku zabiorę Cię na troszkę do gazownika jeśli Yoda nie będzie miał nic przeciwko na mały poczęstunek:)
Lawryn67
Tak masz założyć, zaraz do ciebie zadzwonię!
A to dla wszystkich jadących:
http://www.youtube.com/watch?v=4Tlh0a9CtkA
Wald
CYTAT(Lawryn67 @ 21-11-2009 - 19:34) *
Tak masz założyć, zaraz do ciebie zadzwonię!
A to dla wszystkich jadących:
http://www.youtube.com/watch?v=4Tlh0a9CtkA

laugh.gif

oki,sure,

a propos'- to nie lepiej jakiegos czardasza czy cus takiego sie uczyc? Walc juz przerabialismy...... smile.gif
yoda
CYTAT(Oti1974 @ 21-11-2009 - 14:46) *
Karaś tak jak pisaliśmy rano meldujecie się na kawie,aby troszkę wyprostować nogi.Potem z mojej chatki ruszamy już na Czechy.Ode mnie raptem 28 km.Na początku zabiorę Cię na troszkę do gazownika jeśli Yoda nie będzie miał nic przeciwko na mały poczęstunek:)

... wiesz...zawsze to cie do miecza możemy wrzucić... ja się z katarzyną już dogadałem i na śląsk ja steruję... od ciebie za sterami już katarzyna, a w mieczu kubeczki zawsze jakieś są... yogi-babu niech ci opowie.. smile.gif- zna to z autopsji..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.