Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PODSUMOWANIE SEZONU 08/09
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Mój Liverpool FC
LFC_FUN
Znalazłem stary temat założony przez Katuna jeszcze w 2006 roku, a że sezon zbliża się ku końcowi postanowiłem założyć taki sam w tym roku (minimalne zmiany):

Najlepszy bramkarz:
Najlepszy obrońca:
Najlepszy pomocnik:
Najlepszy napastnik:
Najlepszy transfer:
Najgorszy transfer:
Największe rozczarowanie:
Największa niespodzianka:
Najlepszy mecz:
Najładniejszy gol:

Jedenastka sezonu:

WSZYSTKIE KATEGORIE DOTYCZĄ GRACZY LFC, A NIE CAŁEJ LIGI! PROSZĘ PODAWAĆ SWOJE TYPY WG 'SZABLONU' TZN. SKOPIOWAĆ I WKLEIĆ ZE SWOIMI TYPAMI, TAK JAK JA W POŚCIE PONIŻEJ, A TEN SŁUŻY TYLKO DO OGŁOSZENIA WYNIKÓW (PO ZAKOŃCZENIU GŁOSOWANIA I PRZELICZENIU UZUPEŁNIĘ TEN POST W ZALEŻNOŚCI OD TEGO JAK ZAGŁOSUJECIE) W NAJLEPSZYM I NAJGORSZYM TRANSFERZE NIE ROBIŁEM PODZIAŁU NA IN&OUT, UZNAŁEM ZA ZBĘDNY.

sugestie co dodać/zmienić na pw.

zapraszam do zabawy, post poniżej już dodany.
LFC_FUN
Najlepszy bramkarz: Pepe Reina
Chyba oczywiste.
Najlepszy obrońca: Alvaro Arbeloa
Bez szaleństw w obronie, cały sezon równa forma.
Najlepszy pomocnik: Xabi Alonso
Genialny sezon Alonso.
Najlepszy napastnik: Fernando Torres
Nękany przez kontuzje, ale wciąż najlepszy.
Najlepszy transfer: Albert Riera
Nie ma za dużego wyboru, Riera prezentował się nieźle.
Najgorszy transfer: Andrea Dossena
Tragedia! Transfer Keana nie był tak beznadziejny jak ten i bramki dobijające MU czy Real tego nie zmieniają!
Największe rozczarowanie: Ryan Babel
Słabe występy, mało szans od trenera... po prostu nieudany sezon Holendra
Największa niespodzianka: Emiliano Insua
Pokazał, że już może dostawać szansę na grę w pierwszym zespole. Nasza przyszłość na lewej stronie.
Najlepszy mecz: Manchester United 1:4 Liverpool
Komentarz zbędny smile.gif
Najładniejszy gol:
Robbie Keane w meczu z Arsenalem Londyn

Jedenastka sezonu:

Reina

Arbeloa - Skrtel - Carragher - Aurelio

Kuyt - Alonso - Mascherano - Benayoun

Gerrard

Torres

pytanie do administracji: wziąłem 'zobacz wyniki sondy' bez głosowania i dodało +1 do głosów (tak jakbym już zagłosował) i nie mogę już głosować:

Już głosowałeś w tej sondzie

co jest?
Fernando Torres
Najlepszy bramkarz:Pepe Reina
Najlepszy obrońca:Insua
Najlepszy pomocnik:Yossi
Najlepszy napastnik:Fernando Torres
Najlepszy transfer:Albert Riera
Najgorszy transfer:Robi Keane
Największe rozczarowanie:Babel
Największa niespodzianka:Lucas
Najlepszy mecz:Liverpool 4:0 Real Madryt
Najładniejszy gol:Fabio Aurelio w mecz z Chelsea

Jedenastka sezonu:

Reina

Arbeloa - Skrtel - Carragher - Insua

Kuyt - Alonso - Mascherano - Benayoun

Gerrard

Torres
Majkel
Troche za szybko ale dobra

Najlepszy bramkarz: Reina
Najlepszy obrońca: Aurelio
Najlepszy pomocnik:Alonso
Najlepszy napastnik: Torres
Najlepszy transfer: Riera
Najgorszy transfer: Degen
Największe rozczarowanie: Babel
Największa niespodzianka: Alonso
Najlepszy mecz: 4-1 z United
Najładniejszy gol: Torres vs Blackburn

Jedenastka sezonu:

Reina

Arbeloa Agger Skrtel Aurelio
Maska Alonso
Kuyt Yossi
Gerrard
Torres
wojo
Najlepszy bramkarz:Reina
Najlepszy obrońca: Carragher. Główny dowodzący bez Aggera ale ze Skrtelem tworzyli dobrąparę w defensywie.
Najlepszy pomocnik:Gerrard. Swietny sezon 7 bramek w lidze mistrzów i 13 w premiership.
Najlepszy napastnik: Torres.Ciężko było wybrać jeżeli Kuyt zaliczałby się do napastników.
Najlepszy transfer: Riera. Jedyny w miarę udany transfer przy tylu niepowodzeniach rafy więc nie było wyboru.
Najgorszy transfer: Dosenna. Taki gość kosztował 7 mln?!! Nie pokazał dużo i nie miał dużo szans i dobrze.
Największe rozczarowanie:Babel. bardzo mi go szkoda to miał być bardzo dobry napastnik ewentualnie skrzydłowyw tym sezonie babel cofnął się w rozwoju.
Największa niespodzianka:Insua. No cóż jeden z niewielu młodzików którzy mogą coś tutaj pokazać solidne występy i dobra gra.
Najlepszy mecz: ManU-Liverpool 1:4 O takim meczu i wyniku śniłem od lat upokorzyć ManU na własnym stadionie. Żaden inny mecz tego nie zmieni
Najładniejszy gol:Riera z L'pool- Aston Villa

Jedenastka sezonu:

Reina
Arbeloa-Carragher-Skrtel-Aurelio
Mascherano
Kuyt -Gerrard-Alonso -Benayoun
Torres
Kangur
Najlepszy obrońca: Agger
Najlepszy pomocnik: Alonso
Najgorszy transfer: Dossena i związane z tym pozbycie się Riise
Największe rozczarowanie: Lucas (z tym że "rozczarowanie" w tym przypadku to niezły komplement")
Największa niespodzianka: Benayoun
Najlepszy mecz: Liverpool 4-0 Real Madryt
Najładniejszy gol: Mam słabą pamięć do bramek, więc niech będzie ostatni gol Aggera

Jedenastka sezonu:

Reina
Arbeloa-Carragher-Agger-Aurelio
Mascherano-Alonso
Kuyt -Gerrard-Benayoun
Torres
jancol
Najlepszy bramkarz: Reina. NIe było za dużego wyboru...
Najlepszy obrońca: Arbeloa. Bardzo udany sezon. Nawet Carra nie był takim pewniakiem w składzie jak on.
Najlepszy pomocnik: Alonso. Najelpszy sezon baska od kiedy przybył na Anfield.
Najlepszy napastnik: Torres. Pomimo wielu kontuzji i tak strzelił dużo bramek.
Najlepszy transfer: Riera. Na początku sezonu myślałem że to będzie Keane ale niestety jakoś się nie dopasował.
Najgorszy transfer: Dossena. Fatalne posunięcie.
Największe rozczarowanie: Degen. Myślałem że w końcu będzie jakiś porządny zmiennik dla Alvaro a tu ciągłe kontuzje ;/.
Największa niespodzianka: Alonso. Szczerze powiedziawszy nie liczyłem na tego kolesia już w tym sezonie ale przeszedł taką metamorfoze że hej. ;]
Najlepszy mecz: MU 1-4 LFC. Jedno marzenie się spełniło=upokorzenie MU tongue.gif.
Najładniejszy gol: Daniel Agger. Tylko nie pamiętam z kim to było tongue.gif. Ale ostatnio jakoś.

Jedenastka sezonu:

Reina

Arbeloa - Carra - Skrtel - Aurelio

Mascherano

Kuyt ---- Alonso ----- Riera

Gerrard/ Yossi

Torres
Mateusz_LFC
Najlepszy bramkarz: Pepe
Najlepszy obrońca: hmmm z tą obroną rożnie było ale dam ten tytuł Fabio Aurelio
Za te bardzo ważne bramki (z Pompey, z MU)
Najlepszy pomocnik: Zdecydowanie Xabi Alonso, również na niego zagłosowałem na najlepszego piłkarza
Najlepszy napastnik: Oczywiście Dzieciak, który wg. mnie jest również najlepszym napastnikiem obecnie na świecie.
Najlepszy transfer: Jedyny udany- Riera
Najgorszy transfer: Dossena
Sprzedaż Risse i zakup o wiele słabszego Włocha to był wielki minus Beniteza w tym sezonie.
Spodziewałem się dużo więcej bo tym zawodniku
Największa niespodzianka: Yossy Benayoun
Sam skazywałem go juz na odejście z kluby, notorycznie gdy wychodził na boisko nie wiedział gdzie jest aż tu nagle łapie niesamowitą formę i jest zaraz obok Alonso i Torresa naszym najlepszym zawodnikiem.
Najlepszy mecz: Liverpool FC 2:1 Manchester United - zmiażdżyć największego wroga pod każdym względem, to było coś.
Najładniejszy gol: Torres z Blackburn

Ja bym dodał jeszcze najśmieszniejszy gol: oczywiście gol samobójczy W.Browna na 1-1 w meczu LFC 2-1 MU

Jedenastka sezonu:

Reina

Arbeloa - Carra - Skrtel - Aurelio

Mascherano

Benayoun/Kuyt ---- Alonso ----- Riera

Gerrard

Torres
aselto
Najlepszy bramkarz: chyba jasne, reina
Najlepszy obrońca: aurelio
Najlepszy napastnik: Nie wiem czy mozna tu zaliczyc Benayouna... Nie ma opcji skrzydlowy a skrzydlowym niby blizej do napastnikow (choc u beniteza to chyba blizej obroncow...). Jezeli nie mozna uznac, to Torres co chyba jasne.
Najlepszy transfer: Mimo wszystko Keane moim zdaniem. To jak sie potem potoczyly losy to juz inna kwestia.
Najgorszy transfer: Dossena/Degen (po cholere to?)
Największe rozczarowanie: Oddanie Keane'a.
Największa niespodzianka: Insua, choc Benayoun zaraz za nim.
Najlepszy mecz: Lfc vs United 2-1. Na OT sam mecz byl wyrownany (co moze smiesznie brzmi przy 4-1), na anfield po prostu nas zmiazdzyliscie. Wygraliscie kazda pilke ktora byla do wygrania, zrobiliscie 5 raz wicej kilometrow, byliscie szybsi, silniejsi, dokladniejsi, po prostu lepsi.
Najładniejszy gol: A bo ja wiem... Chyba Keane vs arsenal.

Jedenastka sezonu:
Arbeloa carra, skrtel aurelio
kuyt mascherano alonso Benayoun
gerrard
torres
balonik88
Najlepszy bramkarz:
-Reina
Najlepszy obrońca:
-Arbeloa
Najlepszy pomocnik:
-Alonso
Najlepszy napastnik:
-Gerrard
Najlepszy transfer:
-Riera
Najgorszy transfer:
-Keane (w jedną, bo rozczarowywał na początku i w drugą, bo został sprzeany jak łapał wiatr w żagle)
-Babel
Największa niespodzianka:
-Alonso
Najlepszy mecz:
-Arsenal w Premier League na Anfield
Najładniejszy gol:
-Riera vs Aston Villa

Reina
Arbeola - Skrtel - Carragher - Aurelio
Kuyt - Alonso - Mascherano - Riera
Gerrard - Torres
Robinho1993
Świetna forma, z miesiąca na miesiąc jest jeszcze lepszy.
Najlepszy obrońca: Jamie Carragher
Rzadko schodził poniżej pewnego, wysokiego poziomu.
Piłkarz sezonu.
Miał kontuzję, grał nierówno, ale zdążył pokazać trochę magii. Poza tym, nie miał żadnej konkurencji.
Nie jest to gracz klasy światowej, ale zaliczył kilka świetnych meczów. Zdecydowanie poprawił jakość naszej lewej flanki.
Najgorszy transfer: Philipp Degen
Przychodził z marnymi referencjami, jest wiecznie kontuzjowany, a jak już grał, to prezentował się mizernie.
Miał być gwiazdą, zbliża się do drzwi z napisem EXIT.
Największa niespodzianka: Xabi Alonso
Był na wylocie, jest naszym najlepszym, najbardziej wartościowym i najważniejszym zawodnikiem.
Najlepszy mecz*: z Realem na Anfield
Jest kilka kandydatur, ale pierwsze 30 minut z tego meczu to po prostu mordercze tempo, absolutny kosmos.
Najładniejszy gol*: Gerrard na Stade Velodrome
On nie miał prawa z tamtej pozycji zrobić czegoś takiego.

* - może jeszcze przed nami tongue.gif

adax

Najlepszy bramkarz:Pepe Reina
Najlepszy obrońca:Fabio Aurelio
Najlepszy pomocnik:Xabi Alonso
Najlepszy transfer:Alberto Riera
Najgorszy transfer:Philipp Degen
Największe rozczarowanie:Odejście z klubu Robbie Keana
Największa niespodzianka:gra Benayouna rewelacja
Najlepszy mecz:z M.U
Najładniejszy gol:Multum wspaniałych bramek ale Riera z Aston Villą,wyjątkowa
Matys
Najlepszy obrońca: Agger gdyby więcej grał xD a tak serio Arbeloa
Najgorszy transfer: Robbie Keane
Największa niespodzianka: fenomenalna postawa Benayouna gdzieś od pólmetka sezonu
Najlepszy mecz: Manchester United 1:4 Liverpool
Najładniejszy gol:
Agger z Blackburn
lar311
Najlepszy bramkarz: Reina, choc i tak nie ma innej opcji
Najlepszy obrońca: dla mnie jest tylko jeden najlepszy
Najlepszy pomocnik: Dirk Kuyt, pomaga wszedzie i wszystkim....
Najlepszy napastnik: Gerrard.....to sie nam Stevie rozkolysal w tym sezonie ...szczegolnie w LM
Najlepszy transfer: Sammy Lee.....bezapelacyjnie
Najgorszy transfer: niestety Keane...20 baniek i pomimo ciezkiej pracy i checi to na maxa zawiodl... (ale nobla ma za mecze z Utd i Toffikami)
Największe rozczarowanie: Zachowanie Itandje 15go kwietnia
Największa niespodzianka: fatalny sezon Rezerw oraz wynik dwumeczu z Realem
EDIT---Najlepszy mecz mi umknal....wiec tak: szczerze mysle ze jest jeszcze taki jeden....przed nami ;-)....a jak nie to obydwa z Utd.
Najładniejszy gol: ciezko wybrac Dossena z United czy 1szy Torresa z Blackburn....

Jedenastka sezonu:

PR
AA MS JC FA
DK JM XA YB
SG
FT
Katun
Najlepszy obrońca: chyba jednak Aurelio, szczególnie za bramki na OT i SB
Najlepszy pomocnik: Nie wierzę, że to piszę, ale Xabi
Najgorszy transfer: Degen, odejście Samiego też się liczy?
Największe rozczarowanie: BABEL!
Największa niespodzianka: to, że jednak potrafimy grać ładną dla oka piłkę
Najlepszy mecz: Real u siebie
Najładniejszy gol: Gerrard na Velodrome

Jedenastka sezonu:
Reina
Arbeloa Carra Agger Fabio
Mascherano
Kuyt Xabi Gerrard Riera
Torres
LFC_FUN
Odejście Samiego oczywiście się liczy, przecież pisałem, że nie robię podziału IN&OUT, zostało to wciśnięte w jedną kategorię.

Administracjo- co z sondą? rzekomych głosów oddanych 31, a w sondzie 22...

mikalerin- uważasz, że te 3 mecze, które nam zostały tak wszystko zmienią, że mogłoby to mieć wpływ na głosowanie na najlepszego pomocnika czy obrońcę? blink.gif jakoś Giggsa wybrano już wcześniej. wink.gif
yoda
Najlepszy bramkarz: Reina- tego pytania raczej nie powinno być...

Najlepszy obrońca: Alvaro...chociaż jeśli chodzi tylko o defensywę- zabezpieczanie bramki itp....Skrtel

Najlepszy pomocnik: Masch- defensywny pomocnie to też pomocnik smile.gif zawsze w cieniu graczy ofensywnych, ale ..to najlepszy przecinak na swiecie...ajk bardzo nam go brakło pokazał mecz na AR z ruskimi.

Najlepszy napastnik: yossi...choć nominalny pomocnik...ale ile razy nam w tym sezonie dupę ratował.

Najlepszy transfer: a był jakis...:)chyba że transfer na trenerską ławkę.

Najgorszy transfer: bez dwóch zdań deggen ( po co on nam był potrzebny?)

Największe rozczarowanie: tak jak koleś na wstępie napisał...to jeszcze nie koniec sezonu..ale dla mnie największym rozczarowaniem będzie to, że JEŚLI nie zdobędziemy majstra...to będziemy pierwszą w historii p'ship ekipą która przy dwóch porażkach w sezonie nie wygra ligi

Największa niespodzianka: to , że na OT wygramy wierzyłem....ale nie 1-4..smile.gif

Najlepszy mecz: pytanie jest o mecz...a nie w którym zagraliśmy najlepiej.. więc, mimo wyniku...rewanż na stamford w LM...uczta dla oczu i niesamowita dramaturgia.

Najładniejszy gol: Agger w meczu z b'brn.

dodałbym jeszcze jedną kategorię..

najlepszy debiut: Jay Spearing ...choć zagrał po raz pierwszy z PSV w grudniu, to jednak jego wejście i gra przeciwko Realowi i KOP skandujący- "...one Jay Spearing ..." bomba..!!

może kogoś dziwi brak w tych klasyfikacjach FT i SG...ale ten pierwszy pół sezonu miał z bani ( choć strzelił ladną bramkę z b'brn) a drugi...cóż...on jest wszystkim co najlepsze w tym klubie..
Steven Gerrard is our captain
Steven Gerrard is a red,
Steven Gerrard plays for Liverpool
A scouser born and bred

Jedenastka sezonu:

25
17 37 5 12 ( taką sobie życzę defensywę w next s. )
18 20 8 14 15 ( choć ta 8 to tak za plecami 9 biega najczęściej- ale w defensywie też tyra)
9
deathman[Junior]
Najlepszy obrońca:Fabio Aurelio
Najlepszy pomocnik:Xabi Alonso
Najgorszy transfer: Andrea Dossena
Największa niespodzianka: Yossi Benayoun
Najlepszy mecz: MU 1-4 LFC, LFC 4-0 Real
Najładniejszy(e) gol(e): a więc... Gerrard z evertonem w FA CUP ale tu bardziej chodzi mi o Genialne podanie Torresa,
Torres z Blackburn, Agger z Blackburn, Gerrard z Marsylia, Gerrard z Realem, Aurelio z MU te przypadły mi do gustu szczególnie
adamkubelek
Najlepszy bramkarz: Reina - jedyna możliwość
Najlepszy obrońca: Arbeloa - najrówniej grający
Najlepszy pomocnik: Xavi Alonso - dobry sezon Baska
Najlepszy napastnik: Torres - mniej goli w tym sezonie, ale i tak błyszczał
Najlepszy transfer: Riera - bo reszta to żenada
Najgorszy transfer: Robbie Keane - kupa kasy w błoto
Największe rozczarowanie: Babel - nie może się odnależć
Największa niespodzianka: to, że wszystko najlepsze wyszło mi na Hiszpanów!:)
Najlepszy mecz: wyjazd z ManU
Najładniejszy gol: Aurelio vs. ManU

Jedenastka sezonu:
Reina
Arbeloa-Carra-Agger-Aurelio
Mascherano
Kuyt-Xabi-Gerrard-Riera
Torres
CRX2
Najlepszy bramkarz: głupie pytanie
Najlepszy obrońca: ciężko wybrać.. Aurelio strzelał i asystował, Arbeloa cały czas trzyma poziom.. ale dam jednak Carrę
Najlepszy pomocnik: Gerrard
Najgorszy transfer: Dossena (i nawet te 2 bramki go nie usprawiedliwiają), Degena nie liczę bo.. bo ciężko policzyć coś co nie grało
Największe rozczarowanie: przegrana z Boro
Największa niespodzianka: wygrana z MU 4:1
Najlepszy mecz: LFC 4 vs 4 Arsenal - najlepszy mecz w premiership jaki kiedykolwiek widziałem.. nie wiem czemu jeszcze nikt nie wymienił tego meczu; ]
Najładniejszy gol: Agger vs Blackburn

Jedenastka sezonu: Reina - Arbeloa, Carra, Skrtel (tylko dlatego, że Agger nie grywał za często), Aurelio (bo Insua też za mało grywa) - Mascherano, Xabi Alonso - Yossi, Gerrard, Kuyt - Torres
DRaco
A ja to podzielę inaczej:

Największy postęp: Yossi Benayoun - do grudnia marzyłem żeby go sprzedano albo żeby dostał powołanie do armii. W drugiej połowie sezonu stal się naszym Scholsem (tylko mniej wk...cym) - zawodnikiem, który wchodząc z ławki potrafi odwrócić los spotkania, a jednocześnie może zagrać na prawie każdej pozycji w pomocy a nawet w ataku.

Najlepszy młody zawodnik: Emiliano Insua - gdyby nie wyjazd na turniej reprezentacji w środku sezonu zostalby pewnie najlepszym obrońcą sezonu. Choć to w części zasługa faktu ze cala reszta (Carra, Skrtel, Agger, Arbeloa, Aurelio) znacznie obniżyła loty. Ale młody Argentyńczyk pokazał się z bardzo dobrej strony.

Największy regres - Lucas, wygrał minimalnie, ale zdecydowanie z Babelem. Nic nie wnosił do drużyny kiedy był na boisku a czasem wręcz obniżał jej wartość... I te jego podania do tylu... wrrr

Najlepszy transfer - yyyy, eeee, wychodzi na to, ze Ngog wink.gif No i nowe kontrakty dla Aggera, Kuyta i Gerrarda

Najgorszy transfer
- Dossena. Spora konkurencja w tym roku. Deggen mial niesamowitego pecha ale byl 'za darmo' a Keane nie wypalil z wielu powodow. Ale Włoch zawalił nam kilka ważnych meczów i nawet gole przeciwko Realowi i ManU tego nie zmienia.

Najbardziej niedoceniany zawodnik - Kuyt. Biega, podaje, strzela gole a i tak wielu kibiców uważa go za niegodnego koszulki z Liverbirdem. Na szczęście jak pokazuje przykład Alonso, od tej pozycji do MVP całkiem nie daleko.

Najlepszy zawodnik: Xabi Alonso - z nim w drużynie wszystko idzie płynniej, pomaga utrzymać równowagę miedzy obrona i atakiem. Wygrywa ze Steviem bo grał więcej no i Gerrard ma już swoja nagrodę wink.gif

Najlepszy mecz: z ManU na Old Trafford (czy trzeba wyjaśniać?)

Najgorszy mecz: Boro na wyjeździe (j.w.)

Najlepszy mecz w pucharach: 4:0 z realem wink.gif

Najgorszy mecz w pucharach:
2:4 z Tottenhamem.

Najgorsza wiadomość (poza tytlem scumsow):
Następne mecze o stawkę dopiero za 3 m-ce

Największa zasługa trenera:
Liverpool grający ofensywny futbol, strzelający gole i wygrywający wysoko nawet z najlepszymi drużynami

Największa pretensja wobec trenera: niewystarczająca ilość młodych zawodników w drużynie. Ngog grał ogony, Spearing po występie przeciwko Realowi już się nie pojawił. Rafa narzeka na poziom akademii ale bez szans w pierwszej drużynie młodzi się nie rozwiną. Jedyne co go usprawiedliwia to to, ze do końca walczyliśmy o mistrzostwo.
Przepiórek
Sezon się skończył, więc można coś podsumować smile.gif

Najlepszy obrońca: Carra
Najlepszy pomocnik: Kuyt
Najlepszy transfer: Sammy Lee
Najgorszy transfer: Keane
Największa niespodzianka: mecz na Old Trafford
Najlepszy mecz: 4:0 z Realem
Najładniejszy gol: pierwszy Torresa z Blackburn

Jedenastka sezonu: Reina - Aurelio, Carra, Skrtel, Arbeloa - Mascherano, Alonso - Benayoun, Gerrard, Kuyt - Torres
marwis
Najlepszy obrońca: Arbeloa
Najlepszy napastnik: Torres i Kuijt
Najgorszy transfer: Degen i Dossena
Największe rozczarowanie: Keane
Największa niespodzianka: rozmiary zwycięstwa na Old Trafford
Najlepszy mecz: LFC - Real 4:0
Najładniejszy gol: Gerrard w Marsylii

Dodam jeszcze dwie noninacje

Największy postęp: Insua. Kiedyś napisałem, że muszę się nauczyć nazwiska pewnego nieznanego pastucha, który do nas przyszedł, teraz zapamiętam go na długo. Potencjał gwiazdy, w przyszłości ma szansę stać się jedną z legend LFC.

MVP: KUIJT.

Wielki szacunek za wszystko. Od pola karnego do pola karnego. Dawno nie widziałem gościa o takiej wydolności. Pokazał iż potrafi grać praktycznie na wszystkich pozycjach, od nominalnej - napastnika, po obrońcę. 12 bramek w Premier, kilka asyst, niejeden mecz wygrany dzięki jego spontaniczności i waleczności.
marcin1991
Najlepszy bramkarz: Reina - innej opcji nie widać
Najlepszy obrońca: Arbeloa - Wg mnie po cholerę nam Glen Johnson?? blink.gif
Najlepszy pomocnik: Alonso - Jego sprzedaż będzie poważnym osłabieniem dla klubu. Xabi musi zostać!
Najlepszy napastnik: Torres, ale sezon miał spierdzielony przez kontuzję...
Najlepszy transfer: N'Gog - mogą być z niego ludzie.
Najgorszy transfer: Degen nie grał, więc nie powinien podlegać ocenie, jak dla mnie Keane.
Największe rozczarowanie: także Keane
Największa niespodzianka: Zdecydowanie Yossi
Najlepszy mecz: Chyba wiadomo... 1-4 na OT
Najładniejszy gol: Bezapelacyjnie Torres z Blackburn.

Jedenastka sezonu: Reina - Arbeloa, Carra, Skrtel, Insua - Kuyt, Masch, Alonso, Gerrard, Riera - Torres
Łosiek
a mamy jakiegoś innego? O_o tongue.gif
Najlepszy obrońca: Arbeloa
Moim zdaniem prezentował się minimalnie lepiej, ale bez dobrego zmiennika długo nie pociągnie z formą jaką prezentował w tym sezonie.
Najlepszy pomocnik: Javier Mascherano
Czyściciel środka pola. Bardzo pomagał przez cały sezon tak pomocy jak i napadowi.
Najlepszy napastnik: Fernando
trudno żebvy wybór padł na kogoś innego. takiego napastnika potrzebowaliśmy.
zastanawiałem się kto był najbardziej trafionym transferem i nie bardzo moglem się zdecydować. Riera bo pokazał się z dobrej strony. Szybko się zaaklimatyzował i pokazał, że można na niego liczyć.
Najgorszy transfer: Dosenna
Łatanie dziury w obronie pierwszym-lepszym graczem z Włoch nie było dobrym posunięciem. Z resztą, mało który Włoch spisał się na Wyspach
ciężko na kogoś wskazać.
Największa niespodzianka: N'gog
W kilku meczach udowodnił, że w przyszłości będą z niego ludzie. Oby jak najszybciej stał się kimś więcej w drużynie niż tylko zmiennikiem.
Najlepszy mecz: ManU vs Liverpool 1 : 4
...to co najbardziej cieszy - wysoka wygrana ze scumami
Najładniejszy gol: nie widziałem zbyt wielu w tym sezonie więc nie wskażę żadnego.

Jedenastka sezonu:
Reina
Aurelio - Carra - Agger - Arbeloa
Mascherano
Kuyt - Gerrard - Riera
Torres

...Nie pozostaje chyba już nic do dodania. Majstra nie mamy, ale nie straciliśmy szans na niego w połowie sezonu! Widać było, że wszystkim cholernie zależy na trofeum i walczyli do końca... Szkoda. Ale chłopaki i tak spisali się na medal.
lewik
Najlepszy bramkarz: Pepe
Najlepszy obrońca: ze wzgledu na postep - Insua
Najlepszy pomocnik: musk zespolu - Alonso
Najlepszy napastnik: captain fantastic
Najlepszy transfer: Sammy Lee
Najgorszy transfer: przy calej mojej sympatii - Keane
Największe rozczarowanie: remisy...
Największa niespodzianka: 4-1
Najlepszy mecz: Real home
Najładniejszy gol: Gerrard vs Marseille

osobne uznanie dla Kuyta i Yossiego - wielokrotnie nam dupe ratowali w tym sezonie.

Jedenastka sezonu:

Pepe - Arbeloa, Carra, Skrtel, Insua - Alonso, Masch, Yossi, Kuyt - Stevie, Torres
maciex1995
Najlepszy bramkarz: Itadje biggrin.gif Oczywiście Reina
Najlepszy obrońca: Carragher
Najlepszy transfer: Riers
Najgorszy transfer: Degen. Co on robi na Anfield?!?
Największe rozczarowanie: Degen i Lucas.
Największa niespodzianka: zwycięstwo z ManU 4:1
Najlepszy mecz: Jak wyżej
Najładniejszy gol: Gerrard z PSV

Jedenastka sezonu: Reina - Aurelio, Carragher, Skrtel, Arbeloa - Kuyt, Benayoun, Mascherano, Riera - Gerrard - Torres
LFC_FUN
W niedzielę lub na początku nowego tygodnia postaram się zrobić podsumowanie, więc jak ktoś chce jeszcze zagłosować, to proszę do się spieszyć. smile.gif
Wald
Najlepszy transfer: Torres
Największa niespodzianka: 1:4 na OT
Najlepszy mecz: 1:4 z MU
Najładniejszy gol: Agger

Jedenastka sezonu: Reina - Aurelio, Carra, Skrtel, Arbeloa - Kuyt, Mascherano, Alonso, Riera - Gerrard - Torres

Bodzio_lfc
Największa niespodzianka: 1:4 na OT
Najlepszy mecz: 1:4 z MU
Najładniejszy gol: Agger

Jedenastka sezonu: Reina - Aurelio, Carra, Skrtel, Arbeloa - Kuyt, Mascherano, Alonso, Riera - Gerrard - Torres
Izzy
Najlepszy obrońca: Skrtel
Najlepszy pomocnik: Eh mam dylemat między Xabim ,a Gerro ale chyba jednak ten drugi
Najgorszy transfer: Dossena- nic nie wniósł
Największa niespodzianka: Insua
Najlepszy mecz: ManU 1-4 LFC
Najładniejszy gol: Riera vs The Villans

Jedenastka sezonu:
Reina
Arbeloa Carra Skrtel(Agger zbyt długie kontuzje) Fabio Aurelio
Kuyt,Mash,Xabi,Benayoun
Gerrard
Torres
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.