Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Barcelona
LFC FAN SITE > My kibice > Zloty Fanów
lewik
Czy jest ktos chetny na wakacyjny wyjazd do Barcelony na poczatku sierpnia?

Dla zachety dodam, ze 2 sierpnia o 22:00 gramy towarzysko z Espanyolem. Mecz ten uswietni otwarcie ich nowego obiektu:
http://www.rcdespanyol.com/funciones/php/g...49&idioma=3
Fernando Torres
A ile taki wyjazd kosztuje???
Szarlatan
CYTAT(lewik @ 30-03-2009 - 14:51) *
Czy jest ktos chetny na wakacyjny wyjazd do Barcelony na poczatku sierpnia?

Dla zachety dodam, ze 2 sierpnia o 22:00 gramy towarzysko z Espanyolem. Mecz ten uswietni otwarcie ich nowego obiektu:
http://www.rcdespanyol.com/funciones/php/g...49&idioma=3

Aleś mi smaka narobił... Tylko wtedy może tam byc strasznie gorąco sad.gif
yoda
...wiesz, ze T&A T jest zawsze zwarty i gotowy...smile.gifsmile.gif
lewik
yoda - was wiedzialem, ze nie musze pytac wink.gif

szarlatan - dlatego mecz jest wieczorem wink.gif a w ciagu dnia zimny browarek na plazach kolo barcelony. Zreszta tam sie zycie zaczyna po zmroku

fernando torres - kosztuje 999999$, platne u mnie... policz sobie chlopie, dojazd+nocleg+bilet na mecz+ile tam chcesz na wydatki
maniek13
chetnie bym sie przejechał szkoda ze rodzice mnie i tak nie puszczą:P laugh.gif
Fernando Torres
Ja się zastanowię.
Wald
Lewik, mniemam ze samolotem? ide popatrzec na ceny, jak cos to juz rezerwuje .......

jak widze to dylemat z samolotem, ryan air to z Wrocka i Poznania, dla mnie to drugi koniec kraju,
Szmajchel
Jako takie te ceny z Poznania czy Krakowa. Hotel pewno 20-25ojro to szczyt marzen. Wkrotce do Ciebie napisze Lewiczek wink.gif

CYTAT(elangtee @ 30-03-2009 - 15:50) *
Lewik, mniemam ze samolotem? ide popatrzec na ceny, jak cos to juz rezerwuje .......

jak widze to dylemat z samolotem, ryan air to z Wrocka i Poznania, dla mnie to drugi koniec kraju,

na miejscu Katalonczykow trzasl bym portkami..w perspektywie starcia z Waldim, a raczej jego magicznym flakonikiem ^^
Wald
Szmajchelku, masz cos tanszego?

Katowice/Cracow »
Barcelona
date: Sat 01 Aug 09
fareclass: Web
flight: W6 131
departs: KTW 11:05
arrives: BCN 13:55

1 Adult: 449 PLN

price: 449 PLN

Barcelona »
Katowice/Cracow
date: Sat 08 Aug 09
fareclass: Web
flight: W6 132
departs: BCN 14:30
arrives: KTW 17:25

1 Adult: 449 PLN

total price 898 PLN
Szarlatan
To są wakacje, więc będzie drogo

CYTAT(lewik @ 30-03-2009 - 16:16) *
szarlatan - dlatego mecz jest wieczorem wink.gif a w ciagu dnia zimny browarek na plazach kolo barcelony. Zreszta tam sie zycie zaczyna po zmroku

Browarek hiszpański pyszny jest, zwłaszcza "Dorada". "Reina" też wywołuje uśmiech na twarzy, z róznych względów smile.gif
W dzień tam będzie 30 albo i więcej. Trzeba będzie się w morzu lub w pod dachem chowac. Pomyślę, co z tym wyjazdem zrobic...
Szmajchel
w jedna strone
ryan air 1 sierpnia
Regular Fare

Odlot:
Poznań 20:30

Przylot:
Barcelona (Girona) 23:05
1 x Adult 89,00 PLN

Opłata za transport: 89,00 PLN
Podatki / Opłaty: 72,99 PLN
Cena łącznie: 161,99 PLN

ale jak tak patrze... Barcelone a Girone dzieli odleglosc 98km i autobus w jedna strone kosztuje 11ojro (1h jazdy),a pociag podobno 2 razy szybszy,ale co z tego.. drugie lotnisko Reus kolo 93km od Barcelony tyle ze z zachodu na wybrzezu. teraz wiem dlaczego tam tanie linie laduja tongue.gif

a Waldus brales BCN glowne lotnisko 12km od Barcelony wiec dupka blada sad.gif wiedzialem ze to zbyt piekne aby bylo prawdziwe..160zl
Soprano
ta Girona jest oddalona troche, ale pociag jedzie do samego centrum
lądowałem tam w tamtym roku

barcelona jest zajebista, jak bede w Polsce to sie pisze
Wald

CYTAT
a Waldus brales BCN glowne lotnisko 12km od Barcelony wiec dupka blada sad.gif wiedzialem ze to zbyt piekne aby bylo prawdziwe..160zl

Szmajchelku, lukaj dalej, ceny nie sa zabojcze, choc wolalbym gdzies blizej. A propos', nie beda mieli obozu gdzies u Helwetow, no i mecze kontrolne gdzies blizej?

Chetnie spotkalbym sie z "wy mordy moje" (incl. Lawryn & Pecak).

Szmajchel
CYTAT(elangtee @ 30-03-2009 - 19:59) *
CYTAT

Szmajchelku, lukaj dalej, ceny nie sa zabojcze, choc wolalbym gdzies blizej. A propos', nie beda mieli obozu gdzies u Helwetow, no i mecze kontrolne gdzies blizej?

Chetnie spotkalbym sie z "wy mordy moje" (incl. Lawryn & Pecak).

no spokojnie, jeszcze trzeba z szefem pogadac smile.gif i sie cos rozkmini.

a te mordy zeby przypadkiem nie wyladowaly w miescie bedacym odpowiednikiem niemieckiego Poczdamu ^^ ahh wspomnienia rolleyes.gif
lewik
Bukujac z odpowiednim wyprzedzeniem da sie w miare rozsadnie doleciec do Barcelony - czy to z wawy, kraka, poznania, berlina, z przesiadka lub bez - mozliwosci sa.
Rzucajac ten temat myslalem o polaczeniu wyjazdu wakacyjnego z meczem, a Barcelona nadaje sie na to idealnie. Wiadomo, z zabukowaniem jeszcze troche poczekam, moze zagramy w rownie atrakcyjnym miejscu, latwiej dostepnym. Nie ukrywam, ze duzo tez zalezy od tego jak bedzie nam szlo w tym sezonie w LM, bo moze juz wczesniej sie do stolicy Katalonii wybiore wink.gif a musze miec na uwadze, ze mam ograniczona liczbe dni urlopu.

W kazdym razie, temat poki co ma posluzyc wstepnemu zebraniu zainteresowanej grupy
karas
QUOTE (lewik @ 30-03-2009 - 22:41) *
duzo tez zalezy od tego jak bedzie nam szlo w tym sezonie w LM, bo moze juz wczesniej sie do stolicy Katalonii wybiore wink.gif

Otóż to! wink.gif

W każdym razie ja już po wstępnych rozmowach jestem z familią i wakacje w katalonii planowane były za jakiś czas, ale `sytuacja` wymaga `poświęceń`, tak więc jesteśmy na tak nieco szybciej...wink.gif
Soprano
ktoś się w końcu wybiera ? ja bym sie pisał, wcześniej jest jakis turniej w Barcelonie więc mógłbym od razu 2 imprezki zaliczyc

myslicie, że może byc problem z biletami w związku z faktem, że otwieraja nowy stadion i wielu kibiców przyjdzie zobaczyc ?
yoda
sopran...wbijaj z nami...po wiedniu jedziemy na "urlop". ja, lechu i levik...dasz radę...?
Soprano
no do Wiednia nie dam rady bo jak pisalem ide na wesele,

a urlop hmmmmm why not smile.gif
tylko co gdzie kiedy i na jak dlugo ? wink.gif
yoda
sopranek->
wiedeń jest do poniedziałku...potem ja, lechu i lewik z kobietami robimy rzut monetą i jedziemy na południe europy gdzie popadnie - na tygodniowe wczasy....wyjazd w poniedziałek....także dawaj z nami....
panoskar
Ja Jade Do Katalonii....na Camp Nou i Wybrzeże Costa Brava...Ale To Jest Kolonia...!Z Pracy...!
Soprano
ok, have fun

ale pomyślecie o zahaczeniu o BArcelone pod koniec lipca,
ja najprawdopodobniej bede tam gdzieś od ~26
2 sierpnia jest ten mecz z Espanyolem, pewnie o bilety bedzie ciężko, ale póki co jeszcze bez info
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.