Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moje prace
LFC FAN SITE > My kibice > Pogawędki o wszystkim
Fernando Torres
Chce pochwalić się moimi pracami temat będę często aktualizował oto moja pierwsza tapeta z meczu Real-LIVERPOOL a na niej bohater spotkania

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e0a4b59102022703.html

OCENIAJCIE
liverbull
Najpierw popraw link do tej pracy...
Fernando Torres
już poprawiłem link działa
Dudi
spoko tylko szkoda ze calkowicie inaczej sie pisze jego imie i nazwisko.
Fernando Torres
Zaraz to zmienię i wystawie już poprawioną
jancol
Hmm nie wiem która z kolei to twoja praca ale jest mocno przeciętna. Nie zachwyca. Po pierwsze źle dobrane kolory jak już tworzysz coś z czerwonym to postaraj się tło do tego dopasować. Mogło by być więcej efektów i ci zawodnicy aajajajjajajajajaj w ogóle nie dopasowani do reszty ;/ spróbuj ich lepiej wtopić w tło(o którym wspominałem już wcześniej). Radziłbym ci zacząć od mniejszych prac typu sygnatury,banery itp. a nie odrazu brać się za tapety ;]

edit:

napis też mogłeś zrobić taki szary jak tło bo ten czarny też nie pasuje
wojo
Według mnie jest bardzo dobry. Nie jestem jakimś specjalistom ale jest ładnie zrobione.
JulJan
Polecam zapoznać sie postacia z Twojej tapety,szczegolnie pisownia.Prosze dla Ciebie link Yossi

JJ
TorresNysa
CYTAT(Fernando Torres @ 27-02-2009 - 18:55) *
Chce pochwalić się moimi pracami temat będę często aktualizował oto moja pierwsza tapeta z meczu Real-LIVERPOOL a na niej bohater spotkania

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e0a4b59102022703.html

OCENIAJCIE

no świetna praca pomijając fakt że Twoje " Yosi Banayun" się pisze Yossi Benayoun wink.gif
Tylko ten mankament musisz dopracować, reszta świetna smile.gif
Len3u
Praca bardzo słaba , czcionka w ogóle nie pasująca do reszty pracy tło zrobione na jakimś efekcie na dodatek po lewej stronie jakieś plamy , palce Benayouna w kolorze tła wówczas gdy reszta ciała jest w normalnych kolorach . Jedynym + to dobrze wycięte postacie .
Fernando Torres
Dzisiaj postaram zrobić kolejną tapetkę
marcin1991
CYTAT(Len3u @ 27-02-2009 - 23:48) *
Praca bardzo słaba , czcionka w ogóle nie pasująca do reszty pracy tło zrobione na jakimś efekcie na dodatek po lewej stronie jakieś plamy , palce Benayouna w kolorze tła wówczas gdy reszta ciała jest w normalnych kolorach . Jedynym + to dobrze wycięte postacie .

Nie przesadzaj zaś tak kolego... Jak tak bardzo się nie podoba, to zrób coś lepszego i potem krytykuj. Mimo tego, że złe nazwisko i imię, to tapetka nie jest zła. Warto chociaż docenić wysiłek jaki w to włożył, a nie mówić, że praca daremna brzydka i w ogóle do dupy...
Majkel
marcin on prawde mowi... powiedzial co jest zle, bo tapetka za dobra nie jest... jak teraz masz zamiar to samo mi napisac to prosze, tu jest jedna z moich starych prac

marcin1991
CYTAT(mikalerin @ 28-02-2009 - 18:23) *
marcin on prawde mowi... powiedzial co jest zle, bo tapetka za dobra nie jest... jak teraz masz zamiar to samo mi napisac to prosze, tu jest jedna z moich starych prac

Spoko, ja tylko wyrażam moją opinię... Kilka korekt i naprawdę niezła to będzie tapeta. A twoja też niczego sobie wink.gif pozdro
Majkel
sorka, nie chce sie tu popisywac czy cos, ale w paintcie bym lepsza tapete zrobil
zdjecie w slabej jakosci, efekty slabe... tlo nie wiem co wogole o nim powiedziec, nawet nie wiem co to jest... bennayoun powinnien byc jedynym widzocznym, reszta wtopiona... ja proponuje pare tutkow poczytac i pozniej probowac
Fernando Torres
kolejną moją tepetką was zaskoczę.
Len3u
CYTAT(marcin1991 @ 28-02-2009 - 18:16) *
Nie przesadzaj zaś tak kolego... Jak tak bardzo się nie podoba, to zrób coś lepszego i potem krytykuj. Mimo tego, że złe nazwisko i imię, to tapetka nie jest zła. Warto chociaż docenić wysiłek jaki w to włożył, a nie mówić, że praca daremna brzydka i w ogóle do dupy...

jak tak bardzo chcesz zobaczyć coś mojego to zobacz jeden z layów na stronie , sygnaturki i masz jeszcze tutaj tapete do kompletu http://img4.imageshack.us/img4/5919/kuyttapeta.jpg
Fernando Torres
niezła tapetka podoba mi się
oO(v)414(v)Oo
T.T
Clapek13
Całkiem udana wink.gif
jancol
Torrer dawaj tą swoją bo len3u nie ma co chwalić bo wiadać że jest to już troszkę bardziej zaawansowany użytkownik w grafice tongue.gif
Majkel
lenu powiem ze tapetka troche srednia... tez troche probuj i trenuj... trening czyni mistrza
Len3u
wiem , że srednia robiona dla i tylko dla mnie zeby mi pasowala do pulpitu smile.gif) a potrafie lepsze ale potracilem jak mi padl stary komp smile.gif to byl tylko przyklad tongue.gif
Fernando Torres
CYTAT(jancol @ 01-03-2009 - 13:51) *
Torrer dawaj tą swoją bo len3u nie ma co chwalić bo wiadać że jest to już troszkę bardziej zaawansowany użytkownik w grafice tongue.gif

Dodam we wtorek.
Majkel
juz jest czwartek...
Fernando Torres
CYTAT(mikalerin @ 05-03-2009 - 17:13) *
juz jest czwartek...

nie miałem czasu ale postaram się coś zrobić dzisiaj.
Fernando Torres
Z małym opóźnieniem ale tapeta jest tym razem lepsza od poprzedniej

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/800b534c6f56cdbd.html
Majkel
pomysl dobry ale wykonanie nie najlepsze...

zarejestruj sie tutaj, jest pare dorbych tutkow.... ja mam tam nick redsfan wiec jak bedziesz czegos potrzebowal to pisz smile.gif
Fernando Torres
ok dzięki zobaczę tą stronę.
PortAuPrince
witam, iz nie odczuwam potrzeby zakładania, chciałbym przedstawic film - swojej produkcji.. jest to mój pierwszy jak narazie zrobiony profesjonalnym programem SV.. Nie wiem dlaczego youtube zmienilo jakos jakośc i rozdzielczośc.. na komputerze jest naprawde bardzo dobra.. tego niestety nie zrozumie.. jak by miał ktoś jakis pomysł - ewentualnie doświadczenie z Sony Vegasem, to zapraszam..Miłego odbioru.. bądz co bądz mam nadzieję, że chociaż sentencja filmu została przekazana..

http://www.youtube.com/watch?v=NoWKWf3JUXI
Fernando Torres
szkoda tylko że taka słaba jakość jest.
Fernando Torres
Szukam sygnatury z Lucasem posiada ktoś taką???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.