Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej w bilarda na wp!
LFC FAN SITE > My kibice > Gry i Konkursy
Dudek
Bardzo du??o ludzi uwielbia graÄ? w bilarda na wp. Pomy??la??em sobie, ??e moglismy sobie zagraÄ? turnieja pomiedzy kibicami Liverpoolu. Je??li kto?? by??by zainteresowany to niech napisze to w po??cie. Jak bedzie du??o osob chetnych no to zaczynamy.

Lista chetnych:
Dudek
Koper
Pawe3

snooker:
Jaxo
Dudek
Koper
Deathman[] (?)
Koper
Oczywi??cie te?? siÄ? zg??aszam !!

Dudi a mo??e nie tylko w billarda 8 ale tak??e 9 czy nawet snookera ?? Oczywi??cie nie wszystko na raz wink.gif
Pawe3
Jestem za,to mo??e byÄ? ciekawa rywalizacja biggrin.gif
Dudek
CYTAT(Koper @ Aug 3 2005, 12:22 PM)
Oczywi??cie te?? siÄ? zg??aszam !!

Dudi a mo??e nie tylko w billarda 8 ale tak??e 9 czy nawet snookera ?? Oczywi??cie nie wszystko na raz wink.gif
*

no mozemy tak zagraÄ? ale dopiero po tym turnieju smile.gif narazie mamy trzy osoby kto?? jeszcze? cool.gif
deathman[]
no spoko ale ja wole snookera ....
Dudek
w snookera zagramy turnieja po tym turnieju wink.gif
siona
Kurcze zagral bym ale mi cos niechca chodzic tam gry wie ktos mzoe jaka mzoe byc przyczyna bo chetnie bym zagral.

pozdrowka
Jaxo
Ja sie z chÄ?cia wielka zapisuje ale dopiero na snookera. Tak wiÄ?c mo??ecie mnie ju?? uwzglÄ?dniÄ? do turnieju w snook'a
witek z atlantydy
No to Dudek zapisuj i mnie. Pytam tylko o jakiego chodzi Ci bilarda - 8 czy 9 ? Bo ja osobi??cie wolÄ? pykaÄ? w 8, ale 9 nie pogardzÄ?.

Czekam na sygna??.
Dudek
wybierajcie pomiedzy bilardem 8 a 9!!
siona
Ja nie stety nie zaram nie wiem czemu ale wyskakuje mi zasze jakis blad kombinowaqlem przestawiaem w ustawieniach ale nic to nie dalo sad.gif . Wiec przepraszam ale ja nie dam rady.

pozdrowka
bakan89
Ja te?? siÄ? pisze!!!! Tylko kiedy? Mam nadziejÄ?, ze nie w ten weekend bo jade teraz na wesele i nie bÄ?dzie mnie. Je??li bÄ?dzie to w innym terminie to oczywi??cie ??e zagram. biggrin.gif

EDIT:

Sorry, ??e znowu piszÄ?. Ja niestety piszÄ? siÄ? tylko na zwyk??y bilard 8 bo w snookera jeszcze nie gra??em.
Michael
JA sie pisze ewentualnie na snookera, 9, 8 bil, ale bilard odpada.
Rafi
I w??a??nie z Bananem, rozegrali??my kr??tki sparing... i mam na koncie dwa zwyciÄ?stwa. W pierwszym meczu(?) posz??o ??atwo jak z p??atka, lecz drugim razem ju?? nawiÄ?za?? ze mnÄ? walkÄ?, lecz i tak przegra??. biggrin.gif
Wcze??niej u??ywa??em innego nicku, w kt??rym mia??em sporo rozegranych spotka??, lecz postanowi??em za??o??yÄ? nowego nicka. wink.gif

Teraz u??ywam Don_Raffalito, i je??li kto?? chcia??by zagraÄ? w Bilarda 8, to zapraszam na Radom, bo wole graÄ? jako gospodarz. :] Komu z??oiÄ? ty??ek? biggrin.gif cool.gif
lfc
Je??li mogli by??cie mnie zapsiac na snookera by?? bym bardzo wdziÄ?czny!Z g??ry dziÄ?ki!Daje gg aby??my um??wili siÄ? na jakis turniej:6123719! rolleyes.gif
P.S:Siona-->Jedyne co moge ci poradzic to sciÄ?gnÄ?Ä? service paki2 do windowsa(je??li masz xp) wtedy powinno chodzi!M??j kolega mia?? prawdopodobnie to co ty i service paki pomog??y! wink.gif
deathman[]
siona musisz sciagnac actiwexa ... tez mialem ten problem .... jak uzywasz IE to powinno ci sie u gory pojawic okienko jak nie chce i bedzie opcja tymczasowo wyswietlaj problem i sciagnij activex i nie powinno byc problemu ....
pico
Ja siÄ? piszÄ? na bilard 8. W nic innego tam nie gram i nie mam zamiaru tego robiÄ?. Jakby kto?? czasem chcia?? zagraÄ? to u??ywam nicku pejter1.

pozdrawiam
Szmajchel
To mnie te?? zapiszcie,,, dawno gra??em , chyba z 2-3miesiÄ?ce temu tongue.gif wiÄ?c troszeczke nie mam wprawy huh.gif Ale jakby co to jako?? pamiÄ?tam zasady i jestem skory do gry w BILARD8 a szczeg??lnie w BILARD 8 UK. Pozdro
Rafi
A my z sionÄ?, grali??my p????nÄ? nocÄ? w snookera, i stan wynosi 4:0 dla mnie. wink.gif
Mo??na to Sionie wybaczyÄ?, z racji tego, ??e Szymek gra od niedawno w bilarda, a w snookera pierwszy raz. Nie??le sobie pogrywa??, lecz zdarza??y siÄ? cuda podczas tej naszej potyczki... biggrin.gif
Grali??my w Ostravie, i tam poprostu dzia??y siÄ? rzeczy niestworzone, kt??re nied??ugo bÄ?dÄ? pokazywane w "Nie do wiary". A z takiego powodu, poniewa?? bila, kt??ra le??a??a bardzo blisko dolnej ??uzy, wpad??a jaki?? podmuchem(wydajÄ? mi siÄ?, ??e kija). biggrin.gif Siona uderzy?? w innÄ? bile, kt??ra wpad??a do innej ??uzy, nie dotykajÄ?c wspominianej, i jakim?? cudem ona wpad??a do ??uzy. unsure.gif laugh.gif Nie wiem jakim to cudem siÄ? sta??o, lecz w dalszym ciÄ?gu rozmy??lamy tamtÄ? sytuacjÄ?.

A w pool8, ju?? trochÄ? skromniej 3:1 dla mnie. wink.gif
lfc
To jak ustalamy jakis turniejik?W snookera a potem w bilarda lub odwrotnie?Kto siÄ? pisze?Ja pierwszy wy??ej poda??em gg!
duckser
Zg??aszam siÄ?, ale tylko na Snookera bo inne opcje mnie nie interesujÄ?. Gra??em ju?? dawno i mog??em wyj??Ä? z wprawy. My??le jednak, ??e bÄ?dÄ? godnym przeciwnikiem. M??j nick o ile mi go nie skasowali to duckser smile.gif

A co do turnieju to mo??e by za??????yÄ? w??Ä?sny pok??j fcliverpool.pl ? wink.gif Fajnie by by??o mieÄ? w??asny, forumowy pok??j w kt??rym spotykali by siÄ? tylko fani The Reds biggrin.gif
MaG_87
Ja siÄ? zg??aszam na snookera i na bilarda, tylko ??e dopiero od wtorku bÄ?dÄ? "czynny" biggrin.gif
Rafi
Duckser, w??a??nie nad tym samym my??la??em, aby za??o??yÄ? taki turniejek tyle, ??e jest jedno "ale". Na poczÄ?tku jak zapoczÄ?tkowa??y r????ne gry na wp.pl, to konto vipa nic nie kosztowa??o. Przez ten czas osoby, du??o os??b zarejestrowa??o siÄ? jako vipowie, i zaczÄ???o zak??adaÄ? du??o turnieji, kt??re przesta??y byÄ? ju?? odwiedzane.
Nikt na nich nie gra?? i sÄ? pozajmowane miejsca. Teraz, aby zarejestrowaÄ? siÄ? jako vip i za??o??yÄ? w??asny turniej - nale??y zap??aciÄ? za jakÄ??? aktywacjÄ? czy cu??.
WiÄ?c je??li kto?? kiedy?? zak??ada?? tam sobie konto vipa, to niech postara siÄ? dla nas za??o??yÄ? turniej, bo teraz to jest raczej p??atne.
Tak??e rozmawiajÄ?c z adminem, podkre??li??, ??e postara siÄ? pare pokoi usunÄ?Ä? i mo??e bÄ?dzie jakie?? miejsce dla innych pokoi turniejowych.
deathman[]
pomysl jak szybko sie urodzil tak szybko zmarl .... ale potrzeba matka wynalazkow ...... a po co wogole jakies pokoje turniejowe ..... ?? znalezc grupe osob podzielic ja w grupy czy tam system knoka??t smile.gif i heya pojedyncze mecze ... umowic sie kiedy kto moze grac i dac tam np ze dwa dni na rozegranie meczow jak nie walkower .... i koniec ....... troche pomyslunku panowie ;]
Szmajchel
QUOTE(deathman[] @ Aug 29 2005, 12:23 PM)
pomysl jak szybko sie urodzil tak szybko zmarl .... ale potrzeba matka wynalazkow ...... a po co wogole jakies pokoje turniejowe ..... ?? znalezc grupe osob podzielic ja w grupy czy tam system knokałt smile.gif i heya pojedyncze mecze ... umowic sie kiedy kto moze grac i dac tam np ze dwa dni na rozegranie meczow jak nie walkower .... i koniec ....... troche pomyslunku panowie ;]
[right][snapback]4804[/snapback][/right]

Dobrze godosz deathman... Niech ten kto to wymyślił...( Hmm czyżby to Dudek?) odezwie się w tej sprawie, szybko spręzajmy się i gramy!! Proponuję ten weekend tongue.gif Może tak na dobry początek... BILARD 8 UK-->no wiecie ,te żółto-czerwone bile smile.gif
Koper
QUOTE(Szmajchel @ Oct 3 2005, 03:25 PM)
Dobrze godosz deathman... Niech ten kto to wymyślił...( Hmm czyżby to Dudek?) odezwie się w tej sprawie, szybko spręzajmy się i gramy!! Proponuję ten weekend tongue.gif Może tak na dobry początek... BILARD 8 UK-->no wiecie ,te żółto-czerwone bile smile.gif
[right][snapback]7736[/snapback][/right]

Ten weekend odpada ... 8.10.2005 ... Anglia - Austria , Holandia - Czechy , Chorwacja - Szwecja . Patriotyzm nie pozwala biggrin.gif Trzeba być z ekipą Janosika wink.gif

A tak na poważnie to mozemy zagrac w weekend ale tak w godzinach rannych (11-13)
siona
Ja bym sobie tez pogral ale jesli ten weekend to dopadam definitywnie na weseliocho ide i wieceie jak jest musze jakies dwa browce wlanc gdzies orzedtem zeby sie zakonserwowac wink.gif wiec ja odpadam inny termin moge pograc tez.

pozdrowka
Rafa³
tez sie zglaszam pozdrawiam!!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.