Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowe pamiątki klubowe
LFC FAN SITE > My kibice > Pogawędki o wszystkim
Indyk
Tak mnie wzięło dziś na wysłanie e-mail-a do LFC z prośba o jakieś pamiątki, o dziwo dostałem odpowiedz po 5 minutach smile.gif Teraz pojawia się prośba, napisze ktoś mniej więcej o co chodzi, bo Anglista to ze mnie marny hehe

**PLEASE DO NOT REPLY TO THIS EMAIL as replies will not be read.**

Thank you for contacting Liverpoolfc.tv

We will aim to reply to your email as soon as possible. This will normally be within 1 working day (or much sooner on a match day) and should never be longer than 3 working days.

If you are looking for Ticket information please note all information can be found at:
http://www.liverpoolfc.tv/tickets/info.htm

Kind Regards,

The Liverpoolfc.tv Team

PLEASE DO NOT REPLY TO THIS EMAIL as replies will not be read. If you need to contact us again please you the contact form at:
http://www.liverpoolfc.tv/hcu/contact/
Please visit the official Liverpool FC website at www.liverpoolfc.tv for the latest news, views, match coverage and goals.

Majkel
ze ci opisza za jakis dzien , najdluzej do 3 dni... reszta to ze masz na ten mail nie odpisywac i o biletach
Indyk
Fajna sprawa, z tego co wyczytałem to większość klubów odpisuje, w takim razie pozostaje czekać smile.gif
Jakby ktoś chciał to mam adresy e-mail do kilkunastu klubów Angielskich oraz gotowy wzór listu

Musze się pochwalić, że Charlton również mi odpisał wink.gif
maniek93
Nie oczekuj od Liverpoolu że po wysłaniu maila dostaniesz pamiątki. Napiszą ci coś w stylu, że dziękują za mail ale mają dużo takich pytań (o pamiątki) więc prześlij list tradycyjny. Ja tak miałem. Tutaj jest stronka z której korzystałem przy wysyłaniu maili do klubów z całej Europy http://www.pamiatki.za.pl/ Mało jaki klub przysyła pamiątki po mailu więc zdecydowanie bardziej korzystniejsze jest wysłanie listu. Najczęściej dają jakieś karty zawodników, plakat zespołu itp
marcin1991
Fajnie się składa, że ktoś założył ten temat, bo mam dla was pytanie:
Wysłałem list na Anfield po pamiątki 9 grudnia i jeszcze nie dostałem odpowiedzi. Wie może ktoś ile trzeba czekać, aż list dotrze do Anglii i powróci znów do Polski?
Troszkę zawaliłem sprawę, bo mogłem wysłać list priorytetem, no ale jakoś nie pomyślałem o tym. Mam nadzieję, że otrzymam od nich odpowiedź w postaci jakiegoś zdjęcia czy gazetki.
Słyszałem, że te sławne kluby dbają o swoich kibiców na całym świecie, więc żyję nadzieją, że coś się w skrzynce znajdzie wink.gif
maniek93
Wysłałeś w okresie przedświątecznym więc trochę na pewno sobie poczekasz. Czasem dostaje się odpowiedź w 2-3tyg a czasami trzeba poczekać 2 miechy więc nie da się dokładnie określić dnia w którym przyjdzie przesyłka.
dzemek
Mój tata wysyłał listy i większośc klubów przysyłała pocztówki, zdjęcia z autografami zawodników, jakąś historię klubu smile.gif Fajna sprawa, do dziś się to zachowało.
marcin1991
A co najczęściej kluby wysyłają kibicom? W liście napisałem tak: "I would like to get for us some club's newspaper, tickets, ball, shawl, photos or T-shirt."
maniek93
CYTAT(marcin1991 @ 01-01-2009 - 20:57) *
A co najczęściej kluby wysyłają kibicom? W liście napisałem tak: "I would like to get for us some club's newspaper, tickets, ball, shawl, photos or T-shirt."

O tych pogrubionych rzeczach możesz zapomnieć. Tak jak pisałem wcześniej a teraz pisze dzemek - najczęściej wysyłają karty zawodników, plakaty, pocztówki, gazetki. Żadnych rzeczy o większej wartości Ci nie przyślą
Indyk
W kolejnym mailu od LFC dostałem coś takiego :

Dear Supporter,

Thank you for your email.

In order for the Public Relations Department to respond to your request,
they require it in writing to the following address:

Public Relations Department
Liverpool Football Club
Anfield Road
Liverpool
L4 0TH

Oznacza to chyba mniej więcej, że proszą o wysłanie listu na podany adres, tak?

Aaa i jeszcze jedna prośba do kogoś kto potrafi Niemiecki, dostałem odpowiedzi od Stuttgartu i Dortmundu, mógłby ktos napisać o co mniej więcej chodzi?

Lieber Autogrammkartensammler,

wir bekommen täglich per Post, e-Mail, Telefax eine Vielzahl von Anfragen
nach einzelnen Autogrammkarten bzw. kompletten Autogrammkartensätzen sowie
unterschriebenen Mannschaftspostern. Leider ist es auch einem so großen Verein
wie Borussia Dortmund nicht möglich, all' diese Wünsche positiv zu
beantworten. Dafür bitten wir um Verständnis.

E i n z e l n e Autogrammkartenbestellungen sind nur per Brief möglich
(nicht per e-Mail, Telefon oder Fax). Wenn Sie einen ausreichend adressierten
und frankierten Rückumschlag (55 Cent) an die Abteilung Öffentlichkeitsarbeit
Borussia Dortmund, Rheinlanddamm 207-209, 44137 Dortmund, schicken (was bei
Autogrammwünschen absolut üblich ist), bekommen Sie einzelne
Autogrammkarten (max. 4 Stück) - nicht jedoch komplette Sätze. Die Bearbeitungszeit
beträgt ca. 2-3 Wochen.

oraz

Werte Kunden,

bis 04. Januar 2009 ist unser info-Postfach nicht besetzt und eingehende
Mails können nicht bearbeitet werden. Ab 05. Januar 2009 sind wir wieder für
Sie da.

Unsere VfB-Hotline 0 18 05 - 8 32 54 63 (Euro 0,14) steht Ihnen am 24.
Dezember von 09:00 bis 13:00 Uhr, am 29. und 30. Dezember 2009 und am 02. Januar
2009 von 09:00 bis 19:00 Uhr gerne zur Verfügung.

Es grüsst Sie herzlich

Ihr VfB Stuttgart 1893 e.V.

Przepiórek
Tak, do Liverpoolu powinieneś wysłać list. Wtedy odpowiedzą na Twoją prośbę.

Borussia przeprasza, ale mimo że jest wielkim klubem, nie jest w stanie spełnić wszystkich życzeń fanów. A mailem, pocztą i faxem dostają mnóstwo próśb o pojedyncze autografy, komplety autografów i plakaty. Proszą o wyrozumiałość.

Zamówienia na zdjęcia z autografami realizują tylko za pośrednictwem poczty. Trzeba wysłać też kopertę zwrotną z adresem i znaczkiem. Maksymalnie można otrzymać 4 karty z autografami. Czas oczekiwania to 2-3 tygodnie.

Skrzynka mailowa Stuttgartu do 5 stycznia ma wolne i na razie działa tylko infolinia.
Indyk
Wielkie dzięki Przepiór smile.gif
Dzisiaj napisze, jutro powysyłam, na drugą część stycznia powinno coś dojść.
maniek93
Tak jak już poprzednio pisałem - nie ma najmniejszego sensu wysyłać maili i łudzić się, że dostaniecie od razu pamiątki. To chyba nie problem iść na pocztę, kupić znaczek za kilka złotych i wysłać do Anglii lub innego kraju w Europie list tradycyjny, ponieważ wtedy masz 95% szansy, że dostaniesz od klubu odpowiedź z upominkami.

I nie zapomnijcie podać w liście adresu zwrotnego (czyli waszego adresu zamieszkania), jeżeli nie podacie to nici z odpowiedzi!
Edmilson
O, fajnie że taki temat powstał. W kolekcjonerstwie siedzę już ponad rok, mam sporo autografów, plakatów, proporczyków, biletów i innych gadżetów od różnorakich klubów. Jeśli ktoś chce, to mogę podać spis moich autografów, tylko że trochę by to potrwało, ponieważ mam ich około 200 smile.gif

Do Liverpoolu wysyłałem list jeszcze w tamtym sezonie - prosiłem o autograf Fernando Torresa. Moja prośba nie została niestety spełniona, jednak i tak byłem bardzo szczęśliwy z tego, co dostałem. A był to mianowicie plakat z całym zespołem, bardzo ładny plakat, gdy bliżej się mu przyjrzy, to można zauważyć że ma ładny połysk (wiem, że to dziwnie brzmi, ale nie mam pojęcia, jak to lepiej nazwać) oraz dużą kartę z informacjami i zdjęciem "El Nino".

Jeśli ktoś chce się dowiedzieć, jakie kluby i zawodnicy wysyłają autografy/pamiątki, to chętnie służę pomocą.
Indyk
CYTAT(edmilson @ 11-01-2009 - 21:57) *
Jeśli ktoś chce się dowiedzieć, jakie kluby i zawodnicy wysyłają autografy/pamiątki, to chętnie służę pomocą.

Jeśli mógłbyś wink.gif
Przynajmniej wiedziałbym, gdzie na pewniaka wysłać następne listy hehe
marcin1991
Doczekałem się! laugh.gif List na Anfield wysłałem 9 grudnia, a odpowiedź przyszła dziś czyli 13.01. Czekałem troszku długo, ale powiem wam opłacało się.
Otrzymałem od nich teczkę w której znajdowało się zdjecie klubowe, gazetka z terminarzem i opisem Anfield, oraz dokładny profil Stevena Gerrarda..

Nieźle, spodziewałem się, że przyślą coś skromniejszego. Ostatnio zainwestowałem w koszulkę, teraz pamiątki. Mój następny cel to pościel do łóżka wink.gif pozdro!
Indyk
Jak na razie wysłałem listy do kilku ekip z Bundesligi, do LFC jakoś jeszcze nie miałem kiedy napisać.
Marcin, mógłbyś zacytować treść listu jaką wysłałeś smile.gif? Byłbym bardzo wdzięczny.
deathman[Junior]
Ooo :] Jutro zabieram sie do pisania takowego listu wink.gif
Indyk polecam ta strone co przesłał wcześniej Maniek93.
Tam sa wersje listow do wyboru do koloru wink.gif
Pozdrawiam
Edmilson
CYTAT(Indyk @ 11-01-2009 - 21:31) *
Jeśli mógłbyś wink.gif
Przynajmniej wiedziałbym, gdzie na pewniaka wysłać następne listy hehe

A to też zależy od szczęścia. Było kilka przypadków, że ja dostałem od jakiegoś klubu pamiątki po mailu, a natomiast inna osoba nie dostała nic po wysłaniu listu.

Mogę Ci polecić jednak kilka przypadków, które wysyłają na 70-85% :

- Jerzy Engel - tak, tak, to ten Pan z wąsami siedzący w zarządzie PZPN tongue.gif Nie spotkałem osoby, której nie wysłałby autografu. E-mail znajduje się na jego oficjalnej stronie.
- Sheffield Wednesday - nie wiem, czy ktoś się skusi, bo klub ten wysyła tylko małe zdjęcie drużyny z nadrukowanymi autografami na odwrocie, ale to i tak dobrze, że coś w ogóle wysyłają. Tutaj także wysyłamy e-mail, który znajdziemy na oficjalnej stronie.
- PZPN - wiem, że połowa użytkowników nie wyśle tam listu, bo mają pewnie do tej tajemniczej organizacji mieszane uczucia tongue.gif Ale wysyłają bardzo fajne rzeczy - ja dostałem proporczyk, smycz z meczu Polska - Ekwador (MŚ 2006), przypinkę oraz kilka kart zawodników. I podkreślam - list.
- Red Bull Salzburg - Ten austriacki klub wysyła prawie każdemu, nie spotkałem się z wieloma wypowiedziami, jakoby nie dostali odpowiedzi od tej drużyny. Tutaj natomiast gratka będzie dla kolekcjonerów autografów - klub z Salzburga wysyła zazwyczaj trzy, cztery lub pięć (chyba każdy otrzymuje losowo) autografów. Powinniśmy dostać po e-mailu.

To tak na wstępie podałem te, które akurat wpadły mi do głowy. Przeszukam później moje zbiory i podzielę się kolejnymi informacjami. Aha, jeśli ktoś nie może znaleźć jakiegoś adresu, to również mogę pomóc. Chociaż jeśli ktoś zna dobrze język angielski, to spokojnie sam sobie znajdzie wszystkie dane. Ważne, aby szukać ich na oficjalnych stronach klubów/piłkarzy.
bycu
rolleyes.gif
Zmobilizowałem się, napisałem, wzór wziąłem ze strony, o której była wzmianka na forum.
Wysłałem dzisiaj. Gdy mi się poszczęści i coś mi przyślą na pewno o tym napiszę.
wink.gif
maniek93
CYTAT(bycu @ 15-01-2009 - 14:54) *
rolleyes.gif
Gdy mi się poszczęści i coś mi przyślą (...)

Nie masz się co martwić ponieważ Liverpool dba o swoich kibiców na całym świecie i odpowiadają prawie każdemu wink.gif Swoją drogą tyle o tym piszę a sam jeszcze nie wysłałem żadnego listu laugh.gif
Dudi
CYTAT(maniek93 @ 15-01-2009 - 15:30) *
rolleyes.gif

Nie masz się co martwić ponieważ Liverpool dba o swoich kibiców na całym świecie i odpowiadają prawie każdemu wink.gif Swoją drogą tyle o tym piszę a sam jeszcze nie wysłałem żadnego listu laugh.gif

tak dbają o swoich ze kilka lat temu nic mi nie przyslali... to zapewne wina Grubego
Alien4321
CYTAT(Dudi @ 15-01-2009 - 17:35) *
rolleyes.gif

tak dbają o swoich ze kilka lat temu nic mi nie przyslali... to zapewne wina Grubego

Bo pewnie się nie mogli odczytac laugh.gif laugh.gif odpisuja na listy pisane wiecznym piórem wink.gif a nie wydrukowane na drukarce lemarka tongue.gif
Indyk
CYTAT(Dudi @ 15-01-2009 - 17:35) *
rolleyes.gif

Może maja prywatnych inwigilatorów, wypatrzyli avatar i ciach... dupa z pamiątek wink.gif
A tak serio to, napisałem już wczoraj, ale nie mam jakoś weny pójść na poczte, jutro musze się zebrać w sobie bo w końcu nigdy tego nie wyśle hehe

PS : Dzięki Edmilson za cynki, powysyłam i zobaczymy co z tego wyjdzie smile.gif
marcin1991
Mam takie pytanko do was:
Gdybym chciał wysłać list do Stevena Gerrarda prosząc go o jakieś pamiątki to na jaki adres bym musiał wysłać mój list? Ciekawi mnie to, gdyż mój ojciec jak miał 18 lat pisał do piłkarzy listy i do teraz ma zdjęcia z autografami takich piłkarzy jak np: Frank Rijkaard, Jurgen Klinsmann czy Michel Platini...

Proszę o pomoc wink.gif
Szarlatan
CYTAT(marcin1991 @ 16-01-2009 - 16:28) *
Mam takie pytanko do was:
Gdybym chciał wysłać list do Stevena Gerrarda prosząc go o jakieś pamiątki to na jaki adres bym musiał wysłać mój list? Ciekawi mnie to, gdyż mój ojciec jak miał 18 lat pisał do piłkarzy listy i do teraz ma zdjęcia z autografami takich piłkarzy jak np: Frank Rijkaard, Jurgen Klinsmann czy Michel Platini...

Proszę o pomoc wink.gif

Pisz na adres klubowy. Dom to przestrzeń prywatna do której z butami nie wypada włazić.
marcin1991
Proszę powiedzcie mi co mogę w takim liście do Stevena napisać? Napisałem ok 6 zdań i wena mi się skończyła. Niech ktoś podpowie. Ten list może być dłuższy, czy raczej krótszy?
Edmilson
CYTAT(marcin1991 @ 16-01-2009 - 21:18) *
Proszę powiedzcie mi co mogę w takim liście do Stevena napisać? Napisałem ok 6 zdań i wena mi się skończyła. Niech ktoś podpowie. Ten list może być dłuższy, czy raczej krótszy?

List oczywiście powinien być długi. Napisz coś od serca - tak jest najlepiej.

Nie chcę Cię zrażać, ale wątpię, abyś dostał odpowiedź od Steviego. Ja już wysyłałem listy do Torresa, Babela i również Gerrarda i otrzymałem pamiątki, jednak od samego klubu - czyli tradycyjnie plakat i zdjęcie danego zawodnika. Może jednak akurat Tobie się poszczęści.
marcin1991
CYTAT(edmilson @ 16-01-2009 - 23:48) *
CYTAT(marcin1991 @ 16-01-2009 - 21:18) *

List oczywiście powinien być długi. Napisz coś od serca - tak jest najlepiej.

Nie chcę Cię zrażać, ale wątpię, abyś dostał odpowiedź od Steviego. Ja już wysyłałem listy do Torresa, Babela i również Gerrarda i otrzymałem pamiątki, jednak od samego klubu - czyli tradycyjnie plakat i zdjęcie danego zawodnika. Może jednak akurat Tobie się poszczęści.

Wiem, że piłkarze mają tzw swoje adresy dla fanów. Może znasz takowy adres od Steviego, czy jednak mam posłać list na adres klubowy?
Indyk
Rzeczywiście, Jurek Engel miły człowiek, wysłał mi swoją książkę z dedykacją smile.gif
Od klubów jak na razie posucha, jeszcze nic nie dostałem.
Ziom2
Ja dostałem od Republiki Czech Karty zawodników całej drużyny, Wisła Płock kilka numerów nafciarzy,płyta i zdjęcie drużyny,Jerzy Engel książka pt. ,, Nikt nie rodzi się mistrzem".
Może znacie jakieś kluby co wysyłają pamiątki po E-mailu mogą też być zawodnicy lub selekcjonerzy. Tylko potrzebne mi E-maile. Z góry dziękuje. Pozdro.
A jeszcze indyk nie Jurek Engel tylko Jerzy Engel. Tylko jak by co ja tylko ci mówie a nie się wymądrzam
Edmilson
CYTAT(Ziom2 @ 27-01-2009 - 17:00) *
Może znacie jakieś kluby co wysyłają pamiątki po E-mailu mogą też być zawodnicy lub selekcjonerzy. Tylko potrzebne mi E-maile. Z góry dziękuje. Pozdro.

A listu wysłać to nie łaska ? 2 zł to nie majątek, a szansa otrzymania paczki wzrasta ogromnie.

CYTAT(Ziom2 @ 27-01-2009 - 17:00) *
A jeszcze indyk nie Jurek Engel tylko Jerzy Engel. Tylko jak by co ja tylko ci mówie a nie się wymądrzam

rolleyes.gif

No to gratulacje, Indyk. Ja również dostałem książkę, ale wtedy Pan Jerzy odpisał mi mailem, że mam szczęście, ponieważ to już ostatni egzemplarz - chyba jakieś kłamstewko palnął tongue.gif Trzeba się zresztą w końcu za nią zabrać, bo leży sobie na półce, a może być ciekawa. Jeśli coś mi się ciekawego przypomni, to podzielę się z Tobą/Wami informacją.
Ziom2
Edmilson jak by co to ja wysyłam listy, tongue.gif ale chciałem spróbować E-maili. cool.gif

Zna może ktoś adres E-mail do Bayer Leverkusen. Bardzo proszę o odpowiedz proszę pisać na GG 10342446
bycu
Minęło 5 tygodni i dostałem(w moich danych były przekręcone literki), może dlatego tyle szło.
Otrzymałem teczkę, a w niej bardzo ładny plakat całej drużyny na grubym papierze(coś jak zdjęcie, wypada sobie oprawić i na ścianę) oraz kartę z informacjami o naszym kapitanie. rolleyes.gif
marcin1991
CYTAT(bycu @ 25-02-2009 - 07:35) *
Minęło 5 tygodni i dostałem(w moich danych były przekręcone literki), może dlatego tyle szło.
Otrzymałem teczkę, a w niej bardzo ładny plakat całej drużyny na grubym papierze(coś jak zdjęcie, wypada sobie oprawić i na ścianę) oraz kartę z informacjami o naszym kapitanie. rolleyes.gif

To widzę, że każdemu ślą te same rzeczy, bo też takie coś dostałem wink.gif
Clapek13
Ostatnio śledziłem ten temat i wysłałem do kilku klubów prośby o pamiątki powiem tak: Arsenal odsyła najszybciej bo ok 2 tygodnie czekałem dostałem karte z autografami całego zespołu (niestety wszystko wydrukowane), taką książeczke? huh.gif o Arsenalu znaczy historia klubu, opis stadionu, graczy, cennik biletów itd... i do tego list. Chelsea troche mnie zawiodła bo tylko list przysłała gdzie sobie wlewa dziękując za to jakim to ja jestem ich dobrym kibicem laugh.gif ... Barcelona odesłała mi plakat całego zespołu w formacie yyy dużym xD (ponad 2x większy od A3 wink.gif ) niestety bez listu i autografów... sad.gif ciągle czekam na Celtic, Milan, Manu i Liverpool. Jak odeślą to sie pochwale co przysłali laugh.gif

lol214
Mnie też to zaciekawiło. Powysyłałem kilka listów i e-maili.
AS Roma:
-podrobiony graf Tottiego sad.gif
Alemannia Aachen:
-grafy Hrvoje Vukovic, Szilard Nemeth,Mirko Casper, Christian Schmidt
-list z podziękowaniami
Toyota F1:
-po 2 karty z nadrukowanymi grafami Jarno Trulliego i Timo Glocka
-list
Dallas Stars:
-magnes
-schedule
-proporczyk
-karty Fabian Brunnstrom,Matt Niskanen, Mike Ribeiro, Joel Lundqvist
-naklejki
-list
Wisła Płock:
-płyta
-2 zdjęcia drużyny
-5 numerów gazetki klubowej "Nafciarz"
-list
Real Madryt:
-zdjęcie
-list
UEFA:
-książka z adresami wszystkich klubów
-4 naklejki
-trójwymiarowa pocztówka
Manchester United:
-zdjęcie drużyny
-naklejki
FIBA Europe:
-2 przypinki
Pan Jerzy Engel:
-książka z dedykacją
Liverpool:
-plakat całej drużyny
-plakat Fernando Torresa
-plakat Pepe Reiny
-teczka
Renault F1:
-grafy Fernando Alonso, Nelson Piquet, Lucas Di Grassi
-naklejki
FC Barcelona:
-wielki plakat
Narazie mam małą kolekcję ale w najbliższym czasie wyślę więcej listów tongue.gif Pozdro;]
WujaPaweł
lol214, moglbys podac adresy teamów F1? Byłbym bardzo wdzieczny!
Mozesz napisac na gg: 2889633
Pozdrawiam! :lol:
Clapek13
Ej Ej nie na gg tylko na forum wszyscy chcą wiedzieć wink.gif
WujaPaweł
CYTAT(Clapek13 @ 15-03-2009 - 20:19) *
Ej Ej nie na gg tylko na forum wszyscy chcą wiedzieć wink.gif

No to na forum ;D Mnie to roznicy nie robi wink.gif
Edmilson
No przecież na oficjalnych stronach klubów/piłkarzy są adresy...
lol214
Ferrari - malibox@ferrari.it
BMW Sauber - info@bmw-motorsport.com
Renault - pressoffice@uk.renaultf1.com
Williams - enquiries@williamsf1.com
Red Bull - info@redbullracing.com
Toyota - contact@toyota-f1.com
Toro Rosso - info@scuderiatororosso.com
Honda - media@HondaRacingF1.com
Super Aguri - info@superaguri-f1.com
Force India - media@forceindiaf1.com
McLaren - media@mclaren.com

Proszę bardzo jak niektóre nie będą działać to szukajcie na oficjalnych.

A tak w ogóle to zmieniłem profil kolekcji i teraz zbieram bilety piłkarskie. To co wyżej napisałem mogę wymienić na bilety. Oferty proszę składać na gg 9502743. Pozdro!!!
lol214
podam mój spis biletów tongue.gif
Bilety:

09.09.95r Zagłębie Lubin-Pogoń Szczecin
01.06.96r Polonia Warszawa-Jagiellonia Białystok
18.08.96r Korotan-Primorje
15.09.96r GKS Katowice-Odra Wodzisław
23.05.97r Polska-Europa (Mecz wspomnień piłkarskich gwiazd)
15.08.98r Górnik Łęczna-Unia Tarnów
27.02.99r Odra Wodzisław Śląski-Wisła Kraków
16.10.99r Odra Wodzisław Śląski-Pogoń Szczecin (zawody piłki nożnej o mistrzostwo I ligi)
03.11.99r Olympiakos-FC Porto (Champions League)
04.03.00r Górnik Łęczna-Raków Częstochowa (Mecz o mistrzostwo II ligi)
08.04.00r Novoletni Turnir-Malem Nogometu
29.04.00r Stomil Olsztyn-Zagłebie Lubin
24.05.00r Stomil Olsztyn-Petro Płock
17.06.00r Zagłębie Lubin-FC Vilasz Masali (I runda pucharu Intertoto)
18.11.00r Pogoń Szczecin-Stomil Olsztyn
jesień 2000 Ruch Chorzów-ŁKS Łódź
07.03.01r Górnik Łęczna-Górnik Zabrze (1/4 Pucharu Polski)
09.05.01r Górnik Łęczna-Ceramika Opoczno (Mecz o mistrzostwo II ligi)
25.07.01r Górnik Łęczna-Tłoki Gorzyce (II runda Pucharu ligi)
22.08.01r Górnik Łęczna-Hutnik Kraków (III runda Pucharu ligi)
13.10.01r Górnik Łęczna-Włókniarz Kietrz (Mecz o mistrzostwo II ligi)
18.11.01r Odra Wodzisław-Wisła Kraków (Mecz o mistrzostwo I ligi)
sezon 2002/2003 Werder Brema-Energie Cottbus
06.09.02r Tecos UAG-America
10.09.02r Wisła Płock-Górnik Zabrze (1/16 Pucharu Polski)
19.09.02r Wisła Płock-Garbarnia Jaworzno
24.02.02r FC Slovan Liberec-FK Viktoria Zizkov
16.05.03r Lech Poznań-Groclin Grodzisk Wlkp.
03.06.03r Amica Wronki-Groclin Grodzisk Wlkp.
17.08.03r Groclin Grodzisk Wlkp.-Odra Wodzisław
29.08.03r GC-Basel
31.08.03r Wisła Płock-Górnik Polkowice
09.09.03r Hertha BSC-Groclin Grodzisk Wlkp.
14.09.03r Santos-Tecos
27.09.03r Amica Wronki-Wisła Płock
18.10.03r Amica Wronki-Groclin Grodzisk Wlkp.
23.10.03r Santos-UAG
21.11.03r MKS Pogoń Szczecin-Zagłebie Lubin
sezon 2004/2005 FC Vaduz-SC YF Juventus
08.06.04r Groclin Grodzisk Wlkp.-MKS Lukullus
25.09.04r Amica Wronki-Polonia Warszawa
02.10.04r Groclin Grodzisk Wlkp.-Odra Wodzisław
23.10.04r Polonia Warszawa-Groclin Grodzisk Wlkp.
02.04.05r Broń Radom-Hutnik Warszawa
30.07.05r Górnik Łęczna-Legia Warszawa (mecz o mistrzostwo IDEA Ekstraklasy)
20.08.05r Górnik Łęczna-GKS Bełchatów (mecz o mistrzostwo IDEA Ekstraklasy)
25.08.05r Wisła Płock-Grasshopper Zürich (Puchar UEFA)
10.09.05r Górnik Łęczna-Cracovia Kraków
22.10.05r Groclin Grodzisk Wlkp.-Polonia Warszawa
18.07.06r Hiszpania-Turcja (European under 19 championship)
23.07.06r Czechy-Polska (European under 19 championship)
03.04.07r Cracovia-Radomiak Radom
15.05.07r Zagłębie Lubin-Groclin Grodzisk Wlkp. (Puchar Ekstraklasy)
30.11.07r Cracovia-Legia Warszawa
15.03.08r Raith Rovers-Airdie United
29.03.08r Royal Charleroi SC-FCM Brussels
12.04.08r Royal Charleroi SC-KRC Genk
21.06.08r Cracovia-FC Shaktyor Soligorsk (Puchar Intertoto)
15.08.08r Cracovia-ŁKS Łódź
11.10.08r Føroyar-Eysturríki
09.11.08r Royal Charleroi SC-Club Brugge
(brak daty) Sokół Sokółka-Sparta Augustów
(brak daty)Lech Poznań-Widzew Łódź
Górnik Łęczna "Mecz o mistrzostwo I ligi"
bez przeciwnika A.C. Sangiovannese

Inne bilety:

26.02.09r VIVE Kielce-AZS AWF Gorzów Wlkp.
15.03.09r VIVE Kielce-Traveland Społem Olsztyn
29.03.09r VIVE Kielce-AMD Chrobry Głogów

Moje cele do 31.12.09r
1.200 biletów piłkarskich | 65
2.10 biletów z europejskich pucharów,reprezentacyjnych | 5

Cele niezbyt wygórowane więc myślę że się uda. ;]

Powiedzcie co o nich sądzicie. ;]
lol214
podam mój spis biletów tongue.gif
Bilety:

09.09.95r Zagłębie Lubin-Pogoń Szczecin
01.06.96r Polonia Warszawa-Jagiellonia Białystok
18.08.96r Korotan-Primorje
15.09.96r GKS Katowice-Odra Wodzisław
23.05.97r Polska-Europa (Mecz wspomnień piłkarskich gwiazd)
15.08.98r Górnik Łęczna-Unia Tarnów
27.02.99r Odra Wodzisław Śląski-Wisła Kraków
16.10.99r Odra Wodzisław Śląski-Pogoń Szczecin (zawody piłki nożnej o mistrzostwo I ligi)
03.11.99r Olympiakos-FC Porto (Champions League)
04.03.00r Górnik Łęczna-Raków Częstochowa (Mecz o mistrzostwo II ligi)
08.04.00r Novoletni Turnir-Malem Nogometu
29.04.00r Stomil Olsztyn-Zagłebie Lubin
24.05.00r Stomil Olsztyn-Petro Płock
17.06.00r Zagłębie Lubin-FC Vilasz Masali (I runda pucharu Intertoto)
18.11.00r Pogoń Szczecin-Stomil Olsztyn
jesień 2000 Ruch Chorzów-ŁKS Łódź
07.03.01r Górnik Łęczna-Górnik Zabrze (1/4 Pucharu Polski)
09.05.01r Górnik Łęczna-Ceramika Opoczno (Mecz o mistrzostwo II ligi)
25.07.01r Górnik Łęczna-Tłoki Gorzyce (II runda Pucharu ligi)
22.08.01r Górnik Łęczna-Hutnik Kraków (III runda Pucharu ligi)
13.10.01r Górnik Łęczna-Włókniarz Kietrz (Mecz o mistrzostwo II ligi)
18.11.01r Odra Wodzisław-Wisła Kraków (Mecz o mistrzostwo I ligi)
sezon 2002/2003 Werder Brema-Energie Cottbus
06.09.02r Tecos UAG-America
10.09.02r Wisła Płock-Górnik Zabrze (1/16 Pucharu Polski)
19.09.02r Wisła Płock-Garbarnia Jaworzno
24.02.02r FC Slovan Liberec-FK Viktoria Zizkov
16.05.03r Lech Poznań-Groclin Grodzisk Wlkp.
03.06.03r Amica Wronki-Groclin Grodzisk Wlkp.
17.08.03r Groclin Grodzisk Wlkp.-Odra Wodzisław
29.08.03r GC-Basel
31.08.03r Wisła Płock-Górnik Polkowice
09.09.03r Hertha BSC-Groclin Grodzisk Wlkp.
14.09.03r Santos-Tecos
27.09.03r Amica Wronki-Wisła Płock
18.10.03r Amica Wronki-Groclin Grodzisk Wlkp.
23.10.03r Santos-UAG
21.11.03r MKS Pogoń Szczecin-Zagłebie Lubin
sezon 2004/2005 FC Vaduz-SC YF Juventus
08.06.04r Groclin Grodzisk Wlkp.-MKS Lukullus
25.09.04r Amica Wronki-Polonia Warszawa
02.10.04r Groclin Grodzisk Wlkp.-Odra Wodzisław
23.10.04r Polonia Warszawa-Groclin Grodzisk Wlkp.
02.04.05r Broń Radom-Hutnik Warszawa
30.07.05r Górnik Łęczna-Legia Warszawa (mecz o mistrzostwo IDEA Ekstraklasy)
20.08.05r Górnik Łęczna-GKS Bełchatów (mecz o mistrzostwo IDEA Ekstraklasy)
25.08.05r Wisła Płock-Grasshopper Zürich (Puchar UEFA)
10.09.05r Górnik Łęczna-Cracovia Kraków
22.10.05r Groclin Grodzisk Wlkp.-Polonia Warszawa
18.07.06r Hiszpania-Turcja (European under 19 championship)
23.07.06r Czechy-Polska (European under 19 championship)
03.04.07r Cracovia-Radomiak Radom
15.05.07r Zagłębie Lubin-Groclin Grodzisk Wlkp. (Puchar Ekstraklasy)
30.11.07r Cracovia-Legia Warszawa
15.03.08r Raith Rovers-Airdie United
29.03.08r Royal Charleroi SC-FCM Brussels
12.04.08r Royal Charleroi SC-KRC Genk
21.06.08r Cracovia-FC Shaktyor Soligorsk (Puchar Intertoto)
15.08.08r Cracovia-ŁKS Łódź
11.10.08r Føroyar-Eysturríki
09.11.08r Royal Charleroi SC-Club Brugge
(brak daty) Sokół Sokółka-Sparta Augustów
(brak daty)Lech Poznań-Widzew Łódź
Górnik Łęczna "Mecz o mistrzostwo I ligi"
bez przeciwnika A.C. Sangiovannese

Inne bilety:

26.02.09r VIVE Kielce-AZS AWF Gorzów Wlkp.
15.03.09r VIVE Kielce-Traveland Społem Olsztyn
29.03.09r VIVE Kielce-AMD Chrobry Głogów

A to moja galeria: www.lukas21788.fotopic.net

Moje cele do 31.12.09r
1.200 biletów piłkarskich | 65
2.10 biletów z europejskich pucharów,reprezentacyjnych | 5

Cele niezbyt wygórowane więc myślę że się uda. ;]

Powiedzcie co o nich sądzicie. ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.