CYTAT(szuti @ Aug 2 2005, 10:39 AM)
S?dz?c po twoim nicku kara?? to rzeczywiscie jestes niezlym wedkarzem. Mozesz mi powiedziec ile kosztuje na jedna osobe taki polow na kutrze oraz czy potrzeba innej wedki czy zylki niz normalnie w glebi kraju sie lowi.
Akurat nick mam od nazwiska, ale fakt - kocham ??owi? ryby. Bia??? te?? kiedy?? ??owi??em - p??otki, uklejki, leszcze...
Cennik na wybrze??u jest zr????nicowany, ale 10-godzinny rejs po Ba??tyku kosztuje ok 110-120pln. I teraz w zale??no??ci czy masz w?dk?, czy nie, p??acisz za wypo??yczenie ok 20 pln dodatkowo. Zawsze mo??na si? zaopatrzy? w swoj?, ale w zwi?zku z tym, ??e jestem na dorszu ok. 5 razy do roku, to jeszcze si? nie zdecydowa??em. Warto mie? ze sob? kilka pilker??w, bo czasem szyper zabiera wiar? na wraki i cz?sto g?sto rwie si? wszystko. Ryzyko zaczepu du??e, ale za to jak trafisz - to mo??esz wyci?gn?? 5-7 kg dorsza. Przy mnie kole?? wyci?gn??? 7kg, a ojciec dziabn??? 5,5. M??j najlepszy wynik jak do tej pory to ino2-2,5kg, ale jeszcze wszystko przede mn?. A tak BTW - ca??y Czerwony Szkwa?? oblepiony jest zdj?ciami rekordzisty, kt??ry z??owi?? 20-kg besti?! Szok!
A je??li mia??bym poleca? to przede wszystkim Czerwony Szkwa?? w Ko??obrzegu, Dr S??owik, Halny, Mors i przede wszystkim rybka w ?ebie, we W??adys??awowie taki duu??y, ale nazwy nie pami?tam. Cu?? W??a- i tu jaki?? numer

.
paka!