Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Drobna zmiana na stronie głównej
LFC FAN SITE > My kibice > Strona - jaka jest?
Kszyhoo
Na stronie głównej jest taka rubryczka "Ostatnio na stronie" i tam w zakładce "Forum" pokazane 10 tematów z najnowszymi postami. Bardzo fajny i pomocny "ficzer". Jakkolwiek wydaje mi się, ze można by go nieco udoskonalić - zamiast obecnej postaci, w której tematy zazwyczaj wielokrotnie sie powtarzają, zamienić na taką w której każdy temat byłby obecny co najwyżej raz, a dopisanie w nim kolejnego posta spowodowałoby jedynie zmianę kolejności(a nie dodanie kolejnego linku jak teraz). Dodatkowo w takim układzie przydatna byłaby data/godzina ostatniego wpisu przy każdym temacie. Jakieś szanse na zrealizowanie takiej mojej fanaberii? (zakładając, że grono konserwatystów nie wniesie zdecydowanego sprzeciwu;P)
vincii
Ja jestem za dobry pomysl!
Grzegoorz
tez podpisuje się pod propozcją. Rzecz trudna do zrobienia chyba nie jest, widzialem na innych forach podobne, wiec to chyba kwestia tylko chęci. Na pewno byłoby to ciekawsze i praktyczniejsze niż obecna forma.
smyku
Pomysł przyjęty do wiadomości i poddany procesowi wdrażania smile.gif
Dahomej.
Temat chyba odpowiedni...

Niech ktoś zmieni w reklamie zlotu województwo. Długie leży w Lubuskim, nie w Wielkopolsce. ; )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.