Kszyhoo
10-12-2008 - 23:15
Na stronie głównej jest taka rubryczka "Ostatnio na stronie" i tam w zakładce "Forum" pokazane 10 tematów z najnowszymi postami. Bardzo fajny i pomocny "ficzer". Jakkolwiek wydaje mi się, ze można by go nieco udoskonalić - zamiast obecnej postaci, w której tematy zazwyczaj wielokrotnie sie powtarzają, zamienić na taką w której każdy temat byłby obecny co najwyżej raz, a dopisanie w nim kolejnego posta spowodowałoby jedynie zmianę kolejności(a nie dodanie kolejnego linku jak teraz). Dodatkowo w takim układzie przydatna byłaby data/godzina ostatniego wpisu przy każdym temacie. Jakieś szanse na zrealizowanie takiej mojej fanaberii? (zakładając, że grono konserwatystów nie wniesie zdecydowanego sprzeciwu;P)
vincii
10-12-2008 - 23:29
Ja jestem za dobry pomysl!
Grzegoorz
11-12-2008 - 02:24
tez podpisuje się pod propozcją. Rzecz trudna do zrobienia chyba nie jest, widzialem na innych forach podobne, wiec to chyba kwestia tylko chęci. Na pewno byłoby to ciekawsze i praktyczniejsze niż obecna forma.
Pomysł przyjęty do wiadomości i poddany procesowi wdrażania
Dahomej.
08-06-2009 - 15:52
Temat chyba odpowiedni...
Niech ktoś zmieni w reklamie zlotu województwo. Długie leży w Lubuskim, nie w Wielkopolsce. ; )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.