Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szalony Czerwony
LFC FAN SITE > My kibice > Dla kibica
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
skuter69
W związku z nieodpartą chęcią przeżycia niezapomnianych wrażeń na Anfield Rd. pragnę dołączyć do Państwa Przepiórów w dniu 4 marca 2009r.( nadmienię że sprawa dotyczy środowego meczyku naszych z Sunderlandem ) ale że nie specjalnie lubię latać oraz że koszt takiej wyprawy lotniczej dla dwojga osób troszku przewyższa moje możliwości finansowe zwracam się do wszystkich chętnych z propozycją wyprawy samochodowej. Po przeliczeniu kilometrów na litry ( spalanie w pełni obciążonego Forda Galaxy tdi ) i dodając koszt promu Norfolkline, wychodzi na jednego CZERWONEGO cirka 290pln oczywiście w tą i z powrotem, do tego należy doliczyć bilet i koszt dwóch dni w Hostelu ( hostele od 21ojro do 27 za dobę ) . Ponieważ jadę z Ewunią poszukuję jeszcze trzech szalonych Czerwonych chętnych przeżycia 90 minut w gronie kibiców Liverpoolu na magicznym stadionie .
Proszę o przemyślenie mojej propozycji i ewentualne zgłoszenia zamieszczać w tym temacie do nieprzekraczalnego terminu w ten piątek 12. 12. 2008r do godziny 20. Termin ten jest nieprzesuwalny ponieważ jeżeli nie będzie chętnych muszę zabukować bilet lotniczy a tu z każdym dniem ceny rosną.
Przepiórek
Dodam jeszcze, że plan jest taki, by w Liverpoolu zatrzymać się od 4 do 6 marca. Mecz z Sunderlandem jest w środę 4 marca o godz. 20. Czwartek można wówczas przeznaczyć na jakieś ogólne zwiedzanie czy coś w tym stylu (Anfield Tour na przykład).
deathman[]
Chętnie pogawędzę o tym przy najbliższej okazji z tym, że w razie czego potrzebowałbym 2 place...
skuter69
CYTAT(deathman[] @ 07-12-2008 - 12:45) *

Chętnie pogawędzę o tym przy najbliższej okazji z tym, że w razie czego potrzebowałbym 2 place...

Masz dwa miejsca, ale problemik taki że najbliższe spotkanie to chyba z hulls a ja chciałbym wiedzieć do piątku jak sprawa wygląda bo skurfenzeny z wizzair co dnia podnoszą cenę biletu. Trzeba by się ewentualnie spotkać wcześniej i pogadać.
deathman[]
CYTAT(skuter69 @ 07-12-2008 - 13:20) *
CYTAT(deathman[] @ 07-12-2008 - 12:45) *

Masz dwa miejsca, ale problemik taki że najbliższe spotkanie to chyba z hulls a ja chciałbym wiedzieć do piątku jak sprawa wygląda bo skurfenzeny z wizzair co dnia podnoszą cenę biletu. Trzeba by się ewentualnie spotkać wcześniej i pogadać.

A nie lepiej spróbować z Wrocławia? ale fakt parking trzeba opłacić... Muszę z kimś te sprawę obgadać, już wiem mniej więcej co i jak się podróżuje samochodem, kwestia finansowa została do obgadania z pewnym zwierzchnikiem biggrin.gif, więc do 12.12 dam znać na bank.

Wylot z Katowic za 64 złote i powrót za 308 WizzAir
Wylot z Liverpoolu za 49 GBP do Krakowa 6 marca RyanAir
Wylot z Liverpoolu za 35 GBP do Bydgoszczy 8 marca, Łódź 7 marca RyanAir
Wylot z Liverpoolu za 10 GBP do Gdańska 7 marca RyanAir

chyba nie ma paniki... ?
skuter69
CYTAT
A nie lepiej spróbować z Wrocławia?

Dolicz jeszcze ropkę za 460 kiłometrów to jest 100 w obie strony. Parking .

CYTAT
Muszę z kimś te sprawę obgadać, już wiem mniej więcej co i jak się podróżuje samochodem, kwestia finansowa została do obgadania z pewnym zwierzchnikiem

Działaj Deathcik działaj. Jakby co to spotykamy się w u Żeżarta, albo zapraszam do siebie i obgadamy szczegóły.
JulJan
Witam,nazywam sie Piotr,forum zazwyczaj czytam i nie wypowiadam sie ale ze poruszyliscie sprawe wyjazdu na mecz to musze przerwac milczenie.

Gdyby deathman(zapewne z juniorem) zdecydowali sie jechac to ja bym sie pisał na 5 członka tej eskapady.

JJ
skuter69
No to wstępnie skład mamy skompletowany mam nadzieję że uda nam się dograć szczegóły. Ale puki mi Deathmany nie zapewnią swoja dyspozycyjność to chętni mogą wpisywać się na listę rezerwową.

CYTAT
Wylot z Katowic za 64 złote i powrót za 308 WizzAir

za dwie osoby 979 - za samochód 600 i masz do dyspozycji miejsce na bagaż i jak się przemieszczać po L`pool
lewik
Panowie rada taka, zeby nie sprawdzac co chwile kosztu biletu bo linie na podstawie zainteresowania danym polaczeniem podnosza ceny
Szarlatan
Świetny pomysł jechać na mecz środowy. Bilety powinny być do kupienia jak najbardziej legalnie. Mogę się wstępnie zaoferować do pomocy w dzwonieniu na odpowiednią linię. Już Smyku się dopytywał w temacie, ale nie byłem świadomy wtedy, że mecz jest w środku tygodnia.

Deklaruję się tylko wstępnie, ponieważ czasem mam w robocie taki kocioł, że za telefon nie ma szans chwycić. A czasu zwykle nie ma zbyt dużo. Być może będę też w innym kraju, co też nie ułatwia sprawy.
skuter69
Każda pomoc na wagę złota. Będziemy potrzebować pięć bilecików. Więc każdy jeden załatwiony przybliża nas do Anfield Rd . Z tym że wszelkie działania będziemy podejmować od soboty 13.12.08
deathman[]
Sorka za całe zamieszanie, ale niestety plany moje nieco stosunkowo uległy zmianie, mam nadzieję, że to nie pierwsza podróż ze śląska samochodem do poolu i nie ostatnia.

JulJan -> junior to najpierw musi zasłużyć... biggrin.gif
deathman[Junior]
CYTAT(deathman[] @ 08-12-2008 - 13:58) *

Sorka za całe zamieszanie, ale niestety plany moje nieco stosunkowo uległy zmianie, mam nadzieję, że to nie pierwsza podróż ze śląska samochodem do poolu i nie ostatnia.

Moje plany sa nie naruszone tongue.gif heh

To oczywiste,że za wszelką cenę chciałbym się tam dostać, zobaczyć wszystko z bliska,dotknąć, Ale wybaczcie nie zależy to TYLKO I WYŁĄCZNIE ode mnie...

Pozdrawiam
deathman[]
CYTAT(deathman[Junior] @ 08-12-2008 - 15:24) *

CYTAT(deathman[] @ 08-12-2008 - 13:58) *

Moje plany sa nie naruszone tongue.gif heh

To oczywiste,że za wszelką cenę chciałbym się tam dostać, zobaczyć wszystko z bliska,dotknąć, Ale wybaczcie nie zależy to TYLKO I WYŁĄCZNIE ode mnie...

Pozdrawiam

A kto powiedział, że drugą osobą masz być ty...? biggrin.gif
deathman[Junior]
Nikt wink.gif Po prostu padło słowo,ze junior więc mówię co i jak ;P
Jeszcze wyjde na samoluba i egoiste tongue.gif
kasia_tree
Marcin, ale masz brata - no ja Cie krece... laugh.gif Wojtuś, zamiast młodego kibica zawieźć po raz pierwszy do świątyni (którego to słowa lubisz używać) Ty tu kombinujesz jakieś cuda. A kto Cię na Metallicę zabierał jak nie Twój starszy brat, he? smile.gif
deathman[]
Jeszcze mi po ambicji jadą... biggrin.gif tego tutaj nie grali hehe biggrin.gif Kasiu kochana jak sama dobrze wiesz muszę to Super Organizacyjnie i Logistycznie dograć. biggrin.gif

Sprawa w toku biggrin.gif
skuter69
Dobra członkowie wyprawy na mecz w marcu ustaleni . Jadą :
1.Deathman i tajemniczy nieznajoma
3. JulJan
4 ................ / bójka jedzie własną bryką / czekamy na zamiennika
5. Ja

Pierwsze ruchy wykonam w sobotę o poszczególnych bookowaniach będę informował.
Przepiórek
Skład mamy skompletowany, więc małe ogłoszenie organizacyjne rzucę. Mecz zgodnie z planem jest w środę, czwartek można więc przeznaczyć na Anfield Tour. Na oficjalnej stronie wprowadzono właśnie możliwość bukowania toura przez internet, więc nie powinno byc problemów z rezerwacją. Na razie można bukować toura na styczeń i luty. Marzec pewnie będzie dostępny na początku roku, bo zapowiadają, że 8 tygodni do przodu można bukować.

Pytanie: kto się decyduje i czy mam się tym zająć? Koszt toura wraz z biletem do muzeum to 10 funtów.

skuter69
Ja i Ewunia oczywiście wchodzimy w to.
Acha prom już zabukowany czarny livbird przekroczy kanał angielski w nocy z 4 marca o godzinie 0200.
Alea iacta est
deathman[]
Anfield Tour ticket x2 smile.gif
JulJan
Bede wdzieczny jesli i dla mnie bilet zarezerwujesz.

JJ
skuter69
Jedziemy w dwa wozy. Załoga drugiego to:
1.Bójka
2.Smyku
3.Maku
4.Kono
5.Mirek
MAM SUGESTIE CZY DLA DOBRA EKIPY NIE ZDECYDOWALIBYŚMY SIĘ WSZYSCY NABYĆ U KONIKA BILETÓW KOŁO SIEBIE . Wiem że to troszku więcej niż normalnie ale fajnie by było stać/siedzieć kolo siebie. Tel do konika od aselta i jakaś niewielka zniżka za hurt?

ps. coś mi chodzi po głowie że jakaś blondynka zamierzała dołączyc do ekipy ale już na miejscu bo będzie tam mieszkać ?
Blondina potwierdź.
Przepiórek
No to na podróż samochodem uzbierało się 9 osób:
1. Ewa
2. Smyku
3. Mak
4. Kono (kolega z naprzeciwka)
5. Mirek - Buśka wczoraj do niego dzwonił, jest zainteresowany, będzie się z nami kontaktował
6. Skuter
7. Deathman
8. Deathman 2
9. JulJan

W hostelu, który chcemy zabukować w sumie jest 12 miejsc.

Nie wiem czy warto ryzykować zakup u konika. Okaże się, że nie ma tylu biletów w jednym miejscu i będziemy w dupie.

To chyba Baja mówiła, że może dołączy do nas na 1 dzień.
skuter69
1. Ewa
2. Smyku
3. Mak
4. Kono (kolega z naprzeciwka)
5. Mirek - Buśka wczoraj do niego dzwonił, jest zainteresowany, będzie się z nami kontaktował
6. Skuter
7. Deathman
8. Deathman 2
9. JulJan
10.Kasia Tree
11.Przepiórek
12. Baja na jeden dzień dołączona tongue.gif

Dobra z wami jest nas jedenaście osób to teraz szybka ściepa na te dwa dni w hostelu co by nam miejsc nie sprzedali. podaj na priva numer konta i jak będzie suma to zaklep nam noclegi. Możesz?
Dobra to jeszcze pytanie do naszych Angoli - dołączycie w tą środową noc ?
Przepiórek
CYTAT(skuter69 @ 22-12-2008 - 09:53) *
Dobra z wami jest nas jedenaście osób to teraz szybka ściepa na te dwa dni w hostelu co by nam miejsc nie sprzedali. podaj na priva numer konta i jak będzie suma to zaklep nam noclegi. Możesz?
Mogę. Tylko jak mi się kto wykruszy, to mu kręgosłup wyjmę smile.gif Na razie wpłaca się 10% zaliczki, reszta płatna na miejscu. Tak jak wcześniej mówiłem - w dniu meczu nocleg jest trochę droższy. Dwójkę z prysznicem już zajęliśmy smile.gif

Dla pozostałej dziewiątki będą 3 dwójki i trójka. Ceny w funtach od osoby wyglądają tak:

dwójka - 31,50 w środę, 22,00 w czwartek
trójka - 24,00 w środę, 16,67 w czwartek

Łącznie wychodzi 443,01
Zaliczka 44,30
Do zapłaty na miejscu 398,71

Niech wszyscy potwierdzą, że zgadzają się na tę opcję, żeby potem ktoś nie powiedział, że coś mu nie pasuje i poszuka tańszego noclegu lub przekima u kolegi.

skuter69
Jeszcze raz oficjalnie potwierdzam. laugh.gif Pierwszy

Już dawno wysłane biggrin.gif
Przepiórek
Zaliczka wyjdzie mniej więcej 25 zł od osoby i tyle przesyłajcie na moje konto. Im prędzej tym lepiej. Na miejscu dołączy do nas jeszcze jedna osoba.

Numer konta podam na PM.

deathman[]
CYTAT(Przepiórek @ 22-12-2008 - 14:02) *
Zaliczka wyjdzie mniej więcej 25 zł od osoby i tyle przesyłajcie na moje konto. Im prędzej tym lepiej. Na miejscu dołączy do nas jeszcze jedna osoba.

Numer konta podam na PM.

Spoko,

Druga dwójka dla mnie smile.gif a prysznic będę miał? czy kąpie się u Skuterów? tongue.gif

Chyba, że przygarniemy z młodym "DżejDzej`a" smile.gif to wtedy 3 smile.gif

Jeśli się nie mylę to mówiła Czarna Owieczka, Baja będzie się w tym czasie szkolić w Brukseli. smile.gif

EDYTA: Przelew zrobiony smile.gif
kono
kono sie potwierdza
JulJan
CYTAT(deathman[] @ 22-12-2008 - 14:23) *

CYTAT(Przepiórek @ 22-12-2008 - 14:02) *

Numer konta podam na PM.

Spoko,

Druga dwójka dla mnie smile.gif a prysznic będę miał? czy kąpie się u Skuterów? tongue.gif

Chyba, że przygarniemy z młodym "DżejDzej`a" smile.gif to wtedy 3 smile.gif

Jeśli się nie mylę to mówiła Czarna Owieczka, Baja będzie się w tym czasie szkolić w Brukseli. smile.gif

EDYTA: Przelew zrobiony smile.gif

Tak bedzie najlepiej.A do prysznica chodzimy "falowo":P

PS Przepiór wyslij mi PM dane do wpłaty.

Pozdrawiam,JJ
skuter69
CYTAT
Jeśli się nie mylę to mówiła Czarna Owieczka,

Ta jest ! Prawilno !
Wiedziałem że coś z niewinnością miała wspólnego - owieczka. To da znać czy do nas się na stadionie jakoś podłączy.
black sheep
Winna czy niewinna, jeden kit, ale jeszcze nie wiem jak będzie wyglądał u mnie marzec bo mam bardzo napięty program xP mam nadzieję, że uda nam się spotkać w Liverpoolu, pozdrawiam i życzę udanego wyjazdu ^^
ps. dzięki za pamięć wink.gif
Przepiórek
Na razie mam zaliczki od Skuterów, Deathmanów i Kono. Po świętach będę bukował hostel. Liczę, że reszta też wysłała bądź wyśle zaliczki. Nad wyjazdem zastanawia się też kaniug. Zgłosił się poprzez PM i po świętach ma dać odpowiedź. Jeśli się zdecyduje, to transport zorganizuje sobie we własnym zakresie i dołączy do nas na miejscu.
smyku
Zgodnie z ustaleniami podczas meczu z Arsenalem wyszło, że będę w gronie jadących pędziłem na meczyk z Sunderlandem. Tyle, że jak mnie pamięć nie myli, była tam kwestia, że ktoś chce jeszcze i może miejsca zbraknąć, w związku z czym mógłbym zaproponować opcję takową, że ja polecę samolotem (bilety jakoś dziwnie staniały smile.gif ) wraz z Przepiórkami, natomiast to moje jedno miejsce byłoby dla jakiejś chętnej osoby.

Pytanie tylko - czy jest nas za dużo? I Przepiór - kiedy bukujesz hostel?
Przepiórek
CYTAT(smyku @ 29-12-2008 - 21:31) *
Pytanie tylko - czy jest nas za dużo? I Przepiór - kiedy bukujesz hostel?
Hostel zabukuję jak już wszyscy się określą. Czekam jeszcze na info od jednego człowieka z Warszawy, który zgłosił chęć wyjazdu na PM. Tzn. przeloty sobie zorganizuje we własnym zakresie, natomiast pytał się o możliwość noclegu w "naszym" hostelu. Ostateczną odpowiedź ma dać przed końcem roku. Jeśli kolega się zdecyduje, wtedy hostel będzie zajęty w całości. Jeśli się nie odezwie, wtedy mamy jedno miejsce wolne i Smyku może szukać kogoś na swoje miejsce w samochodzie, a sam wsadzić tyłek do samolotu. Dlatego proponuję, byś się Smyku wstrzymał jeden lub dwa dni.

Potem trzeba będzie jeszcze ogarnąć kwestię Anfield Toura.
lewik
tak z ciekawosci - kim jest ten tajemniczy czlowiek z warszawy?
smyku
no przeca nie zamawiam już dziś tongue.gif Spoko, się poczeka. Dobrze by było, by się ktoś znalazł, zawsze to 1 osoba więcej smile.gif
Przepiórek
Nie mam pojęcia. Kryje się pod nickiem "kaniug".
balon
Panie i panowie, a nie lepiej zabukowac w hotelu? Premier Inn oferuje dwojke za ok. 60£, a mozna przeciez nocowac nawet w trzy osoby. Ale Wasz wybor. Zastanawiam sie nad spotkaniem sie z Wami i ... korci, oj korci!
wolny85
Witam :-) Mam na imie Kamil,powiem krotko jesli bedziecie miec wolne te 1 miejsce w samochodzie i hostelu i wezmiecie mnie pod swoje skrzydla to z wielka przyjemnoscia zabralbym sie z wami... bylbym wdzieczny do konca zycia :-) Czekam na jakies wiesci
deathman[]
No Irek, toś rozradował serce me smile.gif

Może trzeba zrobić jakąś porządną organizację biggrin.gif

Wstępnie:

Galaktyka:
1. Skuter
2. death
3. death jr.
4. JulJan
5. Mirek?

Golfica:
1. Bójka
2. mak
3. kono
4. smyku? (or fliger)
5. ...?

Samolot:
1. Przepiórek
2. kasia_tree
3. kaniug

Jak wygląda sprawa zaliczkowa? Może rzeczywiście trzeba posłuchać rady balona?

Wolny85 jesteś PEWNIAK! "MILIJON PROSENT"?!
Przepiórek
Kaniug jeszcze nic nie potwierdzał. Hostel ma 12 miejsc. Jeśli chcecie jechać większą ekipą i mieszkać w innym miejscu to dajcie znać - odeślę Wam zaliczki.
kasia_tree
no milo, ze sie wreszcie nami zainteresowal. widac wizyta deatha nad mersey tak go wzruszyla.
jak chcecie francuskie pieski bukować sobie premiera to proszę bardzo. większa grupa do hotelu pchać się nie powinna, chyba że wszyscy wieczorem w pokojach sie pozamykamy. ale premier jest dalej od naszego miejsca - vernon, dok alberta albo west derby. hotel to hotel - sa tam tez inni goscie. a ten mielibysmy tylko dla siebie. ale to juz wasz wybor. jezeli nie okreslicie sie do pewnego momentu to reszte sobie sami zalatwiacie.

ps. a ja znajdziecie o tej porze jakieś wolne miejsca w hotelu ze śniadankiem to Wam pogratuluje wink.gif
wolny85
Do pracy juz dzwonilem na wszelki wypadek i powiedzieli ze nie ma problemu!!! A uczelnia pojdzie na 2 plan jak cos... Jak kolega kaniug nie potwierdzi i bedzie miejsce to jade na milion procent!!!
deathman[]
Przepiórki bez nerw, nie znam się na warunkach mieszkaniowych tam, ale skoro tamten jest daleko a żem leniwy jest to wole blisko mieć wszystko smile.gif po prostu spytałem, wyjaśniliście to ok smile.gif

Zaliczki miałem na myśli czy popłacone.... ale widać na razie chyba tylko my, skutry i kono ? no ludziska płacić!

Nie wiem jak to ustalał skuter czy Golfica wiezie 4 czy 5 (chodzi o komfort jazdy), co jednak nic nie zmieni bo max 12 do hostelu.

Wolny jeśli kaniug potwierdzi to niestety hostel będzie pełny.
skuter69
CYTAT
Nie wiem jak to ustalał skuter czy Golfica wiezie 4 czy 5 (chodzi o komfort jazdy),

golfik to niestety tylko cztery miejsca - proszę pamiętać że to około 1500km w jedną stronę a golf jest samochodem raczej nie dużym tak że Byki zapakowałbym do galaxy a zadziornych szczypiorów do golfa laugh.gif

ps
wiecie co ja nie wiem czy to nie byłaby jakaś wiocha ale w galaktyce jak ktoś by się uparł i byłby takim komandosem palestyńskim to jak sobie weźmie śpiworek i karimate to się spokojnie wyśpi. no ale nie wiem co by na to właściciele hostelu powiedzieli. szkoda że nie idzie zadzwonić i nie dowiedzieć się czy u nich egzystuje coś takiego jak dostawka.
ps
no to po problemie noclegowym .
kaniug
Witam! Niestety nie dam rady zwolnić się z pracy i nie będę mógł udać się z Wami do Liverpoolu. Ubolewam nad tym straszliwie, ale nic nie mogę na to poradzić. Wolny85 śmiało wskakuj na moje miejsce. Przepiórowi dziękuję za trzymanie dla mnie miejsca w hostelu. Życzę udanego wyjazdu i wszystkiego co najlepsze w Nowym 2009 Roku! Pozdrawiam serdecznie kaniug
deathman[]
Galaktyka:
1. Skuter
2. death
3. death jr.
4. JulJan
5. Mirek?

Golfica:
1. Bójka
2. mak
3. kono
4. wolny85

Samolot:
1. Przepiórek
2. kasia_tree
3. smyku

W takim razie smyku bukuj samolot, a ty wolny85 jak najszybciej płać zaliczkę przepiórkowi. Skład pełny.

Skuter -> niech się meczą "szczypiory" z Bójką biggrin.gif chyba, że Bójka odda "kółko" na parę godzin biggrin.gif to ja pozwolę sobie to ścierpieć biggrin.gif
smyku
dobra, dzieki za informacje, biorę się za bukowanie, przyszła pensja można szaleć sasasasa biggrin.gif

Przepiór ---> ja tyż mam zaliczkę wpłacić pewnie, rzuć no kwotą bo coś mi umkło ile to ma być smile.gif Generalnie mogę i całą kwotę wylać, znaczy przelać, chyba, że ta nie jest jeszcze do końca znana, tudzież resztę płaci się na miejscu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.