marcin1991
12-11-2008 - 19:05
Zakładam ten temat, bo widziałem, że sporo osób pisze na forum o grach z serii Football Manager. Może ktoś posiada także FIFĘ MANAGERA i chciałby się wymienić poglądami na temat tej jak dla mnie zajebistej gierki...
Fernando Torres
17-03-2009 - 21:00
Sorry że piszę w tym temacie ale potrzebuje aktualizacji składów do fify manager 08 ma może ktoś?
Demon(APSC)
17-03-2009 - 23:55
to nie lepiej Ci sciągnąc 09?? jest o wiele lepsza choć ma błedy ale patch 0.2 poprawia je
09 lepsza?
niedoczekanie
07 imo był najlepszy
09 to same błędy
jak daje mecz 3d to inny wynik sie pokazuje niz był
np miałem mecz Hiszpania vs Argentyna
Hattrick Torresa a jak dałem zakoncz mecz (juz po ostatnim gwizdku) wynik pokazywał się 5:1 i man of the match Aguero
Dalej lecimy
Kupiłem kazaha 215 umiejetnosci miał wszystko
o ile sie nie myle max jest 99
Gdy zrobie wszystkie 3 zmiany w 1 minucie nie bede miał ani jednej kontuzji do konca meczu
a dzieki za info o patchu
już sciągam
bo ten manager 09 lipny
ciągle mnie zwalniają chociaż awans mam i zamiast 3 rundy doszedłem do 1/8
Edytka
łoo jest nawet patch 3
ale ma 200mb
ściągne kiedy indziej
Demon(APSC)
19-03-2009 - 08:24
Wiesz czemu Cie zwalniają?? bo masz pirata;p
trzeba mieć oryginała przy grze bez patchy bo w przeciwnym razie na nowy sezon dostaniesz wypowiedzenie
podobno patch 2 już to naprawia:) a 3 jeszcze nie testowałem
Czytałem, że nowy patch i zmiany jakie zaszły w nim zostały zasugerowane EA przez graczy wiec możliwe że te najbardziej poważne zostały wykluczone:)
instalowany miałem oryginał tylko że nagrałem crack no cd
zainstalowałem patcha v0,2 ale gra się nawet nie chce włączyc
Fernando Torres
19-03-2009 - 19:31
CYTAT(Demon(APSC) @ 18-03-2009 - 00:55)

to nie lepiej Ci sciągnąc 09?? jest o wiele lepsza choć ma błedy ale patch 0.2 poprawia je
Mam fife manager 09 ale mi się nie podoba ma za dużo błędów.A zwalniają bo musisz mieć patcha 2 + crack jeśli ktoś chce to mogę wrzucić patcha 2 + crack lub samego cracka.
wystarczy crack
patchów jest duzo na necie
Fernando Torres
19-03-2009 - 20:04
Adasko
20-03-2009 - 16:29
Ja w 09 nie grałem ale pykałem bardzo długo w 08 i musze powiedzieć że fajna gierka. W porównaniu do FM gra góruje przede wszystkim stroną graficzną, szczególnie jeśli chodzi o tryb 3d gdzie jest prawie miniaturką FIFY 08.
Chodzi jednak opinia że Fifa jest gorsza od FM pod względem realistyki gry. Np w Fifie jest takie coś jak poziom gracza 0-99 ale według mnie to absurd. Nie można określić jakiegoś gracza pod względem umiejętności w ten sposób. To tak jakby dać teraz Gerrardowi 95, Torresowi 90 a Alonso 80.
Dlatego jak większość uważam że Fifa jest idealnym menago dla zaczynających swoje podboje a jak ktoś chce przeżyć większe emocje to zapraszam do FM.
07 imo najlepsyz fifa manager
08 już nie to samo
a 09 totalna porażka jedynie gram bo są aktualne składy. I nie mam płyt z poprzednimi. Popożyczałem =d a w 09 już mecz 3D tak fajnie nie wygląda.
Football manager mi się nie podobał. Kiedys grałem Liverpoolem i zająłem 8 miejsce i wygrałem LM. Po tym sezonie skonczyła się moja kariera z FM
Fernando Torres
21-03-2009 - 13:07
Najlepsza jest fifa manager08 po pierwsze lepsza graficznie i 3D jest o wiele lepsza niż w 2009.Fifa manager 09 kuleje błędy przy zapisie i mniejsze drobne błędy.Teraz wróciłem do Fify manager 08 i gra mi się lepiej niż w 09.
miszczu
28-04-2009 - 17:18
Również uważam , że FIFA Manager 08 jest lepsza od 09 , podobna sytuacja jest też z PES a dokładnie odwrotna z FIFA09.
A ja wole FM'a bo jest realistyczniejszy i ciekwaszy i są więkrze emocje .
W fifie łatwiej prowadzić Liverpool niż w FM'ie .
Ja siedze przy FM'iie i nie zamierzam go opuścić .
Football Manager 4ever
marcin1991
31-05-2009 - 20:31
CYTAT(kauts @ 31-05-2009 - 20:22)

A ja wole FM'a bo jest realistyczniejszy i ciekwaszy i są więkrze emocje .
W fifie łatwiej prowadzić Liverpool niż w FM'ie .
Ja siedze przy FM'iie i nie zamierzam go opuścić .
Football Manager 4ever

A Polski miałeś kiedyś w szkole, czy zakończyłeś edukację po przedszkolu??
sk21kwiatek
24-07-2009 - 14:53
fifa manager 09 to naprawde dobra gierka

niestety dopiero po zainstalowaniu wszystkich czterech oficjalnych patchów, ale to nie ważne.
W sumie to ja pisze z takim pytaniem do was: czy znacie jakieś patche usprawniające tryb 3D? Bo wkurza mnie ta milionowa ilość słupków albo że wygrywam 4:0, konroluje mecz i w 10 miin już przegrywam 5:4 bo rywal zaczyna grać kosmicznie ;]
z góry dzięki
No racja. Jak dla mnie to najlepszy manager. Bardziej rozbudowy od Football Manger czy Championship Manager.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.