Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: WASZE zdjęcia związane z LFC
LFC FAN SITE > My kibice > AnfieldZin
smyku
Witam,

Piszę do Was drodzy Czytelnicy Zina, jak również do odwiedzających serwis nasz, z prośbą o pomoc. Otóż chcielibyśmy, aby posiadacze zdjęć Anfield Road, piłkarzy, miasta, trenera etc. wsparli nas i przekazali nam w/w zdjęcia.

Spytacie, po co nam - skoro mamy ich całą masę, na necie są ich tony... otóż mamy pewne konkretne plany związane z internetowym Zinem, który dla Was tworzymy. I aby nasze plany spełniły się, muszą być wsparte zdjęciami, które nie będą łamać praw autorskich.

Dlatego jeśli zrobiliście zdjęcia i możecie je nam przekazać, będziemy niezwykle wdzięczni. Podkreślam jednak, muszą to być fotki WASZE, do których macie PEŁNE PRAWA, czyli - ROBILIŚCIE JE SWOIM APARATEM (lub aparatem kolegi, ale kolega się zgadza wink.gif )

Rzecz jasna na fotkach tych nie może być Was smile.gif Potrzebujemy fotek samych graczy/postaci związanych z LFC/ stadionu itp.

Jest to dla nas niezwykle ważne, liczymy na Waszą pomoc, abyśmy mogli jeszcze udoskonalić AnfieldZina, którego wydajemy dla Was regularnie co miesiąc!

fotki spakowane rarem prosimy przesyłać na email smyku@fcliverpool.pl

Jeśli są pytania odnośnie sprawy, piszcie.

pozdrawiam smile.gif
deathman[]
Zastanów się czy to mają być zdjęcia na twojego maila słane czy na maila gazety tongue.gif

mam troszku tego.....
smyku
hehe, tutaj na forum jest mniej userów, więc dałem swój, żeby mi skrzynka działała tongue.gif Ale możesz słać na który chcesz, a jak duuuuzo, to może być jakiś rapid czy cuś i linki smile.gif Ale koniecznie na mejla, bo będę miał dostęp i mi nie poginą czy coś.
aselto
moga byc zdjecia united, cobyscie sie posmiali?
paulinqa
ja mam kilka fot, ale mysle, ze master sie z Toba skontaktuje i je przesle, swoich za wielu nie mam a nie chce dublowac.
chyba, ze spotkanie z porto? liverbull powinien miec wszystkie, ale jesli nie to sluze pomoca wink.gif
skuter69
Nie - bo oni już nawet śmieszni nie są tylko wymiotni - cerwone koszulki białe pantalony i czarne burdelówki na kija nam to przeca to obleśne. W Katowicach na Mariackiej tak ubierają się tylko panienki do dymania. I to te co swoją młodość przechodziły za Gomułki.
Katun
Skuter, dawno tam nie byłeś chyba- teraz to już porządna ulica jest laugh.gif
skuter69
Kurcze żartujesz ? no tak teraz to pełno ich na dyskotekach , i w agencjach. Cóż znaczy tak - świat idzie naprzód a chopaki z manchesteru zostały na Bankowej rolleyes.gif

proponuję wrócić do tematu
pauli
smyku
Dostałem kilkanaście zapowiedzi, że wysłane będą fotki, minęło trochę czasu i..... nic. Więc czy mógłbym prosić o przejście od słów do czynów? Bo te zdjęcia są nam naprawdę potrzebne...

pozdrawiam
smyku
PONAWIAM APEL!!

Przysyłajcie zdjęcia jakie macie z Liverpoolu i Anfield Road! Tyle deklaracji, a tutaj odzew marny sad.gif Proszę o tę odrobinę wysiłku, która kosztować Was będzie 5 minut, a nam pozwoli na realizację planów.
Szarlatan
CYTAT(smyku @ 10-11-2008 - 22:09) *
PONAWIAM APEL!!

Przysyłajcie zdjęcia jakie macie z Liverpoolu i Anfield Road! Tyle deklaracji, a tutaj odzew marny sad.gif Proszę o tę odrobinę wysiłku, która kosztować Was będzie 5 minut, a nam pozwoli na realizację planów.

Następnym razem zamiast dopingować, bawimy się w Chińczyków i cykamy fotki całe 95 minut!
smyku
?
Przepiórek
CYTAT(Szarlatan @ 10-11-2008 - 21:47) *
Następnym razem zamiast dopingować, bawimy się w Chińczyków i cykamy fotki całe 95 minut!
Generalnie nie chodzi o zdjęcia z meczów. Potrzebujemy zdjęć stadionu, okolic stadionu i najciekawszych miejsc w mieście. Nie bój się, Szarlatanie. Nikt tu z prawdziwego Scousera nie chce Chińczyka zrobić...
lukas_osw
wysłane :] Mam nadzieje że będą ok wink.gif
lewik
fotki kibicow/flag z wyjazdow moga byc? czy tylko Liverpool jako miasto? moze Melwood?
Perkoz
Uzbierało się tego trochę.
Powrzucam smile.gif

A to taka fotka co fajnie obrazuje miasto Beatlesów wink.gif

Szarlatan
CYTAT(Przepiórek @ 10-11-2008 - 23:13) *
Generalnie nie chodzi o zdjęcia z meczów. Potrzebujemy zdjęć stadionu, okolic stadionu i najciekawszych miejsc w mieście. Nie bój się, Szarlatanie. Nikt tu z prawdziwego Scousera nie chce Chińczyka zrobić...

Wiem o co chodzi smile.gif I juz na poważnie, gdy usiądzie się blisko boiska, można zrobić kilka ładnych fotek poszczególnym piłkarzom, nie połowie boiska. Tylko wtedy całego meczu się raczej nie obejrzy. Pamiętam jak śp. Marek Wielgus mawiał, że o tym jakie było spotkanie, dopytywał się po końcowym gwizdku.
smyku
CYTAT(lewik @ 10-11-2008 - 23:28) *
fotki kibicow/flag z wyjazdow moga byc? czy tylko Liverpool jako miasto? moze Melwood?

może być wszystko, byle nie było tam głównego bohatera fotki smile.gif Czyli Ciebie, Twojej dziewczyny itp itd. Takie zdjęcia ogólne.
Katun
Perkoz- ja te fotki z naszej wizyty w muzeum już posłałem Najlepszemu Adminowi w Polsce wink.gif
Mateusz_LFC
Możecie wykorzystać moje zdjęcia z meczu z Pompey (zdjęcia w temacie meczu)
adamkubelek
Nie wiem czy temat jest jeszcze aktualny, ale wrzuciłem kilka fotek...http://odsiebie.com/pokaz/3085922---db90.html
Izzy
adamkubelek pozwoliłem sobie ściągnąć te fotki i naprawdę fajne cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.