Milten
13-10-2008 - 13:48
Przeszukiwałem forum w poszukiwaniu tematu o nowym zawodniku, ale niestety nie znalazłem. Tak więc co sądzicie o jego grze? Może nie miał najlepszego początku, ciągła presja wywierana na nim z powodu nie strzelonej bramki, ale w końcu się przełamał i widać, że z meczu na mecz gra coraz lepiej. Ostatnio z MAN City świetnie znalazł Torresa, lecz ten niestety posłał piłkę nad poprzeczką. Kto oglądał, na pewno wie o której akcji piszę.
aselto
13-10-2008 - 23:28
Widzialem trzy mecze lfc na poczatku i dla mnie w nich wypadal na plus. Co prawda benitez nie chce wykorzystac jego atutow i laduje go na skrzydlo, to jednak jego charakter powoduje, ze zapieprza i tak po calym boisku.
A najwiekszym jego problemem jest chyba cena za ktora odszedl. Tylko ze tak naprawde to nie ma zadnego znaczenia, bo zawodnik jest tyle wart ile za niego klub jest gotow zaplacic. I on rownie dobrze moglby bramki zadnej nie strzelic w lfc, bo moglbyc sciagany z mysla o innej roli w zespole a przypisana od gory pozycja napastnik nie ma znaczenia (przyklad rooney, czy tez pomocnik gerrard).
Moim zdaniem wprowadzil sie niezle, tylko nie mogl strzelic bramki, ale to ja bym winil w tych meczach (poza gra z united) caly zespol bo nikt mu nawet dobrze pilki nie podal.
Duzo ambicji wniosl i checi walki o kazdy centymetr boiska. Duzo wam da moim zdaniem ten transfer i pewnego dnia kazdy z was odszczeka te narzekanie na 18 mln funtow. Po prostu chce sie miec dobrego zawodnika, to sie placi, jak widac ze komus zalezy bardziej, to placi on duzo wiecej. Klub stac na takie sumy, kibicom to roznicy zadnej nie robi, wiec po co narzekac na sumy transferowe?
Gdy tylko w pelni zgra sie z torresem to moze mu sporo bramek wypracowac.
Majkel
14-10-2008 - 10:42
CYTAT(aselto @ 14-10-2008 - 00:28)

Gdy tylko w pelni zgra sie z torresem to moze mu sporo bramek wypracowac.
juz powoli zaczynaja, z torresem sie scigaja o ilosc asyst dla drugiego:D
widac bylo w meczu z city jaki rafa robi blad uzywajac rotacji... mialo nie byc a jest.. po tym jak wszedl zmienila sie gra i jakos to wygralismy
mimo ze narazie nie strzela to dla mnie 18 milionow dobrze wydanych
pela25m
14-10-2008 - 18:56
Właśnie. jeśli piłkarz strzela gole i świetnie nawiązuje kontakt z innymi to chyba...dobrze.
LFC_FUN
14-10-2008 - 19:47
CYTAT(mikalerin @ 14-10-2008 - 10:42)

widac bylo w meczu z city jaki rafa robi blad uzywajac rotacji... mialo nie byc a jest.. po tym jak wszedl zmienila sie gra i jakos to wygralismy
No ja pierd*lę...
CYTAT(LFC_FUN @ 14-10-2008 - 21:47)

No ja pierd*lę...
nieee, to tylko prowokacja, spokojnie Panie Kolego
Majkel
14-10-2008 - 20:58
hehe lfcfun sie troche tym przejał
wiem, wiem bedziecie bronic benitez'a bo i tak wygrywamy ...
uzywa mniej rotacji niz w tamtym sezonie ale nie zawsze uzywa najlepszej druzyny
z takimi druzynami jak city potrzeba 2 napastnikow bo inaczej sie nie pogra
jak chce dac wazniejszym zawodnikow odpoczac to niech to robi ze slabszymi druzynami a nie takimi co ponoc "maja walczyc o europejskie puchary"
CYTAT(mikalerin @ 14-10-2008 - 22:58)

hehe lfcfun sie troche tym przejał
wiem, wiem bedziecie bronic benitez'a bo i tak wygrywamy ...
uzywa mniej rotacji niz w tamtym sezonie ale nie zawsze uzywa najlepszej druzyny
z takimi druzynami jak city potrzeba 2 napastnikow bo inaczej sie nie pogra
jak chce dac wazniejszym zawodnikow odpoczac to niech to robi ze slabszymi druzynami a nie takimi co ponoc "maja walczyc o europejskie puchary"
jaka rotacja? dzizas... 1 zawodnik? To rotacja? Chyba masz nisko sufit nad łóżkiem
LFC_FUN
14-10-2008 - 21:46
CYTAT(smyku @ 14-10-2008 - 19:55)

CYTAT(LFC_FUN @ 14-10-2008 - 21:47)

No ja pierd*lę...
nieee, to tylko prowokacja, spokojnie Panie Kolego

Lata czytania onetu sprawiły, że prowokacje poznaje przed przeczytaniem posta.

Chodzi mi tylko o to, że Benitez wreszcie przestał zmieniać zawodników, którzy są w naprawdę dobrej formie i po posadzeniu Keana na ławce ktoś pisze, że Benitez nie dotrzymuje słowa, bo miało nie być rotacji...
Majkel
14-10-2008 - 21:46
hmmm... tylko keane wogole nie skodzi na skrzydło? to samo z kuytem? i czemu ciagle nie ma pennanta w skladzie ( dla mnie jedyny gracz ktory moglby grac dobrze na prawym skrzydle) a za niego gra kuyt lub benayoun. nic do benitez'a nie mam i mu ufam ale niech nie robi nam wiecej takich thrillerow ( nie mam nic przeciwko ale w koncu sie nie uda).
Lawryn67
04-12-2008 - 17:21
Rafa: Panowie pomóżmy Keaneowi!
Co ten człowiek jeszcze wymyśli , przecież on sam go gasi, zmieniając go tak w okolicach 70min.
Nieraz trzeba zawodnikowi dać szansę w odblokowaniu się grą do ostatnich minut, może coś "kopnie w ostatnich minutach".
Jeżeli młody młokos zmienia gościa to jemu już psycha leży.
Przecież niemożliwością jest żeby zapomniał przez 4 miesiące jak się strzela bramki,chociaż przy fafie można piłkarskiego "pacieża" zapomnieć!
Łosiek
05-12-2008 - 10:58
patrz: Kuyt. czasami mam wrażenie, że on rzeczywiście zapomniał jak się strzela bramki i jak się zachowuje prawdziwy napastnik... w sumie to on chyba już został przemianowany na pomocnika/ skrzydłowego.
ale jak Keane potrafił strzelić bramki w LM (nie pamiętam czy w PL też) to znaczy że jednak potrafi, i że jednak coś tam pamięta ;P
trzeba w niego wierzyć, a decyzji Fafcia nie zmienimy
Piotrek_LFC
05-12-2008 - 13:14
CYTAT(Łosiek @ 05-12-2008 - 13:58)

ale jak Keane potrafił strzelić bramki w LM (nie pamiętam czy w PL też) to znaczy że jednak potrafi, i że jednak coś tam pamięta ;P
Jakaś dziwna ta zasada, że piłkarz który strzelił gola w CL tym bardziej powinien strzelać w lidze. Co prawda Robbie ma w tym sezonie 2 bramki na koncie, ale chyba nie tego od niego wszyscy oczekiwali.
Sam Keane, być może karierę w LFC zaczynał gdzieś za plecami Torresa to biorąc pod uwagę częste kontuzje Hiszpana ostatecznie od dłuższego czasu gra na szpicy. Może to gorzej dla niego, bo w innym wypadku przynajmniej miałby jakieś usprawiedliwienie. Na dodatek nie może narzekać na brak wsparcia ze strony kolegów, bo niektóre okazje napastnicy dużo młodsi i słabsi od niego powinni wykorzystywać za zamkniętymi oczami.
Adasko
06-12-2008 - 12:47
Z uwagi na to aby nie dostać bana napisze to co mam napisać w wersji light. Są tacy zawodnicy którzy spisują się dobrze w jednym klubie a gdy dochodzi do transferu to nie umią się odnaleźć. Przykładem tego jest np. Shevchenko w Czelsi. I z takim przykładem mamy tu do czynienia. Keane to nie jest zawodnik dla LFC. Jest już za stary(ma 32 lata) a my wydaliśmy na niego 18 mln. Mało tego- ona ma jeszcze pretensje że Rafa go zdejmuje po 60-70 minutach. On myśli że nic nie bedzie strzelał i dostanie szanse gry w każdym meczu! Za 18 mln było tylu napastników do zgarnięcia że głowa boli. Mam jedno życzenie KEANE OUT jak najszybciej!
Robinho1993
06-12-2008 - 12:51
Ach, jak te dzieci neo potrafią ubarwić życie...
Alien4321
06-12-2008 - 12:55
Adasko, poczekaj z osądem do końca sezonu, bo jeszcze się Kino rozstrzela i bedzie wtedy wtopa

I wszystkie posty pójdą do kasacji.....
boczek
06-12-2008 - 14:21
CYTAT(Adasko @ 06-12-2008 - 15:47)

Keane to nie jest zawodnik dla LFC. Jest już za stary(ma 32 lata) a my wydaliśmy na niego 18 mln.
Robbie Keane -Data urodzenia: 1980-07-08
Mi za żadne skarby 32 lata nie wychodzą, no ale....
Łosiek
06-12-2008 - 20:07
CYTAT(boczek)
Robbie Keane -Data urodzenia: 1980-07-08
Mi za żadne skarby 32 lata nie wychodzą, no ale....
może się innej matematyki uczyłeś? kto wie czego teraz uczą w szkołach (sam się czasami zastanawiam czego mi to nie mówią na matematyce

)
pozdrawiam!

P.S.
Dawno Cię, Boczku, nie było widać. Co się
stanęło z Tobą?
Adasko
06-12-2008 - 20:19
No to nie wiem co mi się kiedyś obiło o uszy. Sorrki za pomyłkę ale 28 lat to i tak nie młodość... A z tym rozkręceniem to już czekam prawie 20 meczy i nic więc na co mam czekać.
Jakby strzelił te 4 bramki więcej to jeszcze jeszcze ale z tym dorobkiem to ciemno to widzę szczególnie że posłał go dzisiaj na ławkę a nie ma Torresa i zawsze grał to znaczy że Benkowi też już mierznie "Robin z Zasiedmiodupogrodu".
Plotka, czy może prawda?
http://l.interia.pl/b8b
Adasko
07-12-2008 - 12:36
CYTAT(Dafy @ 07-12-2008 - 14:49)

Plotka, czy może prawda?
http://l.interia.pl/b8bOby prawda bo nie chce już widzieć tego shitu Numer 7 na boisku. Teraz niech spada spowrotem na WHL a my kupujemy nowego fajnego napastnika...
raz nie zagrał w 1 składzie to odrazu plotki że już go Liverpool nie chce
nie wiem co wy chcecie ale on pracuje na boisku i nadał by się bardziej na skrzydło niz Kuyt
a więc wymiana Kuyt-Keane
Łosiek
07-12-2008 - 14:24
nie ma to jak skreślać Robie'ego po tym (już to było nadmienione), jak nie wystąpił w pierwszym składzie. a najlepiej to od razu go zwolnić nie chcąc za niego złamanego grosza, co?
Adaśku, kogo ty nazywasz szitem!? Zawodnika, który zostawia całe serce i płuca na boisku? Który zapierdala po boisku w poszukiwaniu piłek i okazji? Który odwala robotę jakiej nikt inni w LFC?
I w ogóle co to za porównanie Robbie'ego do Dirka? Przecież oni reprezentują sobą zupełnie inny styl i poziom gry. Skąd wam się wzięło przeniesienie Keana na skrzydło zamiast Kuyta?
Robinho1993
07-12-2008 - 15:05
Nie irytować się. Chyba widać, że Adasko to dziecko neo.
Adasko
07-12-2008 - 15:21
CYTAT(Łosiek @ 07-12-2008 - 17:24)

nie ma to jak skreślać Robie'ego po tym (już to było nadmienione), jak nie wystąpił w pierwszym składzie. a najlepiej to od razu go zwolnić nie chcąc za niego złamanego grosza, co?
Adaśku, kogo ty nazywasz szitem!? Zawodnika, który zostawia całe serce i płuca na boisku? Który zapierdala po boisku w poszukiwaniu piłek i okazji? Który odwala robotę jakiej nikt inni w LFC?
I w ogóle co to za porównanie Robbie'ego do Dirka? Przecież oni reprezentują sobą zupełnie inny styl i poziom gry. Skąd wam się wzięło przeniesienie Keana na skrzydło zamiast Kuyta?
Kuyt bardziej zapierd*la od Keanea moim zdaniem. A tak w ogóle to kto kiedyś widział Keanea na skrzydle! Co z tego że zostawia płuca i serce na boisku jak mu gra nie wychodzi. Każdy piłkarz jak wychodzi reprezentować barwy klubowe to zostawia serce, ale oprócz tego trzeba mieć szczęście i UMIEJĘTNOŚCI. Jeden gol na 3 mecze to wszystko czego chcę od Keanea, bo takie są jego umiejętności gry w tym klubie. A jak ciebie Robinho podnieca widok gracza który chce a nie może to prosze bardzo ja sie wypowiadam za siebie tylko Keane dostał już szansę tak jak Dossena i co?
Fernando Torres
10-12-2008 - 18:34
Keane zagrał dobry mecz z PSV podobała mi się jego gra i odwalcie się od niego czubki
Krzysiek_krk
10-12-2008 - 18:37
CYTAT(Fernando Torres @ 10-12-2008 - 19:34)

Keane zagrał dobry mecz z PSV podobała mi się jego gra i odwalcie się od niego czubki
dla Ciebie każda osoba nie zgadzająca się z Tobą (mająca inne (swoje) zdanie) jest czubkiem?
manhaus
15-12-2008 - 10:50
CYTAT(Milten @ 13-10-2008 - 16:48)

Przeszukiwałem forum w poszukiwaniu tematu o nowym zawodniku, ale niestety nie znalazłem. Tak więc co sądzicie o jego grze? Może nie miał najlepszego początku, ciągła presja wywierana na nim z powodu nie strzelonej bramki, ale w końcu się przełamał i widać, że z meczu na mecz gra coraz lepiej. Ostatnio z MAN City świetnie znalazł Torresa, lecz ten niestety posłał piłkę nad poprzeczką. Kto oglądał, na pewno wie o której akcji piszę.
moim zdaniem jest to jedna wielka pomyłka sprowadzenie tak słabego piłkarza jeszcze za tyle pieniędzy. Wielki minus dla managera.
CYTAT(Krzysiek_krk @ 10-12-2008 - 21:37)

chłopcze co to jest jeden mecz, za niedługo będzie kibicował z trybun.
dla Ciebie każda osoba nie zgadzająca się z Tobą (mająca inne (swoje) zdanie) jest czubkiem?

Sezon 2008/09 tak słaby zawodnik spędzi na trybunach!!!!!!
Trzeba było jeszcze kilka postów napisać jeden pod drugim, 3 to stanowczo za mało...
istnieje opcja edytuj
Krzysiek_krk
16-12-2008 - 10:38
CYTAT(manhaus @ 15-12-2008 - 11:50)

CYTAT(Krzysiek_krk @ 10-12-2008 - 21:37)

chłopcze co to jest jeden mecz, za niedługo będzie kibicował z trybun.dla Ciebie każda osoba nie zgadzająca się z Tobą (mająca inne (swoje) zdanie) jest czubkiem?

Sezon 2008/09 tak słaby zawodnik spędzi na trybunach!!!!!!

skąd wziąłeś to pogrubione zdanie?
Alien4321
16-12-2008 - 11:34
Wszyscy tak gadacie o ilości bramek strzelonych prze Keana, a ile ma strzelonych bramek tak bardzo wielbiony przez Angoli SZREK Z MU, taka wielka postac w Angieslkiej piłce, nawet sie nie łapie do 20 ze swoim 4-ma bramkami na koncie i nie chodzi mi o to, że jestem jakims wielkim obrońcą Keana, ale petrze przez pryzmat waszych wypowiedzi ,że napastnika rozlicza się za bramki.
mahboob
30-12-2008 - 17:33
Widać świeżaki się niecierpliwią o Keane'a, no cóż jeszcze trzeba dojrzeć żeby docenić takie cechy jak zaangażowanie, koncentracja, zadziorność... Crouch też długo nie strzelał

.
Zima podobno zaatakowała Londyn, mimo to nasz dzielny Robbie przedarł się przez zaspy i zmierza na White Hart Lane:
Robbie na testach w TottenhamieZa 5 godzin z minutami zamykamy okno transferowe, więc jest jeszcze mnóstwo czasu...
Alien4321
02-02-2009 - 11:00
Jeżeli to prawda, to zrobimy dil życia, Saviola na Anfield zamiast Keane..... nędza!!!!!
skipim
02-02-2009 - 11:00
Przez sympatię dla Keane'a twierdzę, że dobrze będzie jak wróci - dla niego też będzie to lepsze rozwiązanie...niestety.
Jednak jak znam życie to zostanie i dalej będzie pomiatany przez naszego "trenera".
marcin1991
02-02-2009 - 11:19
To niech Keane idzie do Tottenhamu, a z Londynu niech do nas przyjdzie Bent

Osobiście nie jestem za tym, aby Kin juz teraz przeszedł do Kogutów. Na cholerę im kolejny napastnik? Defoe, Bent, Pavlyuchenko i teraz jeszcze Keane? Chyba panu Redknappowi się coś w główce poprzewracało...
Defoe wrócił z Portsmouth, dlaczego Keane ma nie przyjść z Anfield na stare śmieci. Poza tym Defoe jest kontuzjowany i do końca sezonu przawdopodobnie nie zagra.
Ja to w drugą stronę posłałbym najchętniej Lennona...
LFC_FUN
02-02-2009 - 11:30
jeśli to prawda, w co wątpię, to zostaniemy z kontuzjowanym ostatnio Torresem, Kuytem, który nie jest już napastnikiem i młodziutkim Ngogiem...
skipim
02-02-2009 - 11:41
Lennon może byłby dobrą opcją jeśli już mowa o wymianach.
Podobnie jak Bale, którym ponoć się interesowaliśmy w lato.
Kiedy się to okienko zamyka na dobre? Niech mnie ktoś oświeci.
Terron
02-02-2009 - 12:11
Jeżeli dostaniemy kogoś za Robbiego to niech wraca, tam było mu lepiej. Ale ale jak zostać ma nam tylko Torres to niech sobie jaj nie robią i zostawią go nam do końca sezonu. Może jeszcze się przystosuje do stylu LFC i trochę postrzela?
marwis
02-02-2009 - 12:15
CYTAT(karas @ 02-02-2009 - 11:49)

Zima podobno zaatakowała Londyn, mimo to nasz dzielny Robbie przedarł się przez zaspy i zmierza na White Hart Lane:
Robbie na testach w TottenhamieZa 5 godzin z minutami zamykamy okno transferowe, więc jest jeszcze mnóstwo czasu...
Brawo Benitez! Niech żyje wspaniała polityka transferowa! Kupujemy za Ł20M a sprzedać mamy za 15... a później zaczynają się biadolenia że forsy nie ma że to i owo...
Za notoryczne niszczenie napastników i marnotrawienie ciężko zarobionego hajcu Benitez powinien polecieć ze stołka albo te brakujące 5 milionów oddać z własnej kieszeni. Jak go nie stać to niech weżnie kredyt.
QUOTE (skipim @ 02-02-2009 - 12:41)

Kiedy się to okienko zamyka na dobre? Niech mnie ktoś oświeci.
O 17, ale łatwo było policzyć z mojego pierwszego dzisiaj posta pisanego o 11:49 tej oto treści:
Za 5 godzin z minutami zamykamy okno transferowe, więc jest jeszcze mnóstwo czasu...
Alien4321
02-02-2009 - 13:06
Robbie Keane's Club Feb 3rd 2009 - Win Special
Tottenham
1/25
Liverpool
8/1
Man City
66/1 Aston Villa
100/1
Everton
100/1 Which Club will Robbie Keane be at on the 3rd Feb 2009? Loan Deals do not Count
A to ciekawe

można zaklady robić podoba mi się to
aras_lfc
02-02-2009 - 13:06
CYTAT(karas @ 02-02-2009 - 12:27)

Defoe wrócił z Portsmouth, dlaczego Keane ma nie przyjść z Anfield na stare śmieci. Poza tym Defoe jest kontuzjowany i do końca sezonu przawdopodobnie nie zagra.
Ja to w drugą stronę posłałbym najchętniej Lennona...
Sky Sports News has reporters all round the country on Deadline Day. They believe Spurs are looking to bring Robbie Keane back to White Hart Lane with speculation that Aaron Lennon could be part of any deal.
Wykrakales Karas , to bylaby swietna opcja!
QUOTE (aras_lfc @ 02-02-2009 - 14:06)

Sky Sports News has reporters all round the country on Deadline Day. They believe Spurs are looking to bring Robbie Keane back to White Hart Lane with speculation that Aaron Lennon could be part of any deal.
Wykrakales Karas , to bylaby swietna opcja!
JAKOŚ NIE CHCE MI SIĘ WIERZYĆ, ŻEBY TAKIE ZADOŚĆUCZYNIENIE NAM KOGUTY CHCIAŁY ZROBIĆ.
Tylko czy warto, by tak świetny skrzydłowy przychodził do Liverpoolu? Rafa może w nim zobaczyć potencjał obrońcy i będzie zmiennikiem Arbeloy... ?
Okno uchylone jeszcze przez 88 min...
Clapek13
02-02-2009 - 14:36
Faktycznie Benitez czasem mógłby coś takiego odwalić...
balonik88
02-02-2009 - 15:09
sie nie znacie. tutaj widać geniusz. wypożyczenie na 6 miesiecy w momencie gdy torresa dręczyły kontuzje. opłata 5 mln, grosze.
takie drugie wyjasnienie tego co zaszło, bo w chęc zniszczenia serca kogutom w obawie przed nimi już nie wierze, zbyt ambitne nawet jak na beniteza.
pomyslec ze jeszcze 24 godz temu benitez zapewniał ze keane zostanie na anfield. powoli staje sie najzabawniejszym managerem premier league... takim klownem wśród trenerów.... czemu akurat u nas...
CYTAT(balonik88 @ 02-02-2009 - 18:09)

sie nie znacie. tutaj widać geniusz. wypożyczenie na 6 miesiecy w momencie gdy torresa dręczyły kontuzje. opłata 5 mln, grosze.
może (wiem, ze to radykalna propozycja) poczekajmy na jakieś oficjalne szczegóły transferu zamiast karmić się plotami.
CYTAT(balonik88 @ 02-02-2009 - 18:09)

pomyslec ze jeszcze 24 godz temu benitez zapewniał ze keane zostanie na anfield. powoli staje sie najzabawniejszym managerem premier league... takim klownem wśród trenerów.... czemu akurat u nas...
Taki Joe Kinnear na kilka godzin przed transferem Givena tez mówił ze gracz się nigdzie nie wybiera. To jest element gry/przepychanki na rynku transferowym.
CYTAT
W oświadczeniu zarządu Premier League można przeczytać, że "transfery dokonane po godzinie 17. zostaną uznane tylko i wyłącznie wtedy, jeśli władze ligi otrzymają pocztą elektroniczną potwierdzenie, że strony uzgodniły warunki umowy, a do podpisania jej nie doszło tylko i wyłącznie ze względu na niekorzystne warunki atmosferyczne, uniemożliwiające podróżowanie po kraju. Zarząd będzie analizował każdy przypadek oddzielnie i dopiero wówczas wyda decyzję, czy uznaje zasadność "przedłużonego" transferu.
Mamy przedłużone okienko, kilka godzin emocji więcej
SwietlistyMrok
02-02-2009 - 15:57
Ehehe Balonik,ale ty masz przejebane życie-ciągła depresja i szary dół bo od "20 lat" nie zdobywajacy tytułu Liverpool ma teraz najgorszego trenera z najgorszych i jest na 2 miejscu w tabeli ciagle sie kompromitując w Anglii i Europie -...aaa, i jeszcze "jacyś wszyscy"" sie z "żałosnego" Liverpoolu smieją

wow
Szmajchel
02-02-2009 - 16:01
i bye bye Keane :/
http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090202-1550.htmciekawe co z tym Saviolą... napastnik musi jakis byc!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.