Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: V Zlot Fanów- komentarze po
LFC FAN SITE > My kibice > Zloty Fanów
Stron: 1, 2, 3, 4
Katun
Dojechaliśmy wink.gif

Dzięki wszystkim za wszystko, miło mi, że jestem pierwszą osobą, która może oznajmić światu, że południe wygrało wreszcie smile.gif

Na jakieś głębsze komentarze przyjdzie czas później wink.gif

PS. "Ona rzyga" laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Dudi
rowniez dziekuje wszystkim ;]

przepraszam ogromnie za to ze sie nie pożegnalem ze wszystkimi ale to wina Pica ;]

POŁUDNIE to jest potęga, POŁUDNIE najlepsze jest!!
deathman[Junior]
Dojechaliśmy i My smile.gif Było super wink.gif Dzięki wszystkim za te 4 wspaniałe dni smile.gif

Śmiesznych sytuacji na zlocie było bardzo dużo więc wszystkich nie wymienię. Przytoczę jednak jedną

w 1 dzień oglądamy sobie z Kulturalnymi kibicami w pubie Losowanie LM.W trakcie rozmawiamy sobie o tym jakich to mieliśmy rywali w poprzednich edycjach. Nagle "lekko" wstawiony Dudi mówi: " No... My to w ostatnich edycjach mieliśmy Porto... Galatasaray ... I ...Porto " Pico na to " Dudi dwa razy mieliśmy Porto w grupie ?" a on " no a nie ?" biggrin.gif

A tuż po losowaniu Dudi do mnie " ej Ty Junior...To jaką w końcu mamy grupę ?" biggrin.gif

Co do meczów z Ziębicami czyli gospodarzami ( 2-2 ). i Północ-Południe ( 1-3 ). Było super. Boisko wręcz profesionalne więc nie można było marudzic :] I w końcu Południe pokazało kto rządzi w Polsce smile.gif HALA POŁUDNIE
Dzemek,BG i Szmajchel czekamy na fotki i Filmiki

Mam nadzieję ,że na next zlocie nie będę musiał się kąpac u Dzemka ;-)

I pamiętajcie... Będzie BUBA biggrin.gif
PS- MoRguś i Pico. Nie lepiej było wpaśc do nas na Match LFC-VIlla ? tam przynajmniej 0-0 a nie jak górnik 3-0 do tylu tongue.gif
Niko
Dotarłem do Kraka po wielu perypetiach w pociągu z Paulinką i kibolami Motoru Lublin, wracającymi bodajże po meczu ich klubu w Katowicach... laugh.gif

Na obszerne podsumowanie przyjdzie czas jak się człowiek wyśpi porządnie nareszcie po 4 dniach... Było elegancko pod każdym względem - organizacji, towarzystwa, żarcia, szlugów i wszystkich duperelów... tongue.gif

Fajnie było nareszcie wszystkich zobaczyć "w realu" laugh.gif , a to co quenterro tudzież marwis mają gadanie jest warte wszystkich pieniędzy biggrin.gif

Generalnie Zlot na pewno się udał, wszyscy ludzie byli świetni, ale ponad wszystkimi znajduje się wspomniany przez Juniora vel Pepe Reina BUBA, za którym będę płakał w samolocie do Paryża jak nic...

Napiszę coś więcej "na chłodno" jak się wyśpię, czyli za jakieś 48 godzin rolleyes.gif

Dzięki wszystkim za zajebiście spędzony czas, same pozytywne wrażenia po naszym "ziębicowskim" zgromadzeniu...

Przynajmniej już policja nie bedzie dzwonić do Lawryna z prośbą do kibiców LFC o nie spożywanie browarów na ulicach miasteczka tongue.gif

Evqa musimy się jeszcze wybrać na gyrosa, pamiętaj hehe

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do siego roku laugh.gif
Bodzio_lfc
Ja też już szczęśliwie dotarłem do domu. Wrażenia zlotowe pozytywne. Ciesze się że miałem okazje poznać Was.

CYTAT
Dotarłem do Kraka po wielu perypetiach w pociągu z Paulinką i kibolami Motoru Lublin, wracającymi bodajże po meczu ich klubu w Katowicach... laugh.gif

My z szutim jak staliśmy na stacji w Lesznie widzieliśmy wysiadających kibiców, chyba Uni Leszno.

quenterro i jego sprężynka (czy co to za instrument był heh) wymiatają hehe

marwis w recepcji wink.gif

Na więcej przyjdzie czas smile.gif

Bati
Powróciwszy. Szczecin powitał mnie Żabkami tongue.gif

Zainspirowała mnie rozmowa o zlotach lfc.pl, zatem wzorem ich, podziękuję wszystkim i poliżę tyłki WSZYSTKIM biggrin.gif

Pauli - DZIĘKUJĘ za dzielenie pokoju, współudział w dopingowaniu bardzo osłabionej, lecz dzielnie walczącej Północy i pompony ^^
Pęcakowi - DZIĘKUJĘ za boski widok jego śpiącego na korytarzu biggrin.gif
Lawrynowi - NIE DZIĘKUJĘ za niestawienie się na konkursie, przez co drużyna ma niekompletna była!
Szutiemu - DZIĘKUJĘ za widok jego bez koszulki ^^
Bodziowi - DZIĘKUJĘ za granie lepiej niż Szmajchel tongue.gif
Szmajchelowi - DZIĘKUJĘ za posiadanie samoopalacza, pianki i lakieru do włosów
Ekipie Warszawskiej - DZIĘKUJĘ za wspólną podróż z Wrocławia tongue.gif
Kitrolowi dodatkowo - DZIĘKUJĘ za 3,50 i - NIE DZIĘKUJĘ za "zaangażowanie" na bramce.
Yodzie - DZIĘKUJĘ za Michała Wiśniewskiego xP xP xP
Karasiowi - NIE DZIĘKUJĘ za niewykorzystane okazje strzeleckie i niespanie póxniej za kare na szaliku Tofików.
Karolowi - DZIĘKUJĘ za BUBĘ xP xP xP i deptanie szalika Tofików ^^
Nikowi - DZIĘKUJĘ za francuskie wino z Korsyki xP i współudział w NIESPISANIU xP
Basi - DZIĘKUJĘ za zaszczytne wytypowanie do czynienie protokołu tongue.gif
Kasi - NIE DZIĘKUJĘ za podpowiadanie drużynom przeciwnym podczas konkursu tongue.gif
Przepiórowi - DZIĘKUJĘ za losowanie pytań, na które w końcu znaliśmy odpowiedź biggrin.gif
Defowi - DZIĘKUJĘ za uratowanie honoru drużyny na konkursie ^^
Juniorowi - NIE DZIĘKUJĘ za interwencje na bramce
Ewci i Miśkowi - DZIĘKUJĘ za bycie pierwszymi, którzy powitali nas w hotelu biggrin.gif
Buśce - DZIĘKUJĘ za myślenie za innych i zaopatrzenie naszego "bramkarza" w odzienie biggrin.gif
Pawelliniemu i Domi - DZIĘKUJĘ za ubota xP
Quentowi - DZIĘKUJĘ za piękną bramkę i wsparcie ostatniej nocy smile.gif
BG - DZIĘKUJĘ za posiadanie lapa z Mahjongiem ^^
Smykusiowi_17 - NIE DZIĘKUJĘ za to, ze nie wyszedł nago na murawę jako pseudokibic i nie chciał być mym bodygardem sad.gif
Dzemkowi - GRATULUJĘ zostania moim osobistym protegowanym ^^
Mirkowi - NIE DZIĘKUJĘ za bycie chodzącym google i niebycie jednocześnie w mojej drużynie tongue.gif
Bartkowi - NIE DZIĘKUJĘ za tak szybkie wyjechanie, co uniemożliwiło kworum
Dudiemu - DZIĘKUJĘ za widoki po jego wyjściu z łazienki i NIE DZIĘKUJĘ za szybkie pójście spać nocy pierwszej xP
MoRgusiowi - NIE DZIĘKUJĘ za zajęcie "mojego" łóżka biggrin.gif
CeRlakowi - NIE DZIĘKUJĘ za wchodzenie do łazienki tongue.gif
Katunowi - wiadomo... biggrin.gif
boczek
CYTAT(Bodzio_lfc @ 31-08-2008 - 22:21) *
My z szutim jak staliśmy na stacji w Lesznie widzieliśmy wysiadających kibiców, chyba Uni Leszno.

Że tak pozwolę się wjebać między wódkę a zakąskę.... raczej z Zielonej Góry ale mogę się mylić..
Bodzio_lfc
boczek - być może i tak ale pewien pan w przedziale powiedział że to kibice Uni Leszno wiec chyba sie mylił wink.gif
black_ghost
CYTAT(Bati @ 31-08-2008 - 23:04) *
BG - DZIĘKUJĘ za posiadanie lapa z Mahjongiem ^^

To był lap od Baji (ja tym razem swój, jak przystało na informatyka, zostawiłem w domu), tak więc możesz mi podziękować za coś innego wink.gif
boczek
CYTAT(Bodzio_lfc @ 31-08-2008 - 23:25) *
boczek - być może i tak ale pewien pan w przedziale powiedział że to kibice Uni Leszno wiec chyba sie mylił wink.gif

Nie żebym się mądrzył czy coś smile.gif tak logicznie myślę, bo Unia u siebie dzisiaj jeździła, wiec raczej ciężko żeby masowo oni mieli dojeżdżać do leszna, a drużyną przyjezdną była Zielona Góra, jeśli przeważał kolor zielony to zdecydowanie motomysze były smile.gif
Katun
Ja Cię mogę przeprosić za to, że czasem na boisku za mało na prawo patrzę wink.gif

I sądzę, że zyskałeś w czyichś tam oczach, bo na walnym ktoś (nie jestem pewien kto, więc nie będę pisał...) stwierdził:"BG niby informatyk, a laptop z HP" laugh.gif

Co do postu Bati, z większością trudno się nie zgodzić laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Bati
Widzisz, BG, teraz Ty powinieneś dziękować mnie biggrin.gif Tak to by świństwo na jaw nie wyszło ^^
yoda
bati->
zapomniałaś NIE PODZIĘKOWAĆ bramkarzowi Traktora Ziębie który załatwił zwycięstwo w najbardziej oczekiwanym meczu roku drużynie południa..
btw...byłem na prześwietleniu mam stłuczone dwa żeberka wink.gif od 2 dni wpierdalam leki p/bólowe i wogóle świetnie się czuje.. wink.gif
sorry za nocny wyjazd, ale była misja do wykonania tongue.gif
aha..
NIE DZIĘKUJĘ Niko za niedotrzymanie obietnicy... laugh.gif
Cythrawl
CYTAT(Niko)
po wielu perypetiach w pociągu z Paulinką i kibolami Motoru Lublin,

Ta to zawsze jakiś numer wywinie...

CYTAT(Bati @ 31-08-2008 - 23:04) *
Kitrolowi dodatkowo - DZIĘKUJĘ za 3,50 i -

Cała przyjemność po mojej stronie:)

CYTAT
NIE DZIĘKUJĘ za "zaangażowanie" na bramce.

Mój "występ" na bramce był przypadkiem jednorazowym podyktowanym kontuzją Kacpra i więcej mieć miejsca nie będzie.

Ze swojej strony dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo, i całonocne dyskusje na tematy przeróżne.
Żałuję, że nie dane mi było pożegnać się z Ewą i Miśkiem.
Szacun totalny dla Death'a Juniora za jego postawę we wszystkich trzech meczach.
Gratulacje dla Południa za pierwsze i ostatnie zwycięstwo nad drużyną Północy.
Podziękowania dla Ławryna i Pęcaka za organizację i raczenie nas Fowlerówką.

Cieszę się, że mogłem was wszystkich spotkać znów, a wielu poznać. Fajnie było znów zaliczyć cały zlot.

@KK: Górnik Zabrze 0:3 Żałosna Legia Warszawa. Wstyd jak beret. Cytując Marwisa: "Polska, Polska bez Śląska" wink.gif
@Karaś: Twój wniosek o udział mojego Padre za rok został rozpatrzony pozytywnie. To oznacza, że po raz pierwszy będzie wśród nas kibic Arsenalu cool.gif
Bati
NIE DZIĘKUJĘ również Yodzie za to, że parasolka ma wciąż jest w jego bagażniku xP

Spoko, Północ, jesteśmy jak Liverpool, przewaga była po naszej stronie, tylko szali zwycięstwa nie udało się przeważyć na nasza stronę ^^

Kitrol... Arsenalu? Phi? W Gruszczynie był kibic Scumów biggrin.gif
Dzikus
Dziękuję.

Specjalne podziękowania dla Buśki - za niezmienianie się od kiedy się znamy i rozmowy, które jak zwykle wiele mi dały.

@KK: Górnik - Legia 0:3 ("Hej K..., Chamie, Kopałeś metro w Warszawie")
karas
CYTAT(Cyth)
@Karaś: Twój wniosek o udział mojego Padre za rok został rozpatrzony pozytywnie. To oznacza, że po raz pierwszy będzie wśród nas kibic Arsenalu

No i bardzo prawidłowopierwszoklaśnie.

Ja chciałbym podziękować przede wszystkim Jacolowi za zaangażowanie i trud (i przede wszystkim dodatkowe osobiste koszta finansowe), jaki włożył w organizację tego spotkania. Szacunek Lawryn - dziękuję za Wielkiegi Ptaka i panoramę Ziębic.

Chodzić nie mogę, ledwo dziś skulałem się z łózka, ale spoko - kopcie leżącego.

Yoda - masz krechę jak pas startowy na Okęciu za tą ucieczkę.
paulinqa
wczoraj juz nie bylam w stanie nic napisac, ale dzisiaj...
przede wszystkim ten zlot byl niezwykla podroza w czasie wink.gif
z ludzmi, ktorych lubie i na to spotkanie czekam z utesknieniem przez caly rok.
jak zwykle wiecej bylo pozytywnych niz negatywnych stron tego spotkania, tak wiec wymienie kilka osob, ktorym dziekuje, ze byli.
Bati, nie lada wyzwaniem bylo mieszkanie z Toba i szukanie co jakis czas rzeczy, ktore porozrzucane byly po calej podlodze wink.gif
Yodzie i Andrzejowi dzieki za wsparcie na walnym wink.gif
Bati-mamie za pomoc w kibicowaniu na meczu polnoc-poludnie
Quenterro i Busce za to, ze od czasu kiedy ich poznalam, wciaz sa tymi samymi osobami.
i na koniec Smyku, ciesze sie, ze now mialam okazje cie zobaczyc.

do wszystkich leci wielki buziak
juz za wami tesknie
szuti
Dzieki wszystkim za zlot, bylo naprawde fajnie.

bodzio ten typ mowil ze to kibice byli falubaza i ze graja z unia leszno, na przyszlosc sluchaj uwazniej
aselto
Sorry ze sie wpierdziele ale tez wracalem ze zlotu fanow united tylko i tez na tej stacji stalem w lesznie i na pewno byl to falubaz wink.gif Ich kolory.
Bodzio_lfc
Kit z tym ja słyszałem ze Uni Leszno i tak tam typek powiedział, pewnie strzelał ;p

Czekam na zdjęcia...
deathman[Junior]
Wszyscy czekamy na zdjęcia wink.gif Smyku dzielnie je robił i nagrywał filmy aparatami od BG,Szmajchela i Dzemka.

PS-Szmajchel już nie mogę się doczekac aż wrzucisz filmik z Twoją kolizją z Pico biggrin.gif
marwis
Wszystko w porządku, dojechałem w jednym kawałku.

Dzięki wszystkim za te parę dni wspólnego glendzenia, picia fowlerówy i piwska na umór, bati i reszcie za support podczas meczu north - south, yodzie za kołczing, cafe ani za gyros, kulturalnym kibicom za napełnianie kieliszków warszawiokom, mirkowi za encyklopedyczną wiedzę o lfc (flaga jest zajebista - powieszę ją sobie nad łóżkiem) lawrynowi i pęcakowi za organizację oraz pozostałym za pozostałość...

Nie podziękuję natomiast: właścicielom hotelu sonata za rozpierdolone łóżko i brak ciepłej wody w dniu wyjazdu oraz właścicielom knajpy "u derkacza" za stopniowe zmniejszanie objętości śniadań, obiadów i kolacji.

Widzimy się na forum i ... do wigilii w Katowicach.
deathman[Junior]
CYTAT(marwis @ 01-09-2008 - 10:14) *

Jaka wigilia tongue.gif? 13 w Katowicach na MU
Bati
Pragnę zauważyć, że starałam się jak najbardziej kibicować, pomimo niedyspozycji głosowej tongue.gif To należy podkreślić biggrin.gif Nawet śpiewałam wieczorami, nieludzko się wysilając biggrin.gif Ale z ożywionych dyskusji owa niedyspozycja mnie wykluczyła, niestety.

A co do kolejnego spotkania, to z przykrością stwierdzam, że terminarz zrobił mi psikusa. Zadowolona, że ładne mecze są we wrześniu i będę mogła przybyć nie martwiąc się zajęciami, spostrzegłam, że między TAK WAŻNYMI spotkaniami jest mecz ze Stoke[stoki w Liverpoolu to czad ^^]. Co 2 tyg. mogę kisić się w pociągu 8-9 godzin w jedną stronę, ale nie co 6 dni :/ UBOLEWAM!
Ale pewnie to obejrzymy w moim regionie i się z okolicznymi zobaczę tongue.gif Co stworzy mi możliwość odzyskania parasolki tongue.gif
deathman[Junior]
CYTAT(Bati @ 01-09-2008 - 10:31) *
Pragnę zauważyć, że starałam się jak najbardziej kibicować, pomimo niedyspozycji głosowej

haha biggrin.gif Nic nie słyszałem tongue.gif

Kuracja tyskim nie bardzo pomogła co ?:]
skipim
Południe - brawo za zwycięstwo! Gratuluję smile.gif (jestem dumny tongue.gif )

Wrzućcie fotki to chętnie zobaczę jak tam minął Wam kolejny zlot.
dzemek
Mój pierwszy zlot wypadł bardzo okazale, bardzo mi się podobało, quent ze swoją drumlą wymiatał równo smile.gif
Ja dziękować z osobna każdemu nie będę, wszyscy byli fajni, zdyscyplinowani tongue.gif i miło się spędzało czas w Waszym towarzystwie smile.gif
Co do zdjęć już mam zrzucone, ale za niedługo znów wyjeżdzam, tak więc raczej będą po następnym weekendzie albo i później.
EDIT:
Bardzo na szybko, bez redukcji czerwonych oczu ale żebyście sobie pooglądali smile.gif Jak wrócę to wrzucę na jakiś serwer do ściągania http://picasaweb.google.com/dzemek01/VZlot...C28310808ZiBice
Bati
Moje zdjęcia:

http://www.zshare.net/download/180023238c7fbfa8/
http://www.zshare.net/download/1800292179015765/

Niewiele w zasadzie, praktycznie z konkursu tylko.
Przepiórek
W sumie to nawet nie wiem co mam napisać, bo dzisiaj jeszcze mój organizm przystosowuje się do nowych warunków. Pobudka o 5.30 po takim weekendzie to nie jest dobry pomysł...

Moim zdaniem zlot był udany i to w tym wszystkim jest najważniejsze smile.gif Wszystkie zaplanowane atrakcje zlotowe wypadły bardzo fajnie. Nocne nasiadówy na korytarzu też były pozytywne. Szkoda tylko, że nie udało się obejrzeć niedzielnego meczu w większym gronie, ale w tym roku wyjątkowo Premier League zrobiła nam pod górkę z terminarzem...

Najbliższe spotkanie organizujemy 13 września na meczu z ManU. Gdzieś w Katowicach (szczegóły będą w temacie o spotkaniach). Dwa tygodnie później gramy z Tofikami, więc też można się gdzieś bliżej lub dalej spotkać.

Bati
UWAGA, UWAGA! ZAGINĄŁ MÓJ ZESTAW MAŁEGO ALKOHOLIKA[to połączenie korkociągu, otwieracza i pseudonożyka]! CZY KTOŚ GO MA?!
Niko
CYTAT(Bati @ 01-09-2008 - 13:52) *
UWAGA, UWAGA! ZAGINĄŁ MÓJ ZESTAW MAŁEGO ALKOHOLIKA[to połączenie korkociągu, otwieracza i pseudonożyka]! CZY KTOŚ GO MA?!

Zapożyczyłem go ostatnio od Twojej mamy, żeby otworzyć Bordeaux Kitrolowi, który koniecznie chciał sprawdzić jakość francuskiego winka, ale potem oddałem go w zaufane ręce Twojej rodziny, więc z nimi się rozliczaj... laugh.gif

Przeziębiłem się tak w ogóle konkretnie, wrażenia niezapomniane po Zlocie, ale Bati musiałaś mnie zarażać tym swoim świństwem ? laugh.gif

Lecę po aspirynkę wink.gif
yoda
CYTAT(Bati @ 01-09-2008 - 11:52) *

bati-> a czy jest cos czego nie zapomniałaś...
nożyki, parasolki, korkociągi...
a te stringi z kaloryfera sciągnęłas..?? laugh.gif laugh.gif
Bati
Damn, wiedziałam, że coś jeszcze mi umknęło ;-)

Inne rzeczy już odnalezione i je otrzymam z powrotem tongue.gif Oj, roztrzepana jestem tongue.gif
marwis
CYTAT(Niko @ 01-09-2008 - 14:07) *
CYTAT(Bati @ 01-09-2008 - 13:52) *

Zapożyczyłem go ostatnio od Twojej mamy, żeby otworzyć Bordeaux Kitrolowi, który koniecznie chciał sprawdzić jakość francuskiego winka, ale potem oddałem go w zaufane ręce Twojej rodziny, więc z nimi się rozliczaj... laugh.gif

He he... zapomniej że go otrzymasz z powrotem... nadużyłaś zaufania rodziny w tej kwestii więc jest tak jak jest... musisz teraz kupić go z własnej kieszeni... biggrin.gif biggrin.gif

"ALKOHOL KAPRALU TO ZGUBA LUDZKOŚCI. KTO MA SŁABĄ WOLĘ, NIE POWINIEN PIĆ" - żandarm do Kani w filmie CK Dezerterzy. biggrin.gif biggrin.gif
karas
Bati - nie ma co - posiałaś trochę podczas zlotu - i rzeczy i... bakterie. Monika z Karolem rozłożeni. Niko dogorywa, ciekawe kogo jeszcze trafiłaś wink.gif
black_ghost
CYTAT(Katun @ 31-08-2008 - 23:48) *
Ja Cię mogę przeprosić za to, że czasem na boisku za mało na prawo patrzę wink.gif

I sądzę, że zyskałeś w czyichś tam oczach, bo na walnym ktoś (nie jestem pewien kto, więc nie będę pisał...) stwierdził:"BG niby informatyk, a laptop z HP" laugh.gif

Przeprosiny przyjęte. Wygraliśmy w końcu, więc nie będziemy dalej tego roztrząsać.
Jak przeczytałem to hasło, to nie wiem dlaczego, ale z Szmajchelem mi się skojarzyło tongue.gif

CYTAT(Bati @ 01-09-2008 - 00:04) *
Widzisz, BG, teraz Ty powinieneś dziękować mnie biggrin.gif Tak to by świństwo na jaw nie wyszło ^^

Dziękuję w takim razie za rozwianie wątpliwości z laptopem marki HP wink.gif A od siebie dziękuję za obietnicę zrobienia kolejnych naleśników biggrin.gif
Katun
to, co ja Bati musiałem od nas z pokoju przynosić to ten...głowa mała laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Dzikus- proszę wszystkich kulturalnych kibiców z tym klubem z Zabrza nie utożsamiać wink.gif
Na MU i gorszą stronę miasta chętny jestem, panie Przepiór, a w międzyczasie randka laugh.gif
A żeby Was podkurwić to Wam powiem, że mam jeszcze 1,5 litra fowlerówki, która pójdzie z moją ukochaną klasą z LO w Ustroniu w najbliższą sobotę wink.gif
deathman[Junior]
CYTAT(Katun @ 01-09-2008 - 13:00) *
to, co ja Bati musiałem od nas z pokoju przynosić to ten...głowa mała laugh.gif laugh.gif laugh.gif

To co wynosiłeś to nic tongue.gif Najlepszy w tym wszystkim był sposób w jaki to robiłeś biggrin.gif biggrin.gif
smyku
No to ja też mogę powiedzieć, że wróciłem i się obudziłem smile.gif Przesiadywanie do 3-4 rano każdego wieczora i wstawanie o 8:00 (BG mnie budził, bo się martwił że śniadania o 9 nie dostanie tongue.gif) jest morderczym maratonem, dobrze że zloty nei trwają tydzień wink.gif

Miło było znów Was zobaczyć, od niektórych dostać opieprz tongue.gif, mam nadzieję, że dzięki temu iż termin kolejnego zlotu jest ustalony - będę mógł przybyć za rok (a i po drodze na jakiś meczyk też planuję).

Dzikus, Ty nie zwlekaj, tylko wysyłaj podanie o przyjęcie w szeregi Stowarzyszenia i zaczniesz realizować swój pomysł o którym gadaliśmy (ten ze zmianą w Statucie też wink.gif biggrin.gif)

Dziękuję wszystkim nowym osobom, jakie pojawiły się na Zlocie (i nowym dla mnie, które już na zlocie były, ale mnie nie było smile.gif ).

Mirek ---> Twoja wiedza na temat LFC jest niesamowita, zapewniam, nie dam jej (Tobie) spokoju biggrin.gif. Szkoda, że Twój kolega musiał uciekać wcześniej sad.gif

Szuti ---> Więcej optymizmu, Ty wiesz w jakim aspekcie. Aha i nie masz racji tongue.gif

Bodzio ----> Mam nadzieję, że zdanie Twoje o mnie nie pogorszyło się poprzez Zlot wink.gif

Niko ----> Teraz wiem jak czują się ludzie gratulujący Crouchowi bramki wink.gif PS. "Męskie" zabierasz do Francji? biggrin.gif

Dzemek ---> Tobie m.in za zaskoczenie mnie z fryzurą smile.gif

Evqa_pikacz ---> Tradycyjnie jak wcześniej, tak i na zlocie znów wyszedłem z inicjatywą tongue.gif smile.gif

CYTAT(marwis @ 01-09-2008 - 10:14) *
Nie podziękuję natomiast: właścicielom hotelu sonata za rozpierdolone łóżko i brak ciepłej wody w dniu wyjazdu oraz właścicielom knajpy "u derkacza" za stopniowe zmniejszanie objętości śniadań, obiadów i kolacji.

Hehe Marwis, Pani Kucharka mówiła, że jak chcesz, to prosisz o dokładkę i przyniosą tongue.gif
Katun
U mnie jeszcze zlot trwa laugh.gif
Właśnie w ciągu 2 godzin uroczystości nowego roku szkolnego poszło tyle, co przez drogę na Ziębice laugh.gif
Ja też troszkę się rozchorowałem, to, że bati jest chora w podobnych czasie uznam za przypadek laugh.gif
Karaś- zakład z 1 nocy (krata dla Ciebie za mistrzostwo Anglii, jak nie, to krata moja) aktualny?
Bati
Żeby rodzina przede mną chowała korkociągi...
No, ale po tym jak mama wpadła ostatniej nocy i usłyszała to skandowanie "BATI, BATI"... xP
marwis
CYTAT(smyku @ 01-09-2008 - 15:12) *
Hehe Marwis, Pani Kucharka mówiła, że jak chcesz, to prosisz o dokładkę i przyniosą tongue.gif

Pewnie że tak. Ale ile można zjeść dokladek, skoro dostaje się dwie parówki na śniadanie czy dwa pierogi na kolację? dry.gif
smyku
CYTAT(Katun @ 01-09-2008 - 13:18) *
Karaś- zakład z 1 nocy (krata dla Ciebie za mistrzostwo Anglii, jak nie, to krata moja) aktualny?

EEE to nie tylko ja się tam zakładałem? biggrin.gif

CYTAT(marwis @ 01-09-2008 - 13:29) *
Pewnie że tak. Ale ile można zjeść dokladek, skoro dostaje się dwie parówki na śniadanie czy dwa pierogi na kolację? dry.gif

To trza było prosić o potrójną dokładkę. Albo potrójna porcję dokładki biggrin.gif
Katun
Nie, karaś jak usłyszał stwierdził:"To ja się też założę" ;D
Bati
Ja występuję jako świadek, pamiętam to doskonale biggrin.gif
smyku
CYTAT(Bati @ 01-09-2008 - 13:45) *

to może pamiętasz z kim się jeszcze zakładałem, poza Katunem? biggrin.gif
pico
CYTAT(smyku @ 01-09-2008 - 14:31) *

Ja pamiętam. Ze mną.
smyku
CYTAT(pico @ 01-09-2008 - 14:43) *
CYTAT(smyku @ 01-09-2008 - 14:31) *

Ja pamiętam. Ze mną.

Tobie to nie wierzę tongue.gif Zresztą wtedy byłem trzeźwy tongue.gif
deathman[]
I Ja napiszę, kilka słów odnośnie zlotu, który był udany, atmosfera była super i "nikomu nie było przykro" biggrin.gif Jak już ktoś wspomniał, wspólne nocki w "hotelowych salach konferencyjnych" - bezcenne, południu wreszcie udało się odegrać za poprzednie dwie porażki, na następnym zamierzamy podtrzymać dobrą passę i wyrównać stan rywalizacji na 2:2... ;], "marwisowskie teorie" i "sprężynka" quenta przejdą do historii. Podobnie jak hotelowe chochliki, które w ostatnią noc bawiły się w "kolonie" tongue.gif, super inicjatywą był mecz z przyjacielami Ziębic. Nowi i SG (Stara Gwardia) szybko sobie spasowali co zaowocowało fajna atmosferą podczas "posiadówek" na hotelu.

Co do zapominalskich i ich zgub - yoda mam twoje płyty (czarne materiałowe etui z duża ilością płyt), chyba twoje... znalazły się tam pewnie dlatego, że wraz z Jackiem mamy te same plecaki, albo on je tam włożył albo ty, zresztą jak kleje i inne jakieś duperele tongue.gif. Zapodaj adres na PW (chyba, że masz taki jak na wizytówkach swoich to prześle Ci te płyty)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.