Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sezon 2008/2009
LFC FAN SITE > Rozgrywki > Premiership
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
chudzini
A Chelsea jedzie już 4-0...

tymczasem wchodzi Ronaldo

a gola strzela znowu jebany Macheda, minute po wejściu...
Majkel
Kurwa ale fuks. Tego malego ciote co sie nazywa Macheda to zabic.
KaaSiia
BOLTON strzela 3 bramki czelsi po 4:0 w dupe!
Hinca
...w 9 minut. Liverpool mógłby zrobić to samo tylko bez straty bramki.
Terron
CYTAT(mikalerin @ 11-04-2009 - 16:35) *
Kurwa ale fuks. Tego malego ciote co sie nazywa Macheda to zabic.

Jak jeszcze jakiś mecz united uratuje przed końcem sezonu to się nie zdziwię jak mu jakiś scouser nogi połamie.
deathman[Junior]
Nosz Kur...
Znowu ten Bachleda... jak można po raz kolejny gówno grać i wygrać...
Brak słów
Dafy
Kurna, miało być tak pięknie..
marcin1991
15 rykoszetów a piłka i tak musiała do bramki wpaść... Co za pech!! A mogło być tak dobrze. Trzeba czekać i liczyć na dalsze potknięcie United mad.gif
KaaSiia
wkurza mnie ten ich mecz do tyłu mad.gif
ładnie wygląda z tym jednym punktem straty i o wiele wydaje się wszystko łatwiejsze!
co jak co ale Liverpool ma największą różnice bramek. rolleyes.gif
fak of junajted.
oO(v)414(v)Oo
Akurat ogladalem dzisiejszy mecz United i graja kaszane z malymi przeblyskami .
Powinien byc sprawiedliwy remis .
Ale spokojnie w takiej formie daleko nie zajada.
KaaSiia
CYTAT(oO(v)414(v)Oo @ 11-04-2009 - 16:06) *
Akurat ogladalem dzisiejszy mecz United i graja kaszane z malymi przeblyskami .
Powinien byc sprawiedliwy remis .
Ale spokojnie w takiej formie daleko nie zajada.

Bo oni przecież na fuksie całe życie jadą!
Szczęście to naprawdę oni mają..
mają Kryśkę i Rooneya i tylko to im ratuje dupe.

aha, no i jeszcze ten 'bachleda' ale ten koleś to już pewnie przegrane ma ;p
roofi
musze powiedzieć ze liverpool musiał chyba sprzedać mecz we srode i dlatego przegrał. Dzisiaj wygrali 4-0 i mają najwiekszą róznice bramek. manu sie sfuksiło i wygrali z sanderlandem. a bolton udowdnił ze mozna strzelić 3 bramki na stanford bridge czyli w cale w srode nie jestesmy na straconej pozycjii i pamietajmy ze nie bedzie terrogo w srode liverpoool wymiata!!!!!!!!!!
TorresNysa
Również oglądałem United i musze przyznać że ładnie wciąż jadą na farcie, tydzień temu kompletnie nie zasłużyli z AV moim zdaniem nawet na 1 pkt, uratował ich małolat Macheda z rezerw w doliczonym czasie, nie inaczej było dziś został on nabity przez Caricka i piłka zmieniła tor lotu i zmyliła bramkarza Sunderlandu ;/
No cóż.. szczęście to nieodłączna rzecz w futbolu, aczkolwiek wiem że długo na aż takim farcie nie pociągną. smile.gif

Liverpool Football Club !
aselto
wg niektorych z was to ciagniemy tak od wrzesnia, gdy przestalismy remisowac... wiec czemu nie dociagnac jeszcze tych paru meczy?
Rafi
CYTAT
Bo oni przecież na fuksie całe życie jadą!
Szczęście to naprawdę oni mają..
mają Kryśkę i Rooneya i tylko to im ratuje dupe.

aha, no i jeszcze ten 'bachleda' ale ten koleś to już pewnie przegrane ma ;p

Wytlumacz mi, bo moja tepota nie pozwala mi zrozumiec, co jest zlego w tym - oczywiscie bazujac na Twoim stwierdzeniu - ze 'Kryska' i Rooney ratuja im dupe?

Alien4321
Pewnie chodzi o to ,że gdyby nie tych 2 grajków to MU by cieniował wink.gif jednak gdyby nie Torres i Gerrard wyglądało by pewnie podobnie.

Aselto-nie w tym rzecz że wygrywacie w ostatnich minutach czy coś tam podobnego, tylko w meczach grając OGROMNIE OBRZYDLIWĄ KUPE jakims cudownym przyfarciałym;) fuksem zdobywacie bramke.

Jednak piłka nożna to nie łyżwiarstwo figurowe nie ocenia sie za styl tylko za pkt.
nie raz pisaliście, że nie ważny styl w jakim wygra Liverpool ważne są 3 pkt MU to zrobiło i Chuj...
aselto
bo to chodzi o to, ze gdy liverpoolowi dupe ratuje torres i gerrard, to tak gra mistrz!

gdy united dupe ratuje rooney i ronaldo (no i ostatnio macheda) to to jest jechanie na farcie cale zycie.

Alien, no wyrazny spadek formy mamy i to w takim okresie... Ogolnie caly ten sezon idzie jakos nie po mysli... Zbyt wiele meczy chyba i widac ze wysiadamy a przeciez euro jeszcze bylo w wakacje.

Najgorszy jest ten spadek formy u obroncow oraz urazy z ktorymi sie borykaja... Ale najwazniejsze ze gromadzimy te punkty...
Rafi
A no wlasnie. Sam juz nie wiem, czy to jest perfidnosc, naiwnosc czy jakas kuzwa zarozumialosc, bo gdy my wygrywamy mecz po uratowaniu dupy przez SG lub FT, a ostatnimi czasy YB, to nazywane jest to postawa mistrzow, a gdy robicie to Wy, to jest to uznawane za farta.
Nie ogladalem, nie widzialem i nawet nie sluchalem relacji. Wiem z komentarzy innych, ze Manu nie gralo zjawiskowo, ale zdobyli 3 punkty.

Kiedys smyku napisal cos bardzo madrego. Nie zacytuje, bo nie umiem tego znalezc, ale brzmialo to w ten sposob, ze kiedy na koniec sezonu Liverpool wygra p'ship, a niektore mecze beda stylem przypominaly scene lozkowa Mroczka z Cichopek, ze beda sie brali do tego jak 'KaaSiia' do komentowania meczy Manu, to nie bedzie to wazne, skoro osiagneli tytul.

No ale jak mowilem, jestem tepy i sie zareaz dowioem, ze nie mam nic wspolnego z kibicowaniem.
Jaxo
Qrde dosyć mam oglądania tych spotkań Manchesteru. Strasznie kiepsko grają i tylko się nakręcam, że może im rywal urwie punkty. Ale końcówki mają zabójcze i w iście mistrzowskim stylu ( rykoszet i gol) wygrywają kolejny mecz. Szkoda, że nam brakowało w tym sezonie takich MEGA farciarskich bramek w potyczkach ze Stoke czy też innym Wigan. Ale to niestety charakteryzuje mistrzowską drużynę.

Nam zostało chyba 6 spotkań do końca tymczasem Manchester ma jeszcze 7. dobrze mówie? I obie drużyny mają jeszcze spotkania ze spurs i Arsenalem u siebie. Tutaj napewno dopatrywałbym się szansy, bo my musimy wygrać te 6 a scumy MUSZĄ stracić punkty w przynajmniej 2óch. Cieszem się, że mamy lepszy od nich bilans bramkowy, co na koniec sezonu może być istotne.

Tymczasem Chelsea udowodniła, że da się strzelać na Stamford Bridge i to hurtowo. Co prawda Hiddink ściągnął z boiska Lamparda i dopiero wtedy zaczeli grać taką kaszanę. Ale mecz ten może dać naszym naprawde duży boost. (Czy mi się wydaje czy ja wciąż wierze w awas ? smile.gif ).
oO(v)414(v)Oo
Przestancie pierdolic juz o stylu w jakim Scumy wywalczyly sobie 3 pkt nie oni pierwsi nie ostatni w taki sposob zdobywaja komplet pkt. Sam na goraco musialem opisac ich styl ale juz tak na chlodno gdy do tego podszedlem to doszedlem do wniosku ze liczy sie koncowy rezultat i chuj. Wg mojejgo odczucia daleko z taka gra nie zajada i jest to jedynie kwestia spotkania rywala ktory wypunktuje obecne slabe punkty United aczkolwiek to jest moje subiektywne odczucie. Fakt jest taki ze za 10 lat nikt juz nie bedzie pamietal w jakim to stylu druzyna zdobyla mistrzostwo kazdy bedzie wspominal sam "Fakt" .
01.06.09 r :
Liverpool - 19
Manchestr -17
i styl bedzie mozna wsadzic sobie w dupe.
_jezz_
CYTAT(oO(v)414(v)Oo @ 11-04-2009 - 18:59) *
01.06.09 r :
Liverpool - 20
Manchestr -18

Liverpoool walczy chyba o 19 tytuł a MU o 18 tongue.gif

Jak na razie (11.04.09):
Liverpool - 18
Manchester - 18
smyku
CYTAT(_jezz_ @ 11-04-2009 - 20:14) *
CYTAT(oO(v)414(v)Oo @ 11-04-2009 - 18:59) *
01.06.09 r :
Liverpool - 20
Manchestr -18

Liverpoool walczy chyba o 19 tytuł a MU o 18 tongue.gif

Jak na razie (11.04.09):
Liverpool - 18
Manchester - 18

yyy chyba

Jak na razie (11.04.09):
Liverpool - 18
Manchester - 17

Czy może mam rozumieć, że skoro jesteście teraz na 1 miejscu, to już dopisałeś +1?
aselto
Jaki z tej bramki rykoszet, jak Macheda noge dostawia?
oO(v)414(v)Oo
dokladnie juz sie poprawilem.
wojo
Musimy mieć trochę cierpliwości widać że ManU ma już dość kondycyjnie sezonu sie sami potykają o własne nogi. My za to dopiero złapaliśmy falę mimo wpadki z Chelsea. My róbmy swoje a manchester sam sie potknie. Bo my po takich comebackach tez później mieliśmy 4 remisy.
Majkel
Kenvin Jones do Liverpoolu ohmy.gif Sadze ze bylby dobry partner do Torres'a, duzy i silny moze przytrzymac pilke. A gol dzisiaj wywalczyl, juz by nie weszlo to ta noge dostawil
KaaSiia
Do pana Rafiego --- > Jeśli naprawdę nie rozumiesz o co chodzi to już nie mój problem. wink.gif

balonik88
CYTAT(mikalerin @ 12-04-2009 - 12:03) *
Kenvin Jones do Liverpoolu

tez go chce. to taka troche gorsza wersja adebayora. na zmiennika torresa w ustawieniu którym gramy wg mnie sprawdziłby się nawet lepiej niz villa czy owen.
aselto
To juz lepiej benta se kupcie. Przynajmniej gosc wie jak sie bramki strzela, a w takim ustawieniu mysle by sie czul jak ryba w wodzie.
Majkel
Nie sadze ze Harry go pusci, a jak tak to napewno nie za tanio. A taki Kenvin za 10 mil byl by do wziecia.
gerrard75
CYTAT(mikalerin @ 12-04-2009 - 14:22) *
Nie sadze ze Harry go pusci, a jak tak to napewno nie za tanio. A taki Kenvin za 10 mil byl by do wziecia.

chyba raczej odwrotnie!za Kenwyna Jonesa w styczniu Sunderland chcialo ok 15 mln i go nie puscili..natomiast na Benta caly czas narzekaja pomimo,ze to jest najlepszy napastnik Spurs.
deathman[]
Już jedna "kura" do nas przychodziła znosić złote jaja...

Jones gra dobrze, ale nie jest jakiś super, poszukałbym gdzieś indziej a tak w ogóle odbiegając troszkę od tematu Cisse nic się nie zmienił... dalej jak ma przed sobą tylko bramkarza to zamyka oczy i je..ie ile sił w nodze, nie dziwie się, że kariery nie zrobił, choć główką zapewnił 3 pkt. Sunderlandowi.
marcin1991
ehh :/ scumy już 1-0... chyba nawet krałcz nam nie pomoże...
Michel
kurwa panowie na chuj ten mecz jest rozgrywany jesli dla tych dziwek puszcza sie takie ewidentne spalone,skandal i tyle.
odrazu przypisac 3 pkt. i tyle po co grac? cos nie tak to sie karniaka gwiznie lub wolny pod ronaldo,rozgrywki wchodza w decydujacy okres a tu takie byki sedziowe wala.
marcin1991
a kto sędziuje?
Katun
Peter Walton.

Spalony jak byk, szkoda, że te ćwoki zaś na fuksie jadą.
Fernando Torres
Przed chwilą widziałem bramkę spalony był szkoda że mają fuksa jak zwykle jak by ktoś chciał obejrzeć mecz to proszę oto link sop://broker1.sopcast.com:3912/6029
Przepiórek
Przy bramce dla ManU nie było spalonego.

Taka ciekawostka z Old Trafford:
CYTAT(Alan Green @ BBC Radio 5 Live)
"There's no noise inside this stadium, just listen"
marcin1991
CYTAT(Przepiórek @ 22-04-2009 - 19:52) *
Przy bramce dla ManU nie było spalonego.

Taka ciekawostka z Old Trafford:
CYTAT(Alan Green @ BBC Radio 5 Live)
"There's no noise inside this stadium, just listen"

haha dobre laugh.gif W sumie od kiedy w bibliotece jest głośno? wink.gif
deathman[]
Oczywiście, że nie było Hrejdarson został w linii z Giggsem, Pompey gra bardzo zachowawczo, oni nawet biegnąc z kontrą "hamują" i czekają na resztę, ja rozumie takie granie przy remisie ale nie kiedy się przegrywa... może Pennant wejdzie i jak za czasów gry w Birmingham pokręci ospałym dziś niezwykle mułom...
Michel
teraz dokladnie sprawdzilem spalony byl,hrejdarson nie stal w linii,potem juz ladnie pokazywal podobne spalone na runeju,niemialbym zalu gdyby to bylo 2czy 3 zero ale przy stanie 0:0 jestem wkurwiony,faktem jest tez ze pompej graja tragedie.
Luka NN
hehehe.....
my wygramy bo przeciez MU musi sie potknąc....
pamiętajcie o print-screen'ach....

no coz...w tej kolejce to Scumy mają z nas brechte i tytul coraz blizej....
aselto
top of the league. you're havin a laugh!
wojo
Chelsea remisuje z Evertonem i dobrze się stało bo nie dogonili nas tak bardzo. Gdyby wygrali nasza przewaga nad Chelsea to 1 pkt. póki co ciągle 3. Jeszcze by brakowało a Chelsea mielibyśmy na głowie. A co do ManU nie spodziewałem się cudu bo to niemożliwe. portsmouth to klub bardzo słaby i w dodatku grało na wyjeździe.
Michel
trzeba wygrac z hull w sobote i czekac na mecz mu-tottenham,koguty walcza o puchar uefa wiec powinni powalczyc (nadal twierdze ze mu jest cieniutkie w tej chwili) we wtorek lm i stawiam na arsenal.
a dzisiaj to co zagralo pompej mozna skwitowac jednym zdaniem "mecz przyjazni"
deathman[]
Pompey nie chciało tego meczu wygrać, nawet nie chciało zremisować, przyjechali nie stracić, a jeśli stracić to jak najmniej, grali zupełnie na stojąco, kontry hamowali, a samotny Piotrek po świetnym przyjęciem tyłem do bramki z rywalami na plecach nie miał do kogo zgrywać... Portsmouth jest słabe i ktokolwiek myślał o urwaniu dziś punktów to na pewno nie byli to piłkarze Portsmouth.

Cóż ManU lideruje, trzeba oddać cesarzowi co cesarskie pomimo obsuwy formy, grają strzelają... Jeśli chodzi o spalonego to nie było o nim mowy oglądałem na Sky i analizy wykazywały, że nie było offside więc bramka zasłużona, nikt nam noty za styl nie wystawi tylko za ilość punktów, ale to nadzieja umiera ostatnia.

pozdro
Luka NN
jesli chodzi o majstra....

grajmy swoje...i nie liczmy na farty, cudy, szczescia i wrozenia z fusow, ze oni muszą cos przegrac...bo tak samo my mozemy przegrac jak oni...

bo jak na razie MU to musza na farcie wygrywac a nie przegrywac...bynajmniej tak to wyglada od kilku tygodni...
aselto
rozumiem ze wy jestescie ci nie cieniutcy, jezeli my jestesmi ciency?
Luka NN
CYTAT(aselto @ 22-04-2009 - 23:05) *
rozumiem ze wy jestescie ci nie cieniutcy, jezeli my jestesmi ciency?

i wlasnie dokladnie takie myslenie dominuje na forum...i wlasnie takie myslenie nie da LFC majstra w tym sezonie...
deathman[]
nigdzie nie napisałem o cieniznie, ewidentnie macie obsuwę formy, a Pompey dziś po prostu wam nie zagroziło, ba! powiem więcej nie zrobiło dosłownie nic by wygrać ten mecz, poza świetnie grającym dziś z wami tyłem do bramki Crouchem, który robił ManU jak chciał przyjmując tylko komu on miał odegrać? skoro nawet wychodząc z kontrą wszystko grali do tyłu... jakbym widział LFC z poprzedniego sezonu: w poprzek i do tyłu...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.