Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Nasz Atak Pomoc Obrona
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Plotki transferowe
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
maniek93
Założyłem ten temat ponieważ chciałbym poznać opinie na temat, kogo byśmy musieli pozyskać podczas następnego okienka transferowego, aby żaden klub nie stanął na przeszkodzie LFC w zdobyciu różnych trofeów. Otóż chciałbym z Wami przedyskutować temat kogo trzeba by było sprzedać a kogo kupić na przyszły temat. Według mnie każda drużyna która chce się liczyć w Europie musi posiadać 2 pełnowartościowych zawodników na jedną pozycję. W LFC są jeszcze pewne braki, chociaż Benny chiałby to zmienić. A więc przedewszytskim potrzeba Nam zmiennika dla Pepe Reiny, któremu czasem zdażają się jeszcze głupie błędy (pamiętacie bramke Andy Johnsona Liverpool 0:3 Everton ?). Również brakuje zawodnika, który mogłby rywalizować z Steve Finnanem na prawym boku defensywy. Tak więc moje typy na te 2 pozycje to:

-Timo Hildenbrand (VFB Stutgart)
-Miguel (Valencia)

Czekam na wasze typy i opinie na ten temat smile.gif
Randy
A więc przedewszytskim potrzeba Nam zmiennika dla Pepe Reiny
- A takiego gościa jak (YNWA J.Dudek (YNWA) to znasz ?!
evqa_pIKACZ
QUOTE(Randy @ Oct 28 2006, 04:20 PM)
- A takiego gościa jak (YNWA J.Dudek (YNWA) to znasz ?!
[right][snapback]32529[/snapback][/right]

ale co bedzie jesli powtorzy sie taka sytuacja jaka mamy teraz? czyli Reina nie jest w najwyzszej formie,a Dudek grac nie moze? jednak chyba wypadaloby miec jeszcze kogos na lawie... a co do potrzebnych nam jeszcze graczy to mysle, ze przydalby sie ktos na prawa obrone... Finnan przeciez nie moze grac bez przerwy przez caly sezon... propozycji nie mam ale byle nie jakis latynos z "ciagiem do przodu"...
Randy
Napastnika typu " owen " mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif
cherry_sweet
tss czyli co, ma się rozumieć, że na wszelki wypadek to 10 dobrych bramkarzy nam się przyda, bo może się zdarzyć tak, że wszyscy nie będą w pełni sprawni na jakiś mecz??
RAWI
Zgadzam się zdecydowanie, że Finnan na prawej stronie nie ma konkurencji! I tu własnie licze, że Benitez w styczniu kupi Daniela Alvesa z Sewilli! Dawno nie wiedziałem tak dobrze grającego brazylijskiego obroncy (taki drugi Cafu:P)! Ten zawodnik jest bardzo wszechstronny poniewaz w przeciwieństwie do Finnana może grać równiez w pomocy. To byłby hit transferowy! Tylko czy LFC stać na niego...a to już opowiadanie na kiedy indziej...
Mlody
Brakuje nam zmiennika dla Finnana, bo Benek geniusz sprzedał Kromkę.

Brakuje nam jeszcze jednego środkowego obrońcy, bo jedynie Agger jest na zmianę, a Paletta w ogóle mnie nie przekonuje.

Brakuje nam prawego pomocnika, bo za często musi tam grać Gerrard, mimo że mamy przecież Pennanta.

Brakuje nam lewego pomocnika, bo Gonzo jeszcze nic wielkiego nie pokazał, Kewell nie ma jaj, Zenden ostatni częściej gra na środku, a Riise to nominalny obrońca, a i tak spisuje się na tej pozycji najlepiej z nich wszystkich.

Brakuje nam Gerrarda, bo ten co teraz biega z ósemką to chyba jakiś dubler!
jareko17
Moim zdaniem potrzebujemy jakiegos napastnika który uzupełnaiłby Kuyta...nie wiem kto, myśle tu o Owenie, ale nie wiem czy On w ogole wróci po tej poważnej kontuzji...a jak nie to K.J. Huntelear z Ajaxi bysmy mieli holenderski atak...myśle że byłoby na co popatrzec smile.gif
jareko17
QUOTE(Mlody @ Oct 28 2006, 06:50 PM)
Brakuje nam Gerrarda, bo ten co teraz biega z ósemką to chyba jakiś dubler!
[right][snapback]32538[/snapback][/right]

To jest chyba nasz największy problem, jak Gerrard zacznie grac na swoim poziomie to naprawde mozemy byc nie do zatrzymania ; smile.gif
ar2r

BRAKUJE NAM TRENERA Z JAJAMI ! ! !

red-liverpool
QUOTE(jareko17 @ Oct 28 2006, 05:00 PM)
To jest chyba nasz najwiÄ™kszy problem, jak Gerrard zacznie grac na swoim poziomie to naprawde mozemy byc nie do zatrzymania  ; smile.gif
[right][snapback]32543[/snapback][/right]

No, to prawda jest, ale nie oszukujmy siÄ™:
- jeden wymiatacz w ataku, mógł to by być Owen lub Cisse,
- drugi prawy pomocnik ( np. Jesus Navas - Sevilla FC)
-drugi prawy obrońca ( np. Dani Alves - Sevilla FC)
- zajedobry bramkarz ( chociażby Boruc jest lepszy od Reiny)
- następca Hyppi ( chłopak za długo se już nie pogra, a Agger lub Palletta to jeszcze nie to; np. Bonera )

Trener nie ma jaj, bo mógłby dać więcej pograć tym, którzy sobie na to naprawdę zasłużyli: np. Pennant, Crouch. Bo sie rozregulują. I PRZESTAŃMY WRESZCIE SPRZEDAWAĆ UTALENTOWANYCH GRACZY!!!

QUOTE(jareko17 @ Oct 28 2006, 04:57 PM)
Moim zdaniem potrzebujemy jakiegos napastnika który uzupełnaiłby Kuyta...nie wiem kto, myśle tu o Owenie, ale nie wiem czy On w ogole wróci po tej poważnej kontuzji...a jak nie to K.J. Huntelear z Ajaxi bysmy mieli holenderski atak...myśle że byłoby na co popatrzec smile.gif
[right][snapback]32542[/snapback][/right]

Wiesz co, jak tak patrzę na Huntelaara i widzę go w oczami wyobraźni w meczu z Blackburn... albo w pojedynku główkowym z Ferdinandem... Ten chłopak chyba jeszcze nie dorósł do Premiership... Myślę że to nie to...
£osiek
Tutaj ktos slusznie zaowazyle ze LFC potrzebny jest Alves - wedlug mnie benek powinien zrobic wszystko zeby go sciagnac do Liverpoolu!
Na srodek obrony L.King cool.gif jest calkiem dobrze zbudoawny i na bank sobie poradzi w obroni Liverpoolu przy okazji nie bedzie zbyt drogi.. mysle 3-4mln funtow max. za Alvesa na pewno beda chcieli wiecej wiec juz bym zbieral srodki na transfery wink.gif
smyku
tak czytam te posty i sie zastanawiam gdzie ci hurraoptymisci po transferach letnich, jakich pelno bylo... a teraz gracze z ktorych robiono geniuszy futbolu sa pomijani bo zagrali pare kiepskich spotkan. Brawo panowie trenerzy smile.gif

Mlody ---> a ile Ty razy PatelniÄ™ widziales grajacego ze nie jestes do niego przekonany? Znaczy po zdjeciach z lawki nie przekonales sie do niego? No w sumie racja, ja tez wole kobiety tongue.gif
kuba
QUOTE(ar2r)
BRAKUJE NAM TRENERA Z JAJAMI ! ! !

dokładnie!!

a z piłkarzy to składzik jest super trza tylko wywalić Alonsio i za kase za niego zgarniętą kupić z WHU Nigela Reo-Coker'a..

skład jest świetny:

Reina- Finnan, Agger, Carragher, Riise- Pennant, Gerrard, Sissoko, Gonzalez- Kuyt, Bellamy ------> z takimi zawodnikami połowa trenerów w Premiership od razu włączyłaby sie w walke o mistrza!! wystarczy na Portsmouth spojrzeć: kupili kilku lepszych zawodników (na pewno nie lepszych niz my) i od razu straszą rywali w lidze!!

tak tak trzeba nam TRENERA!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to szybko..
Mlody
QUOTE(smyku @ Oct 28 2006, 11:55 PM)
Mlody ---> a ile Ty razy PatelniÄ™ widziales grajacego ze nie jestes do niego przekonany? Znaczy po zdjeciach z lawki nie przekonales sie do niego? No w sumie racja, ja tez wole kobiety tongue.gif
[right][snapback]32574[/snapback][/right]

Przedsezonowe przygotowania mi wystarczyły.
paulinqa
ja bym narazie pomoc, atak i trenera zostawila w spokoju .... potrzebujemy kogos na prawa obrone i to jak najszybciej, a takze bramkarza! dudkowi powinni juz dac odejsc w spokoju gdzies, gdzie bedzie mogl grac. na emeryture jest on za mlody, a na siedzenie na lawce mimo wszystko za dobry....

przed sezonem zrobilismy dobre zakupy, ale tez popelniony zostal jeden karygodny blad, a mianowicie pozbycie sie kromki!!

kuba - racja, sklad mamy swietny, ale jak narazie to jest on mocne tylko na papierze ... i jest w takim samym stopniu wina trenera jak i samych zawodnikow, ze majac takich zawodnikow nie weszlismy od razu w sezon z dobrymi wynikami ....

teraz juz nawet zarzad zaczyna sie niecierpliwic, wiec moze benek z katem nad glowa cos zmieni, a jesli nie to przed nastepnym sezonem powitamy nowego trenera, ktory bedzie mial z czego budowac swoja 11 ....
boczek
QUOTE(MajsterOdTapet @ Oct 28 2006, 11:08 PM)
Na srodek obrony L.King cool.gif jest calkiem dobrze zbudoawny i na bank sobie poradzi w obroni Liverpoolu przy okazji nie bedzie zbyt drogi.. mysle 3-4mln funtow max.
[right][snapback]32572[/snapback][/right]

A skąd Ty niby wiesz, że za Kinga mielibyśmy dać tak śmieszne pieniądze?
MaxDamage
"a z piłkarzy to składzik jest super trza tylko wywalić Alonsio i za kase za niego zgarniętą kupić z WHU Nigela Reo-Coker'a.."

Pozbyc sie Xabiego ??? NIGDY !!!!!

Poza tym trener moze zostać, obrona też może być (tylko prawa obrona... może) Jak Reina dalej bedzie takie popisy urządzał to też bramkarz. Poza tym uważam, że Bellamy to nie powinien być zawodnikiem 1 składu (choćby ten mecz z Tottenhamem gdzie z 3 metrow trafil w slupek -.-) Crouch to nr 1 w ataku no i Kuyt. Taki atak b. dobrze się sprawuje. Gorzej ze środkiem bo Stevie ostatnio daje ciała :/ Tzn. nie gra az tak fatalnie, ale to nie ten SG z tamtego sezonu. Xabi jest świetny choć też musi forme odzyskać a Pennant+Gonzalez to nadzieja LFC. Szybcy i wściekli. Benio powinien im czeeeeeesto dawać szanse gry. Paletta też może wyrosnać na gwiazde, jesli troche potrenuje. Ogolnie uważam że mozemy w tabeli mocno namieszac xD

YNWA

EDIT: Takie tam xD
redmann1
Pozbyc sie Xabiego ??? NIGDY !!!!!

wypier*olić na zbity pysk ! tepic trza to baskijskie pedalstwo w zarodku ! większość z was dostrzega w tym kmiotku tylko i wyłącznie dobre zagrania których jest mało, natomiast chyba nikt nie sledzi jego poczynań kiedy gra bez piłki i jak sie porusza... spokojny, powolny, wręcz ospały i ślamazarny, zero niezbędnej agresji i woli walki ..nędza wielka i tyle ! nie narzekajmy więc na kibiców na Anfield, że nie stwarzaja atmosfery, ale jak to zrobic kiedy tacy jak bohater mojego posta zamiast zapierdalać na boisku najzwyczajniej spacerują i zarzucają grzywką ! do pełni brakuje mu tylko gumy w gębie!

a z piłkarzy to składzik jest super trza tylko wywalić Alonsio i za kase za niego zgarniętą kupić z WHU Nigela Reo-Coker'a..

ze szczęścia i chęci opicia takiego manewru transferowego musiałbym dwa tygodnie urlopu wziąść! nawet bezpłatnego nawet.....
szuti
Ja bym dokupil Bentley'a, ale wtedy Gerrard musialby pojsc na srodek bo musialby ktos grac z dwojki Pennant/Bentley.
Potencjał druzyny jest dobry ale z forma bylo gorzej.
redmann1
no własnie ! Bentley zamiast alonso takze byłby zaje*ista alternatywą! chodzi mi właśnie o zawodników srodka pola którzy schodza z boiska zmordowani na maksa jak Reo-Coker, Bentley, Nolan, Carrick.........ktokolwiek z sercem do walki byle nie ten złamas!
MaxDamage
QUOTE(redmann1 @ Oct 29 2006, 07:57 PM)
wypier*olić na zbity pysk ! tepic trza to baskijskie pedalstwo w zarodku ! większość z was dostrzega w tym kmiotku tylko i wyłącznie dobre zagrania których jest mało, natomiast chyba nikt nie sledzi jego poczynań kiedy gra bez piłki i jak sie porusza... spokojny, powolny, wręcz ospały i ślamazarny, zero niezbędnej agresji i woli walki ..nędza wielka i tyle ! nie narzekajmy więc na kibiców na Anfield, że nie stwarzaja atmosfery, ale jak to zrobic kiedy tacy jak bohater mojego posta zamiast zapierdalać na boisku najzwyczajniej spacerują i zarzucają grzywką ! do pełni brakuje mu tylko gumy w gębie!
[right][snapback]32622[/snapback][/right]

Tylko że Xabi akurat już zdażył wpisać sie w historię LFC. Mowisz ze jest ospaly blah blah blah tylko ze jak strzela bramki i dogrywa dobre pilki do kumpli to sie przestaje narzekać i tylko sie cieszysz... ja bym go zostawil, nie wiem jak go tak nie lubicie to napiszcie do Beniteza żeby go wywalił. Dla mnie pozostanie dobrym piłkarzem na zawsze. Chyba że zdaży sie jakas tragedia.
Mlody
Ja bym mógł oddać wszystkich naszych lewych skrzydłowych, oprócz Riise, gdyby tylko zawitał do nas Gareth Barry.

Na prawej stronie obok Pennanta najchętniej widziałbym Aarona Lennona.

Na partnera dla Gerrarda typowałbym Scotta Parkera, gdyby nie grał już w moim Newcastle smile.gif

Z rezerw reprezentacji Anglii można by zbudować drugą równorzędną drużynę!
kuba
Adik a Bentley to nie jest przypadkiem prawy pomocnik vel skrzydłowy Blackburn? dałbym se ręke uciąć że tak..

Mlody Barry to taki wszędzie i nigdzie hehe już chyba wszystkie pozycje przeszedł po lewej stronie i w środku poza atakiem mówiłem Ci z reszta.. ja bym tam wolał Downinga zdecydowanie..
redmann1
QUOTE(Kuba)
Adik a Bentley to nie jest przypadkiem prawy pomocnik vel skrzydłowy Blackburn? dałbym se ręke uciąć że tak..

niczego Kuba nie musisz sobie odcinać wink.gif w Blackburn występuje z reguły na prawej stronie, ale taki z niego prawy pomocnik jak z Gerrarda. W mlodziezowej reprezentacji Anglii gral jako cofnięty napastnik bądź rozgrywającytak samo zreszta jak w czasie okresu wypożyczenia do Norwich. Mlody, zdecydowany szybki zawodnik, który z Momo i Gerradem świetnie by sie uzupelnial.

QUOTE(Mlody)
Na prawej stronie obok Pennanta najchętniej widziałbym Aarona Lennona.

ja też, ale żal byloby patrzeć gdyby obaj musieli siedzieć na ławce rezerwowych bądź na trybunach ustępując miejsca Gerrardowi.
Przepiórek
Ja tam Xabiego lubię, ale ostatnio faktycznie niezbyt mu się gra układa. Zeszły sezon miał udany, a w tym jedyne co mu się udało, to chyba ten strzał z Newcastle...

W środku pomocy nasz problem polega moim zdaniem na tym, że do wykonywania zadań jednego typowego środkowego pomocnika Benitez zatrudnił Xabiego i Sissoko. Jeden gra nieźle do przodu, a drugi świetnie w destrukcji. Kłopot w tym, że najlepszym klubom wystarczy jeden zawodnik. A najlepiej dwóch, którzy spełniają wszystkie te zadania (Scholes i Carrick w ManU, Essien i Lampard w Chelsea - wszyscy z osobna grają jak Sissoko i Alonso razem wzięci...).

Nowych zawodników na pewno nie potrzebujemy. Po prostu Benitez za bardzo chciałby grać wszystkimi, których ma w kadrze. Mam jednak nadzieję, że to zwycięstwo nad Aston Villa jest w końcu początkiem dobrej gry The Reds.
redmann1
W środku pomocy nasz problem polega moim zdaniem na tym, że do wykonywania zadań jednego typowego środkowego pomocnika Benitez zatrudnił Xabiego i Sissoko. Jeden gra nieźle do przodu, a drugi świetnie w destrukcji. Kłopot w tym, że najlepszym klubom wystarczy jeden zawodnik. A najlepiej dwóch, którzy spełniają wszystkie te zadania (Scholes i Carrick w ManU, Essien i Lampard w Chelsea - wszyscy z osobna grają jak Sissoko i Alonso razem wzięci...).

tyle, że w naszych szeregach jest doskonaly zawodnik. który w Angielskich warunkach czuje sie jak ryba w wodzie. Mowa oczywiście o Gerrardzie. wedlug mnie wraz z Sissoko tworzyliby zapore nie do przejścia a ponadto z instynktem kilera Gerro realizowałby sie na pozycji na której czuje sie najlepiej i najlepiej mu to wychodzi. Dobry rozgrywający musi również umieć ruszyć z pilką do przodu i minąć przeciwnika, dużo strzelać co robią wspomniani przez ciebie Essien, Scholes, ..........Xabi gra "na chodzonego", brak mu dynamiki a przede wszystkiem zdolności do poderwania zespolu, do minięcia na pelnym biegu laugh.gif rywala i oddania strzalu. Przeciez latwo jest porównać gre Gerro i alonso na tej samej pozycji biorąc pod uwage ilość oddanych strzalów, ilośćź prostopadlych podań, ilość wejśc w pole karne, ilośc strzelionych bramek i ilośc przebiegnietych w czasie meczu kilometrów!!! te liczby pozwolą odpowiedzieć sobie na pytanie czy Xabi Alonso jest nam potrzebny! odpoiedź brzmi NIE! tym bardziej, że ewidentnie forowany jest przez trenera rodaka co biorąc pod uwagę także koniecznośc gry Sissoko "wymusza" grę Gerrarda na skrzydle!!!

Nowych zawodników na pewno nie potrzebujemy. Po prostu Benitez za bardzo chciałby grać wszystkimi, których ma w kadrze. Mam jednak nadzieję, że to zwycięstwo nad Aston Villa jest w końcu początkiem dobrej gry The Reds.

zgadza sie Przepiór, nie potrzebujemy nikogo tak naprawde bo potencjal jest ogromny, tyle że moim i nie tylko zreszta moim zdaniem jest niewykorzystywany wlaściwie.
Pawe3
ANTON FERDINAND
Rilus
Mówiłem już dawno kogo nam jeszcze brakuje. Daniela Carvalho. Ewentualnie moznaby w przerwie skusic Saviolę, ktorego w Barcelonie Rijkard ewidentnie nie widzi...
Randy
Dobra wiem kogo nam potrzeba... Abramowicza !!! laugh.gif

- drugi prawy pomocnik ( np. Jesus Navas - Sevilla FC)
-drugi prawy obrońca ( np. Dani Alves - Sevilla FC)
- zajedobry bramkarz ( chociażby Boruc jest lepszy od Reiny)

Jesus Navas - fakt jest niezly, ale mysle ze by sie poplakal ( cos jak alonso by to bylo )

Boruc lepszy od Reiny ?! Buhaushauhua, wez czlowieku, Boruc to jest ciota do potegi etej.

Alves... hym, sam nie wiem...

tak tak trzeba nam TRENERA!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to szybko..

Ano potrzeba...

Tylko że Xabi akurat już zdażył wpisać sie w historię LFC. Mowisz ze jest ospaly blah blah blah tylko ze jak strzela bramki i dogrywa dobre pilki do kumpli to sie przestaje narzekać i tylko sie cieszysz... ja bym go zostawil, nie wiem jak go tak nie lubicie to napiszcie do Beniteza żeby go wywalił. Dla mnie pozostanie dobrym piłkarzem na zawsze. Chyba że zdaży sie jakas tragedia.

Jest ospaly! i wolny, stara sie zrobic cos tylko wtedy gdy ma pilke, ale zazwyczaj jest to jak najszybsze odegranie do kolegi... a tak to nic nie robi (najchętniej by chyba tylko sobie podawał z lewej na prawą ), jest to typowy zawodnik from espania. Pupilek pana El super madrego Beniteza.
Nie moge oczywiscie powiedzieć o Xabim złego słowa, bo do tej pory podniecam sie jego podaniem ( nie pamietam jaki mecz ), a było to jakoś... ze z pola karnego podał pod drugie pole karne a tam był (YNWA) CISSE (YNWA) - PLEASE COME BACK !!! Ktory dostał piłe za obroncow po czym strzelil bramke.. biggrin.gif
nunak
Od paru już lat brakuje nam naprawdę klasowych skrzydłowych.Dlatego powinniśmy kupić na prawą stronę Riberyego z OM i Maloude z OL on może grać na lewej stronie.Co do Miguela to chętnie bym go widział w Liverpoolu , ale obawiam się ,że nie będzieosiągalny.Zawsze wydawało mi się ,że Cisse to napastnik pokroju Drogby.Według mnie warto dać mu szansę.Z Kuytem mogliby tworzyć świetny duet.Dla mnie Bellamy i Senden to zawodnicy ,którzy nie powinni znaleźć się w takim klubie jak Liverpool.Sąpoprostu przeciętni.Co do Luisa Garsii to ma naprawdę przebłyski niezłej gry,ale te momenty są niezwykle rzadkie.Dlatego trzeba się go pozbyć z klubu.Jeśli chodzi o Alonso to wątpię żeby się przystosował do szybkiej i agresywnej gry na wyspach.Trzeba będzie się rozejrzeć za porządnym środkowym ofensywnym pomocnikiem smile.gif .
Daniel Jackson
QUOTE(nunak @ Oct 30 2006, 10:44 PM)
Od paru już lat brakuje nam naprawdę klasowych skrzydłowych.Dlatego powinniśmy kupić na prawą stronę Riberyego z OM i Maloude z OL on może grać na lewej stronie.Co do Miguela to chętnie bym go widział w Liverpoolu , ale obawiam się ,że nie będzieosiągalny.Zawsze wydawało mi się ,że Cisse to napastnik pokroju Drogby.Według mnie warto dać mu szansę.Z Kuytem mogliby tworzyć świetny duet.Dla mnie Bellamy i Senden to zawodnicy ,którzy nie powinni znaleźć się w takim klubie jak Liverpool.Sąpoprostu przeciętni.Co do Luisa Garsii to ma naprawdę przebłyski niezłej gry,ale te momenty są niezwykle rzadkie.Dlatego trzeba się go pozbyć z klubu.Jeśli chodzi o Alonso to wątpię żeby się przystosował do szybkiej i agresywnej gry na wyspach.Trzeba będzie się rozejrzeć za porządnym środkowym ofensywnym pomocnikiem smile.gif .
[right][snapback]32699[/snapback][/right]

Ten środkowy ofensywny pomocnik to Gerrard... i Sissoko biggrin.gif

A o Luis'ie stara siÄ™ Fiorentina...

Ribery... hmmm... to był by bardzo ciekawy zawodnik... naprawdę!

Cisse raczej nie ma szans u Beniteza...

Bellamy już dłuuugo gra w Premiership i LFC jest dla niego dobrym klubem biggrin.gif

nunak
QUOTE(Daniel Jackson @ Oct 30 2006, 09:06 PM)
Ten Å›rodkowy ofensywny pomocnik to Gerrard... i Sissoko  biggrin.gif

A o Luis'ie stara siÄ™ Fiorentina...

Ribery... hmmm... to był by bardzo ciekawy zawodnik... naprawdę!

Cisse raczej nie ma szans u Beniteza...

Bellamy już dÅ‚uuugo gra w Premiership i LFC jest dla niego dobrym klubem  biggrin.gif
[right][snapback]32701[/snapback][/right]

Oczywiście mamy jednego z najlepszych środkowych pomocników na świecie,ale nawet on potrzebuje zmiennika.Nie można opierać gry zespołu na jednym zawodniku,a tak było dotychczas.Jeżeli Sissoko jest zawodnikiem ofensywnym to Makelele również takim jest smile.gif .To ,że Bellamy od wielu lat gra w lidze to prawda.Ale też od wielu lat nie wzniósł się na naprawdę wysoki poziom.Miał dobre momenty (choćby w Newcastle),ale to mimo wszystko zawodnik przeciętny.

Co do Luisa Garcii to wiem , że stara się o niego Fiorentina i mam nadzieję ,że go od nas zabiorą biggrin.gif (mogliby zabrać też Alonso smile.gif ) Pozdrawiam.
nunak
Aha i jeszcze D.Duff.Ciekawe co o nim myślicie??W Newcastle gra słabo ale uw Liverpoolu mógłby się odbudować. smile.gif

proszę używac opcji EDYTUJ - kiedy chcesz coś dodać do poprzedniej wypowiedzi po prostu edytuj swojego pierwszego posta
jareko17
ej a co myslicie o Pirlo? bo to jest identyczny zawodnik jak Xabi...poprostu taki typ...nie wiem czy On pasuje do Anglii ale tacy zawodnoicy istniejÄ… i sÄ… bardzo cenieni, za kreatywnosc i pomysl na rozegranie.
A co do Duffa to nigdy mnie nie przekonal...jest dośc przeciętny...taK uważam...SWP jest o wiele lepszy ale Mourinho go zmarnował...
marwis
Brakuje nam skuteczności w strzałach na bramkę, brakuje nam także stagnacji i uspokojenia w składzie. Rotacja jest dobra w koszykówce, ale gdy chcemy coś osiągnąć nie możemy grać różnymi zawodnikami na rożnych pozycjach bo kończy się to katastrofą...

... sklad mamy niezły, i nie trzeba w nim nic zmieniać, tylko myśleć nad tym w jaki sposób umiejetnie go modyfikować, i to jest pańskie zadanie, panie Benitez, a jak Pan nie potrafi sobie z tym poradzić, to czas na zmianę - zmianę trenera.
red-liverpool
QUOTE(jareko17 @ Oct 31 2006, 09:07 AM)
ej a co myslicie o Pirlo?
[right][snapback]32718[/snapback][/right]

Wszystko pięknie ale zastanów się jaką kase trzeba za niego wyłożyć, za zawodnika, który moim zdaniem był najlepszym piłkarzem minionych MŚ. Nie stać nas. Trzeba znajdywać młodych-zdolnych i z nich kreować gwiazdy tak jak to było: z Owenem, Gerrardem, Sissoko, Riise, a pewnie będzie z Aggerem i Palettą. to właśnie odróżnia nasz klub od innych - sami kreujemy gwiazdy i nie mamy aż takiej konieczności za nie przepłacać...
redmann1
ej a co myslicie o Pirlo? bo to jest identyczny zawodnik jak Xabi...poprostu taki typ.

poprosto taki typ jest jak najbardziej zbędny ! już o jednego spacerowicza ( alonso ) mamy za dużo. Wyobraź sobie dwie takie spacerujące po trawniku kwoki !!! bezsensu kandydatura!
jareko17
QUOTE(redmann1 @ Oct 31 2006, 02:31 PM)
poprosto taki typ jest jak najbardziej zbędny ! już o jednego spacerowicza ( alonso ) mamy za dużo. Wyobraź sobie dwie takie spacerujące po trawniku kwoki !!! bezsensu kandydatura!
[right][snapback]32728[/snapback][/right]

Nie zrozumieliscie mnie...ja nie mówie wcale że Pirlo jest nam potrzebny, powiem nawet że uważam tak jak Ty że jest niepotrzebny, tylko chciałem się dowiedziec czy poprostu nie lubicie tego typu zawdoników czy tylko Alonso... smile.gif
Randy
Zanim wymienicie kogos, jeszcze zobaczcie sobie ile kto kosztuje... biggrin.gif
MaxDamage
QUOTE(Randy @ Oct 30 2006, 03:14 PM)
Dobra  wiem kogo nam potrzeba... Abramowicza !!!  laugh.gif
Jesus Navas - fakt jest niezly, ale mysle ze by sie poplakal ( cos jak alonso by to bylo )

Boruc lepszy od Reiny ?! Buhaushauhua, wez czlowieku, Boruc to jest ciota do potegi etej.

Ano potrzeba...
Jest ospaly! i wolny, stara sie zrobic cos tylko wtedy gdy ma pilke, ale zazwyczaj jest to jak najszybsze odegranie do kolegi... a tak to nic nie robi (najchętniej by chyba tylko sobie podawał z lewej na prawą ), jest to typowy zawodnik from espania. Pupilek pana El super madrego Beniteza.
Nie moge oczywiscie powiedzieć o Xabim zÅ‚ego sÅ‚owa, bo do tej pory podniecam sie jego podaniem ( nie pamietam jaki mecz ), a byÅ‚o to jakoÅ›... ze z pola karnego podaÅ‚ pod drugie pole karne a tam byÅ‚ (YNWA) CISSE (YNWA) - PLEASE COME BACK !!! Ktory dostaÅ‚ piÅ‚e za obroncow po czym strzelil bramke..  biggrin.gif
[right][snapback]32662[/snapback][/right]

Abramowicza lol xD NIGDY W ZYCIU. NIE ZNOSZE CZELSI BO WLASNIE WYGRYWAJA DLATEGO, ZE MAJA BRUDNE PIENIADZE ABRAMOWICZA.

Poza tym zgadzam sie co do Boruca... oczywiscie z tym ze jest cienki jak dupa szczura.

Co do Xabiego to moze i nie uklada mu sie teraz ale napewno jest zawodnikiem swiatowej klasy i wierze w jego umiejetnosci.
maniek93
A co sądzicie o obrońcy Luisao (Benfica)??

Kiedyś mogłby stworzyć niezłą parę środkowych obrońców z Aggerem...
£osiek
QUOTE(Randy @ Oct 30 2006, 05:14 PM)
Dobra  wiem kogo nam potrzeba... Abramowicza !!!  laugh.gif

Ano potrzeba...
Nie moge oczywiscie powiedzieć o Xabim zÅ‚ego sÅ‚owa, bo do tej pory podniecam sie jego podaniem ( nie pamietam jaki mecz ), a byÅ‚o to jakoÅ›... ze z pola karnego podaÅ‚ pod drugie pole karne a tam byÅ‚ (YNWA) CISSE (YNWA) - PLEASE COME BACK !!! Ktory dostaÅ‚ piÅ‚e za obroncow po czym strzelil bramke..  biggrin.gif
[right][snapback]32662[/snapback][/right]

powiedz mi lolo (nie podoba mi sie 'kolo') kiedy widziales alvesa jak nie byl szybki albo jak gral od razu pilke do kloegi zanim sie rozejrzal czy nie ma kogos na dobraj pozycji lub czy jest miejsce zeby zrobic rajd!?
meler_999
ja bym chcial zobaczyc u nas defoe on jest bardzo dobrym napastnikiem i oczywiscie cisse nie wolno nam go skreslic!!!
Daniel Jackson
QUOTE(meler_999 @ Nov 29 2006, 10:42 PM)
ja bym chcial zobaczyc u nas defoe on jest bardzo dobrym napastnikiem i oczywiscie cisse nie wolno nam go skreslic!!!
[right][snapback]34969[/snapback][/right]

Co do Defoe to można za niego wymienić Bellamego, ale "kołcz" Tottenhamu mówi, że go nie puści... . Myślę, że to by była dobra inwestycja. Benitez już chyba skreślił Cisse!
Tomi
Bellamyego ja bym zostawił, szczególnie po tym co pokazał wczoraj, a co do transferów, to bym narazie czekał aż ta jedenastka co jest teraz sie zgra
nautilus
Aaron Lennon bylby spelnieniem moich transferowych marzeń.
Poza tym to Shaun Wright Phillips który w Chelsea sie marnuje:)
£osiek
QUOTE(meler_999 @ Nov 29 2006, 10:42 PM)
[right][snapback]34969[/snapback][/right]

QUOTE(Daniel Jackson @ Nov 29 2006, 11:32 PM)
Co do Defoe to można za niego wymienić Bellamego, ale "kołcz" Tottenhamu mówi, że go nie puści... . Myślę, że to by była dobra inwestycja. Benitez już chyba skreślił Cisse!
[right][snapback]34974[/snapback][/right]

ras, Cisse już nie wróci do Liverpoolu, chyba żeby sprzedać swoją posiadłość..

QUOTE(nautilus @ Dec 4 2006, 09:08 PM)
Aaron Lennon bylby spelnieniem moich transferowych marzeń.
Poza tym to Shaun Wright Phillips który w Chelsea sie marnuje:)
[right][snapback]35288[/snapback][/right]

Taaa... już to widzę jak przechodzi do nas Lennon. A SWP Benitez nie chce.. dry.gif (nawet jakbyś wypisał sobie kartonik z napisam "Please! Buy SWP", pojechał do Liverpoolu i pokazał się z tym na trybunie wink.gif ) laugh.gif
Kamil10
kuwa wy jestescie chyba nie normalni piszac ze boruc jest cienki ja piernicze co za nie znajomosc wogóle...nie bede wyjasniał o Borucu ale ci co pisza ze jest cienki to moge na 100 powiedziec ze to dudek sie przy laugh.gif nim kryje...
Marcelinho
siema moim zdaniem Liverpoolowi potrzebny jest prawy obrońca np. Phillip Degen,Miguel lub Cicinho a także nowy napastnik w znakomitej formie np. Smolarek lub Podolski rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.