Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: V Zlot Fanów LFC
LFC FAN SITE > My kibice > Zloty Fanów
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Katun
Mi się kojarzy, że o koszulkach to było coś mówione na walnym ostatnim wink.gif

Mógłby się ktoś z Zarządu do tego odnieść smile.gif ?
Master_LFC
Radzu z Sabią też chcą koszulki smile.gif

Mahboob jak coś to dowijaj do nas do Rzeszowa, przygarniemy Cię z pewnością wink.gif więc nie bój żaby, damy radę wink.gif
Przepiórek
Dopisuję dwie osoby z fanklubu.

1. LAWRYN i syn 8 lat
3. PĘCAK i syn 8 lat
5. Monika, Karol - lat dwa z haczyczkiem, Karaś
8. Master i Sabina
10. Pauli
11. lewik +1 tongue.gif
13. marwis
14. Smyku
15. Katun
16. pico
17. Morguś
18. BATUŚ
19. BatiRodzina od piątku do niedzieli
22. evqa i misiek
24. pawelini1 + Dominika (Misiak:))
26. Karolina i Piotrek
28. Gangsta i Ala
30. YODA = czech
33. Dudi
34. Niko i francuskie wino
35. Mahboob i lampeczki do winka smile.gif
36. Kasia_tree i Przepiórek
38. Dzikus
39. Cythrawl
40..............Quenterro.... wczoraj po 5 bronkach ognisku nad jeziorem i interwencji
policji stwierdził, że jedzie...ale sam to potwierdzi laugh.gif
41. szuti
42. Miodowy Miś
43. Bodzio
Czterdzieści i cztery. BG
45. Bajka (najprawdopodobniej od piątku)
46. dzemek
47. Szmajchel
48. SO&L x2 smile.gif
50. Bartek P. (czwartek - piątek)
51. Piotrek N. (czwartek - piątek)
52. ...

CYTAT(Katun)
Mi się kojarzy, że o koszulkach to było coś mówione na walnym ostatnim

Mógłby się ktoś z Zarządu do tego odnieść?
Zgodnie z informacją podaną przez Buśkę koszulki kosztują 20 zł. Tego się trzymajmy.

Co do składu Południa, to nie przewidujemy żadnych transferów. Siłą też nikogo nie będziemy zatrzymywać.
Bodzio_lfc
szuti sobie jajeczka robił jak coś

To w takim razie jak mieszkam w Koninie to należę do???
paulinqa
podejrzewam, ze jednak do polnocy? O_o

i jeszcze... ile bedzie na zlocie kobiet kibicow z polnocy? wink.gif
Niko
CYTAT(Bodzio_lfc @ 03-08-2008 - 20:02) *
To w takim razie jak mieszkam w Koninie to należę do???

Konin powiadasz ? Zdecydowanie północ ! tongue.gif
karas
Jak zwykle raczej w jakości będziemy, niźli w ilości wink.gif, ale postaram się pogrupować istoty grające i podzielić je na Konfederatów i zwolenników Unii.

I tak - gospodarzem (drugi raz z rzędu, zatem Południe na czerwono) będą:

Konfederaci:

1. LAWRYN
2. PĘCAK
3. Master
4. Katun
5. pico
6. Morguś
7. Misiek
8. Dudi
9. Niko
10. Mahboob
11. BG
12. Dzemek
13. Szmajchel
14. Deathman
15. Marcin - Brat Wojtka
16. Buska - tym razem chyba zagrasz Roberto?

Unia (koszulki białe):

1.. Marwis
2. Andrzej - Bati`s fada
3. Pawelini
4. Yoda - żywa legenda klubu - kołcz
5. Gangsta
6. Dzikus
7. Cythrawl
8. Quent
9. Szuti
10. Kuba
11. Bodzio
12. Karas

Fotoaparatysta: Smyku

Kwestia, z którą sobie sami nie poradzę:

26. Karolina i Piotrek??> - skąd jesteście towarzysze? Smyku, Ty dopisałeś tą parę? Wnisokuję, ze to Twoi znajomi, więc Południe...

25 days left...wink.gif
smyku
CYTAT(karas @ 03-08-2008 - 19:05) *
Kwestia, z którą sobie sami nie poradzę:

26. Karolina i Piotrek??> - skąd jesteście towarzysze? Smyku, Ty dopisałeś tą parę? Wnisokuję, ze to Twoi znajomi, więc Południe...

25 days left...wink.gif

Tak, tzn nie wiem jak dzielicie kraj tongue.gif patrząc na spory w tym temacie to linia dzieląca Polskę na pół wedle kilku osób przebiega w kilku różnych miejscach wink.gif

Ale oboje są z Radomia, więc teoretycznie Południe. smile.gif
karas
Apdejt zatem:

Konfederaci:

1. LAWRYN
2. PĘCAK
3. Master
4. Katun
5. pico
6. Morguś
7. Misiek
8. Dudi
9. Niko
10. Mahboob
11. BG
12. Dzemek
13. Szmajchel
14. Deathman
15. Marcin - Brat Wojtka
17. Piotrek od Smyka

Unia (koszulki białe):

1.. Marwis
2. Andrzej - Bati`s fada
3. Pawelini
5. Gangsta
6. Dzikus
7. Cythrawl
8. Quent
9. Szuti
10. Kuba
11. Bodzio
12. Karas

Jacol, jak z tych wojaży wrócisz, to wrzuć... fotki boiska...wink.gif Nie wiem, jakie trzewiki zabrać...
Baja
Karas - ale błąd, rzecz by można wielbłąd wink.gif O ile mnie pamięc nie myli, to Szmajchel zawsze grał w drużynie Północy a nie Południa wink.gif
Przepiórek
Też mi się wydaje, że Szmajchel to jednak w Północy występował...
Katun
Ja jestem prosty człowiek i prosto rozumuję: jeżeli wg wiki najbardziej wysunięte punkty Polski to
49°00' szer. geogr. N – szczyt Opołonek,
54°50' szer. geogr. N – Jastrzębia Góra[9] w gminie Władysławowo,
no to środek mi wychodzi 51°55' N
Radom wg tejże samej wiki to:
51° 24' N

Zatem wychodzi na południe wink.gif

CYTAT(baja)
Karas - ale błąd, rzecz by można wielbłąd wink.gif O ile mnie pamięc nie myli, to Szmajchel zawsze grał w drużynie Północy a nie Południa wink.gif

To nie wielbłąd, to próba zdenerwowania przeciwnika, jakiej by się Jose M. nie powstydził ! wink.gif
karas
Edyta:

Konfederaci:

1. LAWRYN
2. PĘCAK
3. Master
4. Katun
5. pico
6. Morguś
7. Misiek
8. Dudi
9. Niko
10. Mahboob
11. BG
12. Dzemek
13. Deathman
14. Marcin - Brat Wojtka
15. Buska - tym razem chyba zagrasz Roberto?
16. Piotrek od Smyka

Unia (koszulki białe):

1.. Marwis
2. Andrzej - Bati`s fada
3. Pawelini
5. Gangsta
6. Dzikus
7. Cythrawl
8. Quent
9. Szuti
10. Kuba
11. Bodzio
12. Szmajchel
13. Karas

Się czepiacie... Szmajchel sam chiał odejść, ale miałem z nim męską rozmowę i stwierdził, że nigdzie mu nie będzie tak dobrze jak na Północy. On chce zdobywać trofea...wink.gif, a nie jeździć na wycieczki.
deathman[]
CYTAT(Przepiórek @ 03-08-2008 - 19:36) *
Też mi się wydaje, że Szmajchel to jednak w Północy występował...

No pewnie, że w Północy... do końca życia nie zapomni "siateczki", która mu założyłem... biggrin.gif w M-Zdrojach smile.gif
Bati
Zła wiadomość jest taka, że tatuś naprawdę grać nie chce. Jeszcze go będę błagać, ale się nastawcie na ewentualne osłabienie szeregów...
Przepiórek
CYTAT(Katun @ 03-08-2008 - 21:46) *
To nie wielbłąd, to próba zdenerwowania przeciwnika, jakiej by się Jose M. nie powstydził ! wink.gif
Taka taktyka. Podebrać dobrych, podrzucić słabszych. Nie pierwszy i nie ostatni raz. Opętani żądzą sukcesu wink.gif Już chyba rok temu jakiś równoleżnik wyznaczaliśmy jako granicę, ale nagle niektóre miasta zmieniły współrzędne laugh.gif Nie zdziw się, jeśli Zakopane kiedyś znajdzie się na północy, bo akurat będzie stamtąd jakiś dobry grajek wink.gif

Buśka pewnie skupi się na sędziowaniu. A ja zagram w drużynie Południa.
Master_LFC
CYTAT(Bati @ 03-08-2008 - 22:09) *
Zła wiadomość jest taka, że tatuś naprawdę grać nie chce. Jeszcze go będę błagać, ale się nastawcie na ewentualne osłabienie szeregów...

zwietrzam szanse na przełamanie linii obronnej wroga wink.gif jak Andrew nie będzie grał, to mamy szansę ostrzelać przeciwnika tongue.gif

za dużo tych filmów wojennych ostatnio biggrin.gif
black_ghost
CYTAT(Przepiórek @ 03-08-2008 - 22:09) *
CYTAT(Katun @ 03-08-2008 - 21:46) *
Taka taktyka. Podebrać dobrych, podrzucić słabszych. Nie pierwszy i nie ostatni raz. Opętani żądzą sukcesu wink.gif

Nie wiem dlaczego, ale skojarzyło mi się to z Lotnikiem Warszawa, Gwardią i Legią tongue.gif

Może w końcu się sprężymy i damy im radę? wink.gif Trzeba by było trochę nad formą potrenować, bo moja ekipa oficjalnie już ogłosiła zakończenie sezonu (gramy systemem jesień-wczesna wiosna tongue.gif).

A kto będzie machał chorągiewkami?
Katun
Myśmy z picowatym rozegrali w wakacje kilka wspólnych meczów!

Natomiast ostatnio spotkałem się z moRgusiem- sposób, w jaki pił piwo świadczył, że jego forma osiąga apogeum laugh.gif
Bati
Niechaj MoRguś szykuje się zatem na starcie ^^
Master_LFC
CYTAT(Bati @ 03-08-2008 - 22:34) *
Niechaj MoRguś szykuje się zatem na starcie ^^

Ty wiesz, że fightujesz się też ze mną? tongue.gif obiecałaś mi to w Knurowie tongue.gif
Bati
Spoko, ustawcie się w kolejce ;-)
Katun
ja do "wyra" bez kolejki
karas
CYTAT(Bati - córa `skały Północy`)

Ale on ma już nr 2 przypisany do nazwiska. Nie możemy tego mieniać.
Bati - nasz kaptą kości ma z teej samej ery, niech Jędruś nie fisiuje wink.gif

CYTAT(Przepiór)
A ja zagram w drużynie Południa.

JAK TO??? wink.gif
yoda
CYTAT
Nie pierwszy i nie ostatni raz. Opętani żądzą sukcesu Już chyba rok temu jakiś równoleżnik wyznaczaliśmy jako granicę, ale nagle niektóre miasta zmieniły współrzędne Nie zdziw się, jeśli Zakopane kiedyś znajdzie się na północy, bo akurat będzie stamtąd jakiś dobry grajek

tu nikt nikogo nie podbiera..... tongue.gif
a leniwe południe już od 2 lat się napina na zwycięstwo...i tylko napinki im po meczu pozostają.. laugh.gif
mam nadzieję koledzy, że tym razem dotrzymacie NAM nieco kroku i nie polegniecie w zgliszczach... laugh.gif
tym razem życzyłbym sobie wyrównanego meczu, a nie totalnych batów.. tongue.gif
może wkońcu uda się wam jakiś występ przed szerszym forum, a nie na swoim ślaskim podwórku...
jeszcze słowko o napinkach...tak z innej gruszki...
...spotkania fanów, zloty, mecze itp...jeśli organizowane na ślaśku...spoko...jest was wielu...mecz w berlinie( pod nosem) i raptem JEDEN buśka dumny ślaśk reprezentował...(bimbrowników nie liczę bo oni z DOLNEGO)
także...no coment's/. laugh.gif laugh.gif
Bati
CYTAT(BiRkenau:* @ 03-08-2008 - 22:52) *
ja do "wyra" bez kolejki

Zamierzam z Ciebie zrobić świnię i nie pozwolić Ci się w tej kwestii z nikim dzielić ^^

CYTAT(karas @ 03-08-2008 - 22:57) *
Ale on ma już nr 2 przypisany do nazwiska. Nie możemy tego mieniać.
Bati - nasz kaptą kości ma z teej samej ery, niech Jędruś nie fisiuje wink.gif

No po tak pieknych słowach byłby człowiekiem z kamienia, gdyby odmówił biggrin.gif Ale nie wykluczam tego, w końcu po kims to muszę mieć ;-)

Yoda... Weź moją parasolkę, ok? biggrin.gif
yoda
CYTAT
Yoda... Weź moją parasolkę, ok?

wezmę wezmę....
cały czas tą twoją parasoleczkę w aucie wożę...smile.gif tongue.gif
a jądruś jak w ziębicach będzie to się napewno nie wymiga....zapowiedz mu to bati... laugh.gif
Wald
a
CYTAT
leniwe południe już od 2 lat się napina na zwycięstwo...i tylko napinki im po meczu pozostają..

yoda, ty sie przyjacielu nie napinaj, przyjade z dalekiego wschodu, , was schleje i moje poudnie wygra, czego im zycze: lol
Przepiórek
CYTAT(yoda @ 03-08-2008 - 23:12) *
może wkońcu uda się wam jakiś występ przed szerszym forum, a nie na swoim ślaskim podwórku...
jeszcze słowko o napinkach...tak z innej gruszki...
...spotkania fanów, zloty, mecze itp...jeśli organizowane na ślaśku...spoko...jest was wielu...mecz w berlinie( pod nosem) i raptem JEDEN buśka dumny ślaśk reprezentował...(bimbrowników nie liczę bo oni z DOLNEGO)
także...no coment's/. laugh.gif laugh.gif
Yoda, jakoś nie widzę, by ktoś poza Tobą się tu napinał. Nie wiem jak dla innych Ślązaków, ale dla mnie Berlin nie jest pod nosem. Daleko mi do wypominania czegokolwiek i komukolwiek, ale z tego co pamiętam to kilka osób ze Śląska było i w Międzyzdrojach, i w Trzciance i w Gruszczynie. Będziesz nam jakiś mało ważny Berlin wypominał?
Wald
Przepiór:
CYTAT
Nie wiem jak dla innych Ślązaków, ale dla mnie Berlin nie jest pod nosem. Daleko mi do wypominania czegokolwiek i komukolwiek

ale, dlaczego nie traktujesz tego jako kolezenskiego odzewu? do licha, jestesmy razem (tak jak wspaniale Buska o tym mowi), wiec nie potrzeba wzajemnych animozji. pozdro:)
P.S. Dla Ciebie Berlin nie jest pod nosem, ale do cholery dla mnie to 1100 km.
CYTAT
Będziesz nam jakiś mało ważny Berlin wypominał?
lol
yoda
mario...nie czujesz tematu...
nikt tu się nie napina...mówię o faktach...
dla takiego nic nie znaczącego berlina waldek 1100 km w jedną stronę walnął... laugh.gif
poprostu...nas na geograficznej połnocy mało, ale nie zawsze ilość znaczy jakość... wink.gif
ty wyjeżdżasz z tekstami, że niedługo ludzie z zakopanego beda grac w polnocy, jesli beda dobrzy...a wy skazani jestescie na odpadki...a my od 2 lat wygrywamy tylko dlatego, że wam zawodników podbieramy... tongue.gif
...także kto tu się napina... wink.gif
w zeszłym roku pozwoliliśmy wam na huczne gawędy...a jak się na boisku skończylo...??
powiem tak...
zagrajmy sobie fajny-czysty meczyk....i naprawdę nie róbmy afery, że X czy Y mieszka o parę minut szerokości geograficznej za nisko...wynik....?cóż...sprawa drugorzędna... wink.gif
...choć wiadomo, ze i tak wygramy laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Bodzio_lfc
kurde a to moze przeze mnie ta kłótnia ? hehe bo ja mieszkam na starym koniniie a bądź co bądź jest to troszke w dół hehe

Bez urazy Przepiórek wink.gif żarciki
SwietlistyMrok
Przez Ciebie Bodzio to sie świat szybciej skonczy mam wrazenie wink.gif

P.S.Lubie sie wpie**alac nie do swoich spraw(zapominam wtedy ze jestem mały,brzydki i głupi laugh.gif )
Bodzio_lfc
A co ja moge temu światu zrobić hehe ja taki młodziak heh
Przepiórek
CYTAT(elangtee @ 04-08-2008 - 00:39) *
Przepiór:
CYTAT
Nie wiem jak dla innych Ślązaków, ale dla mnie Berlin nie jest pod nosem. Daleko mi do wypominania czegokolwiek i komukolwiek

ale, dlaczego nie traktujesz tego jako kolezenskiego odzewu? do licha, jestesmy razem (tak jak wspaniale Buska o tym mowi), wiec nie potrzeba wzajemnych animozji. pozdro:)
P.S. Dla Ciebie Berlin nie jest pod nosem, ale do cholery dla mnie to 1100 km.
CYTAT
Będziesz nam jakiś mało ważny Berlin wypominał?
lol
Chwała Ci za to, Waldek. Będziemy Cię stawiać za wzór. Nie znaczy to jednak, że każdy musi rzucić wszystko i jechać do Berlina. Nie każdy ma 2 miesiące wakacji lub urlop na zawołanie. I nie znaczy to, że każdy kto tam był, musi wypominać nieobecnym, że nie stawili się na wezwanie. Bo to już nie jest zbyt grzeczne.

CYTAT(yoda @ 04-08-2008 - 01:04) *
mario...nie czujesz tematu...
nikt tu się nie napina...mówię o faktach...
dla takiego nic nie znaczącego berlina waldek 1100 km w jedną stronę walnął... laugh.gif
poprostu...nas na geograficznej połnocy mało, ale nie zawsze ilość znaczy jakość... wink.gif
ty wyjeżdżasz z tekstami, że niedługo ludzie z zakopanego beda grac w polnocy, jesli beda dobrzy...a wy skazani jestescie na odpadki...a my od 2 lat wygrywamy tylko dlatego, że wam zawodników podbieramy... tongue.gif
...także kto tu się napina... wink.gif
w zeszłym roku pozwoliliśmy wam na huczne gawędy...a jak się na boisku skończylo...??
powiem tak...
zagrajmy sobie fajny-czysty meczyk....i naprawdę nie róbmy afery, że X czy Y mieszka o parę minut szerokości geograficznej za nisko...wynik....?cóż...sprawa drugorzędna... wink.gif
...choć wiadomo, ze i tak wygramy laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Tak jak pisałem, chwała Waldkowi za to, że przejechał 1100 km, żeby spotkać się z Wami i zobaczyć mecz Liverpoolu. Ja widocznie nie jestem takim wspaniałym kibicem LFC jak inni wink.gif

A temat meczu już zakończmy. Zagramy. Będzie czyste i fajne granie. I pewnie nawet wygracie... Najważniejsze, żeby wszyscy sobie wystarczająco dużo pograli i dobrze się bawili.

CYTAT(Bodzio_lfc @ 04-08-2008 - 06:30) *
kurde a to moze przeze mnie ta kłótnia ? hehe bo ja mieszkam na starym koniniie a bądź co bądź jest to troszke w dół hehe

Bez urazy Przepiórek wink.gif żarciki
Nie martw się Bodzio. To na pewno nie przez Ciebie.
karas
CYTAT(Przepiórek @ 04-08-2008 - 10:14) *
A temat meczu już zakończmy. Zagramy. Będzie czyste i fajne granie. I pewnie nawet wygracie... Najważniejsze, żeby wszyscy sobie wystarczająco dużo pograli i dobrze się bawili.

AMEN!!! wink.gif

24 days left...wink.gif
Szmajchel
CYTAT(karas)
I tak - gospodarzem (drugi raz z rzędu, zatem Południe na czerwono) będą:

Konfederaci:

1. LAWRYN
2. PĘCAK
3. Master
4. Katun
5. pico
6. Morguś
7. Misiek
8. Dudi
9. Niko
10. Mahboob
11. BG
12. Dzemek
13. Szmajchel
14. Deathman
15. Marcin - Brat Wojtka

Unia (koszulki białe):

1.. Marwis
2. Andrzej - Bati`s fada
3. Pawelini
5. Gangsta
6. Dzikus
7. Cythrawl
8. Quent
9. Szuti
10. Kuba
11. Bodzio
12. Karas

Ci się cos po tym Berlinie poprzestawialo ;P to ze z Wami nie chcialem dalej pojsc to nie znaczy ze mozesz mnie od tak sobie do Poludnia wpakowac wink.gif)
karas
CYTAT(Szmajchel @ 04-08-2008 - 14:33) *
Ci się cos po tym Berlinie poprzestawialo ;P to ze z Wami nie chcialem dalej pojsc to nie znaczy ze mozesz mnie od tak sobie do Poludnia wpakowac wink.gif)

Spoko loko, grasz w ekipie Północy. Ale fakt, że mnie troszkę "zamroczyło" wink.gif
Szmajchel
CYTAT
CYTAT( @ 04-08-2008 - 14:33) *

Spoko loko, grasz w ekipie Północy. Ale fakt, że mnie troszkę "zamroczyło" wink.gif

Mroczki Ci w glowie wink.gif We've go down loko with Momo Sissoko laugh.gif

btw mam pomysl na flage, HALA PÓŁNOC bo bedziemy wygrywac wszystkie potyczki podczas wszystkich nastepnych zlotow!
Bati
CYTAT(Szmajchel @ 04-08-2008 - 14:51) *
btw mam pomysl na flage, HALA PÓŁNOC bo bedziemy wygrywac wszystkie potyczki podczas wszystkich nastepnych zlotow!

Jestem za! Lecz któż ją uczynić ma?
Niko
CYTAT(karas @ 03-08-2008 - 21:52) *
Edyta:

Konfederaci:

1. LAWRYN
2. PĘCAK
3. Master
4. Katun
5. pico
6. Morguś
7. Misiek
8. Dudi
9. Niko
10. Mahboob
11. BG
12. Dzemek
13. Deathman
14. Marcin - Brat Wojtka
15. Buska - tym razem chyba zagrasz Roberto?
16. Piotrek od Smyka

Unia (koszulki białe):

1.. Marwis
2. Andrzej - Bati`s fada
3. Pawelini
5. Gangsta
6. Dzikus
7. Cythrawl
8. Quent
9. Szuti
10. Kuba
11. Bodzio
12. Szmajchel
13. Karas

Się czepiacie... Szmajchel sam chiał odejść, ale miałem z nim męską rozmowę i stwierdził, że nigdzie mu nie będzie tak dobrze jak na Północy. On chce zdobywać trofea...wink.gif, a nie jeździć na wycieczki.

Jakbym słyszał niejakiego Rafaela B. laugh.gif

Wszystko fajnie, ale ja znowu mam pytanko - zasadnicze wręcz. Kto jest kołczem południa, bo rozumiem, że szeregami północnymi dyryguje yoda vel admirator paryskich kobiet ? laugh.gif

Pzdr
deathman[]
Bez cienia wątpliwości i jakiegokolwiek szemrania trenejro Południa jest Przepiórek, a ja mu pomagam tongue.gif

Naszym mottem są słowa niejakiego skrzydłowego mak`a: "Jestem tak dobry, że ja mecz rozpocznę na ławce" biggrin.gif
black_ghost
Kasa poszła smile.gif
buska
Witam. Jest mała prośba by przy aktualizacji listy zlotowej dopisywać za danymi w nawiasie kto chce koszulkę, aby ułatwić tym samym gospodarzom liczenie chętnych na trykoty zlotowe.

1. LAWRYN i syn 8 lat
3. PĘCAK i syn 8 lat
5. Monika, Karol - lat dwa z haczyczkiem, Karaś
8. Master i Sabina
10. Pauli
11. lewik +1 tongue.gif
13. marwis
14. Smyku
15. Katun
16. pico
17. Morguś
18. BATUŚ (koszulka)
19. BatiRodzina od piątku do niedzieli
22. evqa i misiek
24. pawelini1 + Dominika (Misiak:))
26. Karolina i Piotrek
28. Gangsta i Ala
30. YODA = czech
33. Dudi
34. Niko i francuskie wino
35. Mahboob i lampeczki do winka smile.gif
36. Kasia_tree i Przepiórek
38. Dzikus
39. Cythrawl
40..............Quenterro.... wczoraj po 5 bronkach ognisku nad jeziorem i interwencji
policji stwierdził, że jedzie...ale sam to potwierdzi laugh.gif
41. szuti
42. Miodowy Miś
43. Bodzio
Czterdzieści i cztery. BG
45. Bajka (najprawdopodobniej od piątku)
46. dzemek
47. Szmajchel
48. SO&L x2 smile.gif
50. Bartek P. (czwartek - piątek)
51. Piotrek N. (czwartek - piątek)
52. ...

Oczywiście przydałby się wzór.
Pozdrawiam.
mak
CYTAT(deathman[] @ 04-08-2008 - 17:33) *

Bez cienia wątpliwości i jakiegokolwiek szemrania trenejro Południa jest Przepiórek, a ja mu pomagam tongue.gif

Naszym mottem są słowa niejakiego skrzydłowego mak`a: "Jestem tak dobry, że ja mecz rozpocznę na ławce" biggrin.gif

I z tym mottem na ustach macie isc po zwyciestwo tongue.gif Poza tym panie Deathmanie mecz rozpoczalem na srodku pomocy, by przejsc na prawa obrone, aby go zakonczyc na srodku ostatnie formacji przed bramkarzem :]

Licze ze tym razem beze mnie wygracie. Pamietajace ze to dosc duze wzmocnienie ;-)

P.S Jak Wam ktos krzyknie Poludnie do domu to odpowiadacie: jestesmy w domu tongue.gif

Do zobaczenia na meczach w katowicach.
dzemek
Mak nie powiedziałbym, że Twoja absencja to duży plus...gdyż ja dochodzę do składu Południa laugh.gif
deathman[]
CYTAT(dzemek @ 04-08-2008 - 16:48) *
Mak nie powiedziałbym, że Twoja absencja to duży plus...gdyż ja dochodzę do składu Południa laugh.gif

I jak tu wygrać... "jak go nie kijem, to go pałką" tongue.gif

dzemek nieświadomie strzela gole dla Północy tongue.gif po pięknych lobach bramkarzy... swoich bramkarzy biggrin.gif

Buska -> a nie lepiej wzorem, poprzednich zlotów zrobić temat zamknięty z całą lista a deklaracje koszulkowe niech będą tutaj... i od razu aktualizować, a tak każdy dokleja na nowo listę i robi się milion list...
Bati
Hejos, amigos smile.gif Rozmawiałam z Nikusiem i on najprawdopodobniej jedzie z Masterem i Sabi do Wrocka, a później do Ziębic. Mam zamiar umówić się z nimi we Wrocławiu, abyśmy razem ruszyli na Stolicę Polskiego Bimbru. Ktoś chce do nas dżojn? biggrin.gif
paulinqa
ja zapewne tongue.gif
bo jak widze to bede jednak zupelnie sama do tego wrocka jechala.
Master_LFC
CYTAT(paulinqa @ 05-08-2008 - 16:28) *
ja zapewne tongue.gif
bo jak widze to bede jednak zupelnie sama do tego wrocka jechala.

No więc plan jest prosty. Radziu sprawdził połączenia pociągowe i tak:

- ja z Sabią wyjeżdżamy z Rzeszowa o 7.33 pociągiem pośpiesznym i meldujemy się w Krakowie o godzinie 9.48, gdzie przygarniamy Nikusia i Pauli, jeśli nie masz nic przeciwko wink.gif ja zapraszam tongue.gif

- we Wrocławiu meldujemy się o godzinie 14.25, gdzie zgarniamy w przeciągu 7 minut Batusia i o 14.32 wyjeżdżamy pośpiesznym z Wrocławia do Ziębic

- na miejscu meldujemy się o 15.20 i mam nadzieję że ktoś nas przywita biggrin.gif

ktoś jeszcze chętny na eskapadę ze Wschodu na Zachód? smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.