Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lahm w LFC?
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Plotki transferowe
mewca
Co o tym sądzicie? Phillip Lahm nie przedłużył kontraktu z Bayernem i mówi o odejściu do innej ligi. A może by tak spróbować go zakontraktować, albo kupić w niedługim czasie, kończy mu się kontrakt w czerwcu 2009 więc Bayern musiałby się zgodzić na zaniżoną kwotę, bo jak nie to żadnych pieniędzy nie dostaną...tak jak z Ballackiem.
MaLiN
Nie oglądam meczów Beyernu ani żadnych innych niemieckich drużyn, jedyne co moge powiedziec o grze Lahma to to, ze na MŚ 2006 grał zajebiscie. Ale nie wiem jaki poziom 3mał u bawarczyków.
Indyk
Jestem jak najbardziej za podpisuje się pod tym rękami, nogami, lewym pośladkiem i wszystkim co sie da rolleyes.gif
vincii
A ja jestem na nie. Czemu? Nie zebym uwazal ze Lahm to zly zawodnik. Wrecz przeciwnie. Lecz uwazam tez, ze nasza lewa obrona jest juz i tak bardzo mocna(aurelio) a Lahm tanim zawodnikm nie jest i raczej nie bedzie.Wiec mysle ze te miliony euro mozna zainwestowac na wzmocnienie innej formacji.
mahboob
Oho, Aurelio - LAhm, ziomek, Lahm jest zajebistym obrońcą, a Aurelio jest kilka klas gorszy, czyli co najwyżej niezły, na pograniczu z przyzwoitym.
vincii
No dobra z ta mocna lewa obrona moze troche przesadzilem ale nadal uwazam ze sa inne pozycje ktore wymagaja wzmocnienia bardziej niz lewa obrona. Lahm swietnie prezentuje sie w reprezentacji ale czy gra tak samo dobrze w lidze niemieckiej? Watpie.
Piotrek_LFC
No dobra z ta mocna lewa obrona moze troche przesadzilem ale nadal uwazam ze sa inne pozycje ktore wymagaja wzmocnienia bardziej niz lewa obrona.

Lahm gra równie dobrze na lewej i na prawej obronie...I z tego co wiem właśnie tam ostatnio był ustawiany. Inna sprawa, że szanse na jego transfer są zerowe, więc nie wiem po co w ogóle cała ta rozmowa. Obronę w tym sezonie "wzmocniliśmy" już przez Dossenę i Degena, więc biorąc jeszcze pod uwagę niewielki budżet transferowy możecie się z Lahmem pożegnać.
aselto
A czy on nie podpisal nowego kontakrtu teraz w ogole. Bo chyba tez united sie nim interesowsalo i zakonbczyla sie fala newsow z poltkami wlasnie jednym info o kontrakcie.
DOBRY
Benitez mówił że nigdy nie kupi aż tak drogiego obroncy.
vincii
Jego nominalna pozycja jest lewa obrona i tak zwykle gra. Ze jest zawdnikiem uniwersalnym to juz inna sprawa. Przydal by nam sie w Liverpoolu ale nie uwazam ze warto jest na niego wydawac grube miliony... Bardzo grube.
Niko
Ludzie zrozumcie, że boczną obronę mamy obsadzoną po uszy, a nawet za bardzo. W dodatku z obydwu stron :
Lewa : Aurelio, Dossena, Insua
Prawa : Finnan, Arbeloa, Degen... Tutaj w dodatku może grać Carragher !

Naprawdę myślicie, że potrzebny nam ten cały Lahm czy inny boczny obrońca ? rolleyes.gif

Przecież samymi bocznymi obrońcami tytułów wygrywać nie będziemy, więc na cholerę nam tyle tego tałatajstwa ?

Nam potrzeba SKRZYDŁOWYCH, w dodatku z prawdziwego zdarzenia, bo coraz bardziej zaczynam się bać, że przepowiednie kuby, czyli granie dwoma nominalnymi bocznymi obrońcami na skrzydłach staną się prawdą, koszmarną prawdą...
Piotrek_LFC
QUOTE(Niko @ Jul 17 2008, 09:04 PM)
Ludzie zrozumcie, że boczną obronę mamy obsadzoną po uszy, a nawet za bardzo. W dodatku z obydwu stron :
Lewa : Aurelio, Dossena, Insua
Prawa : Finnan, Arbeloa, Degen... Tutaj w dodatku może grać Carragher !
[right][snapback]65811[/snapback][/right]

No i na upartego Arbeloa na lewej, tak jak w debiucie w LFC na Camp Nou smile.gif Więcej opcji...
maniek93
QUOTE(Piotrek_LFC @ Jul 17 2008, 08:37 PM)
No i na upartego Arbeloa na lewej, tak jak w debiucie w LFC na Camp Nou smile.gif Więcej opcji...
[right][snapback]65813[/snapback][/right]

Skończcie z tymi 'opcjami"!!
W ogóle nie widzę sensu by ciągnąć ten temat, bo Lahm podpisał nowy kontrakt z Bayernem i kropka wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.