Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: V Zlot Fanów?
LFC FAN SITE > My kibice > Zloty Fanów
Stron: 1, 2, 3
Master_LFC
Zakładam ten temat, ponieważ mamy już kwiecień, a o V Zlocie Fanów Liverpool FC ani widu ani słychu. A mi tęskno do Was, Czerwoni i chciałbym już się dowiedzieć choć częśc info, gdzie Zlocik jest planowany, kiedy deklaracje i pierwsze wpłaty. Za wszystkie info na pewno nie tylko ja będę wdzięczny wink.gif
kasia_tree
spokojnie, spokojnie smile.gif temat właśnie się organizuje, więc cierpliwości. zlot na pewno będzie smile.gif szczegółowe info już niebawem.
deathman[]
Z racji nowego pseudo zabiorę głos i Ja biggrin.gif

Nic nie bój Master, już niebawem zostanie podane pełne info odnośnie, miejsca, ceny i atrakcji. Z racji tego, że teraz organizuje to Stow. musicie uzbroić się jeszcze w odrobinę cierpliwości. Stow. trzyma rękę na pulsie i nie ma obaw, że zlot się nie odbędzie.

pozdrawiam
Master_LFC
Tego właśnie oczekiwałem wink.gif dziękuję bardzo za informacyjki wink.gif mrrrr, już się nie mogę doczekać, a Wy? wink.gif
Bati
No ja już oczywiście deklaruję się na 4 dni, reszta rodziny na weekend smile.gif I od razu mówię, że ja żądam osobnego pokoju, bo z chrapiącym ojcem nie wytrzymam xP

Dla Bati cena i miejsce nie grają roli biggrin.gif
dzemek
Zamierzam się i ja pojawić, zobaczymy jeszcze jak to wszystko wyjdzie, poczekam na szczegóły smile.gif
Katun
Bati, jak rozumiem osobnego w sensie osobnego dla Ciebie i...
yellowsic
No ja mam zamiar przyjechać smile.gif to będzie moj pierwszy zlot fanów, oczywiscie o ile rodzice mnie puszczą smile.gif Tak więc ja juz od dzisiaj bede im truła ze jade i koniec smile.gif Moge nawet się poświęcic i byc idealnym dzieckiem smile.gif ojj to bedzie mnie duuuzo kosztowć smile.gif Tak więc pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczyska smile.gif

PS. no i mam nadzieje ze termin bedzie mi odpowiadał ... smile.gif Bo ja to całe zycie w rozjazdach jestem smile.gif
smyku
QUOTE(Katun @ Apr 13 2008, 08:23 PM)
Bati, jak rozumiem osobnego w sensie osobnego dla Ciebie i...
[right][snapback]61246[/snapback][/right]

....i na pewno nie dla Ciebie tongue.gif
Katun
Uwierz, o moją skromną osobę bym rabanu na forum nie robił wink.gif
Bati
Dla mnie i... JUSTYNKI<GRAHAHAHAHAHA>

yellowsic, nie o Ciebie chodzi, nie lękaj się smile.gif
Katun
Jadę cool.gif
smyku
QUOTE(Katun @ Apr 13 2008, 08:35 PM)
Uwierz, o moją skromną osobę bym rabanu na forum nie robił wink.gif
[right][snapback]61251[/snapback][/right]

Skromność to ostatnia rzecz o jaką bym Cię posądzał tongue.gif wink.gif
Kiepacz
a można jechać na obydwa zloty?
Bati
W sensie jakim? Są dwa organizowane? smile.gif Jeśli chodzi o "nasz" i lfc.pl, to pewnie, my nie mamy fobii, uprzedzeń, nie biegamy za ludźmi z krzyżami i wodą święcona, nie upuszczamy krwi, stosy odstawiamy na bok(usiłuję wymazać palenie pewnej koszulki z pamięci tongue.gif)...

Czasami tylko straszymy w nocy świńskimi łbami, ale to naprawdę nic takiego xP
Kiepacz
wydawało mi się, że kwestia uprzedzeń i fobii została już rozwiązana? coś mnie omineło?

Ja się wstepnie na zlot deklaruje, zeby OT nie było tongue.gif
mahboob
Jak pójdzie ok w szkole, to jadęęęę, i zagram w meczyku, szach prawe skrzydło biggrin.gif!!! Słyszałem że warto, tylko ustalcie termin wakacyjny, bo w pierwsze dni szkoły to nie wiem czy się uda pojechać. Sądzę że parę osób jeszcze byłoby zainteresowanych, np. IndykLfc, nie wiem jak to wygląda na pierwszym zlocie, mam nadzieję że będzie jakiś chrzest, bo bez chrztu to nie mam po co jechać, nie będzie fazy biggrin.gif. YNWA!
Indyk
Całkiem mozliwe, że przyjedziemy z mahboobem, ale narazie to musze się skupić na tym żeby zdać dopiero potem pomysle o zlocie wink.gif
boczek
QUOTE(Kiepacz @ Apr 13 2008, 11:33 PM)
wydawało mi się, że kwestia uprzedzeń i fobii została już rozwiązana? coś mnie omineło?
[right][snapback]61257[/snapback][/right]

To, że Ci którzy nadal ciągną za sznurki oficjalnie nie dopuszczą, żeby było w tym kraju między kibicami jednej drużyny normalnie. Miłe gesty i oznaki sympatii mogą być i występują, ale w ścisłej konspiracji bo później z góry do dołu od wiary i czci posądzeni zostaną.
paulinqa
juz przestancie psuc mi humor prosze, dosc do tej pory zostalo powiedziane na temat pewnych osob i uwazam, ze wystarczy.

to jest temat o zlocie i niech tak zostanie.

wiec jesli chodzi o zlot, to ja czekam na wiecej szczegolow.
narazie w ciemno nie bede skladala zadnych deklaracji.
smyku
QUOTE(mahboob @ Apr 13 2008, 10:17 PM)
Jak pójdzie ok w szkole, to jadęęęę, i zagram w meczyku, szach prawe skrzydło biggrin.gif!!! Słyszałem że warto, tylko ustalcie termin wakacyjny, bo w pierwsze dni szkoły to nie wiem czy się uda pojechać. Sądzę że parę osób jeszcze byłoby zainteresowanych, np. IndykLfc, nie wiem jak to wygląda na pierwszym zlocie, mam nadzieję że będzie jakiś chrzest, bo bez chrztu to nie mam po co jechać, nie będzie fazy biggrin.gif. YNWA!
[right][snapback]61261[/snapback][/right]

słyszałem ze w tym roku nowych ubierać będą w koszulki manu, tudziez evertonu, wygonią do lasu o 22:00, dadzą 5 minut przewagi, po czym reszta z bronią w ręku rozpocznei polowanie, kto przeżyje do rana ten przeszedł chrzest tongue.gif
boczek
QUOTE(smyku @ Apr 14 2008, 01:57 PM)
słyszałem ze w tym roku nowych ubierać będą w koszulki manu, tudziez evertonu, wygonią do lasu o 22:00, dadzą 5 minut przewagi, po czym reszta z bronią w ręku rozpocznei polowanie, kto przeżyje do rana ten przeszedł chrzest tongue.gif
[right][snapback]61276[/snapback][/right]

Jak Ty żeś nago przetrwał noc w lesie to inni z tym sobie poradzą laugh.gif
mahboob
QUOTE(smyku @ Apr 14 2008, 11:57 AM)
[right][snapback]61276[/snapback][/right]

Ziom, ja jestem hardkorowy, możecie mi dać minutę nawet, jestem nyga to mnie nie będzie widać cool.gif .No, ale aż tak hardkorowy żeby koszulke mufc założyć to ja nie jestem...nieee, takiego brudu na siebie nie założę...NIGDY!!! A tak serio, to trzeba jakiś fazowy chrzest wymyślić, bo lajtowy chrzest, to dla mnie hańba, im mocniejszy wykminicie, tym chętniej jadę, pamiętam jak rok temu wkręcałem wychowawców że to moja pierwszy obóz, żeby mieć chrzest, ale tam to chujowe są, zbiją cię patykami i wrzucą do wody, i mówią że to chrzest laugh.gif . Ale ja się jeszcze nie deklaruję, może tak wstępnie, ale to zależy, pasuje mi termin wakacyjny, bo w roku szkolnym nie da ray niestety, no i LFC musi coś wygrać w tym roku, bo mam postanowienie, zero alkoholu dopóki LFC nie zdobędzie jakiegoś trofeum, o kurwa, już 8 miechów blink.gif .Się trochę rozpisałem, więc zakończę mój monolog, złożywszy przysięgę na wykonanie wszystkiego co w mojej mocy, aby pojechać. YNWA!
smyku
QUOTE(boczek @ Apr 14 2008, 12:33 PM)
Jak Ty żeś nago przetrwał noc w lesie to inni z tym sobie poradzą  laugh.gif
[right][snapback]61279[/snapback][/right]

eee, było coś o czym nie wiem? tongue.gif Mówiłem Ci tyle razy byś nie palił tego gówna, bo Ci szkodzi tongue.gif
boczek
QUOTE(smyku @ Apr 14 2008, 02:47 PM)
eee, było coś o czym nie wiem? tongue.gif Mówiłem Ci tyle razy byś nie palił tego gówna, bo Ci szkodzi tongue.gif
[right][snapback]61281[/snapback][/right]

No nie ma co sie dziwic, że nie pamiętasz wink.gif Twój nick to myślisz, że skąd się wział, Smyku_2 na zlocie tongue.gif Bati czy Ola Cie pilnowały, bo po dwóch to żes z furera w napoleona się zamienił unsure.gif
Indyk
Po niektórych postach można wywnioskować, że te zloty to "abstynenckie" raczej nie są tongue.gif
Master_LFC
QUOTE(mahboob @ Apr 14 2008, 01:34 PM)
Ziom, ja jestem hardkorowy, możecie mi dać minutę nawet, jestem nyga to mnie nie będzie widać  cool.gif .No, ale aż tak hardkorowy żeby koszulke mufc założyć to ja nie jestem...nieee, takiego brudu na siebie nie założę...NIGDY!!! A tak serio, to trzeba jakiś fazowy chrzest wymyślić, bo lajtowy chrzest, to dla mnie hańba, im mocniejszy wykminicie, tym chętniej jadę, pamiętam jak rok temu wkręcałem wychowawców że to moja pierwszy obóz, żeby mieć chrzest, ale tam to chujowe są, zbiją cię patykami i wrzucą do wody, i mówią że to chrzest  laugh.gif . Ale ja się jeszcze nie deklaruję, może tak wstępnie, ale to zależy, pasuje mi termin wakacyjny, bo w roku szkolnym nie da ray niestety, no i LFC musi coś wygrać w tym roku, bo mam postanowienie, zero alkoholu dopóki LFC nie zdobędzie jakiegoś trofeum, o kurwa, już 8 miechów  blink.gif .Się trochę rozpisałem, więc zakończę mój monolog, złożywszy przysięgę na wykonanie wszystkiego co w mojej mocy, aby pojechać. YNWA!
[right][snapback]61280[/snapback][/right]

No to się przygotuj jednak na te koszulki scumow i nevertonu ]:-> co jak co, ale ja chcę sobie popolować biggrin.gif
Katun
Jako chrzest proponuję potrójna porcję śliwowicy w ostatni dzień przed imprezą wieczorną wink.gif

Po niektórych postach można wywnioskować, że te zloty to "abstynenckie" raczej nie są tongue.gif

Oj tam, pieprzysz wink.gif
Na przykład Kulturalni Kibice już w swej nazwie zadeklarowali, w jaki sposób lubią się bawić wink.gif
Bati
Nawet jest to na zdjęciu udowodnione ^^

A co Ty śliwowicą straszysz, dobra nie jest zła ^^ Co to za chrzest, phi biggrin.gif
Master_LFC
QUOTE(Bati @ Apr 14 2008, 06:30 PM)
Nawet jest to na zdjęciu udowodnione ^^

A co Ty śliwowicą straszysz, dobra nie jest zła ^^ Co to za chrzest, phi biggrin.gif
[right][snapback]61295[/snapback][/right]

Bati, to może absyntem ich ochrzcimy? wink.gif zielony jak bramakrskie bluzy Liverpoolu Home z sezonu 2004 - 05 biggrin.gif a Ty masz z tym dobre wspomnienia tongue.gif znaczy z absyntem biggrin.gif
Bati
A tfu! Wszystko, tylko nie to obrzydlistwo! Nikt nie zgrzeszył tak bardzo biggrin.gif

Każdemu zafundujemy sparing z Fowlerem i już biggrin.gif:D:D
mahboob
Tak! Tak!!! TAAAAAAAK!!!!! Chcę Absynt, chcę absynt, to lepsze od zielska !!! I jeszcze za darmo, o kurwa, ale mi się okazja trafia biggrin.gif . Ej, kurde, jaki sparing, ja... ja... ja niski jestem sad.gif, kurde, to będzie nieuczciwe biggrin.gif. Ale na Absynt jestem zwarty i gotowy, nigdy nie piłem, muszę spróbować, a ty Bati nie narzekaj, dobry Absynt nie jest zły biggrin.gif . Mam nadzieję że zielona wróżka nie jest przereklamowana biggrin.gif. Yo!
Bati
Biedny, niedoświadczony...
1) Absynt sux. też zawsze chciałam wypić i żałowałam później strasznie, bo się tego przełknąć nie da. A uwierz, ja zaprawiona w boju jestem tongue.gif
2) Sparing z Fowlerem. Fowlerówką w sensie. Oto Twój przeciwnik:

user posted image

Nie martw się, każdy z nas to przechodził biggrin.gif Tudzież przeczołgał, ale to po sparingu ^^
Przepiórek
QUOTE(mahboob @ Apr 14 2008, 10:49 PM)
Tak! Tak!!! TAAAAAAAK!!!!! Chcę Absynt, chcę absynt, to lepsze od zielska !!! I jeszcze za darmo, o kurwa, ale mi się okazja trafia biggrin.gif Ale na Absynt jestem zwarty i gotowy, nigdy nie piłem, muszę spróbować, a ty Bati nie narzekaj, dobry Absynt nie jest zły biggrin.gif . Mam nadzieję że zielona wróżka nie jest przereklamowana biggrin.gif. Yo!
Z tego co widzę, to na zlocie nie będziesz miał jeszcze 18 lat, więc oficjalnie najwyżej dostaniesz płyn do mycia naczyń. Też zielone, a i smakiem niewiele od absyntu odbiega.
mahboob
QUOTE(Bati @ Apr 14 2008, 09:06 PM)
1) Sparing z Fowlerem. Fowlerówką w sensie. Oto Twój przeciwnik:
[right][snapback]61308[/snapback][/right]

Taki Fowler biggrin.gif. Ale jest lipa, bo dopóki nie zdobędziemy jakiegoś trofeum, to nie mogę pić, no ale, dla absyntu mogę zrobić wyjątek, bo z tego co słyszałem, to to nie alkohol jest, to cudem zwać można biggrin.gif. No tam, smak nie smak, wali mnie to, ważne jaka będzie faza laugh.gif.

QUOTE(Przepiórek @ Apr 14 2008, 09:06 PM)
Z tego co widzę, to na zlocie nie będziesz miał jeszcze 18 lat, więc oficjalnie najwyżej dostaniesz płyn do mycia naczyń. Też zielone, a i smakiem niewiele od absyntu odbiega.
[right][snapback]61309[/snapback][/right]

Oficjalnie może być tongue.gif.

P.S Bati, a może oni ci dali płyn do naczyń i powiedzieli że to Absynt laugh.gif ?
Master_LFC
QUOTE(Bati @ Apr 14 2008, 10:06 PM)
Nie martw się, każdy z nas to przechodził biggrin.gif Tudzież przeczołgał, ale to po sparingu ^^

jak zwykle przesadzasz biggrin.gif kiedy my się czołgaliśmy po sparingu z Fowlerem? biggrin.gif

QUOTE(mahboob)
P.S Bati, a może oni ci dali płyn do naczyń i powiedzieli że to Absynt biggrin.gif?

to NIE BYł płyn do naczyń, najprawdziwszy absynt zza słowackiej granicy. Sam ją do tego namówiłem ;p aczkolwiek zbyt nie za bardzio byłem żeby go przyrządzić według receptury i piliśmy na ostro tongue.gif dlatego jej zbrzydło, ale pozna jeszcze prawdziwe smaki zielonej wróżki, prawda Batuś? smile.gif
Przepiórek
QUOTE(mahboob @ Apr 14 2008, 11:11 PM)
Taki Fowler biggrin.gif. Ale jest lipa, bo dopóki nie zdobędziemy jakiegoś trofeum, to nie mogę pić
Się tak nie katuj, człowieku. Weź pod uwagę to, że rezerwy wygrały Północną Ligę Rezerw. To przecież też jakieś trofeum wink.gif
Bati
QUOTE(Master_LFC @ Apr 14 2008, 11:21 PM)
jak zwykle przesadzasz biggrin.gif kiedy my się czołgaliśmy po sparingu z Fowlerem? biggrin.gif[right][snapback]61311[/snapback][/right]

Mi sie w druga noc trochę filmu urwało przez Fowlerówkę i ten przezroczysty płyn, do konsumpcji którego zawołał mnie Yoda. Mam prześwit jak wchodziłam na czworaka po schodach xP

I nie, nie będę piła więcej tego czegoś, a fu!
Master_LFC
QUOTE(Bati @ Apr 14 2008, 10:25 PM)
Mi sie w druga noc trochę filmu urwało przez Fowlerówkę i ten przezroczysty płyn, do konsumpcji którego zawołał mnie Yoda.
[right][snapback]61313[/snapback][/right]

to się nazywa chyba cięcie biggrin.gif
mahboob
QUOTE(Bati @ Apr 14 2008, 09:25 PM)
I nie, nie będę piła więcej tego czegoś, a fu!
[right][snapback]61313[/snapback][/right]

Wypiję za ciebie wink.gif. Jeżeli Master nie ma nic przeciwko, mam nadzieję że nie tongue.gif .
QUOTE(Przepiórek @ Apr 14 2008, 09:23 PM)
Się tak nie katuj, człowieku. Weź pod uwagę to, że rezerwy wygrały Północną Ligę Rezerw. To przecież też jakieś trofeum wink.gif
[right][snapback]61312[/snapback][/right]
Genialny argument, kurde, ostatni raz łyknąłem alkohol 8 września. Nie no, chodziło mi raczej o trofeum pierwszej drużyny, ale w razie niepowodzenia (tfu!) alternatywą będzie twoja sugestia wink.gif.
Indyk
Z tego co słyszałem to niezła jazda jest po tym Abstyncie smile.gif
A ty Bogumile widze, że zgadzasz się na wszystko w ciemno, a gdy już będziesz pod wpływem to kto wie co zrobią z tobą fanki Lfc oczarowane twoim urokiem tongue.gif
mak
A ja slyszalem, ze gowno nie akcja. Troche rozmowa o przyslowiowej dupie marynie sie zaczela. Takze czekamy na szczegoly. Zapewne sie pojawie. Ilosc dni zalezy od tego czy podejme nowa prace.
karas
A propos - poprosimy jakieś info o terminie. Mam już pytania z kilku sfer, gdyż ponieważ bo ludzie co prawda szkoły pokończyli, ale urlopy jakoś zaplanowac muszą. Czy coś już wiadmo w tym temacie? Koniec sierpnia? Czy będzie po nowemu...?
deathman[]
Termin już się nie zmieni, więc będzie to końcówka sierpnia (było to dość dobre posunięcie ostatnio), młodzi nie mają szkół, studenci ewentualną kampanię poprawkową rozpoczną we wrześniu, a ktoś rozpoczęty urlop może zakończyć zlotem.... także bez obaw planuj urlop smile.gif

mahboob -> wyluzuj troszeczkę sznuróweczki... bo tak je związałeś, że żyłeczka w dupce może pęknąć. wink.gif
kasia_tree
no i nie macie się co tak napalać, bo nikt poniżej 18 roku życia od nas alkoholu nie dostanie. no chyba, że z tatem przyjedzie i tatko pozwoli wink.gif

mahboob - nie kuś, bo będziesz miał chrzest indywidualny. a że my jesteśmy wyjątkowo okrutnymi i złowrogimi ludźmi to lepiej nam weny nie napędzaj tongue.gif
mahboob
QUOTE(kasia_tree @ Apr 15 2008, 04:35 PM)
mahboob - nie kuś, bo będziesz miał chrzest indywidualny. a że my jesteśmy wyjątkowo okrutnymi i złowrogimi ludźmi to lepiej nam weny nie napędzaj tongue.gif
[right][snapback]61340[/snapback][/right]

Nie bójta się, nic mi sie nie stanie, przynajmniej fazaaaa będzie. No i zapiszę się do kanonu zlotów już w debiucie biggrin.gif.
Bati
QUOTE(kasia_tree @ Apr 15 2008, 03:35 PM)
no chyba, że z tatem przyjedzie i tatko pozwoli wink.gif[right][snapback]61340[/snapback][/right]

Czy kiedyś wspominałam jak bardzo kocham swego rodziciela? biggrin.gif
Lawryn67
Ale sobie młodzież folguje, do pewnych rzeczy trzeba mieć głowę! Bati a to zdjęcie butelki , ładne.
boczek
mahboob Tobie to się chyba zloty kibiców pomyliły z całkowitymi melanżami i libacją alkoholową. Bo to chyba nie o to chodzi przede wszystkim, żeby leżeć pod stołem i świecić się w nocy na zielono po alkoholu nieznanego pochodzenia.

A jak to sie mówi... krowa która dużo buczy, mało mleka daję.
kuba
jeśli ten zlot nie będzie po raz drugi na drugim ode mnie końcu Polski to postaram się być.. mam nadzieje że się obronię do tego czasu hehehehe!!! proponuje jezioro Dąbie pod Szczecinem albo w ostateczności pojezierze w okolicach Międzychodu między Gorzowem a Poznaniem.. bo jak ktoś wymyśli zlot na przykład w Bieszczadach to ja mam bliżej na Anfield niż tam hehe..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.