QUOTE(smyku @ Apr 14 2008, 11:57 AM)
słyszałem ze w tym roku nowych ubierać będą w koszulki manu, tudziez evertonu, wygonią do lasu o 22:00, dadzą 5 minut przewagi, po czym reszta z bronią w ręku rozpocznei polowanie, kto przeżyje do rana ten przeszedł chrzest

[right][snapback]61276[/snapback][/right]
Ziom, ja jestem hardkorowy, możecie mi dać minutę nawet, jestem nyga to mnie nie będzie widać

.No, ale aż tak hardkorowy żeby koszulke mufc założyć to ja nie jestem...nieee, takiego brudu na siebie nie założę...NIGDY!!! A tak serio, to trzeba jakiś fazowy chrzest wymyślić, bo lajtowy chrzest, to dla mnie hańba, im mocniejszy wykminicie, tym chętniej jadę, pamiętam jak rok temu wkręcałem wychowawców że to moja pierwszy obóz, żeby mieć chrzest, ale tam to chujowe są, zbiją cię patykami i wrzucą do wody, i mówią że to chrzest

. Ale ja się jeszcze nie deklaruję, może tak wstępnie, ale to zależy, pasuje mi termin wakacyjny, bo w roku szkolnym nie da ray niestety, no i LFC musi coś wygrać w tym roku, bo mam postanowienie, zero alkoholu dopóki LFC nie zdobędzie jakiegoś trofeum, o kurwa, już 8 miechów

.Się trochę rozpisałem, więc zakończę mój monolog, złożywszy przysięgę na wykonanie wszystkiego co w mojej mocy, aby pojechać. YNWA!