Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fabio Aurelio
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Kadra
*Michael10*
Fabio Aurelio

Fabio Aurelio, a właściwie Fabio Aurelio Rodrigues, świetny zawodnik grający z numerem 12 jego pozycją jest lewa obrona, ale grywa takĹźe na lewej pomocy. Urodzony w Brazylii w São Carlos 24 września 1979 roku. Swą karierę zaczął w Sao Paulo FC skąd przeszedł w 2000 roku do FC Valencii. Rozegrał tam 88 meczy, w ktĂłrych strzelił 11 bramek. Nadszedł rok 2006 i w końcu Fabio opuszcza Valencię i przenosi się na Anfield. w "The Reds" Aurelio nieĹşle sobie radzi. Nadal uderza znakomicie z dystansu i Gerrard czasami ustępuję mu wykonania rzutu wolnego. Mam nadzieję, Ĺźe zostanie on w The Reds na długo.
A teraz wy. Co o nim sądzicie, czy podoba wam się jego styl gry itp.. Wypowiadajcie się. biggrin.gif
szuti
zal.hu
MaLiN
w "The Reds" Aurelio gra świetnie

Po czym to wywnioskowałeś? smile.gif
maniek93
QUOTE(*Michael10* @ Jan 17 2008, 09:48 PM)
Swą karierę zaczął w Sao Paulo FC  z kąt przeszedł w 2000 roku do FC Valencii
[right][snapback]57961[/snapback][/right]

To jak przeszedł z Sao Paulo czy z Kąt??

W "The Reds" Aurelio gra świetnie.

Bo sie tyle u nas nagral...

Nadal uderza znakomicie z dystansu

RĂłwnieĹź z backhandu i woleja, a takĹźe doskonale serwuje..
kuba
ja wam mowie tych debili podrzuca nam konkurencja zeby ktos mogl smykowi przytakiwac hehe.. opanowali juz dawno komentarze pod newsami tam sobie z naczelnym dyskutuja a teraz robia najazd na forum..
Łosiek
QUOTE(kuba @ Jan 17 2008, 11:48 PM)
ja wam mowie tych debili podrzuca nam konkurencja zeby ktos mogl smykowi przytakiwac hehe.. opanowali juz dawno komentarze pod newsami tam sobie z naczelnym dyskutuja a teraz robia najazd na forum..
[right][snapback]57968[/snapback][/right]

kill 'em all !!

koniec offtopu!!
skipim
A ktos do Majstera mial pretensje,ze sie rzuca do niektorych osob o sposob pisania postow/tematow...chyba jasne wszystko.

Aurelio o ile mnie pamiec nie myli nie strzelil jeszcze bramki z wolnego, a Gerrard oddaje mu pilke pewnie tylko dlatego,ze gruby kazal wink.gif

edit: z tego co zobaczylem to on w ogole bramki nie zdobyl, a co dopiero z rzutu wolnego.
Rozegral kilka meczy niezlych, ale to wszystko. Juz wole Riise,ktory teraz jest po prostu bez formy, ale jak mu idzie jest naprawde przydatny i grozny w ataku.
MaLiN
Juz wole Riise,ktory teraz jest po prostu bez formy, ale jak mu idzie jest naprawde przydatny i grozny w ataku.

Fakt, Norweg jest groźny jak jest w formie, Aurelio to dla mnie typowy przeciętniak, który gdy walczy i gra na 100% może zalczyć przyzwoity występ.. nic ponad to. Koleś pamietam był reklamowany przed przyjściem do nas, ze potrafi świetnie dośrodkować, świetnie bić rzuty wolne itp.. I prób miał wiele, ale jakoś żadna piłka nie moze wpaść do tej siatki.. chociaż 3eba mu oddać, ze mimo iż gola nie zdobyl strzela ostatnio lepiej niz Riise smile.gif

*Michael10*
To jak przeszedł z Sao Paulo czy z Kąt??

Po pierwsze naucz się czytać. Napisałem skąd.

Bo sie tyle u nas nagral...

No gra juĹź prawie dwa lata.

RĂłwnieĹź z backhandu i woleja, a takĹźe doskonale serwuje..

Przecież uderza na bramkę znakomicie.
maniek93
QUOTE(*Michael10* @ Jan 18 2008, 01:31 PM)
Po pierwsze naucz się czytać. Napisałem skąd.
[right][snapback]57987[/snapback][/right]

hahaha no to mnie załatwiłes laugh.gif laugh.gif opcja edytuj w twoim wypadku nie zostala kliknieta, wcale nie.. laugh.gif laugh.gif

i jakbys chcial wiedziec umiem czytac, rowniez z czytaniem ze zrozumieniem sobie dobrze radze

QUOTE(*Michael10* @ Jan 18 2008, 01:31 PM)
No gra juĹź prawie dwa lata.
[right][snapback]57987[/snapback][/right]

i co z tego?? a ile meczy rozegral?? ile przez 90min?? wiecej czasu spedzil w gabinetach lekarskich lub na trybunach niz na boisku

edit: sprawdzilem specjalnie dla ciebie i ci powiem ze w tym sezonie w 21 kolejkach zagral 445 minut 5 razy w pierwszym skladzie
skipim
Nie ma jak edytowac sobie posta i wmawiac,ze napisalo sie poprawnie laugh.gif
Jak czytalem Twoja wypowiedz to "z kąt" tak rzucilo sie w oczy,ze powinienes sie schowac,a nie oburzac jeszcze hahaha.

Bodzio_lfc
o jaaaa ehehe dobre... rolleyes.gif

Jak widze gre Aurelio to taki mi sie sparaliżowany wydaje.... żeby nie było offtopicaaa
Kuba_Liverpool
Będę starał się nie rozmyślać o tym co strasznego musiał zrobić smyku- że spotkała go taka kara, bo jeszcze w nocy spać koszmary mi nie dadzą smile.gif Ale panowie i panie. Michael dziesiątka jest świetnym przykładem jak szybko rozwija się nasza młodzież (i w związku z tym neostrada) Najpierw komentarze pod newsami, następnie posty wiele wnoszące na forum (szczypta zamętu i wkurwienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła wink.gif) teraz nawet zakłada temat i uwaga... nauka opcji edytuj to nie lada wyzwanie.

Co do Aurelio to jest pierwszym którego bym sprzedał od roku... Typowy przeciętniak podobny do Łornoka smile.gif

Edit: najgorsze jest to że chłopak właściwie nie łamie regulaminu i raczej ban nie wchodzi w grę.
Czerwony Jaguar
Fabio zalicza ostatnio bardzo dobre występy. Świetnie potrafi strzelać z wolnego. Szykuje się następca Gerrarda!
Fernando Torres
CYTAT(Czerwony Jaguar @ 26-03-2009 - 17:35) *
Fabio zalicza ostatnio bardzo dobre występy. Świetnie potrafi strzelać z wolnego. Szykuje się następca Gerrarda!

Zalicza dobre występy nawet wspaniałe potrafi strzelać piękne gole.Ale na następcą Gerrarda to on nie będzie.
Michel
hahahaha fajnie teraz poczytac co niektorych "fachowcow"
Edmilson
Fajnie, że obrońca będzie następcą pomocnika a na dodatek ciekawe jest to, że Fabio jest o rok starszy od Steviego...
skipim
Czytajcie ze zrozumieniem

"Świetnie potrafi strzelać z wolnego. Szykuje się następca Gerrarda!"

Chodziło zapewne o następcę osoby do wykonywania rzutów wolnych, a nie na pozycji of. pom...
smyku
CYTAT(skipim @ 26-03-2009 - 18:37) *
Czytajcie ze zrozumieniem

"Świetnie potrafi strzelać z wolnego. Szykuje się następca Gerrarda!"

Chodziło zapewne o następcę osoby do wykonywania rzutów wolnych, a nie na pozycji of. pom...

no niby tak, tylko Fabio strzelił do tej pory chyba 3 gole (w ogóle w LFC), z czego jedną bramke z wolnego... tak więc nie podniecałbym się tak na miejscu niektórych. Trochę sensu by się przydało w wypowiedziach zawsze wink.gif
marcin1991
CYTAT(smyku @ 26-03-2009 - 18:47) *
no niby tak, tylko Fabio strzelił do tej pory chyba 3 gole (w ogóle w LFC), z czego jedną bramke z wolnego... tak więc nie podniecałbym się tak na miejscu niektórych. Trochę sensu by się przydało w wypowiedziach zawsze wink.gif

Grzegorzu, a w jaki sposób strzelił gola z Pompey? tongue.gif
skipim
To swoja drogą, już kiedyś o tym pisałem, że Gerrard zostawia piłki Aurelio, a ten jeszcze bramki nie zdobył, no ale ostatnio coś ruszyło.
Tyle, że jak idzie to idzie...patrz bramka Gerro z wolnego z Villa i bramki Dosseny hehe
Mały Książe
CYTAT(Fernando Torres @ 26-03-2009 - 17:38) *
CYTAT(Czerwony Jaguar @ 26-03-2009 - 17:35) *

Zalicza dobre występy nawet wspaniałe potrafi strzelać piękne gole.Ale na następcą Gerrarda to on nie będzie.

no nie będzie bo Fabio to lewy obrońca/pomocnik jak trza a SG raczej tam nie grywa. Po za tym dobra gra w kilku meczach nie czyni zawodnika następcą kogoś takiego jak Steven..
woytas
CYTAT(skipim @ 26-03-2009 - 18:04) *
To swoja drogą, już kiedyś o tym pisałem, że Gerrard zostawia piłki Aurelio, a ten jeszcze bramki nie zdobył, no ale ostatnio coś ruszyło.

Ano, tylko że skoro Gerrard zostawiał mu te piłki to cos w tym musiało być, bo nei wierzę, żeby SG robił to pod presją Fabio.
Po prostu Aurelio musi na treningach pokazywać jak wielki ptoencjał ma w tym elemencie gry.

Ale tak jak piszesz - grunt, że się ruszyło smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.