maniek93
08-01-2008 - 17:51
Po porażce z Luton w Carling Cup jedziemy na Riverside Stadium gdzie zagramy w sobote o 16 czasu polskiego gramy z Middlesbrough.
Boro w tym sezonie zajmuje 15 miejsce w tabeli ze zdobyczą 20pkt. U siebie grają w kratke, można powiezieć że słabo bo mają bilans 2-3-5 ale wygrali z Arsenalem 2:1.
Ostatnie mecze:
Boro - West Hm 1:2
Birmingham - Boro 3-0
Pompey - Boro 0:1
Boro - Everton 0:2
Trzeba będzie zwrócić uwage na S. Downinga i Tuncaya którzy zdobyli już w tym sezonie każdy po 4 bramki (u nas tylko Torres i Steven mają więcej).
Licze na zwyciestwo, wynik 2:0 w pełni mnie będzie radował.
QUOTE(maniek93 @ Jan 8 2008, 07:51 PM)
Po porażce z Luton w Carling Cup
ManiuÅ› odstaw te trunki!
Remis w FA.
Boro pokonało Arsenal, nie przewiduję niczego ponad nudnych szachów i wyniku koło bezbramkowego wyniku...
0-0 albo 0-1 w plecy inne wyniki będą dla mnie zaskoczeniem.. Boro umie grać z silnymi drużynami..
Ehhh... Wynik napewno bedzie zaskakujący ponieważ jeżeli zremisują to będzie to zaskoczenie że znów remis. Porażka to już kompletna klapa, a zwycięstwo (wysokie) to też dziwne bo taki skok wciągu paru dni to aż anomalia.
sabre69
08-01-2008 - 20:43
Ech po ostatnich wycznach naszych grajkow to jestem coraz niegatywniej do tego meczu nastawiony, i nie zdziwilbym sie jezelibysmy przegrali... Obstawiam remis 1-1, gre w stylu naszej druzyny z ostatnich meczy, czyli torres lub gerrard strzelaja w pierwszych 20 min, i w 80-ktorejs minucie boro wyruwnuje... Nie oczekuje zwyciestwa, bo mam nadzieje ze the reds bardzo mio mnie rozczaruja
fajnie by sie taki sezon pisal: porazka z boro ktora zapoczatkuje serie zwyciestw do koonca sezonu

oszywiscie po tej przegranej przychodzi murinio/dalglish

Ehhh... Wynik napewno bedzie zaskakujący ponieważ jeżeli zremisują to będzie to zaskoczenie że znów remis. Porażka to już kompletna klapa, a zwycięstwo (wysokie) to też dziwne bo taki skok wciągu paru dni to aż anomalia.
zes wymyslil jakikolwiek wynik to zaskoczenie... lol
QUOTE(kuba)
Boro umie grać z silnymi drużynami..
.. a my nie umiemy grac ostatnio ze słabymi.
Wyniku nie typuje, bo wróżka ze mnie żadna hehe..
Rzekomo ten cały Skrtel już jest u nas po testach.. Ale jeszcze oficjalnie nic nie zosało potwierdzone. Jeżeli faktycznie jest juz u nas, to ciekawe czy ujrzymy go w tym meczu.
.. a my nie umiemy grac ostatnio ze słabymi.
hehe w sumie to zapomnialem tam dodac "boro umie grac z silnymi druzynami to tym bardziej z takim sredniakiem jak my sobie poradzi bo nasza druzyna za kadencji fafay zostala zdegradowana do pozycji sredniaka niemalze wlasnie.. tak czy siak czarno to widze..
Rzekomo ten cały Skrtel już jest u nas po testach.. Ale jeszcze oficjalnie nic nie zosało potwierdzone. Jeżeli faktycznie jest juz u nas, to ciekawe czy ujrzymy go w tym meczu
.
sorry...ale kto jest ten cały pepik...

dobrze, że go kupiliśmy, bo bym chyba nim nigdy nie usłyszał...
ale jak na człowieka znikąd, to nieźle kosztował...zobaczymy ile jest wart, choć dossie ma rewelacyjne

....100 meczy w lidze ruskiej..fantastik
a mecz....cóż..jeśli zagramy na poziomie z ostatnich meczy (czytaj-kiepsko), to jeśli punkt z river wywieziemy to będzie cud.
akurat tego Slowaka bym sie nie czepial bo po pierwsze MU tez Vidica z Rosji wzieli a poza tym Skrtel byl podobno pewniakiem na srodku obrony mistrzowskiej w tym sezonie druzyny czyli Zenitu.. moze material na kolejnego Hyypie kto wie?? o nim tez malo kto slyszal choc z innego kraju do nas przybyl.. warunki fizyczne ma spoko: 191cm 81kg..
Michel
08-01-2008 - 22:39
tez uwazam ze z Skrtela bedzie super obronca.
aras_lfc
09-01-2008 - 12:18
Na riverside dawno nie wygralismy chyba co? Wogole Benitez tam nie wygrał (2-0,0-0,0-0) czas na zywcięstwo dlaczego nie?
Co do tego Skretla jestem tego zdania co Kuba , Vidic też był mało znany a co z niego wyrosło!
zenek1993
09-01-2008 - 15:43
Głatkie 3:0 bo torres strzela i gerrard strzela i wystarczy na boro
zenek mogę spytać czemu masz w sygnaturce Nianga? pytam bo to niezbyt popularny idol dla młodych kibiców tym bardziej że właściwie wygryzł z ataku OM idola szalonej młodzieży czyli naszego tęczowego Djibrila hehe..
*Michael10*
10-01-2008 - 18:39
Mam nadzieję, że w końcu wygramy po tych ostatnich nieudanych meczach. Powiem nawet, że musimy wygrać. Jak przegramy lub zremisujemy to się już naprawdę wkurzę.
lar311
10-01-2008 - 22:27
QUOTE(kuba @ Jan 9 2008, 03:57 PM)
zenek mogę spytać czemu masz w sygnaturce Nianga? pytam bo to niezbyt popularny idol dla młodych kibiców tym bardziej że właściwie wygryzł z ataku OM idola szalonej młodzieży czyli naszego tęczowego Djibrila hehe..
[right][snapback]57525[/snapback][/right]
Tym bardziej ze w avatarze jest PSG a Mamadou gra dla OM....a te dwie druzyny sie nienawidza jak psy
Cos jak my z MU
Perkoz
11-01-2008 - 00:03
Jeszcze z miesiąc temu to bym pewnie liczył na 3 pkt. Teraz gdy walka o Mistrza przegrana a forma grajków zmienna jak nastroje panny w ciąży (ostatnio w niżu zresztą) to trudno cokolwiek przewidziec... Jak Kuyt znow się pojawi (kompletny brak formy) zamiast spróbowac w ataku Torresa z Babelem, to znów będzie bicie głowa w mur i 0:0 albo porażka. Jednego natomiast można byc pewnym - nawet jak będzie w plery to z całą pewnością w Fafcio po meczu powtórzy jak mantrę: dalej mamy szansę a mistrzostwo !!!
Najwiekszym zagrozeniem bedzie tuncay i downing, a jak my zagramy nie potrafie przewidziec.
Gdybym mial stawiac pieniadze to bym postawil na remis. najPewniej 0-0.
Penieklfc
11-01-2008 - 09:41
Rafa według mnie nie ma już nic do stracenia, więc proponował bym mu zagrac ustawieniem 4-5-1. Torres osamotniony w ataku, ale więcej by zdziałał niż razem z Kuytem, Crouchem czy Voroninem... a poza tym miałby za sobą 5 pomocników, z których Gerrard napewno włączał by się razem z el nino w akcje ofensywne i był by lepszym do pary niz którys z innych "snajperów". Tylko problem jest taki kto mógłby zagrac w tej pomocy? Jak by to ułożyc...
QUOTE(Panieklfc)
Rafa według mnie nie ma już nic do stracenia, więc proponował bym mu zagrac ustawieniem 4-5-1. Torres osamotniony w ataku, ale więcej by zdziałał niż razem z Kuytem, Crouchem czy Voroninem... a poza tym miałby za sobą 5 pomocników, z których Gerrard napewno włączał by się razem z el nino w akcje ofensywne i był by lepszym do pary niz którys z innych "snajperów". Tylko problem jest taki kto mógłby zagrac w tej pomocy? Jak by to ułożyc
Właśnie moim zdaniem, skoro juz powrócił Pennant, to skrzydła Kewell-Pennant, a atak Torres-Babel !!
Penieklfc
11-01-2008 - 10:02
Babel mógłby grac z Torresem, tylko Kewell wrócił po kontuzji i znowu pewnie nie zagra całęgo meczu... to kto go zmieni? Babel się cofnie a za Kewella wejdzie np. Kuyt i znouw w 90 min niezdobedzie gola w 100% sytuacji? Bo Leto to jeszcze nie widze na lewym skrzydle...
Choc ten pomysł Torres - Babel nie jest głupi, ale brak zmiennika dla Kewella
Master_LFC
11-01-2008 - 10:55
QUOTE(Penieklfc @ Jan 11 2008, 11:02 AM)
Choc ten pomysł Torres - Babel nie jest głupi, ale brak zmiennika dla Kewella
[right][snapback]57615[/snapback][/right]
Jak to brak? Yossi zagra na lewej za Harrego jak zajdzie taka potrzeba, w środku Maska z Gerro i na prawej Pennant, a do ataku przesunąć Ryana i jest w porządku.
A z Middlesbrough nie zdziwi mnie żaden wynik, choć liczę na skromne 1:0 dla nas.
Penieklfc
11-01-2008 - 12:30
Benayoun na lewą stronę za Kewella?! Nie widzę tego. Niedość ze mnie ostatnio nie przekonuje na prawej stronie to jakby miał przejsc teraz na lewą... Zresztą niech Rafa gra jak chce. To jemu wkoncu za to płacą zeby odpowiednio ustawiał graczy i wygrywali mecze
fernandotorres9
11-01-2008 - 13:36
skrtel oficjalnie w liverpoolu;d;d;]http://pilkanozna.pl/news.php?ID=82248
Penieklfc
11-01-2008 - 14:34
Ciekawe kiedy debiut?! Z Boro chyba nie zagra

Jak to jest? kiedy moze grac od momentu podpisania?!
fernandotorres9
11-01-2008 - 15:04
wydaje mi sie ze moglby zagrac ;]
PaddyLFC
12-01-2008 - 13:45
QUOTE(Perkoz @ Jan 11 2008, 12:03 AM)
nawet jak będzie w plery to z całą pewnością w Fafcio po meczu powtórzy jak mantrę: dalej mamy szansę a mistrzostwo !!!
[right][snapback]57604[/snapback][/right]
Wiesz Perkoz, ja po części rozumiem Benka. No bo co biedak ma mówić kibicom, żurnalistom, obserwatorom po kolejnych wpadkach zespołu który co sezon ma walczyć łeb w łeb z resztą najmożniejszych ligi

Co do meczu to patrząc na nasze ostatnie 5 meczy z boro, (dwa zwycięstwa 2:0 i 1:0 i trzy remisy po 0:0 ), i bilans ogólny gier na Riverside (22-17-18), skłaniam się ku remisowi ze wskazaniem na nas. A co do twojej propozycji kandydatur w ataku, to ja wypatruje już od początku pobytu Ryana na Merseyside, jego występu w ostatniej formacji. Czy się doczekam? wynik, 1:1,0:2 skład, ostatnio nie trafiam zupełnie więc dam sobie spokój. Niech wybiegnie jakikolwiek skład, który po po prostu zagra mecz na poziomie klubu którego barwy reprezentują.
maniek93
12-01-2008 - 14:46
Gdzie jest Harry? nawet na ławe sie nie załapał.. ale za to JAR jest na skrzydle, cieszmy się!!

Babel w 2 połowie wchodzi, no i Agger na ławce więc he is back
jareko17
12-01-2008 - 14:51
Skład dośc średni...dużo drewna z przodu...ale licze na jakieś wymęczone zwycięstwo.
nie dosc, ze Riise w wyjsciowej 11 to jeszcze na lewej pomocy;/ Gdzie jest Kewell i Pennant? prawie zapomnialem za 3 dni wazne spotkanie gramy ..

;/
Ma ktos dobrego linka do meczu na sopcascie? bo dzis mi sopcast zawodzi;/ mam nadzieje, iż Nasz druzyna nie zawiedzie. ide na czelsi..
jareko17
12-01-2008 - 15:31
0-1...Boże czemu kazesz oglądac mi w naszej drużynie piłkarzy tak marnych jak Vornin czy Riise?!
Perkoz
12-01-2008 - 15:32
Brawo, fafowa armia juz ma w plery...
"Ciagle mamy szanse na Mistrzostwo !!!!"
A jak !
Szmajchel
12-01-2008 - 15:35
QUOTE(Matys)
nie dosc, ze Riise w wyjsciowej 11 to jeszcze na lewej pomocy;/ Gdzie jest Kewell i Pennant? prawie zapomnialem za 3 dni wazne spotkanie gramy ..

;/
Ma ktos dobrego linka do meczu na sopcascie? bo dzis mi sopcast zawodzi;/ mam nadzieje, iż Nasz druzyna nie zawiedzie. ide na czelsi..
[right][snapback]57666[/snapback][/right]
Nie ma w sumie co ogladac, boro tak pilnuje Torresa ze on rzadko co dotyka pilke... Gerrard jedynie oddaje jakies grozne strzaly a tak... riise i voronin. to samo mowi za siebie...
link do sopcasta sop://broker1.sopcast.com:3912/6029
skipim
12-01-2008 - 15:42
Sedziego ladnie sponiewieral

Ten gracz Boro niezle pocisnal jeszcze reka specjalnie...
jareko17
12-01-2008 - 15:46
Szkoda mi Riise i Voronina...bo myślenie to jest naprawdę fajna sprawa, ale Oni chyba rzadko tego doznają, a na boisku to pewnie nigdy...
Ogólnie to aż żal patrzec. Nie ma wyjścia trzeba rozjebac to towarzystwo razem z trenerem bo na to co Oni wyprawiają patrzec się nie da....
Idę grać w fm'a... tyle powiem.
balonik88
12-01-2008 - 15:50
o, jak dobrze, że jednak odpuściłem sobie tą I połowe... ale drugiej już Benitezowi nie daruje i sam osądze... hehe...
maniek93
12-01-2008 - 15:55
"Gleba, gleba i jeszcze raz gleba"
Niech Riise zejdzie z tego boiska bo sie sam ośmiesza swoimi strzałami(15m od barmki) i "rajdami".
Voronin = drewno.
Ile bym dał za to żeby dzisiaj oglądać taki skład
Reina - Arbeloa Carra Agger Aurelio - Benayoun Gerrard Mascherano Kewell - Torres Babel
Jak nie zdejmie tych dwóch patałachów wyżej to przełaczam sie na gunnersów
Perkoz
12-01-2008 - 15:56
Fafa, ulubiony manager fanow ManUtd i Evertonu

Oby tak dalej i po tej kolejce Toffiki nas mykajÄ… w tabeli (do przerwy prowadzÄ… 1:0 z ManCity)
Jasiu Riise juz prawie bliski idealu czyli oddaniu strzalu, który trafi w aut, potrenuje pod okiem Benka i w koncu mu wyjdzie...
skipim
12-01-2008 - 15:59
Belletti konkretna bramke zdobyl..
Adebayor ledwo zmiescil pilke w bamce przy karnym,ale gol to gol ;/
A my tak naprawde nawet nie zagrozilismy Boro.
Ogólnie to aż żal patrzec. Nie ma wyjścia trzeba rozjebac to towarzystwo razem z trenerem bo na to co Oni wyprawiają patrzec się nie da....
co całą drużyne chcesz wywalić??!! nie dziwi cie fakt że oni zanim do nas przyszli pod skrzydła fafy grali całkiem nieźle żeby nie powiedzieć bardzo dobrze (no czymś sobie musieli zasłużyć na transfer do LFC)??!!! wywalić to trzeba nieudaczną grubą fafe i to w trybie natychmiastowym aby następnego sezonu nie miec spapranego bo ten już na straty..
QUOTE(Perkoz)
Fafa, ulubiony manager fanow ManUtd i Evertonu
i Arsenalu hehe!! zauważ jak regularnie Arsene chwali naszą nieudaczną fafe!! on dobrze wie co dla jego klubu najlepsze hehe..
EDIT:
zapomniałbym!! co do meczu: HALA VAMOS BRAVO FAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maniek93
12-01-2008 - 16:02
hahaha nawet panowie w studiu zjebali rafe za to że gra voronin który cytuje "nie gra nic"

oby tak dalej!
Widziałem bramkę i kolejny raz Arbeloa kiepsko interweniował. Praktycznie wcale nie interweniował , tylko tak sobie podskoczył .
Kiedy zobaczyłem , że Riise ma grać na lewej pomocy wiedziałem , że będzie kiepsko.
Jest Babel , Kewell a my gramy z Riise na skrzydle? Nie rozumiem.
Liczę na jakieś szarpniecie w końcówce i mimo wszystko 3 punkty.
Kuba_Liverpool
12-01-2008 - 16:04
Powiem tylko jedno, Dobranoc! Nie chce mi się już oglądać jak piłka odbija się od naszych "obrońców" Pozatym nikt nic nie gra tylko Torres, i... (wiem że będzie krytyka) Riise, może nie wali na bramkę jak opentany, ale chociasz idzie za piłką i walczy, nie to co niektórzy... Ok, wychodzimy na drugą połowę

Nadzieja w Babelu. Ide oglądać skoki...
POZDRAWIAM
skipim
12-01-2008 - 16:04
Nie! nie wierze, Benitez robi zmiane juz w przerwie

Dlaczego nie czeka do 79 minuty?

P.S. Sadze,ze nalezal nam sie karny za faul na Voroninie..
Majkel
12-01-2008 - 16:05
babel za arbeloe no wkoncu benio myśłi
*Michael10*
12-01-2008 - 16:10
26min. 1:0 dla Boro. Cholera jak tak dalej pójdzie to się naprawdę wkurzę
Majkel
12-01-2008 - 16:13
no ale birmingham i arsenal remisujÄ…
skipim
12-01-2008 - 16:15
czyli szanse na mistrza dalej sa
jareko17
12-01-2008 - 16:18
K*rwa ile on Voronina jeszcze na tym boisku bedzie trzymał?!
*Michael10*
12-01-2008 - 16:22
Ja to już wątpię w to, że Liverpool będzie mistrzem.

Jupi, w końcu Alonso na boisku!!!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.