Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Pi³karze z poza Liverpoolu
LFC FAN SITE > My kibice > Pogawêdki o wszystkim
sabre69
No więc jest to kontynuacja tematu o ronaldo ktory powstal w " sezon 2007/08"... Chodzi mi jednak o to, żeby rozmawiac tu o pilkarzach, ktorzy grają poza LFC jak również poza Anglią.... no więc kontynując wątek krystyny to dla mnie on wcale nie jest dobrym piłkarzem... Jedyne zo potrafi i to muszę przyznać ze robi to genialnie są to rzuty wolne i strzały z dystansu... Jeżeli choodzi o drybling to sie nie zachwycam, bo on to robi głównie na szybkość a "sztuczki" jakie robi na boisku to nawet ja potrafie chociarz mam 14 lat, a z pewnością freestyleowcy ktorzy sie zajmują groundem mogą go przewyższyć... Co do jego duzej ilośći bramek to wlasnie te strzaly z dystansu ktore zazwyczaj zmieniają przebieg meczu jak to Gerrard wielokrotnie robi, a stwarzają pozorny obraz tego ze on jest geniuszem... W sumie to wielokrotnie widzialem jak on "genialnie" zrobil obronce a potem akcja sie zatrzymala bo zwalil dosrodkowanie... Czekam na wasze wypowiedzi.... smile.gif
wojo
Ale co dzisiaj zrobił w meczu z Evertonem trzeba docenić bardzo ładna pierwsza bramka. I takie strzały i bramki nie biorą się z powietrza. Żeby oddać taki strzał to trenuje od początku . Nam moze na boisku wyjdzie fuksem taki strzał(trochę bardziej prymitywny) i to tyle a co taki kolo robi sobie na treningach to to po prostu magia. A że na boisku coś sie nieudaje to niestety normalka.
Fryzbi
nienawidzę go, bo jest marionetką... ale muszę przyznać, że ta lala to bardzo dobry zawodnik! smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.