Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: LFC TV
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Mój Liverpool FC
Przepiórek
Liverpool FC w końcu doczekał się oficjalnej telewizji klubowej. Wczoraj wystartowała stacja LFC TV. Najwyższy czas, bo inne kluby już dawno dorobiły się własnych kanałów.

Zapowiada się fajnie, bo w programach często będą pojawiały się dawne gwiazdy LFC. Wczoraj przez studio przewinęli się John Aldridge, Gary Gillespie, Jan Molby i Roy Evans. W przyszłym tygodniu ruszy John Barnes Show, a na antenie mają pojawiać się m.in. Ian St. John, David Fairclough, Ian Callaghan itd. Pierwsze programy wypadły całkiem przyzwoicie i mam nadzieję, że z czasem będzie jeszcze lepiej.

Ja się najbardziej cieszę z tego, że mecze rezerw i juniorów mają być w miarę możliwości pokazywane na żywo. Wszystkie mecze pierwszej drużyny będą retransmitowane w całości, czego też dotychczas nie było.

karas
Że tak spytam - w legalnych przekaźnikach gdzieś będzie można namierzyć? Lub chociaż powtórki powtórek - chodzi mi przede wszystkim o rezerwy i młodzież...?
Przepiórek
QUOTE(karas @ Sep 21 2007, 11:56 AM)
Że tak spytam - w legalnych przekaźnikach gdzieś będzie można namierzyć? Lub chociaż powtórki powtórek - chodzi mi przede wszystkim o rezerwy i młodzież...?
Z tego co piszą na oficjalce to prawa do LFC TV zakupił Polsat.

Sam Polsat ma takÄ… informacjÄ™:
Polsat Sport jako jedyna stacja w Polsce prezentuje cztery telewizje klubowe: LiverpoolFC.TV, Arsenal TV, Chelsea TV i Manchester TV. W poniedziałkowe wieczory możesz oglądać mecze tych drużyn, a później w nocy pozostałe programy pochodzące z tych telewizji.
Kanały Klubowe to wielka gratka dla prawdziwych fanów. Zostały stworzone przez największe i najlepsze kluby a ich program całkowicie jest związany z klubem. Ze względu na bliskie relacje z drużynami stacje klubowe mają naprawdę wyjątkowe, nigdzie indziej nie prezentowane materiały. W telewizyjnym kanale klubowym obejrzysz mecze w lidze, pucharach krajowych i europejskich, ostatnio rozegrane oraz te archiwalne. Dowiesz się, co aktualnie słychać w klubie. Obejrzysz wyjątkowe, ekskluzywne wywiady z największymi gwiazdami, kadrą trenerską, fanami i wszystkimi ludźmi związanymi emocjonalnie z drużyną. Tylko w kanale klubowym doświadczysz specyficznej atmosfery, niepowtarzalnej dla każdego klubu. Jeżeli jesteś prawdziwym kibicem drużyny, nie możesz tego przegapić.

Nie wiem jak to wygląda w praktyce, bo nie mam dostępu do Polsatu Sport.

Poza tym LFC TV można oglądać na e-season ticket i Setancie, ale z dostępnością Setanty w Polsce byłby chyba problem.
SwietlistyMrok
W pakietach Polsatu Cyfrowego mozna zamowic ktorys z kanałow klubowych,najlepiej w pakiecie "Sport" razem z ESPN Classic itd itp,mozna wybrac tylko jeden kanał klubowy,no chyba za wieksza opłata inne,ale to nie do konca taka swietna sprawa chyba,moj znajowy posiada w tymze pakiecie kanał Real Madrid TV i cos przebakiwał ze nie transmituja spotkan pierwszej druzyny w całosci na zywo itp,ale dokładnie sie nie orientuje.
smyku
QUOTE(Przepiórek @ Sep 21 2007, 10:10 AM)
Z tego co piszą na oficjalce to prawa do LFC TV zakupił Polsat.

Sam Polsat ma takÄ… informacjÄ™:
Polsat Sport jako jedyna stacja w Polsce prezentuje cztery telewizje klubowe: LiverpoolFC.TV, Arsenal TV, Chelsea TV i Manchester TV. W poniedziałkowe wieczory możesz oglądać mecze tych drużyn, a później w nocy pozostałe programy pochodzące z tych telewizji.
Kanały Klubowe to wielka gratka dla prawdziwych fanów. Zostały stworzone przez największe i najlepsze kluby a ich program całkowicie jest związany z klubem. Ze względu na bliskie relacje z drużynami stacje klubowe mają naprawdę wyjątkowe, nigdzie indziej nie prezentowane materiały. W telewizyjnym kanale klubowym obejrzysz mecze w lidze, pucharach krajowych i europejskich, ostatnio rozegrane oraz te archiwalne. Dowiesz się, co aktualnie słychać w klubie. Obejrzysz wyjątkowe, ekskluzywne wywiady z największymi gwiazdami, kadrą trenerską, fanami i wszystkimi ludźmi związanymi emocjonalnie z drużyną. Tylko w kanale klubowym doświadczysz specyficznej atmosfery, niepowtarzalnej dla każdego klubu. Jeżeli jesteś prawdziwym kibicem drużyny, nie możesz tego przegapić.

Nie wiem jak to wygląda w praktyce, bo nie mam dostępu do Polsatu Sport.

Poza tym LFC TV można oglądać na e-season ticket i Setancie, ale z dostępnością Setanty w Polsce byłby chyba problem.
[right][snapback]52558[/snapback][/right]

jest to jedno wielkie gowno (polsat), daja Ci LFC TV o 2 nad ranem... nie ma jakiegos osobnego kanalu jak ma Setanta, ze sobie mozesz ogladac... tak wiec niech sie nikt nie rzuca na polsat, no chyba ze lubicie siedziec po nocy.

A Zadna telewizja klubowa nie pokazuje meczow Live o ile mi wiadomo, bo nie maja praw do tego... bo wtedy kazdy by kupowal LFC TV czy MU TV a nie sky sports np tongue.gif
SwietlistyMrok
No własnie sa osobne kanały klubowe nadajace 24 na dobe itp Smyku na Polsacie,jak napisałem powyzej ten ktos to włąsnie ma z Polsatu.
Przepiórek
Pakiet "Sport" w Polsacie Cyfrowym to cztery kanały: ESPN Classic, Eurosport 2, Polsat Sport Extra i Extreme Channel. Real Madrid TV (wersja angielska) jest dostępna w każdym pakiecie, bo to kanał niekodowany. Innych klubowych stacji oddzielnie nie można wykupić, a przynajmniej na stronie Cyfrowego Polsatu nic nie ma o takiej możliwości.
smyku
QUOTE(SwietlistyMrok @ Sep 21 2007, 11:05 AM)
No własnie sa osobne kanały klubowe nadajace 24 na dobe itp Smyku na Polsacie,jak napisałem powyzej ten ktos to włąsnie ma z Polsatu.
[right][snapback]52562[/snapback][/right]

Jak pisze Przepior, nie ma kanalow ktore pokazywalyby LFC na antenie Polsatu. Wiem, bo sie tym interesuje. Ten Twoj kolega moze miec Polsat i przy okazji jakies lewe kanaly i wyglada to tak jakby mial "z polsatu" a tak nie jest (oczywiscie chodzi o mecze lajf, tudziez LFC TV o innych porach niz 2 rano)
wojo
Rzeczywiscie bardzo mnie denerwuje jak na Polsacie nie ma co tydzień na przemian meczu każdego z tych 4 klubów i to na zywo bo w poniedziałęk to mi sie nie chce ogladać chyba zed mecz ciekawy.
browar
taa Real Madryt Tv jest standardowo w kazdym pakiecie Polsatu... kiedyś przypadkiem natrafiłem na wywiad z Dudkiem wink.gif

a retransmisje meczów Liverpoolu są zazwyczaj w PN tylko ze na Polsacie Sport Extra za który trzeba dodatkowo dopłacić, czy tam inny pakiet wykupić...
wojo
tzn. Polsat Sport Extra mi terz dołóączyli w kablówce i tyle samo płace a mecze czzasami sie jednak zdażają na zwykłym polsacie sport.
maniek93
W zeszłym sezonie na polsacie sport co tydzień w poniedziałek o 21 było Arsenal TV, czyli pokazywali weekendowy mecz Premiership Arsenalu, o 23 natomiast leciał Liverpool TV tak jak powyżej mecz Liverpoolu z Premiership i to wszystko. W tym sezonie napierw jest Chelsea TV, a potem ManU TV i też tylko retransmisje meczów. Polsat Sport ma prawa do BarcaTV, czyli skrót meczu, wywiady a także w zeszłym sezonie taki "pokój zwierzeń" piłkarzy, tak to teraz jest
wojo
To co mi sie podoba w polsacie sport to że są ciekawe filmy dokumentalne niektórych rozwijającyh sie przyszłych gwiazd głównie z Afryki i Europy Ameryki Południowej.
adamkif
Przypadkowo znalaz³em owy kana³ i od kilku dni non stop dzia³a wiêc póki co mo¿na korzystaæ smile.gif

LFC TV
wojo
Fajnie ze pu¶cili teraz w obieg LFc Tv na jeden dzieñ. Bêdê ca³y czas ogl±da³. Jest jaka¶ mo¿liwo¶æ ogl±dania TV przez neta? bo przez telewizor nie da rady chyba. Mo¿e byæ nawet p³atne tylko nie za du¿o. Póki co chodzi jak marzenie.
Przepiórek
CYTAT(wojo @ 15-04-2009 - 15:16) *
Fajnie ze pu¶cili teraz w obieg LFc Tv na jeden dzieñ. Bêdê ca³y czas ogl±da³. Jest jaka¶ mo¿liwo¶æ ogl±dania TV przez neta? bo przez telewizor nie da rady chyba. Mo¿e byæ nawet p³atne tylko nie za du¿o. Póki co chodzi jak marzenie.
Trzeba wykupiæ e-season ticket na oficjalnej stronie klubu. W ramach tego mo¿na ogl±daæ LFC TV. Kosztuje to zdaje siê 49,99 funtów za rok.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.