Tak sobie pomy??la??em "Gerrard odchodzi, ciekawe kto go zastÄ?pi i bedzie moim nowym ulubie??cem.." Kto jest waszym ulubie??cem?
U mnie jest tak:
Jerzy Dudek
Xabi Alonso
Luis Garcia
Jamie Carragher
Djibrill Cisse
M??j ulubiony pi??karz to aktualnie Xabi Alonso.
Przez ostatni sezon zadziwi?? mnie Alonso, kt??rego da??Ä? ogromnym szacunkiem. No i oczywi??cie stwierdzam, ??e bardzo lubiÄ? Michaela Owena

pozdrawiam
Saunter
05-07-2005 - 20:59
Jerzy Dudek - dzieki niemu zaczalem kibicowac Liverpoolowi
Luis Garcia - mam do niego sentyment, lubie nim grac w PES4
Jaime Carragher - dobry w ryj
Pi??karze siÄ? zmieniajÄ?, przychodzÄ?, odchodzÄ? - nie przywiÄ?zujÄ? siÄ? do nich. Chocia?? mam w??r??d zawodnik??w Liverpoolu swoje pere??ki. SÄ? nimi:
- John Arne Riise
- Jamie Carragher
- Djibril Cisse
A dla mnie najlepszy jest Gerrard...opr??cz niego najbardziej cenie Finnana i Carraghera oraz Riise i Xabiego
Grushii
05-07-2005 - 21:49
RISSE i CISSE. i bynajmniej nie dlatego ze jaden jak i drugi maja 2 S.
Dla mnie najlepszy pilkarz do Cisse i Garcia !!
Bravkaa
05-07-2005 - 22:40
Moim pupilkiem od dawien dawna jest Milan Baros. M??wcie co chcecie, ale to zawodnik klasowy. Na darmo siÄ? kr??lem strzelc??w Euro nie zostaje przecie??. Nie tyle co ch??opak w pi??kÄ? kopaÄ? umie to jeszcze inteligentny, czego o niekt??rych ludziach z tego ??wiata powiedzieÄ? nie mo??na.. Pozatym znakomita szybko??Ä?, co czyni go strasznie efektownym i umiejÄ?tno??Ä? piÄ?knego kiwania siÄ? i 'przechodzenia' przez obro??c??w, nawet ta ostatnio ma??o skuteczna - sprawia, ??e akcje Barosa sÄ? godne podziwu. Przez sezon 2oo4/2oo5 cierpia?? tylko i wy??Ä?cznie przez trenera. Bo gra z jednym napastnikiem to bezsens i tutaj prosze o ironicznie brava dla Rafy Beniteza

Pozatym mistrzem w tym co robi jest dla mnie Xabi Alonso oraz Jamie Carragher. Og??lnie to trudno mi tutaj m??wiÄ? o ulubie??cach, bo ca??y Liverpool jest 'm??j ukochany'.. WiÄ?c ja ju?? mo??e wiÄ?cej nie piszÄ?, bo ca??Ä? dru??ynÄ? wymienie.. ;]
Alan Shearer i Djibril Cisse.
Ps. Grushii, Riise ma 2 "i" a nie 2 "s"...
sully erna
06-07-2005 - 04:25
Najlepsi sÄ? Dudek,Luis Garcia,Harry Kewell (liczÄ? na powr??t do formy za czas??w Leeds)

,Milan Baros,Morientes.A poza LFC uwielbiam grÄ? Alana Smitha (niestety przeszed?? przed sezonem z Leeds do MU!!!)

,Zlatana Ibrahimovica.
Michael
06-07-2005 - 08:01
1. Baros
2. Cisse
3. Xabi
4. Carragher
5. Riise
6. Hyypia
7. Kewell
8. LG
9. Dudzio
10. Hamann
gerrard jak odejdzie do CHelsea jest u mnie przegrany na ca??ej lini
Ma³y Ksi±¿e
06-07-2005 - 08:15
Moim ulubionym zawodnikiem jest Owen, a w LFC Carragher. Gdy odejdzie Gerrard to on powinien zostaÄ? kapitanem The Reds.
1. Gerrard
2. Dudek
3. Garcia i Risse na r??wni
4. Reszta zespo??u :]
Czuczu
07-07-2005 - 08:07
A wiÄ?c Gerrard Zostaje

) z czego sie bardzo ciesze!!

Ale wsumie u mnie na pierwszym miejscu :
1. Cisse
2. Gerrard
3. Dudek
4. Xabi
Mo??e dojdzie kiedy?? do tej listy Nunez??

??artowa??em

)))
W dru??ynie LIVERPOOLU mam wielu ulubionych pi??karzy,a sÄ? nimi:
Dudek,HYYPIA,RIISE,GERRARD,GARCIA,BAROS i oczywi??cie MORIENTES
Natomiast pi??karzem,kt??rego najmniej lubiÄ? jest Antonio Nunez,nie przekona?? mnie grajÄ?c w koszulce LFC!!!!
Je??eli chodzi o pi??karskie jednostki w og??le, to niezaprzeczalnym ulubie??cem zawsze bÄ?dzie dla mnie Gabriel Omar Batistuta.
W ukochanej dru??ynie ulubionego gracza nie posiadam, zakoch**Ä? sie bez pamiÄ?ci i natychmiastowo we wszystkim co by??o, jest lub wkr??tce bÄ?dzie Liverpoolskie. Chyba, ??e gafÄ? jakÄ??? niezmiernÄ? uczyni??o, w czym zawieraja siÄ? takie przykre wydarzenia, jak zdrada...
Ja lubie prawie wszystkich pi??karzy LFC.Nie lubie tylko Keweela.
Ale moimi idolami sa:
1.Gerrard Steven
2.J.Carragher
3.D.Cisse
1. Carra
2. Gerrard
3. Alonso
4. Garcia
Pozdro
Aquila
07-07-2005 - 18:05
Najbardziej lubiÄ? Carraghera. I to siÄ? nie raczej nie zmieni.
Stoiczkow
08-07-2005 - 08:32
1. Baros - najlepszy napastnik FCL, ??wietna technika, dobra szybko??Ä?, tylko skuteczno??Ä? trochÄ? poprawiÄ?
2. Gerrard
3. Garcia
mroofka
08-07-2005 - 09:46
1. GERRARD -> umiejÄ?tno??Ä? widzenia wszystkiego na boisku - cudowne podania, wspania??e gole, najlepszy kapitan - potrafi podnie??c swojÄ? dru??ynÄ? na duchu i wzbudziÄ? w niej ducha walki.
2. GARCIA -> ma wielkie serducho do walki, jest wszÄ?dzie, wynajduje mn??stwo okazji, ??liczego gola strzeli?? Juve.
3. DUDEK -> mimo gorszych moment??w naprawdÄ? jest ??wietnym bramkarzem i wiele razy (nie tylko na finale LM) to potwierdzi??.
4. CARRAGHER-> waleczny, ??wietny obro??ca, jak jest w najwy??szej formie to praktycznie nie do pokonania.
5. RIISE -> znajduje mn??stwo dobrych okazji, ma niesamowity kop lewa nogÄ?, waleczny.
Szmajchel
08-07-2005 - 10:40
1. Jerzy Dudek, Steven Gerrard.
2. Xabi Alonso, Harry Kewell, Luis Garcia.
3. Djibril Cisse, Milan Baros, Fernando Morientes.
(...)1003. Nunez, Biscan, Diouf, Luis Figo, Lonaldo
twardy
09-07-2005 - 11:48
obecnie:gerrard,dudek,carragher,xabi
wczesniej:fowler,redknapp,barnes,mcateer
joasia
09-07-2005 - 14:16
Moim ulubie??cem w druzynie jest oczywiscie od prawie czterech lat JOHN ARNE RIISE polubi??am go do razu gdy pojawi?? sie na Afield Road latem 2001 NastÄ?pnymi w kolejce sÄ? Steven Gerrard, Jamie Carragher, Luis Garcia, Xabi Alonso a dla reszty jeszce musze ustalic miejsce
I love so Liverpool
They are the best football team
They'll win the Premiership this year
They're may be in a bad run
But they're still the best team here
They'll beat all the other teams as well
chopinos
09-07-2005 - 17:34
Gerrard albo Carragher, wczesniej byl nim zdecydowanie Gerrard ale po tym zamieszaniu jeszcze nie wiem co myslec

. Pozatym lubie jeszcze Cisse.
NightWolf
09-07-2005 - 17:42
1. Jamie Carragher za walkÄ? i po??wiÄ?cenie w ka??dym meczu
2. Djibril Cisse za jego szybko??Ä? i spoko fryzury
3. Steven Gerrard Bo jest ??wietnym zawodnikiem, jeszcze niedawno by?? by wy??ej, ale ca??e to zamieszanie spowodowa??o, ??e straci??em do niego zaufanie.
Tak na serio to lubie ca??Ä? dru??yne, ale ulubie??ca swego mam jest nim nasz kapitan Steve G.
Jerzy Dudek
Xabi Alonso
Luis Garcia
Jamie Carragher
Djibrill Cisse
Stevie Gerrard
Rise jeszcze ;P
Trudno wybraÄ? jednego pi??karza, kt??ry by??by moim najwiÄ?kszym ulubie??cem. Wska??Ä? wiÄ?c kilku i zanaczam, ??e kolejno??Ä? jest przypadkowa:
J. A. Riise
S. Hyypia
J. Carragher
L. Garcia
X. Alonso
S. Gerrard
NightWolf
10-07-2005 - 17:09
Sonia ja te?? lubiÄ? ca??Ä? dru??ynÄ?, tak jak chyba ka??dy, ale Ci zawodnicy zrobili na mnie najwiÄ?ksze wra??enie tym jak grajÄ? i swoja walkÄ? (czy to na boisku czy z kontuzjami). Tak OT Sonia: Nie ma rzeczy niemo??liwych, sÄ? tylko ma??o prawdopodobne:)
black_ghost
10-07-2005 - 18:53
Kewell - nie wiem dlaczego, ale bardzo go lubiÄ? i za ka??dym razem strasznie mi go ??al, gdy odnosi kontuzjÄ?.
Garcia - uwielbiam jego technikÄ? i zagrania.
Alonso - playmaker
Gerrard za " Kocham ten klub chce w nim zostaÄ? do ko??ca kariery"
Garcia za bramke z Juve ??wietnÄ? technika i gre do ko??ca meczu z kontuzjÄ? kostki
Alonso za to ??e jest jednym z najlepszych pomocnik??w ??wiata
Riise za to ??e jest obro??cÄ? a w polu karnym gra jak napastnik, w ??rodku pola jak pomocnik a w bramce zagra?? by pewnie jak rasowy brakarz - za wszechstronno??Ä?
Traore za wyreczenie dudka z milanem
Hyppia za gre g??owÄ? i piÄ?kne woleje
Carragher za walke od poczÄ?tku do ko??ca i za "Nie wyobra??am sobie gry dla innego klubu ni?? Liverpool"
Finnan za pewnÄ? gre w Defensywie i ??adne wstawki ofensywne
Hamman za to jak zagra?? w finale LM
Cisse za szybko??c i piekne bramki (i czerwony garnitur na w??asnym ??lubie :])
Morientes za to ??e ola?? Real i przyszed?? do nas :]
Mellor za mecz z olymipiacosem
Dudek za to ??e jest jedynym Polakiem w tym wielkim klubie i ??e nie odstaje poziomem od reszty graczy, no i za to ??e wiele razy uratowa?? nam mecz, i na koniec z fina??: podwojny strza?? schewchenki i karne.
To w??a??nie moi ulubieni gracze :]
Cisse - bardzo dobry napastnik i ma zajebiste fryzurki

El Moro - poniewaz kiedys w 2000 roku jeszcze, kibicowalem Realowi i z napastnikow najbardziej lubilem wlasnie Morientesa

Gerrard - Za caloksztalt ;]
pawelini1
11-07-2005 - 19:53
jak to zaczalem kibicowac LFC od momentu jak przyszedl tam Dudek ale kocham ich teraz nie tylko za jego postac i ale za cale te zgraje z anfield ..... szanuje gerrarda i garcie to gracze o ktorych za kilka lat napisanie slowa na tej stronie bedzie niemozliwym wyroznieniem ... martwi mnie transfer reiny bo w tej czesci boiska w LFC robi sie juz ciasno ... oj dudzio komkurencja rosnie ..... LFC FOREVER
Dudek
Gerrard
Hyypia
Traore
duckser
12-07-2005 - 10:25
1. Dudek
2. Garcia
3. Gerrard
4. Carragher
5. Alonso
6. Traore
Nie wiem czy moge sie sprecyzowac w takich sprawach bo to trudna rzecz.
Na pewno ulubionym pikarzem jest dla mnie Djibrill Cisse. Moze dlatego ze od lat sledze jego postepy, i chcialem go w Barcelonie (slynne - Etoo czy Cisse oraz Cisse - LFC czy FCB) naprawde mocno. Imponuje mi tym jak podchodzi do zycia - na luzie z humorem jednoczesnie wiedzac ze kazda chwila jest cenna. Gdy odniosl kontuzje nie zalamal sie ciezko pracowal i wrocil jak widac w dosc dobrym stylu. Moze nie pokazal pelni umiejetnosci na wyspach narazie, ale juz wiemy chyba wszyscy ze ten sezon bedzie JEGO sezonem:)
Poza tym cenie katalo??czyka - Luisa GarciÄ?. ChoÄ? urodzony w Barcelonie i tam pobiera?? pierwsze szlify pi??karskie, p????niej grywa?? m.in w Valladoid czy na Teneryfie, do Barcy nie wrocil na stale do teraz. Lubie go za gre - bardzo przyjemna dla oka , podoba mi sie po rpostu techniczna szybka pilka.
Poza tym cenie sobie gre kilku graczy, jednakze nie sa oni dla mnie tak mocno wyrazisci jak ta powyzsza dwojka. Po prostu ich znam najlepiej proste:)
A swoja droga. Nie lubie dwulicowych ludzi a na takie niestety chyba wychodzi SG. Dlaczego? bo co dwie minuty zmienia zdanie? i t p.. Wodzi za nos kibicow a to mi sie starsznie nie podoba i przywodzi mi na mysl luisa figo. (slynne "Madrid cabron, saluda el campeon" wykrzyczane przez Etoo bylo spiewane wczesniej m.in. przez figo. Moze w troszke innym stylu. Przypomne ze jeszcze pol roku przed przeprowadzka do Madrytu figo zapewnial ze nigdy tam nei przejdzie. Widac kasa dziala na organizm ludzki) . Byle tylko Steven nie zszedl na psy jak paru innych przed nim....
Ja poprostu uwielbia ogladaÄ? w akcji Xabiego Alonso.imponuja mi jego zagrania a w szczeg??lno??ci te wspaniale prostopad??e pi??ki na skrzyd??a lub bezpo??rednie podania otwierajÄ?ce droge do bramki.XABI ALONSO
kas-ka
16-07-2005 - 20:07
1. Baros
2. Gerrard
3 Garcia
4. Dudek
reszte te?? strasznie lubie, bo ja kocham wszystko co zwiÄ?zane z Liverpoolem, ale tych 4 pi??karzy darzÄ? wiÄ?kszÄ? sympatiÄ? od pozosta??ych je??li oczywi??cie mo??e byÄ? jeszcze wiÄ?ksza mi??o??Ä?

Pozdrawiam!
Ma³y Ksi±¿e
17-07-2005 - 14:37
Moim ulubionym pi??karzem jest Owen (niestety ju?? nie w LFC), a w Liverpool'u
1.Gerrarda
2.Crragher
3.Dudek
qbapiasek
18-07-2005 - 11:16
Dla mnie bez dw??ch zda?? Cisse. Tak jak kto?? wy??ej napisa?? za podej??cie do ??ycia za to ??e przetrfa?? ten trudny dla niego ostatni sezon i za to ??e jest czerwony w sercu i chyba on jest jedynym mozliwym nastÄ?pcÄ? owena( tyle ??e on nigdy nie odejdzie)
Kiepacz
18-07-2005 - 13:42
Ja tam najbardziej lubiÄ? Anglika i Naszego kapitana Gerrarda + Kangur Harry Kewell
Dudek111
24-07-2005 - 16:52
1. Dudek- On mnie zaprowadzi?? do Liverpoolu
2. Gerrard
3. Hyypia
4. Carragher
5. Ca??a reszta
no czytajac powyzsze wypowiedzi bardzo sie zawiodlem.. macie drodzy kibice w dupie Hyypie i nikt nie wskazal ze to jego ulubiony zawodnik w lfc co mnie bardzo zdziwilo i zmartwilo!! trudno jest ocenic wklad tego wspanialego obroncy w sukcesy klubu w ostatnich latach!! tak to Sami jest od dawna moim ulubiencem.. zwykle szukamy jako idoli ludzi podobnych do nas i tak tez bylo w moim przypadku.. gralem w pilke w druzynie (nic specjalnego tak dla sportu) i bylem wlasnie srodkowym obronca jak Hyypia.. dodatkowo jestem podobny do niego wizualnie (wysoki blondyn hehe- to nie ogloszenie matrymonialne hehe).. ale najbardziej w Hyypii imponowala mi jego swietna gra (rowniez kiedy gral ostro) spokoj i pewnosc siebie.. bylem bardzo zadowolony gdy byl on kapitanem i uwazam ze powinien nim byc w dalszym ciagu.. ten czlowiek NIGDY nie odwracal sie od klubu zawsze swiecil dobrym przykladem na boisku jak i poza nim oraz nigdy mnie przynajmniej jako fana nie zawiodl.. mysle ze klub jak i my zwykli kibice ogromnie duzo Hyypi zawdzieczamy.. smiem twierdzic nawet ze razem z Carra i Gerrardem to wlasnie Sami najbardziej przyczynil sie do sukcesow lfc w ostatnich latach..
Moim ulubiencem byl El - Hadji Diouf<dzieki niemu zaczalem kibicowac LFC>, ale gdy odszedl do Boltonu najbardziej polubilem Stevie'go. ;]
paulinqa
30-07-2005 - 13:14
juz dosyc dawno sie tu zarejestrowala, ale nic nie pisala, to moze pora zaczac:
1. Sami Hyypia
2. Luis Garcia
3. Jerzy Dudek
4. Djibril Cisse
5. John Arne Riise
i cala reszta ......
qbapiasek
30-07-2005 - 13:37
oj kuba niepotrzebnie siÄ? zawiod??e?? wszyscy napewno bardzo szanujÄ? hyypie ale nie zgodzÄ? siÄ? z tobÄ? ??e powinien byÄ? kapitanem gdy?? w ostatnim sezonie jego przewodzenia wyra??nie mu ta opaska ciÄ???y??a i przeszkadza??a graÄ? na swoim wysokim poziomie.
paulinqa
30-07-2005 - 13:52
Sami jest juz w tym wieku ze po prostu powinien robic swoje i robi to sietnie, a kapitanem powinien byc ktos kto ma w danym momencie najwieksze poparcie i szacunek w druzynie ....... mi w Samim zawsze imponowalo to ze swietnie gra glowa i zachowuje spokoj nawet jakby to sie moglo wydawac w beznadziejnych sytuacjach, a poza tym od lat to ten sam czlowiek
JAJKO-88
30-07-2005 - 20:19
CYTAT(JAJKO-88 @ Jul 30 2005, 08:19 PM)
Sorka, ??e tak nie na temat, ale cholernie ciekawi mnie, dlaczego Ty piszesz ka??de "R" du??e? zdrad?? Nam tÄ? tajemnicÄ?
pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.