Pomoc - Szukaj - Uytkownicy - Kalendarz
Pena wersja: Gole pikarzy LFC w nadchodzcym sezonie...
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Kadra
sabre69
Jak nazwa tematu wskazuje będziemy tu spekulować kto strzeli ile goli w tym sezonie... biggrin.gif Wydaję mi się, że taki temat to dobry pomysł... No więc moje typy to:
Kyut - przystosuje się do angielskiej piłki i strzeli ok. 20 goli...
Voronin - nie sądze żeby mieł problemy z angielską piłką i walnie jakieś 15-20
Crouch - on jak w poprzednim sezonie ok. 15
Torres - na jego pierwszy sezon to oczekuje jakieś 10-15 brameczek
Babel - może podobnie ^^
Gerrard - jest w formie i też walnie jakieś 10 bramek
XA, Javier, Kewell - może ok 5 bramek...
Co do reszty zawodników to już taki pewny nie jestem. Piszcie co wy sądzicie. Pozdrawiam YNWA
bakan89
Moim zdaniem najwięcej goli w sezonie zdobędzie Kuyt i będzie to jakieś 15 bramek. Na drugim miejscu będzie Crouch z jakimiś 8-10, a za nim Gerrard a dalej Torres i Voronin. Biorę tu pod uwagę samą Premiership bo spekulowanie kto ile strzeli w całym sezonie raczej nie ma dla mnie sensu.
jareko17
QUOTE(sabre69 @ Aug 11 2007, 02:23 PM)
Jak nazwa tematu wskazuje będziemy tu spekulować kto strzeli ile goli w tym sezonie... biggrin.gif Wydaję mi się, że taki temat to dobry pomysł... No więc moje typy to:
Babel - może podobnie ^^
Co do reszty zawodników to już taki pewny nie jestem. Piszcie co wy sądzicie. Pozdrawiam YNWA
[right][snapback]49434[/snapback][/right]

Moim zdaniem to bardzo optymistycznie do tego podszedłeś...bo tylko Ci co wypisałeś strzeliliby 80 bramek, a to dość sporo jak na taktykę Benka, a co za tym idzie dla mnie nierealne...
sabre69
QUOTE(jareko17 @ Aug 11 2007, 02:38 PM)
Moim zdaniem to bardzo optymistycznie do tego podszedłeś...bo tylko Ci co wypisałeś strzeliliby 80 bramek, a to dość sporo jak na taktykę Benka, a co za tym idzie dla mnie nierealne...
[right][snapback]49437[/snapback][/right]

Nie no ale sam Benitez zapowiadał że w tym sezonie będziemy bardziej nastawieni na ofensywe czyli grać 2-3 napastnikami...
jareko17
QUOTE(sabre69 @ Aug 11 2007, 02:43 PM)
Nie no ale sam Benitez zapowiadał że w tym sezonie będziemy bardziej nastawieni na ofensywe czyli grać 2-3 napastnikami...
[right][snapback]49438[/snapback][/right]

Może ja Cie źle zrozumiałem i Ty napisałeś ilośc bramek ogolnie a ja miałem na myśli tylko P'ship. Jeżeli liczymy bramki we wszystkich rozgrywkach to faktycznie to co napisałeś jest możliwe.
Animus
A czemu nie przyłączyć się do zabawy tongue.gif

Torres ->18 goli
Kuyt ->16 goli
Crouch ->12 goli
Voronin -> 10 goli

Gerrard ->12 goli
Alonso ->8 goli
Pennant->5 goli
Yossi-5 goli
Babel -> 4 gole
Kewell -> 4 gole
Mascherano, Sissoko -> po jednej bramce

Agger -> 3 gole
Risse -> 3 gole
Hyppia- 1 gol
Finnan -> 1 gol

Biore pod uwagę graczy ktorzy powinni rozegrać największą liczbę spotkań we wszystkich rozgrywak, tak więc są to przypuszczalne ilosci bramek strzelonych przez caly sezon, we wszystkich rozgrywkach.

P.S. 100 goli w sezonie smile.gif Bardzo bym się ucieszył, w maju gdybyśmy zakończyli sezon z takim bilansem smile.gif
wojo
Popieram typy Sabre lecz wydaje mi sie że Torres moze na początku nie bedzie strzelał zbyt dużo goli lecz po meczu z Villą widać było że sie stara i chce grać, wiec sądze ze nawet 20 goli.
zabost
A mnie się wydaje, że Benitez będzie tak rotował składem, że żaden z napastników nie strzeli więcej niż 10-12 bramek. Myślę, że naszym najlepszym strzelcem na koniec sezonu może zostać Gerrard, pod warunkiem, że będzie grał w środku. No i liczę, że mój ulubieniec Harry K. dorzuci od siebie kilka trafień.
Penieklfc
Dla mnie liczy się tylko tytuł mistrza w tym sezonie! Liverpool musi zacząc wykorzystywac dobre okazje bramkowe! Torres już strzelił swoją pierwszą bramkę na Anfield... Gerrard też zaliczył już pięknego gola z rzutu wolnego... Czas by do tego grona dołączył Kuyt, Crouch, Voronin i inni... Myślę ze Zabost ma rację co do roszad Rafy i ilości goli, ale jak ktoś bedzie miał strzelić gola to go zdobędzie... Byle wygrać mecz i zdobyć tytuł... nawet taki gol samobójczy Lauresna mnie bardzo ucieszył bo liczy się wygrana laugh.gif

Pozdrawiam biggrin.gif
maniek12226
W poprzednim sezonie najlepszym strzelcem był Kuyt i teraz nie będzie inaczej, strzeli ok. 20 goli.Drugi będzie Torres i strzeli co najmniej 10 goli.Z dobrej strony pokaże się też Woronin i strzeli 10 bramek
Animus
Na chwilę obecną klasyfikacja strzelców przedstawia się następująco (nie uwzględniam bramek samobójczych tongue.gif )

1.Fernando Torres -> 8 goli (Gdzie Ci prześmiewcy i krytykanci? biggrin.gif )
2.Steven Gerrard -> 6 goli (Klasa sama w sobie wink.gif )
3.Yossi Benyaoun -> 5 goli (A to niespodzianka, w głównej mierze tak wysoko dzięki hat-trickowi w meczu z Besiktasem)
4.Voronin & Kuyt -> po 4 gole (Tak więc nasi rzemieślnicy idą łeb w łeb i wnoszą tyle samo do zespołu)
5.Ryan Babel -> 3 gole (z czego jeden uznany za najpiękniejsze trafienie rolleyes.gif )
6.Xabi Alonso -> 2 gole
7.Sissoko & Hyypia & Pennant & El Zhar -> wszyscy po jednej bramce smile.gif

Łącznie zdobyliśmy 39 goli we wszystkich rozgrywkach smile.gif moim zdaniem bardzo ładny wynik mając na uwadze, że w kilku meczach seryjnie marnowaliśmy fantastyczne okazje na zdobycie goli smile.gif

P.S. 18 goli zdobyliśmy w trzech spotkaniach (Derby, Besiktas, Cardief), co daje całkiem niezłą średnią 6 goli na spotkanie cool.gif
Kuba_Liverpool
Dźiwny temat... Wątpie zeby Kuyt, Torres, Voronin i Crouch razem 70 bramek w sezonie...Trudno powiedziec kto będzie strzelał w przyszłym sezonie to jest 10 miesięcy a przez tyle może wszystko się zmienić... Świetnym przykładem jest Kewell czy Owen kontuzja na mundialu i nie grali praktycznie przez rok teraz wrócilil ale jak... Kewell kolejna kontuzja a nawet jak bedzie grał to długa droga do pełnej formy sad.gif Michael troche lepiej bynajmniej w reprezentacji wink.gif

POZDRAWIAM biggrin.gif
mekszy
QUOTE(sabre69 @ Aug 11 2007, 01:23 PM)
Babel - może podobnie ^^
[right][snapback]49434[/snapback][/right]

He he wyszło że w najlepszym wypadku strzelimy tylko 100 Goli xDDDDDD Dobry optymizm.

Moim zdaniem Torres strzeli z 13 bramek, Kuyt z 10-12, Cruch z 10 , Gerrard z 8-10, Babel z 6 xD Hypia i Carrager po 2 i Aurelio z 3 siknie. Risse pewnie też strzeli jakąs brameczke biggrin.gif Mowiac o samej lidze , bez pucharow xD
To jest wersja lo-fi gwnej zawartoci. Aby zobaczy pen wersj z wiksz zawartoci, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.