Ikopil
17-07-2007 - 13:19
Po przeczytaniu dzisiaj zapowiedzi meczu Liverpoolu z Werderem zaczołem się zastanawiac co się dzieje z Markiem Gonzalezem. Nie dostał powołania od Beniteza, zabrali mu numer na koszulce.. Na stronce nie pojawiaja się narazie żadne informacje dotyczące jego ewentualnych przenosin. O co chodzi?? Może ktoś mi łaskawie wyjaśni??
Animus
17-07-2007 - 13:26
AleĹĽ proszÄ™ bardzo

Mark występował wraz z reprezentacją Chile na Copa America, jednak jest już przesądzone. że odchodzi z Liverpoolu, nowym pracodawca "Speedego" będzie Real Betis. Benitez już wypowiadał się na ten temat, a Mark ma podpisać kontrakt po powrocie z CA czyli nawet w tym tygodniu.
Ikopil
17-07-2007 - 13:28
Dzięki za szybką odpowiedź
Animus
18-07-2007 - 11:33
Wczoraj oficjalnie potwierdzono transfer Marka Gonzaleza do Betisu. YNWA Mark!
lar311
18-07-2007 - 13:53
Duze nadzieje wiazalem z przybyciem Czylijczyka na Anfield.....po calej sadze i miesiacach oczekiwania w koncu przybyl do Poolu i po niezlym poczatku bylo juz tylko gorzej.....
Moge powiedziec tylko jedno....rozczarowalem sie...i chyba Benek rowniez bo pomimo wielu, wielu szans....Mark nie dawal rady.....
Szybka reakcja Benka na wlasny blad transferowy i tyle na temat.....
Mark out ...Ryan in....
Miejmy nadzieje ze tym razem bedzie lepiej!!!!
Lawryn67
18-07-2007 - 18:02
Młody jest ja osobiście dałbym mu jeszcze szansę ale już po nim ,szkoda!!!
Szkoda mi go,bo go nawet polubiłem

ale RAFA wie co robi i ja mu 100% ufam
lar311
19-07-2007 - 23:42
Ha! Wiedzialem! Jeszcze Benek poltoraka na nim zarobil......tak jak na Bellamym....
W sumie roznica w zakupach to "tylko" jakies 16 milionow.....
Krzysio2510
07-06-2010 - 13:51
Gonzalez był szybki ale no poprostu był mało skuteczny i dosc słaby technicznie wiec dobrze ze odszedł z live;)
Krzysio widzę, że na dzień dziecka dostałe¶ ogromn± patelnię, na której masz zamiar odgrzać wszystkie możliwe tematy.
Zaprzestań proszę roli turkucia podjadka, bo od¶wieżaj±c temat sprzed 3 lat dałe¶ bobu...
Co się chłopaka czepiasz? Nie widzisz, że musi ponabijać trochę postów, aby wyrobić sobie reputację? ;)
CYTAT(karas @ 07-06-2010 - 16:05)

Krzysio widzę, że na dzień dziecka dostałe¶ ogromn± patelnię, na której masz zamiar odgrzać wszystkie możliwe tematy.
Zaprzestań proszę roli turkucia podjadka, bo od¶wieżaj±c temat sprzed 3 lat dałe¶ bobu...
Karasiewicz rozłożyłe¶ mnie na łopatki.Turkuc podjadek

))
według mnie kazdym następnym postem w tym temacie zniżacie się do jego poziomu, a więc pragnę oznajmić by¶cie zaprzestali dalszego wypowiadania się
CYTAT(DOBRY @ 08-06-2010 - 15:04)

według mnie kazdym następnym postem w tym temacie zniżacie się do jego poziomu, a więc pragnę oznajmić by¶cie zaprzestali dalszego wypowiadania się
To¶ poszedł po bandzie
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.