Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mark Gonzalez
LFC FAN SITE > Liverpool FC > Byli zawodnicy
Ikopil
Po przeczytaniu dzisiaj zapowiedzi meczu Liverpoolu z Werderem zaczołem się zastanawiac co się dzieje z Markiem Gonzalezem. Nie dostał powołania od Beniteza, zabrali mu numer na koszulce.. Na stronce nie pojawiaja się narazie żadne informacje dotyczące jego ewentualnych przenosin. O co chodzi?? Może ktoś mi łaskawie wyjaśni?? wink.gif
Animus
Ależ proszę bardzo smile.gif Mark występował wraz z reprezentacją Chile na Copa America, jednak jest już przesądzone. że odchodzi z Liverpoolu, nowym pracodawca "Speedego" będzie Real Betis. Benitez już wypowiadał się na ten temat, a Mark ma podpisać kontrakt po powrocie z CA czyli nawet w tym tygodniu.
Ikopil
Dzięki za szybką odpowiedź smile.gif
Animus
Wczoraj oficjalnie potwierdzono transfer Marka Gonzaleza do Betisu. YNWA Mark!
lar311
Duze nadzieje wiazalem z przybyciem Czylijczyka na Anfield.....po calej sadze i miesiacach oczekiwania w koncu przybyl do Poolu i po niezlym poczatku bylo juz tylko gorzej.....

Moge powiedziec tylko jedno....rozczarowalem sie...i chyba Benek rowniez bo pomimo wielu, wielu szans....Mark nie dawal rady.....

Szybka reakcja Benka na wlasny blad transferowy i tyle na temat.....

Mark out ...Ryan in....

Miejmy nadzieje ze tym razem bedzie lepiej!!!!
Lawryn67
Młody jest ja osobiście dałbym mu jeszcze szansę ale już po nim ,szkoda!!!
Pawe3
Szkoda mi go,bo go nawet polubiłem tongue.gif ale RAFA wie co robi i ja mu 100% ufam
lar311
Ha! Wiedzialem! Jeszcze Benek poltoraka na nim zarobil......tak jak na Bellamym....

W sumie roznica w zakupach to "tylko" jakies 16 milionow.....

Krzysio2510
Gonzalez był szybki ale no poprostu był mało skuteczny i dosc słaby technicznie wiec dobrze ze odszedł z live;)
karas
Krzysio widzę, że na dzień dziecka dostałe¶ ogromn± patelnię, na której masz zamiar odgrzać wszystkie możliwe tematy.
Zaprzestań proszę roli turkucia podjadka, bo od¶wieżaj±c temat sprzed 3 lat dałe¶ bobu...
Rubin
Co się chłopaka czepiasz? Nie widzisz, że musi ponabijać trochę postów, aby wyrobić sobie reputację? ;)
Oti
CYTAT(karas @ 07-06-2010 - 16:05) *
Krzysio widzę, że na dzień dziecka dostałe¶ ogromn± patelnię, na której masz zamiar odgrzać wszystkie możliwe tematy.
Zaprzestań proszę roli turkucia podjadka, bo od¶wieżaj±c temat sprzed 3 lat dałe¶ bobu...

Karasiewicz rozłożyłe¶ mnie na łopatki.Turkuc podjadek smile.gif))
DOBRY
według mnie kazdym następnym postem w tym temacie zniżacie się do jego poziomu, a więc pragnę oznajmić by¶cie zaprzestali dalszego wypowiadania się
yoda
CYTAT(DOBRY @ 08-06-2010 - 13:04) *
według mnie kazdym następnym postem w tym temacie zniżacie się do jego poziomu, a więc pragnę oznajmić by¶cie zaprzestali dalszego wypowiadania się

...leżę i kwiczę przygnieciony argumentami.. laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Oti
CYTAT(DOBRY @ 08-06-2010 - 15:04) *

To¶ poszedł po bandzie smile.gif
Rafi
zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.