Pomoc - Szukaj - U縴tkownicy - Kalendarz
Pe硁a wersja: Copa America czas zacz辨
LFC FAN SITE > My kibice > Pogaw阣ki o wszystkim
Eusebio
Moim zdaniem nie ma innej opcji ni偶 zwyci臋stwo Brazylii albo Argentyny bo te teamy s膮 najlepsze no i mamy w sk艂adzie LFC reprezentant贸w tych kraj贸w hehe
maniek93
Zapewne fina艂 b臋dzie Brazylia-Argentyna ale ja chcialbym zeby pojawil sie jakis czarny ko艅 tego turnieju bo to zawze dodaje smaczku takiemu turniejowi.

Transmisje meczow na TVP 2
Przepi髍ek
Nie ma 偶adnych transmisji na TVP 2. Chyba Ci si臋 pomyli艂o z M艢 U-20, kt贸re si臋 zaczynaj膮 30 czerwca. Copa America mo偶na z艂apa膰 na streamach, chyba 偶e kto艣 ma dost臋p do Sport Klubu na jakiej艣 kabl贸wce.

Moim faworytem tradycyjnie jest Argentyna, kt贸rej b臋d臋 kibicowa艂. Przy okazji zobaczymy w jakiej formie jest Mascherano. Brazylia jest bez najwi臋kszych gwiazd, ale b臋dzie gro藕na jak zawsze. Czarnego konia upatrywa艂bym w Meksyku. Solidna dru偶yna, kt贸ra potrafi si臋 wznie艣膰 na wy偶yny. Podczas Z艂otego Pucharu CONCACAF przegrali w finale z USA, ale gospodarzom takich imprez ostatnio nie tylko 艣ciany pomagaj膮. Du偶o dobrego spodziewam si臋 te偶 po Urugwaju, kt贸ry dzisiaj inauguruje imprez臋 meczem z Peru.

EDIT: Z tym Urugwajem to mnie troch臋 ponios艂o... laugh.gif Maj膮 dobrych pi艂karzy, ale nie pomy艣leli o tym, by stworzy膰 z nich dru偶yn臋. Mia艂em wra偶enie, 偶e ka偶dy traktuje ten turniej jak okno wystawowe, na kt贸rym mo偶na si臋 pokaza膰 menad偶erom... Forlanowi si臋 przygl膮d膮艂em, ale na podstawie tego meczu to nawet do rezerw bym go nie bra艂.
maniek93
QUOTE(Przepi贸rek @ Jun 26 2007, 09:01 PM)
Nie ma 偶adnych transmisji na TVP 2. Chyba Ci si臋 pomyli艂o z M艢 U-20
[right][snapback]47788[/snapback][/right]

Dok艂adnie laugh.gif a szkoda bo ostatni膮 edycje Copa America TVP pokazywa艂a...

Grupa A:
Urugwaj-Peru 0:3
Wenezuela-Boliwia 2:2
lar311
wink.gif
QUOTE(Przepi贸rek @ Jun 26 2007, 08:01 PM)
Nie ma 偶adnych transmisji na TVP 2. Chyba Ci si臋 pomyli艂o z M艢 U-20, kt贸re si臋 zaczynaj膮 30 czerwca. Copa America mo偶na z艂apa膰 na streamach, chyba 偶e kto艣 ma dost臋p do Sport Klubu na jakiej艣 kabl贸wce.

Moim faworytem tradycyjnie jest Argentyna, kt贸rej b臋d臋 kibicowa艂. Przy okazji zobaczymy w jakiej formie jest Mascherano. Brazylia jest bez najwi臋kszych gwiazd, ale b臋dzie gro藕na jak zawsze. Czarnego konia upatrywa艂bym w Meksyku. Solidna dru偶yna, kt贸ra potrafi si臋 wznie艣膰 na wy偶yny. Podczas Z艂otego Pucharu CONCACAF przegrali w finale z USA, ale gospodarzom takich imprez ostatnio nie tylko 艣ciany pomagaj膮. Du偶o dobrego spodziewam si臋 te偶 po Urugwaju, kt贸ry dzisiaj inauguruje imprez臋 meczem z Peru.

EDIT: Z tym Urugwajem to mnie troch臋 ponios艂o...  laugh.gif  Maj膮 dobrych pi艂karzy, ale nie pomy艣leli o tym, by stworzy膰 z nich dru偶yn臋. Mia艂em wra偶enie, 偶e ka偶dy traktuje ten turniej jak okno wystawowe, na kt贸rym mo偶na si臋 pokaza膰 menad偶erom... Forlanowi si臋 przygl膮d膮艂em, ale na podstawie tego meczu to nawet do rezerw bym go nie bra艂.
[right][snapback]47788[/snapback][/right]

Oj ponioslo cie z tym Urugwajem....... tongue.gif

Mnie interesuje tylko Argentyna jako calosc...nie tylko ze wzgledu na Maskowskiego...lubie jak graja.....i nawet "opaski" mi w tym nie przeszkadzaja... tongue.gif

Z Meksykiem masz chyba racje....jak nie popija za duzo Corony to moze i cos ugraja....hehehe

Brazylia...no coz.....duzo nie trzeba mowic...JESTEM ZA ARGENTYNA!!!! Ale milo by bylo zobaczyc dobrze grajacego Leive....

Po krotkiej przerwie wreszcie football w telewizji.......bo Wimbledon juz mnie znuzyl.... wink.gif
black sheep
Co艣 mi si臋 nie chce wierzy膰 w fina艂 Brasil-Argentina... Nawet je艣li to ofkors Argentyna z marszczonym w sk艂adzie powinna mocniej zawi膮za膰 opaski i pojecha膰 z Brazyli膮. Ale tak to po cichu licz臋 na dobry wyst臋p w艂a艣nie Meksyku. My艣l臋 偶e maj膮 szanse pokaza膰 si臋 z dobrej strony, grup臋 maj膮 jako tak膮, ale na wyj艣cie raczej mog膮 liczy膰, a potem tylko patrze膰 jak b臋d膮 si臋 wspina膰 a偶 do fina艂u z Argentyn膮. To by艂by dla mnie wymarzony scenariusz, bior膮c pod uwag臋 niezapomniane emocje ze spotkania tych reprezentacji w Niemczech laugh.gif
Przepi髍ek
QUOTE(lar311 @ Jun 27 2007, 02:20 PM)
Brazylia...no coz.....duzo nie trzeba mowic...JESTEM ZA ARGENTYNA!!!! Ale milo by bylo zobaczyc dobrze grajacego Leive....
Leiva nie jest w doros艂ej reprezentacji. Jest kapitanem U-20 na M艢 w Kanadzie. Mo偶emy go zobaczy膰 w sobot臋 w meczu z Polakami.
lar311
QUOTE(Przepi贸rek @ Jun 27 2007, 12:48 PM)
Leiva nie jest w doros艂ej reprezentacji. Jest kapitanem U-20 na M艢 w Kanadzie. Mo偶emy go zobaczy膰 w sobot臋 w meczu z Polakami.
[right][snapback]47828[/snapback][/right]

Normalnie wiem...
Nie wiem o czym czlowiek czasem mysli jak pisze.....przeciez fakt ze pojechal do Kanady...razem z Insua.....
Dudi
QUOTE(lar311 @ Jun 27 2007, 02:05 PM)
Nie wiem o czym czlowiek czasem mysli jak pisze.....przeciez fakt ze pojechal do Kanady...razem z Insua.....
[right][snapback]47829[/snapback][/right]

nie tylko jak pisze ale tez o czym mysli jak mowi biggrin.gif Lepiej nam powiedz w jakiej ekipie chcesz grac?? w staro-leniwej p贸lnocy czy w walecznym Po艂udniu ?? hehehe
Wegorz
Oczywi艣cie zwyci臋偶y kto艣 z dw贸jki Brazylia - Argentyna. Ci臋偶ko wskaza膰 kto m贸g艂by im namiesza膰.... Mo偶e Ekwador albo Meksyk ? Mo偶e USA co艣 poka偶e ? Ci臋偶ko tutaj kogo艣 wskaza膰. Pozdro wink.gif

PS. Mo偶liwe 偶e kt贸ry艣 z tych Stream贸w b臋dzie dzia艂a膰:

23:35 GMT [Copa America 2007] Ecuador - Chile

Stream 1

Stream 2

Stream 3

Stream 4

01:50 GMT [Copa America 2007] Brazil - Mexico

Stream 1

Stream 2

Stream 3

Stream 4
Wald
mam cicha nadzieje ze bedzie szok!!! i Arg oraz Braz odpadna w cwiercfinale!!!!
a USA wygra!!! ale jaja by byly.....................
jareko17
QUOTE(elangtee @ Jun 27 2007, 04:39 PM)
mam cicha nadzieje ze bedzie szok!!! i Arg oraz Braz odpadna w cwiercfinale!!!!
a USA wygra!!! ale jaja by byly.....................
[right][snapback]47838[/snapback][/right]

To chyba ma艂o prawdopodobne bo USA przyjecha艂o w rezerwowym sk艂adzie...w ostatnim tygodniu wygrali fina艂 Gold Cup z Meksykiem i postanowili 偶e najlepszym zawodnikom zluzuj膮...
Przepi髍ek
QUOTE(lar311 @ Jun 27 2007, 03:05 PM)
Normalnie wiem...
Hehe smile.gif Nie martw si臋. Sam nerwowo szuka艂em Leivy na Copa America wiedz膮c, 偶e na U-20 b臋dzie gra艂 przeciwko Polsce smile.gif
Wegorz
Mam jeszcze jednego newsa smile.gif Wiele meczy mo偶na obejrze膰 na niekodowanym kanale !
Na przyk艂ad dzi艣 poka偶膮 spotkanie Brazylia - Meksyk oraz Ekwador - Chile.

Oto dane tego programu:

Nazwa: Sport Italia

Satelita: HotBird 13st.E
Cz臋stotliwo艣膰: 11862
Polaryzacja: H (Pozioma)
SR: 27500
FEC: 3/4
SID: 7221
VideoPid:173
AudioPid:446
PCR: 173
jareko17
QUOTE(Fokus @ Jun 27 2007, 05:01 PM)
Mam jeszcze jednego newsa smile.gif Wiele meczy mo偶na obejrze膰 na niekodowanym kanale !
Na przyk艂ad dzi艣 poka偶膮 spotkanie Brazylia - Meksyk oraz Ekwador - Chile.

Oto dane tego programu:

Nazwa: Sport Italia

Satelita: HotBird 13st.E
Cz臋stotliwo艣膰: 11862
Polaryzacja: H (Pozioma)
SR: 27500
FEC: 3/4
SID: 7221
VideoPid:173
AudioPid:446
PCR: 173
[right][snapback]47842[/snapback][/right]

Dla zainteresowanych ten kana艂 jest na Cyfrze+, nr 249.
lar311
QUOTE(Dudi @ Jun 27 2007, 01:12 PM)
nie tylko jak pisze ale tez o czym mysli jak mowi biggrin.gif Lepiej nam powiedz w jakiej ekipie chcesz grac?? w staro-leniwej p贸lnocy czy w walecznym Po艂udniu ?? hehehe
[right][snapback]47830[/snapback][/right]

Dudek Ty podstepny dziadu jeden! tongue.gif wink.gif Wiadomo gdzie bebe gral...(a raczej wchodzil z lawy)......przeciez urodzilem sie na Dolnym Slasku a i w Londynie zamieszkuje na dol od rzeki....hehehe

Pozdro
Wegorz
Copa America - Group B

Ecuador 2 - 3 Chile

16' [1 - 0] L.A. Valencia
21' [1 - 1] H. Suazo
23' [2 - 1] C. Benitez
80' [2 - 2] H. Suazo
87' [2 - 3] C. Villanueva

Brazil 0 - 2 Mexico

23' [0 - 1] N.A. Castillo
29' [0 - 2] R. Morales

Mog臋 powiedzie膰 tylko jedno: huh.gif szok. Brazil 0-2 w kapsko od Meksyku laugh.gif Ciekawe czy wogle z grupy wyjd膮... No i Chile naszego Marka 艂adnie wygra艂o smile.gif

Dorzuci艂em bramki do pobrania.

News z onetu: http://wiadomosci.onet.pl/1561846,14,item.html
jareko17
QUOTE(Fokus @ Jun 28 2007, 09:26 AM)

艁adna ta brameczka Castillo...ale po sk艂adzie Brazylii wida膰, 偶e to nie jest pierwszy garnitur i nawet przysz艂a gwiazda ManU Anderson nie pomog艂a...BTW mo偶na by艂o niez艂膮 kas臋 u buka wygra膰 stawiaj膮c na Meksyk...wink.gif
maniek93
Porazka Brazylii to zadna niespodzianka... od 11 miesiecy wiadomo ze ten zespol jest slaby w momencie gdy posade obj膮艂 Dunga... a Meksyk to chyba obecnie drugi zespol pod wzgledem umiejetnosci zaraz po Argentynie w calej Ameryce wink.gif wiec kto wie moze final bedzie Argentyna-Meksyk...
Szarlatan
QUOTE(lar311 @ Jun 27 2007, 02:20 PM)
Po krotkiej przerwie wreszcie football w telewizji.......bo Wimbledon juz mnie znuzyl.... wink.gif
[right][snapback]47823[/snapback][/right]

Pokazuj膮 Copa America na jednym z pi臋ciu publicznych kana艂贸w?
Dudi
QUOTE(Szarlatan @ Jun 28 2007, 01:10 PM)
Pokazuj膮 Copa America na jednym z pi臋ciu publicznych kana艂贸w?
[right][snapback]47870[/snapback][/right]

ten facio mieszka w Anglii a tam zapewne pokazuja bo wiedz膮 czego od nich oczekuja klienci. mad.gif
black sheep
No cudownie, w grupie B wszystek po mojemu wink.gif pi臋knie, pi臋knie, Meksyk przede wszystkim. Brazylia 偶adnej konkretnej akcji posk艂ada膰 nie potrafi艂a, a jak Mexico przycisn臋艂o to ju偶 w og贸le. Hihi Marquez a偶 wsuwki pogubi艂 xD
Wegorz
Copa America - Group C

Paraguay 5 - 0 Colombia

30' [1 - 0] R.S. Cruz
46' [2 - 0] R.S. Cruz
81' [3 - 0] R.S. Cruz
85' [4 - 0] S. Cabanas
88' [5 - 0] S. Cabanas

Wszystkie bramki do 艣ci膮gni臋cia z Rapidshare

Wszystkie bramki do pobrania z ZShare

Argentina 4 - 1 United States

9' [0 - 1] E. Johnson (pen.)
11' [1 - 1] H. Crespo
64' [2 - 1] H. Crespo
78' [3 - 1] P.C. Aimar
85' [4 - 1] C.A. Tevez

To si臋 bramek posypa艂o...

Wi臋c jednak Argentyna nie zawodzi wink.gif A Paragwaj zmi贸t艂 ostro... Ciekawie si臋 robi na tym Copa cool.gif

Copa America - Group A (2 KOLEJKA)

Bolivia 0 - 1 Uruguay

58' [0 - 1] V.M. Sanchez

Venezuela 2 - 0 Peru

49' [1 - 0] A. Cichero

79' [2 - 0] D. Arismend

Mariusz_LFC
Ja my艣l臋,偶e w tegorocznym Copa America wygra Argentyna.W finale za艣 zmierzy si臋 z Meksykiem,a trzecie miejsce zajmie Brazylia smile.gif Je艣li kto艣 chc臋 wszystkie bramki z tegorocznego Copa w 1 pliku prosz臋 pisac na gg:7909215 cool.gif
Sylwunia
Najlepiej jakby kto艣 m贸g艂 zapakowa膰 te wszystkie bramki w jeden plik i gdzie艣 wrzuci膰.

Licz臋 na Argentyn臋. 3 lata temu te偶 chcia艂am, 偶eby wygrali. Ale Brazylia by艂a lepsza. Mam nadziej臋, 偶e teraz b臋dzie odwrotnie. smile.gif
Wegorz
Troche zaleg艂e brameczki:

Copa America - Group B

Brazil 3 - 0 Chile

36' [1 - 0] Robinho (pen.)
84' [2 - 0] Robinho
87' [3 - 0] Robinho

Wszystkie Bramki w 1 Pliku

Mexico 2 - 1 Ecuador

22' [1 - 0] N.A. Castillo
80' [2 - 0] O. Bravo
85' [2 - 1] E. Mendez

Wszystkie Bramki w 1 Pliku

No i czas na nowe brameczki wink.gif

Copa America - Group B

Mexico 0 - 0 Chile

Nie ma co dodawa膰 tongue.gif

Brazil 1 - 0 Ecuador

56' [1 - 0] Robinho (pen.)
To jest wersja lo-fi g丑wnej zawarto禼i. Aby zobaczy pe硁 wersj z wi阫sz zawarto禼i, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.