QUOTE(Przepi贸rek @ Jun 26 2007, 08:01 PM)
Nie ma 偶adnych transmisji na TVP 2. Chyba Ci si臋 pomyli艂o z M艢 U-20, kt贸re si臋 zaczynaj膮 30 czerwca. Copa America mo偶na z艂apa膰 na streamach, chyba 偶e kto艣 ma dost臋p do Sport Klubu na jakiej艣 kabl贸wce.
Moim faworytem tradycyjnie jest Argentyna, kt贸rej b臋d臋 kibicowa艂. Przy okazji zobaczymy w jakiej formie jest Mascherano. Brazylia jest bez najwi臋kszych gwiazd, ale b臋dzie gro藕na jak zawsze. Czarnego konia upatrywa艂bym w Meksyku. Solidna dru偶yna, kt贸ra potrafi si臋 wznie艣膰 na wy偶yny. Podczas Z艂otego Pucharu CONCACAF przegrali w finale z USA, ale gospodarzom takich imprez ostatnio nie tylko 艣ciany pomagaj膮. Du偶o dobrego spodziewam si臋 te偶 po Urugwaju, kt贸ry dzisiaj inauguruje imprez臋 meczem z Peru.
EDIT: Z tym Urugwajem to mnie troch臋 ponios艂o...

Maj膮 dobrych pi艂karzy, ale nie pomy艣leli o tym, by stworzy膰 z nich dru偶yn臋. Mia艂em wra偶enie, 偶e ka偶dy traktuje ten turniej jak okno wystawowe, na kt贸rym mo偶na si臋 pokaza膰 menad偶erom... Forlanowi si臋 przygl膮d膮艂em, ale na podstawie tego meczu to nawet do rezerw bym go nie bra艂.
[right][snapback]47788[/snapback][/right]
Oj ponioslo cie z tym Urugwajem.......
Mnie interesuje tylko Argentyna jako calosc...nie tylko ze wzgledu na Maskowskiego...lubie jak graja.....i nawet "opaski" mi w tym nie przeszkadzaja...
Z Meksykiem masz chyba racje....jak nie popija za duzo Corony to moze i cos ugraja....hehehe
Brazylia...no coz.....duzo nie trzeba mowic...JESTEM ZA ARGENTYNA!!!! Ale milo by bylo zobaczyc dobrze grajacego Leive....
Po krotkiej przerwie wreszcie football w telewizji.......bo Wimbledon juz mnie znuzyl....