Czepik
04-07-2005 - 12:32
Everton robi siÄ? gro??ny chyba pierwszy raz zaczynam siÄ? go obawiaÄ?, Emre, chcÄ? kupiÄ? Bellamiego, jak wy uwa??acie ??
deathman[]
04-07-2005 - 12:44
na strachu sie skonczy ... nawet jesli ich kupia nie powiedziane ze dobrze beda grac wypompuja sie z wszystkiego by zagrac w LM nadzieje beda duze jak sie nie dostana to morale spadnie i znow beda sredniakiem ... nie ma co nic zakladac niech kupia sobie nawet ronaldinio, henrego ... ale oni musza sie wkonponowac do zespolu i zaczac grac bo narazie nazwiska za wiele nie mowia poza marka w poprzednich klubach .... a przyklad kewella w naszym zespole ci to bedzie obrazowal najlepiej
boczek
04-07-2005 - 12:50
co jak co, ale Evertonu nawet jakby nie wiadomo kogo mieli wsk??adzie obawiaÄ? sie nie musimy, mo??emy czuÄ? lekki respekt ale obawa...NIE....co do bellamiego to tak nie przejdzie do nich...bo niby z celticiem podpisa?? kontrakt do 2008 roku..jak sie nie myle....pozdrowienia
nie boj zaby czepik, nawet jesli kupia bellamego to i tak on nie bedzie do razsta?? do piet morientesowi czy cisse. A tak woogule czemu my rozmawiamy o Evertonie a nie o LFC?
Jak to powiedzia?? ??w. pamieci Emyln Hughes
Liverpool jest magiczny a Everton tragiczny.
Czepik
04-07-2005 - 13:00
Tyle,??e ta ich tragedia powiod??a ich w zesz??ym sezonie na 4 miejsce w Premiership oni sÄ? nie przewidywalni, mieli walczyc o utrzymanie,a tu Liga Mistrz??w, nie wiem, nie wiem....
musimy byc dobrej mysli i nie tracic nadziei ze everton spadnie do drugiej ligi i tam bedzie sie kisi?? i bedzie bankrutowa?? :]
boczek
04-07-2005 - 13:11
CYTAT(Dudek @ Jul 4 2005, 02:53 PM)
nie boj zaby czepik, nawet jesli kupia bellamego to i tak on nie bedzie do razsta?? do piet morientesowi czy cisse. A tak woogule czemu my rozmawiamy o Evertonie a nie o LFC?
Jak to powiedzia??
??w. pamieci Emyln HughesLiverpool jest magiczny a Everton tragiczny. dudek mam taka nadzieje...co do cisse siÄ? zgodza ale el moro...hmmmm pozyjemy zobaczymy...czy dalej jego passjÄ? bedzie wÄ?chanie kwiatk??w na zielonej ??Ä?ce i przewracanie siÄ? o w??asne nogi....??mam nadziejÄ?, ze nie...ale nie wiadome sÄ? wyroki Bo??e...pozdrowienia
Michael
04-07-2005 - 13:19
Everton to mnie tyle interesuje co teraz szko??a

mam ich w .... co mnie te ku.... obchodzÄ?? Niech se kupuja te swoje, mrionetki, nasi i tak ich cykna po 2-0
Czasem dru??yny majÄ? wzloty i upadki...wed??ug mnie Everton teraz bedzie walczy?? o puchar uefa. A poza tym zawodnicy kt??rych kupujÄ? nie muszÄ? staÄ? siÄ? od razu gwaizdami...mogÄ? zaniknÄ?Ä?. A na dodatek obaj nie b??yszczeli dawno.
Everton zajal tylko dlatego 4 miejsce bo mial ogromnego farta, nas kilkakrotnie okradli z punktow... no ale bylo minelo, teraz Toffiki zamiastac beda srodek tabeli, wiec obawiac sie nie maczego. Poza tym to my jestesmy Mistrzami Europy a oni mistrzami wielkiego G.
Charlton kilka sez. temu tez szalal i juz z nich powietrze uszlo. Nie ma sie czym przjemowac
Michael
04-07-2005 - 21:39
Everton wypieprzy siÄ? w III rundzie LM, zobaczycie! A w lidze bÄ?dzie pad??o
Czepik
04-07-2005 - 21:45
ehh...ja jednak pozostane z lekkim dystansem co do Tffik??w.
CYTAT(Michael @ Jul 4 2005, 11:39 PM)
Everton wypieprzy siÄ? w III rundzie LM, zobaczycie! A w lidze bÄ?dzie pad??o :
PrzypomnieÄ? Ci zesz??y sezon? Latem odszed?? Runej i mia??a byÄ? gra w ogonie tabeli. W styczniu tego roku klub opu??ci?? "m??zg" (tÄ?py co prawda) zespo??u - Gravesen i co? W czerwonej czÄ???ci Liverpoolu ju?? zacierali rÄ?ce, ??e ich mamy! A my nawet z Portsmouth u siebie w zaleg??ym grudniowym meczu nie wygrali??my (tak, tak - tu upatrujÄ? poczÄ?tek niepowodze?? w walce o 4 miejsce. O zgrozo jak to brzmi? 4 miejsce!). Dlatego uwa??am, ??e z Cahillem, Stubbsem, Beattiem (sprzÄ?tneli go sprzed nosa!), czy nawet "starym" lisem Fergusonem zajdÄ? daleko! ??yczÄ? im awansu do grupowej fazy LM i walki do ko??ca. Bardzo ceniÄ? Davida Moyesa i ??miem twierdziÄ?, ??e Everton wcale nie by?? dru??ynÄ? jednego sezonu.
I jeszcze jedno - Everton to dru??yna z Premiership nie? To policzcie sobie ile nazwisk jest z wysp w ich sk??adzie!!! Klucz do sukcesu...? Niekoniecznie, ale zajÄ?li w zesz??ym sezonie 4 miejsce...
boczek
05-07-2005 - 08:43
??wiete s??owa karas....w 100% zgadzam siÄ?...i nawet powiem, ze kiedy moyes zaczÄ??? odnosiÄ? sukcesy w evertonie, nawet pomysla??em, ??e fajnie by by??o jakby on naszÄ? druzynÄ? prowadzi?? i jestem przekonany, ??e to my a nie everton w zesz??ym sezonie w??Ä?czylibysmy siÄ? o walke o podium...nawet o 3 miejsce....a tak dostalismy benito...zaraz us??ysze...wygra?? LM i jeszcze narzekasz....a powiem tak, bede psioczy?? na niego a?? w ko??cu zrozumie, ??e la liga to nie premiership i tymi opalonymi kolesiami z opaskami na g??owach g**no zdobedziemy z anglii...i jeszcze jedno jakbym mia?? wyb??r LM czy premiership...to chyba odpowiedz by??aby jasna.....jestem ciekaw bardzo jak to wszystko sie potoczy...a evertonowi, zycze powodzenia w LM niech zajdÄ? jak najdalej, bym sie nie zdziwi?? jak znowu bÄ?dziemy goniÄ? niebieskich w lidze...smutna prawda....

pozdrowienia
SZAFRAN
05-07-2005 - 09:11
Te?? siÄ? zgadzam z Karasiem. David Moyes mimo os??abie?? typu Gravesen i Rooney zbudowa?? ciekawy zesp????. I my??lÄ?, ??e je??li nawet nie p??jdzie im dobrze w Champions League to bÄ?dÄ? walczyÄ? o 4 miejsce i kto wie czy znowu nas nie wykopiÄ?.
dokladnie karas dokladnie tak jest jak napisales.. sila Evertonu tkwi w wyspiarzach i nie mam co do tego watpliwosci.. a najgorsze jest to ze benek sie niczego nie uczy i my w tym sezonie nadal mozemy dolowac pod Tofikami w tabeli i tyle!! wielu kibicow lfc gardzi takimi 'drewniakami i mulami' jak Cahill Carsley Beattie czy Ferguson ale to sa gracze waleczni solidni i nie chimeryczni!! gdybysmy u siebie mieli takich 5 w pierwszej jedenastce to reszta mogliby byc nawet ci pedalscy hiszppanie to jakby ktorys marudzil taki np. moro to by go Duncan na kopach do gry zagrzal.. a tak jest kicha a my slyszymy ze jakis Gonzalez czy Burracana czy jak mu tam beda walczyc teraz o mistrzostwo Angli!! no przeciez to jest paranoja nie sadzicie??!!!!
Czepik
05-07-2005 - 09:32
I dalej twierdzicie, ??e Nie ma co siÄ? obawiaÄ? Evertonu, Moyes z niczego praktycznie bez gwiazd, zrobi?? zesp????, na 4 miejsce w Lidze, a teraz kiedy dojdÄ? nowi zawodnicy... Ehhh.
Moim zdaniem zajelismy 5 miejsce w lidze, gdy?? przegrywali??my z s??abymi zespo??ami. Evertonowi sie poszczxesci??o i znalezli sie w Lidze Mistrz??w. My??le, ??e po kilku wzmocnieniach (znaczacych) tofies mo??e powalczyc o dobre miejsce w Lidze, ale ja mam nadzieje ze Czerwoni pokaza im piekny futbol podczas meczu derbowego.
Pozdrawiam
Sp??jrzmy prawdzie w oczy: to zupe??nie nie ta klasa. Miniony sezon rzeczywi??cie przyni??s?? im niebywa??ego farta, kartoflane zwyciÄ?stwa z golami w ko??c??wce spotkania, nic porywajÄ?cego. Nie mo??na mieÄ? szczÄ???cia przez tyle czasu, ja w to nie wierzÄ?. Nie widze potÄ???nego rywala o koronÄ? Mistrza Premiership w naszych ??yjÄ?cych w wiecznym cieniu sÄ?siadach, niestety(?). Chyba, ??e ich wykupi jaki?? Romek czy co?? takiego i ostro namiesza
Soprano
05-07-2005 - 17:39
Panowie ja w ciemno stawiam 50zl na ka??dego przeciwnika Evertonu w el. LM i je??eli jakim?? cudem, kartoflanym golem w 93min uda im sie awansowac do LM to tez na kazde spotkanie stawiam na ich przeciwnik??w.
??eby siÄ? wzmocniÄ? musieliby kupiÄ? 11 zawodnik??w

(a wtedy i tak nam nie dor??wnajÄ?)
Soprano
CYTAT(Soprano @ Jul 5 2005, 06:39 PM)
Panowie...
Soprano, wyczulona jestem. Ja proszÄ?, b??agam, APELUJÄ? o pamieÄ? o drugiej p??ci. Fakt, mniej licznej, ale obecnej.
Soprano
05-07-2005 - 17:59
CYTAT(Bati @ Jul 5 2005, 06:52 PM)
Soprano, wyczulona jestem. Ja proszÄ?, b??agam, APELUJÄ? o pamieÄ? o drugiej p??ci. Fakt, mniej licznej, ale obecnej.
oj najmocniej przepraszam, na przysz??o??c sie poprawie
Soprano
Ja bym w ciemno tych 50z?? nie stawia??.... po 1 Everton pokaza?? w poprzednim sezonie, ze umie graÄ? nawet bez nazwisk, czego dowodem jest 4 miejsce w lidze... Chociaz nie wiem czemu ale mam przeczucie ze w 3 rundzie Liverpool moze sie spotkaÄ? z Evertonem... i szczerze chciaby??m aby tak by??o, by??my mogli im siÄ? zrewan??owaÄ? za to ??e byli od nas wy??ej w tabeli... No i w derbach na pewno by??my zagrali na 100 %!!
Umie graÄ?? Przepraszam, jako?? umknÄ???o mojej uwadze, bo wg mnie sezon na farcie przelecieli. Nie zauwa??y??am u nich ani porywajÄ?cego stylu, ani taktyki, ani nic w og??le poza fizycznymi atutami. BiegaÄ? to i Baros umie

Fart i tyle. Nieziemski. Zupe??ne przeciwie??stwo nas, bo mieli??my tyle szczÄ???cia, co kot nap??aka??. Moje zdanie.
NIe przecze ze nie mieli szczescia, ale na samym szczesciu sie nie dojedzie do 4 miejca w lidze.... NIe lubie Evertonu, ale wzbudzili oni moj podziw w tym sezonie, i nie przeke??la??bym ich w walce w 3 rundzie el. LM.
Grendzioo
07-07-2005 - 07:25
M??wi siÄ?, ??e bedÄ? du??e zmiany w Arsenalu.
Klub z londynu stara siÄ? o BestiÄ? czyli Julio Baptiste i jest bardzo blisko pozyskania tego zawodnika do czego przyznal sie sam prezydent Sevilli.
Podobno gdyby uda??o pozyskaÄ? sie brazylijczyka to do hiszpanii powedruje Kr??l Henryk a konkretnie do Barcelony za ok 30 mln (chyba,ze FCB cos dorzuci w pakiecie).
Je??li jednak Ars kupi Bestiie i Henryk zostanie(bardzo prawdopodobne) to bÄ?dÄ? mieli super atak Henryk-Bestia? Brazylijczyk jest bardzo dobrym graczem: silny jak byk, posturÄ? przypomina raczej boksera ni?? pilkarza a przy tym jest bardzo dobry technicznie jak to brazylijczyk oraz umie graÄ? w obronie jako, ??e rok temu gra?? jeszcze jako defensywny pomocnik! - jednym s??owem idealny do Premiership!
Jak wspomnia??em si??a ra??enia Arsenalu bedzie ogromna! Baptista z Henrym a za nimi reyes,berkamp,pires(jesli zostanie), Ljunberg(jesli w koncu bedzie zdrowy) no i van Persie(jesli nie pojdzie siedziec za gwa??t ale pewno nie bo ma tego samego adwokata pana Moszkowica, ktorego mia?? inny rozrabiaka Patrick Kluivert). No i zeby nie traciÄ? za du??o pi??ek zawsze jest niezawodny Viera ( jesli nie odejdzie do Juve) no i wracajacy do zdorwia Gilberto. Obrona te?? nie najgorsza - Cole, Lauren no i Campbell... tylko w razie kontuzji ktoregos z nich cienko to widze...tylko bramka na prawde s??abo wyglada bo Lehman i Almunia jako?? mnie nie przekonujÄ?!
Wiem, ??e i tak pewnie mistrza zdobÄ?dzie niestety Czelsi (wlasnie finalizuja transfer SWP

) ale sto razy wole gre Arsenalu ni?? Czelskayi.
Mam nadziejÄ?,ze teraz LFC bedzie gra??o r??wnie atrakcyjnÄ? i mi??a dla oka pi??kÄ? jak Arsenal bo w zesz??ym sezonie bylo z tym raczej kiepsko!
My??lÄ?, ??e majÄ?c tylu hiszpan??w w skladzie musimy graÄ? efektownie( nie myliÄ? z efektywnie

)
Pozdr
Michael
07-07-2005 - 07:40
Wg mnie to Kanonierzy bÄ?dÄ? gro??nie, ale co?? na rynku transferowym nie wojujÄ?. Ale to nie nasz problem, byle im dokopaÄ?

i pokazaÄ? sowjÄ? wy??szo??Ä? w tym sezonie!
Masz ca??kowitÄ? racjÄ?, robi siÄ? gro??nie na Highbury. Baptista jest ??wietnym pi??karzem, jednym z tych Latynos??w, kt??rzy na pewno przystosujÄ? siÄ? do brytysjkiej pi??ki: jest wysoki, silny, szybki - poniekÄ?d pi??karz kompletny. Je??li Henry nie odejdzie do Katalonii, to mogÄ? stworzyÄ? naprawdÄ? ??wietnÄ? parÄ?.
Co do pomocy - owszem, choÄ? Pires najprawdopodobniej odejdzie, a bÄ?dzie to du??a strata dla lonyd??czyk??w, bo przecie?? Francuz by?? zawsze w czo????wce strzelc??w Premiership.
W obronie jest 'problem' w postaci Cole'a - sytucja jak z naszym Steviem, ju?? m??wi??, ??e odejdzie na pewno, teraz siÄ? ??amie...zobaczymy, co z tego bÄ?dzie. Do Chelsea nie p??jdzie na pewno, bo Niebiescy zakupili ju?? przecie?? Baska. PozostajÄ? pewnie Real i Bar?§a - jako fan dru??yny z Katalonii powita??bym go tam z otwartymi rÄ?koma, ale to ju?? temat na innÄ? dyskusjÄ?.
Chelsea nie sfinalizuje transferu SWP. Ja na to nie pozwolÄ?

. A m??wiÄ?c powa??nie - co?? czujÄ?, ??e je??li Phillips odejdzie z Citizens, to nie do Chelsea, z racji swojego ojczyma. Na pewno pod tym wzglÄ?dem najbli??ej mu do Gunners, ale mam nadziejÄ? i w niej bÄ?dÄ? trwa?? do ko??ca, ??e Shaun wybierze Anfield. Oby!
Jak dla mnie Arsenal ??eby w??Ä?czyÄ? siÄ? o walke o mistrzostwo potrzebuje troche od??wie??enia nowymi zawodnikami...
A mnie nic nie obchodzi co tam robi Arsenal cos nic nie sluchac ich w transferach jakos nikogo nie chca kupic?? to mnie dziwi ale i tak beda groxni w nastepnym sezonie ale licze ze zdo??amy ich pokonac !!
Kangur
07-07-2005 - 10:03
Dla mnie w og??le idea??em napastnika jest w??a??nie Henry. SÄ?dze ??e po raz kolejny bÄ?dzie kr??lem strzelc??w w przysz??ym sezonie i co?? czujÄ?, ??e to w??a??nie Kanonierzy na koniec zmaga?? uniosÄ? puchar Premiership.
Holy-> WÄ?tpie ??eby??my zakupili Shauna.. Teraz pewnie cie??ko z kasÄ? na Anfield... po nowych zakupach

A co do Arsenalu niech sobie robiÄ? co chcÄ?... Ja siÄ? interesuje Liverpoolem i kocham Liverpool.
Dudek--> W??asnie co nas obchodzi Asenal My Kochamy LIVERPOOL i Tylko LIVERPOOL!!! YNWA!!
Arsenal ro??nie w si??Ä?????a jakich oni transfer??w dokonali???BAPTISTA,HLEB????to mo??e byÄ? wzmocnienie,ale nie musi,a poza tym o czym my m??wimy w przysz??ym sezonie LIVERPOOL z Gerrardem podbija AngliÄ?!!!!!
Szmajchel
07-07-2005 - 13:43
I tak
LIVERPOOLw tym sezonie zawali im w D??PÄ?

("??" to specjalnie)
Nied??ugo stracÄ? cierpliwo??Ä?, obiecujÄ?.
holy
CYTAT(Pawe3 @ Jul 7 2005, 02:35 PM)
Arsenal ro??nie w si??Ä?????a jakich oni transfer??w dokonali???BAPTISTA,HLEB????to mo??e byÄ? wzmocnienie,ale nie musi,a poza tym o czym my m??wimy w przysz??ym sezonie LIVERPOOL z Gerrardem podbija AngliÄ?!!!!!
Nie bÄ?d?? taki pewny Pawe3.. Gerrard nie jest sam ma wok???? koleg??w, kt??rzy grajÄ? zacnie
Nikt nie jest wa??niejszy od Liverpool Football ClubEDIT: No i do Evertonu nie przejdze Bellamy!! Przeszed?? do B'Burn...
Ma³y Ksi±¿e
10-07-2005 - 10:38
Ja sie nie moge doczekaÄ? rozpoczÄ?cia sezonu, bo wiem, ??e bÄ?dzie ciekawie. MU kupi?? jednego z najlepszych lewoskrzyd??owych ??wiata (wed??ug mnie) Park Ji-Sunga za 4 mln funt??w z PSV, nie moge siÄ? doczekaÄ? co poka??e w Angli.
Przed chwilÄ? przejza??em stronke ManU i pisa??o, ??e Czerwone Diabe??ki chcÄ? kupic Baptiste, wiÄ?c zesp???? z Manchesteru bardzo sie wzamacnia...
Za to Chelsea chce daÄ? za Ronaldinho 120 milionow, zapowiada sie ciekawe okienko transferowe!!
NightWolf
10-07-2005 - 16:55
CYTAT(Dudek @ Jul 10 2005, 01:59 PM)
Za to Chelsea chce daÄ? za Ronaldinho 120 milionow, zapowiada sie ciekawe okienko transferowe!!
To, ??e romek daje tyle kasy, ??e nikt nie jest w stanie nawet sniÄ? o takich sumach nazywasz ciekawym. Ciekawe

Dla mnie to jest zabijanie futbolu. A Liverpool m??g??by w ko??cu kupiÄ? jakiego?? porzÄ?dnego zawodnika a nie samych m??odzik??w z hiszpanii, ale znajÄ?c Benka pewnie kupi kolejnego swojego rodaka o ile w og??le kogo?? kupi jeszcze.
CYTAT
A Liverpool m??g??by w ko??cu kupiÄ? jakiego?? porzÄ?dnego zawodnika a nie samych m??odzik??w z hiszpanii, ale znajÄ?c Benka pewnie kupi kolejnego swojego rodaka o ile w og??le kogo?? kupi jeszcze
Benitez kupuje zawodnikow z Hiszpani dlatego, ??e zna bardzo dobrze rynek Iberyjski i do tego zawodnicy z Hiszpani sa o wiele tansi od Anglikow, Szkotow
Pozdrawiam!!
CYTAT(Bati @ Jul 5 2005, 08:27 PM)
Sp??jrzmy prawdzie w oczy: to zupe??nie nie ta klasa. Miniony sezon rzeczywi??cie przyni??s?? im niebywa??ego farta, kartoflane zwyciÄ?stwa z golami w ko??c??wce spotkania, nic porywajÄ?cego. Nie mo??na mieÄ? szczÄ???cia przez tyle czasu, ja w to nie wierzÄ?. Nie widze potÄ???nego rywala o koronÄ? Mistrza Premiership w naszych ??yjÄ?cych w wiecznym cieniu sÄ?siadach, niestety(?). Chyba, ??e ich wykupi jaki?? Romek czy co?? takiego i ostro namiesza
A ja uwa??am, ??e Moyes to dobry trener. Potrafi?? z kiepskich grajk??w stworzyÄ? skutecznÄ? dru??ynÄ?, kt??ra - paradoksalnie - po stracie gwiazdy (Roonaldo) i walczaka (Gravesen) potrafi??a nawiÄ?zaÄ? walke z silniejszymi rywalami. Nie trzeba mieÄ? super-gwiazd w dru??ynie, ??eby osiÄ?gaÄ? sukcesy - Rafa pokaza?? to najlepiej.
Faktycznie teraz Evertonowi bÄ?dzie trudniej, ale ja siÄ? cieszÄ? bo mam nadziejÄ?, ??e bÄ?dÄ? nas mobilizowaÄ?. Nie wyobra??am sobie sytuacji, ??e znowu nas wyprzedzÄ?.
Nam trzeba by by??o Cristiano Ronaldo.
to jest go??ciu
pawelini1
13-07-2005 - 20:37
jeszcze tutaj brakuje tylko z polowy skladu realu ... nie rozymiem tego koncetu zyczen ..... mowimy o wzmocnieniach naszych rywali a niektorzy nawijaja kogo by tu jeszcze nie sprowadzic na Anfield ... opanietajcie sie ..... myslcie chociaz o ludziach z naszym zakresie .... a nie wyobrazajcie sobie jakby to liverpool wygladal z najwiekszymi gwiazdami swiatowej pilki ..... nie jestesmy zespolem jak chelsea czy real ze siedzimy na pieniadzach i szastamy nimi na lewo i prawo .... dzisiaj pieniadze zadza swiatem ( az ciezko to sie mowi bo mi sie Anfield - Stanley Park przypomina ) ... taka jest prawda
Ma³y Ksi±¿e
14-07-2005 - 21:10
M??wimy wszyscy o wzmocnieniach rywali, a rywale nie tylko zyskujÄ? ale i tracÄ?.
Z Arenalu Londyn za 14 mln funt??w odszed?? Patrick Vieira. SzczÄ???liwym nabywcÄ? zosta?? Juventus Turyn.
CYTAT(Ma??y KsiÄ???e @ Jul 14 2005, 10:10 PM)
M??wimy wszyscy o wzmocnieniach rywali, a rywale nie tylko zyskujÄ? ale i tracÄ?.
Z Arenalu Londyn za 14 mln funt??w odszed?? Patrick Vieira. SzczÄ???liwym nabywcÄ? zosta?? Juventus Turyn.
Lubie ten klub, i bardzo szkoda mi arsenalu. Mogl pojsc wszedzie ale nie do juve!!! Inna sprawa to co my bedziemy mieli z takiego posuniecia Wengera? Bankowo arsenal jest oslabiony i to powaznie. A co z Henrym? no wlasnie mysle ze on tez odejdzie - takie jest moje zdanie. Dlaczego? bo z barcelony bedzie mial blizej do turynu i na odwrot :-). Sprawa Piressa to samo Wenger chce sie go pozbyc. Patrzac na to wszystko jesli skonczymy przyszly sezon na miejscu gorszym niz arsenal to mozemy sobie pogratulowac.
Jesli w arsenalu nic sie nie zmieni musimy byc wyzej od nich !!!
No i dzi?? oficjalnie Niebiescy zakupili Shauna Wrighta-Phillipsa.
Moje marzenia upad??y. Do ko??ca wierzy??em, ??e ten wspania??y materia?? na najlepszego skrzyd??owego ??wiata bÄ?dzie Czerwony. A tu klapa...
Najbardziej zawiod??em siÄ? na Ianie Wright'cie. Cholera, by??em pewien, ??e ten go??Ä? wybije SWP transfer na Stamford. Jednak pewnie Abramovich sypnÄ??? kasÄ? nie tylko dla samego pi??karza. Szkoda, bardzo szkoda. Po raz kolejny okaza??o siÄ?, ??e na Rusa niestety nie ma si??y.
Jestem pogrÄ???ony w niema??ej ??a??obie. ChoÄ? by??o to przecie?? do przewidzenia, ja siÄ? ??udzi??em. I za??, cholera, po pysku...
CYTAT(holy @ Jul 18 2005, 08:56 PM)
No i dzi?? oficjalnie Niebiescy zakupili Shauna Wrighta-Phillipsa.
Moje marzenia upad??y. Do ko??ca wierzy??em, ??e ten wspania??y materia?? na najlepszego skrzyd??owego ??wiata bÄ?dzie Czerwony. A tu klapa...
Najbardziej zawiod??em siÄ? na Ianie Wright'cie. Cholera, by??em pewien, ??e ten go??Ä? wybije SWP transfer na Stamford. Jednak pewnie Abramovich sypnÄ??? kasÄ? nie tylko dla samego pi??karza. Szkoda, bardzo szkoda. Po raz kolejny okaza??o siÄ?, ??e na Rusa niestety nie ma si??y.
Jestem pogrÄ???ony w niema??ej ??a??obie. ChoÄ? by??o to przecie?? do przewidzenia, ja siÄ? ??udzi??em. I za??, cholera, po pysku...

Oby nie sko??czy?? jak Scott Parker - te?? swego czasu nie??le zapowiadajÄ?cy siÄ? zawodnik. My??le, ??e za rok, dwa ju?? nikt nie bÄ?dzie tak "chÄ?tnie" przechodzi?? do Chelsky. "Kariery" kilku takich co poszli za kasÄ? ich przekonajÄ?.
Dla LFC widzÄ? nastepujÄ?ce wyj??cia:
- kupowaÄ? "g??odnych" graczy, m??odych, chcÄ?cych siÄ? wybiÄ?, jak - mam nadziejÄ? - Gonzalez
- sciÄ?gaÄ? graczy z Bosmana (mam nadziejÄ?, ??e takich jak Zenden, a nie Figo)
- odbudowaÄ? presti?? klubu. Je??eli LFC bÄ?dzie siÄ? liczy?? w Europie ORAZ w Premiership to bÄ?dzie ??atwiej ??ciÄ?gaÄ? dobrych graczy...
Ma³y Ksi±¿e
18-07-2005 - 22:02
Wielka, Wielka szkoda. Ale jeszcze SWP tego po??a??uje, gdy dokopiemy Chelsea w pierwszym meczu:P. Trzeba szukaÄ? dalej, SWP by?? ??wietny ale nie jedyny. Szukajcie a znajdziecie ...
Wszystko wskazuje na to, ??e zar??wno Andy Van der Meyde, jak i Edgar Davids odejdÄ? z Interu Mediolan do angielskiej Premiership.
Obaj pomocnicy najprawdopodobniej trafiÄ? do Evertonu, aby pom??c temu zespo????owi awansowaÄ? do fazy grupowej Ligi Mistrz??w. "Nerazzurich" z kolei najprawdopodobniej zasili Luis Figo.?¹r??d??o: pi??ka.pl
Zdaje siÄ?, ??e Everton zbiera starszÄ? elitÄ? boiskowÄ?. Pewnie Moyes liczy na odrodzenie siÄ? tych zawodnik??w

Davids - typowy wojownik, mo??liwe, ??e bez problemu zadomowi siÄ? w Premiership, chocia?? podobnie tak jak Andy'emu ostatnimi czasy nieciekawie siÄ? wiod??o. SÄ?dzÄ?, ??e Moyes tworzy dru??ynÄ? znacznie rozsÄ?dniej od Beniteza. Chocia?? tak samo ich roszady moga okazaÄ? siÄ? niewypa??ami. Mam nadzieje, ??e sÄ? to tylko spekulacje, kt??re nie dojdÄ? do skutku

Wyniki dzia??a?? naszych, oraz rywali podumujemy na koniec sezonu...
W czarnych barwach widzÄ? nasz wy??cig po MISTRZA...
CYTAT(Youra @ Jul 13 2005, 09:16 PM)
Nam trzeba by by??o Cristiano Ronaldo.
to jest go??ciu

zgadzam sie z TobÄ? w 100% on jest naprawde super a jego akcje na skrzyd??ach to rozkosz dla oka i co najwazniejsze dla klubu strzela bramki i asystuje perzy golach.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.