![]() ![]() |
08-04-2007 - 18:30
|
|
![]() stay bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 1,275 Doczy: 17-08-2006 Skd: Kraina kwitncej pyry Uytkownik nr: 2,753 |
Pomysl podrzucil mi kumpel fan Ajaxu
Gdybym mieszkał w X mieście kibicowałbym... : Londyn - Liverpool - Manchester - Glasgow - Amsterdam - Madryt - Barcelona - Sewilla - Mediolan - Rzym - Turyn - Monachium - Berlin - Bukareszt - Stambuł - Warszawa - Kraków - Pomorze - Poznań - Śląsk (śląsk, ruch, zagłębie s.) - Łódź - Kielce / Bełchatów / Lubin - dawajcie też własne propozycje moje typy: Londyn - Tottenham Hospour Liverpool - Liverpool FC Manchester - Manchester City Glasgow - Celtic Glasgow Amsterdam - Ajax Amsterdam Madryt - Atletico Madryt Barcelona - Espanyol Barcelona!!! Sewilla - FC Sevilla Mediolan - Inter Mediolan Rzym - AS Roma Turyn - Juventus Turyn Lizbona - Benfica Porto - Boavista Porto Monachium - TSV 1860 Monachium Berlin - Hertha Berlin Bukareszt - Stauea Bukareszt Stambuł - Galatasaray Stambuł Grecja - Olympiakos Pireus Francja - Lille Warszawa - Polonia... Kraków - Craxa Pomorze - Areczka!!! Poznań - Lech Lech KOLEJORZ!!! Śląsk (śląsk, ruch, zagłębie s.) - Ruch? Łódź - ...??? Kielce / Bełchatów / Lubin - Kolporter -------------------- ![]() Enjoy the silence |
|
|
|
08-04-2007 - 18:58
|
|
![]() KULTURALNI KIBICE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 1,733 Doczy: 20-07-2005 Skd: katowice Uytkownik nr: 203 GG: 8802107 |
Londyn - LFC
Liverpool - LFC Manchester - LFC Glasgow - LFC/Celtic Amsterdam - LFC Madryt - LFC Barcelona - LFC Sewilla - LFC Mediolan - LFC Rzym - LFC Turyn - LFC Monachium - LFC Berlin - LFC Bukareszt - LFC Stambuł - LFC Warszawa - GieKSa Kraków - GieKSa Pomorze - GieKSa Poznań - GieKSa Śląsk (śląsk, ruch, zagłębie s.) - GieKSa (zagłebie to nie śląsk!!!!!!!!!!) Łódź - GieKS Kielce / Bełchatów / Lubin - GieKSa |
|
|
|
| Go_redmann1_* |
08-04-2007 - 18:59
|
|
Guests |
QUOTE Śląsk (śląsk, ruch, zagłębie s.) - Ruch? co? na śląsku nie ma Sląska żadnego chyba że świętochłowice a tym bardziej nie ma żadnego Zagłebia!!!!! |
|
|
|
08-04-2007 - 19:10
|
|
![]() stay bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 799 Doczy: 12-01-2006 Skd: Liverpool/Rzeszw Uytkownik nr: 584 GG: 1838555 |
Londyn - Tottenham Hotsput
Liverpool - Liverpool FC Manchester - Manchester City Glasgow - Celtic Amsterdam - Ajax Madryt - Real Barcelona - Espanyol Sewilla - FC Sevilla Mediolan - Inter Rzym - Roma Turyn - Juventus Monachium - Bayern Berlin - Hertha Bukareszt - Steua Stambuł - Galatasaray Rotterdam - Feyenoord Lizbona - Benfica Porto - Porto CF Ateny - Panathinaikos Helsinki - HJK Praga - Sparta Dublin - Bohemians Bruksela - Anderlecht Sztokholm - Djungarden Warszawa - Legia Kraków - Wisła Pomorze - Arka Poznań - Lech Śląsk - Górnik Zabrze Łódź - ŁKS Kielce / Bełchatów / Lubin - Korona Rzeszów - Resovia -------------------- ![]() ![]() Born to be RED!! |
|
|
|
08-04-2007 - 19:12
|
|
![]() Administrator vel Fiurer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postw: 4,919 Doczy: 01-07-2005 Skd: Pionki Uytkownik nr: 3 GG: 1829642 |
zadnemu, niezaleznie gdzie bym mieszkał, bo klubu nie wybieram po miejscu zamieszkania i nawet jakbym mieszkał w Wawie czy innym mieście nie kibicowałbym klubowi z tego miasta, bo polska liga to dno, a ogólnie to potrzeba czegoś więcej niż przebywania w okolicy gry danego klubu by mu kibicować...
-------------------- ![]() Just as whoever Shankly managed would become the greatest club in World, It's my assertion that whichever club matches Rafa's ambition will become the greatest club in the world. |
|
|
|
08-04-2007 - 19:50
|
|
![]() KULTURALNI KIBICE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 2,085 Doczy: 03-08-2005 Skd: Siemianowice lskie Uytkownik nr: 244 GG: 3795396 |
QUOTE(Smyku) a ogólnie to potrzeba czegoś więcej niż przebywania w okolicy gry danego klubu by mu kibicować... Z reguły w Polsce to wystarcza. -------------------- "Mwia: myl, szanuj matk, speniaj marzenia, kochaj ycie jak wariat, wal w pysk jeli trzeba, podpal wiat dla tej jednej - spal w choler, suchaj serca - dni na ziemi nie mamy za wiele".
|
|
|
|
08-04-2007 - 20:46
|
|
![]() KULTURALNI KIBICE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 1,140 Doczy: 04-07-2005 Skd: Ruda lska Uytkownik nr: 24 |
Dudi jak zwykle błyskotliwie, Smyku swoje wtrącić musiał...
Londyn - West Ham Liverpool - Liverpool FC Manchester - ManCity Glasgow - Celtic Amsterdam - Ajax Madryt - Atletico Barcelona - FC Barcelona Sewilla - Betis Mediolan - powiesiłbym się Rzym - AS Roma Turyn - Juve Monachium - Bayern Berlin - Hertha Bukareszt - Rapid Stambuł - chyba Galata Warszawa - powiesiłbym się Kraków - Cracovia Pomorze - Pogoń Łobżenica Poznań - Lech Śląsk (śląsk, ruch, zagłębie s.) - hmm... Łódź - ŁKS (tam jest jakiś inny klub...?) Kielce / Bełchatów / Lubin - Pewnie klubowi z miasta, w którym bym mieszkał.. pozdrawiam |
|
|
|
08-04-2007 - 20:52
|
|
![]() Administrator vel Fiurer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postw: 4,919 Doczy: 01-07-2005 Skd: Pionki Uytkownik nr: 3 GG: 1829642 |
QUOTE(pico @ Apr 8 2007, 08:46 PM) Dudi jak zwykle błyskotliwie, Smyku swoje wtrącić musiał... [right][snapback]43202[/snapback][/right] a skad mozesz wiedziec komu bys kibicowal mieszkajac w Pcimiu Dolnym czy Koziej Górce? Nie wiesz jak bylbys wychowany, co by Cie spotkalo i miliard innych powodów, pytanie abstrakcyjne, nie mające odzwierciedlenia żadnego w rzeczywistości. Katun ---> ja wiem ze w Polsce wystarcza, ale jak naród burakowaty to co chcesz... choćby klub był największym szmatławcem (niekoniecznie przez wyniki), to sie mu bedzie kibicowac bo z mojego miasta... heh... -------------------- ![]() Just as whoever Shankly managed would become the greatest club in World, It's my assertion that whichever club matches Rafa's ambition will become the greatest club in the world. |
|
|
|
08-04-2007 - 21:09
|
|
![]() stay bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 799 Doczy: 12-01-2006 Skd: Liverpool/Rzeszw Uytkownik nr: 584 GG: 1838555 |
QUOTE(smyku @ Apr 8 2007, 09:52 PM) a skad mozesz wiedziec komu bys kibicowal mieszkajac w Pcimiu Dolnym czy Koziej Górce? Nie wiesz jak bylbys wychowany, co by Cie spotkalo i miliard innych powodów, pytanie abstrakcyjne, nie mające odzwierciedlenia żadnego w rzeczywistości. Katun ---> ja wiem ze w Polsce wystarcza, ale jak naród burakowaty to co chcesz... choćby klub był największym szmatławcem (niekoniecznie przez wyniki), to sie mu bedzie kibicowac bo z mojego miasta... heh... [right][snapback]43203[/snapback][/right] Smyku, ale to tylko zabawa więc potraktujmy to jako zabawę oki? -------------------- ![]() ![]() Born to be RED!! |
|
|
|
08-04-2007 - 21:22
|
|
![]() KULTURALNI KIBICE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 1,140 Doczy: 04-07-2005 Skd: Ruda lska Uytkownik nr: 24 |
QUOTE(smyku @ Apr 8 2007, 08:52 PM) a skad mozesz wiedziec komu bys kibicowal mieszkajac w Pcimiu Dolnym czy Koziej Górce? Nie wiesz jak bylbys wychowany, co by Cie spotkalo i miliard innych powodów, pytanie abstrakcyjne, nie mające odzwierciedlenia żadnego w rzeczywistości. [right][snapback]43203[/snapback][/right] Tylko wiesz.. ja to odebrałem raczej jako pytanie 'jaki klub z tego miasta bardziej lubisz'... Jeśli mamy się tutaj rozwodzić nad tym 'co by było gdyby' to proponuję przenieść do kółka filozoficznego QUOTE Katun ---> ja wiem ze w Polsce wystarcza, ale jak naród burakowaty to co chcesz... choćby klub był największym szmatławcem (niekoniecznie przez wyniki), to sie mu bedzie kibicowac bo z mojego miasta... heh... W takim razie w ten sam sposób mogę powiedzieć o kibicowaniu reprezentacji naszej umiłowanej.. Bo niby dlaczego mam kibicować korupcji i układom? Nie mówie, że teraz tak jest ale do niedawna było w 100%. Choćby nie wiem jak szmatławie grali to mam im kibicować bo jestem polakiem? 'heh...' |
|
|
|
08-04-2007 - 22:32
|
|
![]() Miodowy Mis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 3,151 Doczy: 05-07-2005 Skd: Szczecin Uytkownik nr: 36 Skype: gg nie podam.. kibice farsy |
Londyn -Tottenham
Liverpool -Everton oczywiście co za pytanie hehe Manchester - City Glasgow - Celtic (na pewno nie z powodu naszej hołoty w tamtym klubie) Amsterdam - hmm?? Widzew?? Madryt - REAL Barcelona - Espanyol ale wpierw wysrałbym sie tam gdzie sraja wszystkie gołębie katalunii Sewilla - Betis (bo Denilson kiedyś) Mediolan - tylko AC Milan (Inter to dla mnie ścierwo porównywalne z farsa prawie!!) Rzym - AS Roma Turyn - Torino (całe miasto im kibicuje z resztą) Monachium - jezu nie wiem chyba nikt albo SS Gestapo Unterchaching Heil!! Berlin - w tym mieście już sie kibicuje Pogoni hehe Bukareszt - czerwone psy Stambuł- hmmm a oni tam maja jakieś drużyny??!! czas na poręcz: Warszawa - Kraków - w kiblach pubowych na starówce jest najwięcej napisów Tottenham rulezz (powaga!!) więc ja też!! Pomorze - Pogoń chociaż sam nei wiem może nie bo sie ośmieszam??!! Poznań - hehe no comment.. Śląsk (śląsk, ruch, zagłębie s.) - Górnik Zabrze (największa tradycja klubowa w polsce szczególnie klubowy chłopak Ernest Pohl wódeczke do zupki mlecznej wlewał nawet hehe!!) Łódź - eeeeee to to miasto gdzie piłkarze jeżdżą po staruszkach czy to gdzie ratują im skradzione torebki?? Kielce / Bełchatów / Lubin - kto ty jesteś o co chodzi.. -------------------- |
|
|
|
08-04-2007 - 22:58
|
|
![]() stay bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 1,166 Doczy: 02-04-2006 Skd: Kraina Tysica Jezior Uytkownik nr: 969 GG: 8828912 |
QUOTE(kuba @ Apr 8 2007, 10:32 PM) Monachium - jezu nie wiem chyba nikt albo SS Gestapo Unterchaching Heil!! [right][snapback]43208[/snapback][/right] No, raz Ci sie cos udalo. |
|
|
|
08-04-2007 - 23:12
|
|
![]() Miodowy Mis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 3,151 Doczy: 05-07-2005 Skd: Szczecin Uytkownik nr: 36 Skype: gg nie podam.. kibice farsy |
QUOTE No, raz Ci sie cos udalo. dzięki o Panie że ci sie spodobało specjalnie z myśla o Tobie układałem w myślach cichutko.. -------------------- |
|
|
|
09-04-2007 - 07:47
|
|
|
troch ju tu napisa ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 123 Doczy: 03-04-2006 Skd: K-ce Uytkownik nr: 993 |
Londyn - West Ham
Liverpool - Liverpool FC Manchester - Man City... Glasgow - Celtic Amsterdam -Ajax Madryt - Atletico Madryt Barcelona -pewnie Barcelona... Sewilla - Betis Mediolan - Milan Rzym - AS Roma Turyn - byle nie Juve...czyli Torino Monachium - Bayern Monachium... Berlin - Hertha... Bukareszt - WTF?! Tylko nie Rumuny... Stambuł - Besiktas Poland Warszawa - nie mieszkałbym w Warszawie Kraków - Cracovia?! Pomorze - Solidarność! Poznań - Lech... Śląsk (śląsk, ruch, zagłębie s.) - GieKSa? Łódź - ŁKS Łódź Kielce / Bełchatów / Lubin - Zagłębie Lubin... -------------------- YNWA
|
|
|
|
09-04-2007 - 08:08
|
|
|
troch ju tu napisa ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 146 Doczy: 13-04-2006 Skd: Gdynia Uytkownik nr: 1,002 |
Londyn - West Ham
Liverpool - Liverpool FC Manchester - Manchester City Glasgow - Celtic Amsterdam - Ajax Madryt - Atletico Madryt Barcelona - FC Barcelona Sewilla - FC Sevilla Mediolan - Inter Rzym - AS Roma Turyn - Juventus Lizbona - Benfica Porto - FC Porto Monachium - Bayern Berlin - Hertha Bukareszt - Stauea Stambuł - Galatasaray Grecja - Panathinaikos Francja - Lyon Warszawa - Polonia Kraków - Cracovia Pomorze - Arka Poznań - Lech Śląsk (śląsk, ruch, zagłębie s.) - ?? Łódź - ŁKS Kielce / Bełchatów / Lubin - ?? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 07-09-2010 - 14:36 |