forum.liverpoolfc.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Dyskusja nt. kształtu forum
DRaco
post 12-07-2005 - 20:05
Post #1

czuje się jak u siebie

Grupa: Members
Użytkownik nr: 55

kilka moich post??w (i pomstowanie na admin??w w zwiÄ?zku z przenoszeniem post??w) wywo??a ma??Ä? dyskusje nt. gust??w co do kszta??tu forum.
holy prezentuje opinie, ??e forum ma byÄ? uporzÄ?dkowane tzn. sÄ? 2 tematy np:
- transfery zaklepane
- spekulacje

ja uwa??am, ??e to troche za ma??o
po pierwsze - nowy u??ytkownik musi przeczytaÄ? kilkana??cie/dziesiÄ?t post??w zanim dojdzie do ko??ca tematu
po drugie - pojawia sie temat Sissoko, Figo, Croucha - dlaczego dyskusje nt. tych transfer??w nie mogÄ? byc osobnymi wÄ?tkami na forum nota bene nazwanym Plotki Transferowe?

Czekam na wasze opinie

--------------------
Don't believe in everything you read...
Go to the top of the page

+Quote Post
Gość_lamf_*
post 12-07-2005 - 20:13
Post #2

Guests

CYTAT(DRaco @ Jul 12 2005, 10:05 PM)
kilka moich post??w (i pomstowanie na admin??w w zwiÄ?zku z przenoszeniem post??w) wywo??a ma??Ä? dyskusje nt. gust??w co do kszta??tu forum.
holy prezentuje opinie, ??e forum ma byÄ? uporzÄ?dkowane tzn. sÄ? 2 tematy np:
- transfery zaklepane
- spekulacje

ja uwa??am, ??e to troche za ma??o
po pierwsze - nowy u??ytkownik musi przeczytaÄ? kilkana??cie/dziesiÄ?t post??w zanim dojdzie do ko??ca tematu
po drugie - pojawia sie temat Sissoko, Figo, Croucha - dlaczego dyskusje nt. tych transfer??w nie mogÄ? byc osobnymi wÄ?tkami na forum nota bene nazwanym Plotki Transferowe?

Czekam na wasze opinie
*

Ano dlatego, ??e prawie nieuniknionym jest fakt, ??e w owych tematach dyskusja schodzi na jeszcze inne wÄ?tki i przez to robi siÄ? kolejne zamieszanie, co Ci zresztÄ? ju?? t??umaczy??em w innym temacie. ZresztÄ?, taki poglÄ?d stosujÄ? nie tylko ja i reszta 'grupy trzymajÄ?cej w??adzÄ?'. Przejrzyj jakiekolwiek du??e, szanujÄ?ce siÄ? forum sportowe - bo g????wnie takie odwiedzam - i zobaczysz dok??adnie to samo.

+Quote Post
karas
post 12-07-2005 - 20:28
Post #3

TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS

Grupa: Redakcja
Użytkownik nr: 15
GG: 405102

Dla mnie temat z cyklu "Wy??szo??Ä? ??wiÄ?t Wielkanocy nad Bo??ym Narodzeniem". Po co w og??le za??o??y??e?? ten temat? Dyskusja na temat kszta??tu forum - te?? chyba ju?? jest taki temat - Nowe forum made by Soprano. Tak??e i ten wÄ?tek nietrafiony DRaco...

Popieram w ca??ej rozciÄ?g??o??ci decyzje Holy`ego. ChoÄ? ca??y czas patrzÄ? mu uwa??nie na rÄ?czki wink.gif, to jednak muszÄ? powiedzieÄ?, ??e w sytuacji kryzysowej ??wietnie siÄ? z roli moda spisuje. I jestem ptrzekonany, ??e po powrocie Filipa forum bÄ?dzie funkcjonowa??o wzorowo.

Dla malkontent??w - polecam regulamin forum.

paka!

--------------------
Bill The Biggest
"The difference between Everton and the Queen Mary is that Everton carry more passengers!" Bill Shankly
HALF TIME ATHENS - FINAL 2007 - STILL BELIEVE

+Quote Post
smyku
post 12-07-2005 - 20:38
Post #4

Administrator vel Fiurer

Grupa: Admin
Użytkownik nr: 3
GG: 1829642

Draco - problem w tym ze po 3 postach dyskusja o Figo/ Crouchu etc itp zamyka sie, kilku jest za, kilku przeciw... dla mnie nie ma sensu zabawa w takie cos, a jak mam potem czytac 100-krotnie powtorzony post ze Figo jest taki i taki to sorry.

--------------------

Just as whoever Shankly managed would become the greatest club in World, It's my assertion that whichever club matches Rafa's ambition will become the greatest club in the world.

+Quote Post
DRaco
post 13-07-2005 - 07:57
Post #5

czuje się jak u siebie

Grupa: Members
Użytkownik nr: 55

CYTAT(holy @ Jul 12 2005, 11:13 PM)
Ano dlatego, ??e prawie nieuniknionym jest fakt, ??e w owych tematach dyskusja schodzi na jeszcze inne wÄ?tki i przez to robi siÄ? kolejne zamieszanie, co Ci zresztÄ? ju?? t??umaczy??em w innym temacie. ZresztÄ?, taki poglÄ?d stosujÄ? nie tylko ja i reszta 'grupy trzymajÄ?cej w??adzÄ?'. Przejrzyj jakiekolwiek du??e, szanujÄ?ce siÄ? forum sportowe - bo g????wnie takie odwiedzam - i zobaczysz dok??adnie to samo.
*

No w??asnie o to mi chodzi dyskusja nt. Figo trwa 5-6 post??w i koniec... Za??????my, ??e jest temat "transfer Figo" je??eli dyskusja jest ??ywa to temat jest "na topie" a jak nie - to spada.
Co do innych for??w - ja akurat trafia??em na fora mniej rygorystyczne np. Forum SI (wydawcy FM2005 i wczesniej CMa) i tam by??o tak, ??e dyskusje by??y mniej "sterowane".

poza tym je??eli chcecie "budowaÄ? spo??eczno??Ä?" wok???? tego forum to trzeba byÄ? bardziej otwartym na nowych user??w. A ja np. trafi??em na stare forum i kiedy chcia??em siÄ? w??Ä?czyÄ? do jakiej?? dyskusji to musia??em najpier przeczytaÄ? 5 stron starych post??w. Odechcia??o mi siÄ? po 2 wÄ?tkach...

Rozumiem, ??e mo??na ??Ä?czyÄ? posty typu "transfer Figo" i "czy figo jest dobry dla LFC?". Nie chodzi mi o kompletnÄ? dowolno??c a jedynie o trochÄ? wiekszÄ? r????norodno??Ä?.
Wg mnie ??atwiej siÄ? wtedy zorientowaÄ? i "nadÄ???yc" za dyskusja je??eli ktos np. nie jest na firum codziennie...
Ale to moja opinia...

--------------------
Don't believe in everything you read...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 10-09-2010 - 15:36
Design by: Power Board Skins & eBusiness Talk