![]() ![]() |
04-07-2005 - 09:43
|
|
![]() redakcja ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 110 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Słupca Użytkownik nr: 8 Tlen: - JID: - Skype: - |
Co sÄ?dzicie na temat ewentualnej zmiany klubu przez SG? je??li mia??by odej??Ä? to niech idzie ju?? do tej Hiszpanii, bo do Chelsea... to ja ju?? go tam znienawidzÄ?!
Ale bÄ?dzmy dobrej my??li ??e zostanie u nas! -------------------- |
|
|
|
04-07-2005 - 10:01
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 167 Dołączył: 01-07-2005 Skąd: Rzeszów Użytkownik nr: 1 |
Dla mnie Steven nie jest niezbÄ?dny! Mo??e kto?? mnie uznaÄ? za pomylonego, ale je??li go??Ä? chce zarabiaÄ? nie wiadomo jakie pieniÄ?dze na kt??re klub nie staÄ? i ma to zachwiaÄ? ca??ym bud??etem, to sprzedajmy go!
|
|
|
|
04-07-2005 - 10:05
|
|
![]() trochę już tu napisał ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 85 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Szczytno Użytkownik nr: 9 |
Wed??ug mnie te wszystkie gazety g??upoty gadajÄ? a Steven u nas zostanie. WÄ?tpie, ??eby zrobi?? on b??Ä?d Michaela Owena i poszed?? do Realu, gdzie ten sie marnuje a klub chce sie go pozbyc... a do Chelsea to raczej nie p??jdzie, mam takÄ? nadziejÄ?
-------------------- We are the Best because we F***ManUnited !!
Red is not a colour its a way of live !! |
|
|
|
04-07-2005 - 10:12
|
|
|
trochę już tu napisał ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 138 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Gdynia Użytkownik nr: 12 |
tez mi sie wydaje, ze zostanie
|
|
|
|
04-07-2005 - 10:31
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 532 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Wrocław Użytkownik nr: 14 GG: 6465196 |
Dlamnie te wszystkie gezty pisza bzury wÄ?tpie zeby Benitez klucil sie SG!! on jest nie do zastapienia ale jesli chce sciagnaÄ? Aimar do liverpoolu to potrzebuje pieniadze !!! SIVEN ZOSTAN MY CIBEI KOCHAMY!!!!YNWA
-------------------- ![]() |
|
|
|
04-07-2005 - 11:10
|
|
![]() trochę już tu napisał ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 141 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Słupca Użytkownik nr: 13 Tlen: GG: 5090474 |
W sumie nie mam szklanej kuli, ani jakichkolwiek innych atrybut??w do przepowiadania przysz??o??ci. Gazety te?? ich nie majÄ?. Jestem wrÄ?cz pewna, ??e przynajmniej po??owa z tych doniesie?? to stek ca??kowitych bzdur, kt??re majÄ? podwy??szyÄ? nak??ad danego pisma. To chyba taka zasada, ??e jak jedna gazeta co?? wymy??li - to druga, aby nie pozostaÄ? w tyle - te?? popisze siÄ? swojÄ? fantazjÄ?. Sceptycznie podchodzÄ? do tych ciÄ?gle nowych plotek i czekam na oficjalnÄ?, porzÄ?dnÄ? wiadomo??Ä?. Co nie znaczy oczywi??cie, ??e nie chcÄ? Steva. ChcÄ?, bo uwa??am, ??e jest nam potrzebny i pomocny, ale - jak to powiedzia?? jodmak - nie jest niezbÄ?dny, bo nikt nie jest niezastÄ?piony. To tyle z mojej jak??e skromnej (
-------------------- well, well, well you just can't tell well, well, well... my michelle! Guns N' Roses - My Michelle http://www.soniag.eblog.pl |
|
|
|
04-07-2005 - 11:24
|
|
![]() trochę już tu napisał ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 140 Dołączył: 03-07-2005 Skąd: Zamość vel Inverness Użytkownik nr: 4 |
wiecie jak cenny jest dla nas Gerrard, ile razy to on wygrywa?? dla nas mecze, my??le, ??e Benio zrobi wszystko by zosta?? u nas, nie mam pojÄ?cia jak wyglÄ?da?? by Liverpool bez Gerrarda, mam nadzieje, ??e zostanie z nami, bo bez niego jako?? THE REDS nie widze
-------------------- Nieregulaminowa sygnatura. Odsyłam do regulaminu forum.
suonik |
|
|
|
04-07-2005 - 12:28
|
|
![]() Super Organizator & Logistyk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 2,105 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Piekary Śląskie Użytkownik nr: 17 |
CYTAT(Czepik @ Jul 4 2005, 12:24 PM) Jakos ostatnio mu to nie szlo .... nie chce wnikac czym to bylo spowodowane ale powiele zdanie innych ze i bez niego sie obedziemy pokazal to chocby mecz z arsenalem co wcale nie znaczy ze chce sie go pozbyc chce kasy ?? real mu ja da ale szacunku tam mu nikt nie da bo zawodnicy przychodza tam tylko w celach marketingowych Sonia - absolutli rajt -------------------- ![]() |
|
|
|
04-07-2005 - 12:32
|
|
![]() redakcja ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 243 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Koronowo Użytkownik nr: 5 |
Ja z ca??ego serca chca??bym zeby steven zosta??, bo gdyby on odszed?? to kim bysmy go zastapili?Jest tylko Hamann zeby go zastapic a w razie kontuzji Alonso to kto by go zastapil?
-------------------- ![]() ^^^Sig made by me^^^ Jerzy Dudek - You'll Never Walk Alone!! |
|
|
|
04-07-2005 - 12:32
|
|
![]() One of the Men in Black ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 2,128 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Szubin Użytkownik nr: 18 |
CYTAT(jodmak @ Jul 4 2005, 12:01 PM) Dla mnie Steven nie jest niezbÄ?dny! Mo??e kto?? mnie uznaÄ? za pomylonego, ale je??li go??Ä? chce zarabiaÄ? nie wiadomo jakie pieniÄ?dze na kt??re klub nie staÄ? i ma to zachwiaÄ? ca??ym bud??etem, to sprzedajmy go! ja tam nie wiem...choc racje masz na pewno....jeden zawodnik mecz mo??e wygraÄ? ale ca??y sezon nie....jesli ju?? ma odej??Ä? to niech spada do realu...bo nie mo??emy oslabiaÄ? siÄ? i powiÄ?kszaÄ? szanse naszych przeciwik??w ligowych...ale jaja byby??y jakby by?? w realu...i nic tam nie osiagna?? a my mistrza i lm powtarzamy...hmmm rozmarzy??em sie troszeczke.... -------------------- ![]() |
|
|
|
04-07-2005 - 12:54
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 692 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Sokołów Podlaski Użytkownik nr: 20 |
Wiadomo, nie od dzi??, ze jest to podstawowy zawodnik naszej druzyny, legenda, najwieksze gwiazda itd. The Times poda??o, ze Gerrard jest rozczarowany ... atmosfera w klubie. To jakas paranoja. Najpierw mowi, ze chce zostac, ze jak on moze odejsc, a tu nagle mu sie nie podoba :/. Mam takie zdanie: im dluzej trwaja spekulacje, tym gorzej dla nas. Osobiscie sadze, ze jednak Steven odejdzie, ale obym sie myli??.
-------------------- You'll never walk alone!!!
Tu byl Morientes, ale gdzies odszedl ;)) |
|
|
|
04-07-2005 - 16:28
|
|
![]() pozjadał wszystkie rozumy ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 44 Dołączył: 04-07-2005 Użytkownik nr: 23 |
jakos nie wybrazam sobie bysmy mieli jakiegos zawodnika ktory by zastapil SG, szczegolnie pod wzgledem charakteru... watpie tez zebysmy kupili jakiegos bo na to sie nie zanosi, jesli Rafa pomysli to bedzie wiedzial ze SG MUSI zastac. A jesli przejdzie do Realu to bedzie dla mnie dramat... taki zawodnik a taki go***any klub... Pozdro.
|
|
|
|
| Gość_lamf_* |
04-07-2005 - 20:10
|
|
Guests |
Nigdy nie by??em specjalnie romantycznie nastawiony do ??wiata, ale
je??eli Steven Gerrard, pi??karz, kt??ry urodzi?? siÄ? w Liverpoolu, gra?? w Liverpoolu przez ca??Ä? swojÄ? karierÄ?, wielokrotnie powtarza??, ??e kocha Liverpool, po finale Ligi Mistrz??w, kiedy podni??s?? piÄ?ty Puchar Europy dla Liverpoolu m??wi??, i?? nie ma takiej si??y, kt??ra by go z LFC wyciÄ?gnÄ???a, a teraz uznaje, ??e je??li zarzÄ?d nie da mu podwy??ki, to jedzie na saksy lub do Londynu, to przepraszam bardzo, ale co?? tu jest nie tak! Rozumiem - gdyby SG przymiera?? g??odem nad Mersey, bo w klubie nie dostawa??by rozsÄ?dnej pensji, ale do jasnej cholery, on tu zarabia krocie! Biedny Gerrard poniekÄ?d sam siÄ? pozbawi?? argumentu, kt??ry powtarza?? przez ostatnie dwa lata - braku trofe??w - strzelajÄ?c bramkÄ? Milanowi i rozgrywajÄ?c znakomitÄ? partiÄ? w Stambule. Jednak Puchar Europy to dla kapitana The Reds, ulubie??ca wiÄ?kszo??ci kibic??w, za ma??o! Teraz zamarzy??a mu siÄ? ogromna pensja. Czy to jest w porzÄ?dku? Na pewno nie jest. Je??eli Gerrard nie zreflektuje siÄ? w porÄ? i nie podpisze kontraktu, kt??ry mu zaproponowa?? Benitez wraz z Parry'm, to nie jest to dla mnie materia?? na kapitana! On siÄ? mieni Scouserem?! Dobre sobie. Straci??em cierpliwo??Ä? do naszej ??semki. WidaÄ?, ??e wyra??nie chce odej??Ä?. Przykre jest to bardzo, ale c???? - jak napisa?? jodmak, jak napisa??a Sonia - nie ma ludzi niezastÄ?pionych. Tylko Gerrardowi siÄ? jakby zapomina ??e ani w Madrycie, ani w Londynie nie bÄ?dzie tak wielbiony jak tu, nad Mersey. A tego nie kupi nawet za kilkana??cie tysiÄ?cy funt??w wiÄ?cej w przeciÄ?gu jednego tygodnia. Ca??kowicie innÄ? kwestiÄ? jest to, czy znajdziemy w lecie ew. nastÄ?pcÄ? SG. W ko??cu by?? to pi??karz o niebagatelnym wp??ywie na naszÄ? grÄ?. Xabi mo??e i podaje tak samo, a nawet lepiej, ale waleczno??ciÄ? nie dor??wnuje niestety Gerrardowi w og??le. Pozostaje mieÄ? nadziejÄ?, ??e Rafa znajdzie warto??ciowego pomocnika na miejsce Stevena. Oby na Wyspach, nie P????wyspie |
|
|
|
04-07-2005 - 20:35
|
|
![]() TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 5,179 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Posen / Tarnowo Podgórne Użytkownik nr: 15 GG: 405102 |
Wiele smutnej prawdy bije z Twojego posta Barteczku... I innych r??wnie??. Ja wiem, ??e mo??na zmieniaÄ? kluby - spowszechnia??o to przecie?? na dobre... Ilu jest takich Maldinich na ??wiecie? To przykre, ??e wystarczy?? zaledwie miesiÄ?c z hakiem, ??eby naszemu kapitanowi zamiast ??renic ??wieci??y siÄ? teraz $ lub € w oczach...
Cz??owiek, kt??ry zosta?? w zesz??ym roku z nami, mimo nieciekawej na poczÄ?tku sytuacji, wielkiej niewiadomej w zespole, potem dru??ynÄ? trzebui??y kontuzje - m??g?? odej??Ä? znow w styczniu. Pozosta?? na Anfield. Zdoby?? puchar Ligi Mistrz??w. Kiedy ostatni raz Liverpool ??wiÄ?ci?? triumf w tych rozgrywkach - on mia?? 4 latka. Mo??e i ojciec chodzi??z nim ju??na Anfield, ale to on jako pierwszy wzni??s?? 25 maja 2005 roku puchar do g??ry! Mam na pulpicie w??a??nie ten moment - triumf i puchar w rÄ?kach Stiviego. I ten b??ysk w oku - VICTORIA! Po co zatem te puste s??owa, zwodzenie kibic??w, dzia??aczy...? Historia siÄ? powtarza? Ciekawe, czy Majkel ju?? znalaz?? chatkÄ? dla kumpla...? Kibice? Ci, kt??rzy tak ??piewali miÄ?dzy innymi w??a??nie jemu w przerwie fina??u YNWA? OlaÄ? ich! Biedny Stiwi... Taki "niedoceniany" w klubie, licho op??acany Ehh.. nie chce mi siÄ? pisaÄ?... szkoda s????w... P.S. A pamiÄ?tacie to zdjÄ?cie...? Hipokryta i ba??amuciciel! -------------------- Bill The Biggest
"The difference between Everton and the Queen Mary is that Everton carry more passengers!" Bill Shankly HALF TIME ATHENS - FINAL 2007 - STILL BELIEVE ![]() |
|
|
|
04-07-2005 - 22:20
|
|
![]() pozjadał wszystkie rozumy ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 46 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Wrocław Użytkownik nr: 25 GG: 2081581 |
Stevie. Zawodnik kt??ry m??wi?? wiele o przywiÄ?zaniu do klubu i o tym ??e nigdzie indziej nie bedzie czu?? sie tak wspaniale. I co z tego jak teraz pomachali mu kasÄ? przed oczami i juz klub i kibice sie nie liczÄ?. Chcia??bym ??eby z nami zosta??, ale je??li dla niego wa??nejsza jest kasa to mo??e bÄ?dzie lepiej jak odejdzie i zostawi miesce dla kogo?? kto bedzie gra?? ca??ym sercem dla zespo??u.
-------------------- You'll Never Walk Alone
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10-09-2010 - 13:42 |