![]() ![]() |
04-07-2005 - 09:34
|
|
![]() redakcja ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 243 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Koronowo Użytkownik nr: 5 |
Dzisiaj ma byÄ? jego prezentacja.... Co my??licie o tym zawodniku?
Ja sie ciesze ze zenden bedzie gra?? u nas, podoba mi sie jego styl Mam nadzieje ze pokaze sie jak z najlepszej strony. Pozdrowiam -------------------- ![]() ^^^Sig made by me^^^ Jerzy Dudek - You'll Never Walk Alone!! |
|
|
|
04-07-2005 - 09:41
|
|
![]() redakcja ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 110 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Słupca Użytkownik nr: 8 Tlen: - JID: - Skype: - |
Czy ja wiem czy by?? to dobry zakup? Mo??e i tak, bÄ?dziemy mieli zaplecze. A poza tym jak na razie to dobrze, ??e ktokolwiek przyszed??
-------------------- |
|
|
|
04-07-2005 - 09:58
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 167 Dołączył: 01-07-2005 Skąd: Rzeszów Użytkownik nr: 1 |
Ja tak naprawdÄ? nie wiem, co mam sÄ?dziÄ? o tym zawodniku. Gra?? kiedy?? w Barcelonie i tam zawi??d?? na ca??ej linii. Czy jest u nas potrzebny? Dobrze, ??e przyszed?? za darmo i to jest du??y plus.
Zobaczymy jak siÄ? sprawdzi, ale przyda siÄ? rywalizacja na lewym skrzydle |
|
|
|
04-07-2005 - 10:00
|
|
![]() trochę już tu napisał ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 85 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Szczytno Użytkownik nr: 9 |
CieszÄ? siÄ? z pozyskania tego zawodnika. Nie musi on graÄ? ca??ych meczy, ale przy kontuzjogennym Kewellu jest bardzo przydatny. Miejmy nadziejÄ?, ??e sie odrodzi i bÄ?dzie pokazywa?? zaskakujÄ?co wysokÄ? formÄ?
-------------------- We are the Best because we F***ManUnited !!
Red is not a colour its a way of live !! |
|
|
|
04-07-2005 - 11:09
|
|
![]() Administrator vel Fiurer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 4,919 Dołączył: 01-07-2005 Skąd: Pionki Użytkownik nr: 3 GG: 1829642 |
Ja rowniez goscia nie znam, tzn cos tam sie slyszalo, ale... jakos nie widze w nim wielkiego wzmocnienia, choc jak to Rafa mowil, potrzebni sa zawodnicy z doswiadczeniem w Premiership, no i zawsze moze byc "zapchajdziura" jak ktos bedzie kontuzjowany...
-------------------- ![]() Just as whoever Shankly managed would become the greatest club in World, It's my assertion that whichever club matches Rafa's ambition will become the greatest club in the world. |
|
|
|
04-07-2005 - 11:20
|
|
![]() trochę już tu napisał ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 140 Dołączył: 03-07-2005 Skąd: Zamość vel Inverness Użytkownik nr: 4 |
A ja chcia??em zapytaÄ? na jakiej on gra pozycji , lewa ,prawa , ??rodek ??
Zendena pamiÄ?tam jeszcze z M?? '98 i EURO 2000 , gra?? wtedy zajefajno , pamiÄ?tam jego bramki , mysle ,??e pozytek z niego bÄ?dzie , czas poka??e... -------------------- Nieregulaminowa sygnatura. Odsyłam do regulaminu forum.
suonik |
|
|
|
| Gość_lamf_* |
04-07-2005 - 11:41
|
|
Guests |
CYTAT(Czepik @ Jul 4 2005, 01:20 PM) Nominalnie jest to lewoskrzyd??owy, ale zdarza??o mu siÄ? ju?? w Boro graÄ? w ??rodku pomocy, za?? w reprezentacji gra?? wymiennie, choÄ?by na ostatnim Euro i czÄ?sto mo??na by??o go widzieÄ? r??wnie?? na prawej flance. Boudewijn jest jak dla mnie bardzo dobrym posuniÄ?ciem RB. Przede wszystkim nie musieli??my przelewaÄ? ??adnych sum na konto Boro. W zesz??ym sezonie prezentowa?? siÄ? na pewno lepiej od Kewella, jak teraz bÄ?dzie - zobaczymy. Ja mam nadziejÄ?, ??e przynajmniej Harry poczuje konkurencjÄ? i zn??w bÄ?dzie mu siÄ? chcia??o graÄ?. Mamy teraz dw??ch ca??kiem niez??ych lewych pomocnik??w. Jeszcze tylko SWP na prawÄ? i nasze skrzyd??a wreszcie powinny zaczÄ?Ä? funkcjonowaÄ? jak za dawnych lat... |
|
|
|
04-07-2005 - 11:46
|
|
![]() TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 5,172 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Posen / Tarnowo Podgórne Użytkownik nr: 15 GG: 405102 |
Dok??adnie Holy, uwa??am, ??e zatrudnienie Zendena to ??wietne posuniÄ?cie. OglÄ?da??em sporo mecz??w Premiership w ostatnim sezonie i musze powiedzieÄ?, ??e nie na darmo wybrano go w Middlesbrough graczem roku. Ch??opak jest niesamowicie szybki, a przy tym ??wietnie wyszkolony technicznie. I ZA DARMO! Poza tym jest wszechstronny i mimo ??e jego nominalna pozcja to lewe skrzyd??o, to z prawej strony na pewno gorzej nie bÄ?dzie gra?? - a tam w??a??nie mamy nie dziurÄ?, tylko wyrwÄ?! Bardzo siÄ? cieszÄ?, ??e do nas trafi??.
-------------------- Bill The Biggest
"The difference between Everton and the Queen Mary is that Everton carry more passengers!" Bill Shankly HALF TIME ATHENS - FINAL 2007 - STILL BELIEVE ![]() |
|
|
|
04-07-2005 - 12:21
|
|
![]() trochę już tu napisał ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 140 Dołączył: 03-07-2005 Skąd: Zamość vel Inverness Użytkownik nr: 4 |
no to jesli moze grac na lewej stronie, to nasza pomoc jest jak najbardziej dobra
-------------------- Nieregulaminowa sygnatura. Odsyłam do regulaminu forum.
suonik |
|
|
|
04-07-2005 - 13:12
|
|
![]() redakcja ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 243 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Koronowo Użytkownik nr: 5 |
To ja jeszcze chcia??by zeby wzmocni?? Benitto obro??ce, ale jakiegos dobrego! wtedy bysmy mogli walczyc o najwyzsze laury!
-------------------- ![]() ^^^Sig made by me^^^ Jerzy Dudek - You'll Never Walk Alone!! |
|
|
|
04-07-2005 - 17:09
|
|
|
redakcja ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 201 Dołączył: 04-07-2005 Użytkownik nr: 10 Skype: jack118170 |
Tradycyjnie czyli sceptycznie! Dlaczego? Po primo; jesli LFC ma byc wielki jak w latach 70-tych i 80-tych to potrzebni sa pilkarze z najwyzszej polki, a takim Zenden niestety nie jest. Po drugie primo; moim zdaniem jest juz troszke "zgrana plyta", choc akurat jego doswiadcznie miedzynarodowe w kilku ligach moze byc wielkim plusem. I po trzecie primo; mysle, ze poprzedni sezon mogl byc jego sezonem zyciowym, mam nadzieje, ze sie myle! Jak zwykle
pozdrawiam. -------------------- ... i kocham Go jak brata, ktorego nigdy nie mialem...by Yoda
|
|
|
|
05-07-2005 - 09:28
|
|
![]() Miodowy Mis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 3,151 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Szczecin Użytkownik nr: 36 Skype: gg nie podam.. kibice farsy |
balon nie wybrzydzaj bo z tych zakupionych teraz to z jakiejkolwiek polki jest tylko wlasnie Zenden!! reszta to totalny chlam i tyle nie oszukujmy sie bo nie trzeba.. Zenden jest dobry solidny i pracowity a stac go tez na fajerwerki wiec nie marudzcie.. ja sie bardzo ciesze ze nas wzmocnil.. na razie jako jedyny niestety..
-------------------- |
|
|
|
| Gość_Mlody_* |
05-07-2005 - 11:40
|
|
Guests |
Czy pi??karz roku niez??ego klubu Premiership, 28 letni (czyli idealny wiek dla pomocnoka) pozyskany ZA DARMO (!) mo??e byÄ? z??ym transferem?
ChylÄ? czo??a. W dodatku Bolo chce graÄ? dla nas a to te?? nie jest bez znaczenia. Obi??o mi siÄ? te?? o uszy ??e jest obuno??ny - dodatkowy plus dla niego. Teraz mamy Kewella potrafiÄ?cego graÄ? na co najmniej 3 pozycjach w tym na dw??ch r????nych stronach, Zendena kt??ry tak samo jak Kewell mo??e graÄ? zar??wno na lewej stronie jak i na prawej a do tego jeszcze na ??rodku i GarciÄ?, kt??ry w??a??ciwie jest kopiÄ? Kewella je??eli chodzi o pozycje na jakich mo??e graÄ?. Potrzebujemy tylko NOMINALNEGO, prawoskrzyd??owego, koniecznie PRAWON??NEGO (!) (SWP? marzenia), bo wszyscy nasi skrzyd??owi sÄ? "domy??lnie" lewono??ni i bÄ?dziemy mieli solidne skrzyd??a i ??adna kontuzja nie rozwali nam sk??Ä?du gdy?? zawsze bÄ?dzie kto?? na zmianÄ?. Generalnie mo??na powiedzieÄ? ??e kupujÄ?c Zendena pozyskali??my p????tora zawodnika - jednego lewoskrzyd??owego i "p????" prawego pomocnika (czy jak kto woli, lewego pomocnika i rezerwowego na prawÄ? stronÄ?). Dobry transfer. |
|
|
|
05-07-2005 - 12:09
|
|
|
redakcja ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 201 Dołączył: 04-07-2005 Użytkownik nr: 10 Skype: jack118170 |
CYTAT(kuba @ Jul 5 2005, 10:28 AM) balon nie wybrzydzaj bo z tych zakupionych teraz to z jakiejkolwiek polki jest tylko wlasnie Zenden!! reszta to totalny chlam i tyle nie oszukujmy sie bo nie trzeba.. Zenden jest dobry solidny i pracowity a stac go tez na fajerwerki wiec nie marudzcie.. ja sie bardzo ciesze ze nas wzmocnil.. na razie jako jedyny niestety.. "kuba" wybrzydzam bo takimi transferami Premierleague nie zawojujemy! A to, ze jest to narazie jedyny sprawdzony, uksztaltowany pilkarz, to nie podlega dyskusji.pozdrawiam. -------------------- ... i kocham Go jak brata, ktorego nigdy nie mialem...by Yoda
|
|
|
|
05-07-2005 - 13:44
|
|
![]() świeżak ![]() Grupa: Members Postów: 5 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Mysłowice Użytkownik nr: 62 |
Nie ma co wybrzydzaÄ?, Zenden jest ograny w Premiership, poza tym mo??e graÄ? zar??wno na lewej jak i prawej pomocy, a nawet w ??rodku. Jest nam potrzebny zawodnik, kt??ry od poczÄ?tku "bedzie czu?? grÄ?" i szybko wkomponuje siÄ? w dru??ynÄ?. Dobry transfer i dotego za darmo
-------------------- FC Liverpool, the power of history...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 07-09-2010 - 15:07 |