forum.liverpoolfc.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Bolo Zenden
Dudek
post 04-07-2005 - 09:34
Post #1

redakcja

Grupa: Members
Użytkownik nr: 5

Dzisiaj ma byÄ? jego prezentacja.... Co my??licie o tym zawodniku?

Ja sie ciesze ze zenden bedzie gra?? u nas, podoba mi sie jego styl biggrin.gif
Mam nadzieje ze pokaze sie jak z najlepszej strony.

Pozdrowiam smile.gif

--------------------
user posted image
^^^Sig made by me^^^

Jerzy Dudek - You'll Never Walk Alone!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Michael
post 04-07-2005 - 09:41
Post #2

redakcja

Użytkownik nr: 8
Tlen: -
JID: -

Czy ja wiem czy by?? to dobry zakup? Mo??e i tak, bÄ?dziemy mieli zaplecze. A poza tym jak na razie to dobrze, ??e ktokolwiek przyszed?? smile.gif

--------------------
YNWA FC Liverpool forever!

Tylko jedna jedyna, na zawsze!

+Quote Post
jodmak
post 04-07-2005 - 09:58
Post #3

Administrator

Grupa: Admin
Użytkownik nr: 1

Ja tak naprawdÄ? nie wiem, co mam sÄ?dziÄ? o tym zawodniku. Gra?? kiedy?? w Barcelonie i tam zawi??d?? na ca??ej linii. Czy jest u nas potrzebny? Dobrze, ??e przyszed?? za darmo i to jest du??y plus.

Zobaczymy jak siÄ? sprawdzi, ale przyda siÄ? rywalizacja na lewym skrzydle smile.gif

+Quote Post
Adi
post 04-07-2005 - 10:00
Post #4

trochę już tu napisał

Użytkownik nr: 9

CieszÄ? siÄ? z pozyskania tego zawodnika. Nie musi on graÄ? ca??ych meczy, ale przy kontuzjogennym Kewellu jest bardzo przydatny. Miejmy nadziejÄ?, ??e sie odrodzi i bÄ?dzie pokazywa?? zaskakujÄ?co wysokÄ? formÄ?

--------------------
We are the Best because we F***ManUnited !!

Red is not a colour its a way of live !!

+Quote Post
smyku
post 04-07-2005 - 11:09
Post #5

Administrator vel Fiurer

Grupa: Admin
Użytkownik nr: 3
GG: 1829642

Ja rowniez goscia nie znam, tzn cos tam sie slyszalo, ale... jakos nie widze w nim wielkiego wzmocnienia, choc jak to Rafa mowil, potrzebni sa zawodnicy z doswiadczeniem w Premiership, no i zawsze moze byc "zapchajdziura" jak ktos bedzie kontuzjowany...

--------------------

Just as whoever Shankly managed would become the greatest club in World, It's my assertion that whichever club matches Rafa's ambition will become the greatest club in the world.

+Quote Post
Czepik
post 04-07-2005 - 11:20
Post #6

trochę już tu napisał

Użytkownik nr: 4

A ja chcia??em zapytaÄ? na jakiej on gra pozycji , lewa ,prawa , ??rodek ??

Zendena pamiÄ?tam jeszcze z M?? '98 i EURO 2000 , gra?? wtedy zajefajno , pamiÄ?tam jego bramki , mysle ,??e pozytek z niego bÄ?dzie , czas poka??e...

--------------------
Nieregulaminowa sygnatura. Odsyłam do regulaminu forum.
suonik

+Quote Post
Gość_lamf_*
post 04-07-2005 - 11:41
Post #7

Guests

CYTAT(Czepik @ Jul 4 2005, 01:20 PM)
A ja chcia??em zapytaÄ? na jakiej on gra pozycji , lewa ,prawa , ??rodek ??

*

Nominalnie jest to lewoskrzyd??owy, ale zdarza??o mu siÄ? ju?? w Boro graÄ? w ??rodku pomocy, za?? w reprezentacji gra?? wymiennie, choÄ?by na ostatnim Euro i czÄ?sto mo??na by??o go widzieÄ? r??wnie?? na prawej flance.

Boudewijn jest jak dla mnie bardzo dobrym posuniÄ?ciem RB. Przede wszystkim nie musieli??my przelewaÄ? ??adnych sum na konto Boro. W zesz??ym sezonie prezentowa?? siÄ? na pewno lepiej od Kewella, jak teraz bÄ?dzie - zobaczymy. Ja mam nadziejÄ?, ??e przynajmniej Harry poczuje konkurencjÄ? i zn??w bÄ?dzie mu siÄ? chcia??o graÄ?. Mamy teraz dw??ch ca??kiem niez??ych lewych pomocnik??w. Jeszcze tylko SWP na prawÄ? i nasze skrzyd??a wreszcie powinny zaczÄ?Ä? funkcjonowaÄ? jak za dawnych lat...

+Quote Post
karas
post 04-07-2005 - 11:46
Post #8

TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS

Grupa: Redakcja
Użytkownik nr: 15
GG: 405102

Dok??adnie Holy, uwa??am, ??e zatrudnienie Zendena to ??wietne posuniÄ?cie. OglÄ?da??em sporo mecz??w Premiership w ostatnim sezonie i musze powiedzieÄ?, ??e nie na darmo wybrano go w Middlesbrough graczem roku. Ch??opak jest niesamowicie szybki, a przy tym ??wietnie wyszkolony technicznie. I ZA DARMO! Poza tym jest wszechstronny i mimo ??e jego nominalna pozcja to lewe skrzyd??o, to z prawej strony na pewno gorzej nie bÄ?dzie gra?? - a tam w??a??nie mamy nie dziurÄ?, tylko wyrwÄ?! Bardzo siÄ? cieszÄ?, ??e do nas trafi??.

--------------------
Bill The Biggest
"The difference between Everton and the Queen Mary is that Everton carry more passengers!" Bill Shankly
HALF TIME ATHENS - FINAL 2007 - STILL BELIEVE

+Quote Post
Czepik
post 04-07-2005 - 12:21
Post #9

trochę już tu napisał

Użytkownik nr: 4

no to jesli moze grac na lewej stronie, to nasza pomoc jest jak najbardziej dobra smile.gif Gerrard,Alonso,Garcia,Zenden - brzmi ciekawie smile.gif

--------------------
Nieregulaminowa sygnatura. Odsyłam do regulaminu forum.
suonik

+Quote Post
Dudek
post 04-07-2005 - 13:12
Post #10

redakcja

Użytkownik nr: 5

To ja jeszcze chcia??by zeby wzmocni?? Benitto obro??ce, ale jakiegos dobrego! wtedy bysmy mogli walczyc o najwyzsze laury!

--------------------
user posted image
^^^Sig made by me^^^

Jerzy Dudek - You'll Never Walk Alone!!

+Quote Post
balon
post 04-07-2005 - 17:09
Post #11

redakcja

Użytkownik nr: 10

Tradycyjnie czyli sceptycznie! Dlaczego? Po primo; jesli LFC ma byc wielki jak w latach 70-tych i 80-tych to potrzebni sa pilkarze z najwyzszej polki, a takim Zenden niestety nie jest. Po drugie primo; moim zdaniem jest juz troszke "zgrana plyta", choc akurat jego doswiadcznie miedzynarodowe w kilku ligach moze byc wielkim plusem. I po trzecie primo; mysle, ze poprzedni sezon mogl byc jego sezonem zyciowym, mam nadzieje, ze sie myle! Jak zwykle smile.gif zreszta!

pozdrawiam.

--------------------
... i kocham Go jak brata, ktorego nigdy nie mialem...by Yoda

+Quote Post
kuba
post 05-07-2005 - 09:28
Post #12

Miodowy Mis

Użytkownik nr: 36

balon nie wybrzydzaj bo z tych zakupionych teraz to z jakiejkolwiek polki jest tylko wlasnie Zenden!! reszta to totalny chlam i tyle nie oszukujmy sie bo nie trzeba.. Zenden jest dobry solidny i pracowity a stac go tez na fajerwerki wiec nie marudzcie.. ja sie bardzo ciesze ze nas wzmocnil.. na razie jako jedyny niestety..

--------------------

In Hodgson we trust!

+Quote Post
Gość_Mlody_*
post 05-07-2005 - 11:40
Post #13

Guests

Czy pi??karz roku niez??ego klubu Premiership, 28 letni (czyli idealny wiek dla pomocnoka) pozyskany ZA DARMO (!) mo??e byÄ? z??ym transferem?

ChylÄ? czo??a. W dodatku Bolo chce graÄ? dla nas a to te?? nie jest bez znaczenia. Obi??o mi siÄ? te?? o uszy ??e jest obuno??ny - dodatkowy plus dla niego. Teraz mamy Kewella potrafiÄ?cego graÄ? na co najmniej 3 pozycjach w tym na dw??ch r????nych stronach, Zendena kt??ry tak samo jak Kewell mo??e graÄ? zar??wno na lewej stronie jak i na prawej a do tego jeszcze na ??rodku i GarciÄ?, kt??ry w??a??ciwie jest kopiÄ? Kewella je??eli chodzi o pozycje na jakich mo??e graÄ?. Potrzebujemy tylko NOMINALNEGO, prawoskrzyd??owego, koniecznie PRAWON??NEGO (!) (SWP? marzenia), bo wszyscy nasi skrzyd??owi sÄ? "domy??lnie" lewono??ni i bÄ?dziemy mieli solidne skrzyd??a i ??adna kontuzja nie rozwali nam sk??Ä?du gdy?? zawsze bÄ?dzie kto?? na zmianÄ?.

Generalnie mo??na powiedzieÄ? ??e kupujÄ?c Zendena pozyskali??my p????tora zawodnika - jednego lewoskrzyd??owego i "p????" prawego pomocnika (czy jak kto woli, lewego pomocnika i rezerwowego na prawÄ? stronÄ?).

Dobry transfer.

+Quote Post
balon
post 05-07-2005 - 12:09
Post #14

redakcja

Użytkownik nr: 10

CYTAT(kuba @ Jul 5 2005, 10:28 AM)
balon nie wybrzydzaj bo z tych zakupionych teraz to z jakiejkolwiek polki jest tylko wlasnie Zenden!! reszta to totalny chlam i tyle nie oszukujmy sie bo nie trzeba.. Zenden jest dobry solidny i pracowity a stac go tez na fajerwerki wiec nie marudzcie.. ja sie bardzo ciesze ze nas wzmocnil.. na razie jako jedyny niestety..
*
"kuba" wybrzydzam bo takimi transferami Premierleague nie zawojujemy! A to, ze jest to narazie jedyny sprawdzony, uksztaltowany pilkarz, to nie podlega dyskusji.

pozdrawiam.

--------------------
... i kocham Go jak brata, ktorego nigdy nie mialem...by Yoda

+Quote Post
dominic
post 05-07-2005 - 13:44
Post #15

świeżak
*

Użytkownik nr: 62

Nie ma co wybrzydzaÄ?, Zenden jest ograny w Premiership, poza tym mo??e graÄ? zar??wno na lewej jak i prawej pomocy, a nawet w ??rodku. Jest nam potrzebny zawodnik, kt??ry od poczÄ?tku "bedzie czu?? grÄ?" i szybko wkomponuje siÄ? w dru??ynÄ?. Dobry transfer i dotego za darmo laugh.gif

--------------------
FC Liverpool, the power of history...

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 07-09-2010 - 15:07
Design by: Power Board Skins & eBusiness Talk