![]() ![]() |
28-11-2005 - 11:57
|
|
![]() TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 1,221 Doł±czył: 17-11-2005 Sk±d: Londek Użytkownik nr: 437 |
Tak ostatnio mnie naszlo i zaczalem sie zastanawiac nad naszym dobrym znajomym Gerrardem Houllierem....tyle, ze nowonarodzonym....jako skuteczny menadzer Olimpique Lyon.
Poczynania Lyonu zarowno w Lidze Francuskiej gdzie sa bezkonkurencyjni( w 16 meczach 40 punktow bez przegranej) jak i w Lidze Mistrzow gdzie zakoncza rozgrywki na 1 miejscu przed samym Realem Madryt(ktory zdolali gladko pokonac u siebie 3-0!!! ) moga nie tylko powodowac radosc u kibicow LFC ale rowniez moga sie okazac powodem do zazdrosci... To wszystko mozna jeszcze oslodzic tym, ze w lecie pozbyl sie on bezapelacyjnie najbardziej wyrozniajacego sie zawodnika OL ... niejakiego pana M.Essiena, ktory teraz skutecznie broni barw naszego rywala z Stamford Bridge ku uciesze Mourinho! Ciekaw jestem co Wy szanowni Kibice LFC sadzicie na ten temat.... ....usmiech na twarzach ...czy zaciskanie zebow....???? -------------------- ![]() Carra The Legend |
|
|
|
28-11-2005 - 12:23
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 490 Doł±czył: 05-07-2005 Sk±d: Ełk Użytkownik nr: 41 |
Pan HOULLIER potwierdził tylko,że jest dobrym trenerem znającym się na swym fachu i potrafiącym dalej toczyć passe zwycięstw LYONU zaczętą przez SANTINIEGO,a skuteczność w lidze i LM musze przyznać,że jest imponująca,nie zdziwie się jak LYON dojdzie do finału LM,a nawet wygra ten puchar,chciałbym tylko życzyć sobie aby w finale LIVERPOOL stanął na ich drodze,a wtedy emocji i pikanterii napewno nie zabraknie
-------------------- LIVERPOOL w moim sercu na wieki jest!!!!!!!!!YNWA
|
|
|
|
28-11-2005 - 12:59
|
|
![]() TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 1,221 Doł±czył: 17-11-2005 Sk±d: Londek Użytkownik nr: 437 |
dzieki ci kochana redAKCJO!
lar311 --> tu siÄ™ pracuje a nie opiernicza no chyba ĹĽe dziÄ™kujesz za coĹ› innego, np. za jakiĹ› porywajÄ…cy artykuĹ‚ tudzieĹĽ sensacyjnego newsa Ten post został edytowany przez kasia_tree: 28-11-2005 - 15:46 -------------------- ![]() Carra The Legend |
|
|
|
28-11-2005 - 15:19
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 476 Doł±czył: 05-07-2005 Sk±d: Ostróda Użytkownik nr: 49 |
no ja tam napoczątku myślałem żę to niemożliwe i pewnie jak większość śmiałem się z władz mistrza francji a tu takie zaskoczenie i to do tego patrząc przez pryzmat naszej gry i stylu Lyon jest w tym momeńcie dla nas nieosiagalny!!! Ja życze Hulierowi jak najlepiej bo pamiętam go jak bardzo przeżywał niepowodzenia liverpoolu i ile dał temu klubowi.
Niesty do liverpoolu zaczyna wracać dawno nie uĹĽywany przydomek: "NRDowcy z anfield" i to boli -------------------- Najszybszy sprint morientesa???... sprint na ławkę rezerwowych
|
|
|
|
28-11-2005 - 15:22
|
|
![]() redakcja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 420 Doł±czył: 16-07-2005 Sk±d: Atlantyda tudzież Kędzierzyn-KoĽle Użytkownik nr: 195 |
Niestety nigdy nie byłem i nie będę fanem talentu Gienka. Nie wierzę również w jego wielkie zdolności trenerskie. w LFC na początku także miewał się doskonale choćby wspomnieć sezon 2000/01. Wniosek ? Gienuś miał po prostu jeszcze zbyt mało czasu by narobić w Lyonie swój mały burdelik. Dwa, trzy lata i mistrzowie Francji będą prezentować równie mierny poziom co The Reds w trakice czwartego i piątego sezonu pod wodzą GH. Takie me zdanie...
-------------------- Those were the days...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Long Live The Queen ! And Fuck The Yankees ! |
|
|
|
28-11-2005 - 15:55
|
|
![]() Administrator vel Fiurer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 4,919 Doł±czył: 01-07-2005 Sk±d: Pionki Użytkownik nr: 3 GG: 1829642 |
jest znaczaca roznica miedzy LFC a Lyonem, otoz GH musial Liverpool przebudowywac, szukac wzmocniem i polepszac sklad, tam ma juz wszystko gotowe i bez grzebania ma znakomity team ktory trzeba zestawic jedynie. To jest przyczyna sukcesu tej druzyny, ktora moim zdaniem niedlugo nie bedzie juz tak blyszczec, bo Gienek nie wzmocni teamu a go oslabi transferami.
Ale i tak wdzieczny mu jestem za to co zdobyl -------------------- ![]() Just as whoever Shankly managed would become the greatest club in World, It's my assertion that whichever club matches Rafa's ambition will become the greatest club in the world. |
|
|
|
28-11-2005 - 16:13
|
|
QUOTE(lar311 @ Nov 28 2005, 12:59 PM) dzieki ci kochana redAKCJO! lar311 --> tu siÄ™ pracuje a nie opiernicza no chyba ĹĽe dziÄ™kujesz za coĹ› innego, np. za jakiĹ› porywajÄ…cy artykuĹ‚ tudzieĹĽ sensacyjnego newsa [right][snapback]10978[/snapback][/right] tak tak tak....podziekowania dla tych co ciezko pracuja , dzieki wam wielkie kochane admiki i redakcjo tez!!! a moderatorowi, ktĂłry odwaliĹ‚ tÄ™ całą czarnÄ… robotÄ™ to nie podziÄ™kujesz? Ten post został edytowany przez kasia_tree: 28-11-2005 - 16:22 -------------------- ![]() Carra The Legend |
|
|
|
28-11-2005 - 17:19
|
|
![]() trochę już tu napisał ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Doł±czył: 05-07-2005 Sk±d: Sławęcice/Wrocław Użytkownik nr: 84 GG: 3555631 |
A czego tu zazdrościc... szanuje Houlliera, bo jak by nie patrzeć w Liverpoolu sporo osiągnął wkońcu wygrał puchar UEFA... lecz jestem daleki by zazdrościc Olimpique tego trenera... jest dobry, ale Benitez jest lepszy... po za tym w Liverpoolu Houllier się wypalił... z sezonu na sezon szło mu coraz gorzej (licząc od sezonu ze zwycięstwem w UEFA). I gdyby został w The Reds to cięzko przewidziec jak by się dalej potoczyly losy klubu... zmiana trenera w Liverpoolu była nieunikniona... A i jak się okazało bardzo słuszna. wkońcu zwycięstwo w Lidze Miestrzów w pierwszym sezonie pracy i nie ma co ukrywac w drużynie, która nie rokowala wielkich nadzieji na to trofeum jest wielkim wyczynem trenerskim... oczywiscie pilkarze zrobili swoje, ale to Benitez robił takie roszady i stosowal takie zmiany (takze w finale LM), ze mi wlosy ne dębie stawały co on robi, a mimo tego zwycięzył...
wiec czego tu wiecej chciec... bo to chyba nienatruralne zazdroscic komus trenera mając w swoim klubie trenera, którey zdobył z tymn klubem najwazniesze trofeum w europie w poprzednim sezonie.... Jedyne co to ciesze się, że człowiekowi, który zrobil coś dobrego dla The Reds poszczęsciło sie w kolejnej pracy... zycze mu jak najlepiej (byleby z Liverpoolem nie wygrał -------------------- ![]() |
|
|
|
28-11-2005 - 18:01
|
|
QUOTE(lar311 @ Nov 28 2005, 04:13 PM) tak tak tak....podziekowania dla tych co ciezko pracuja , dzieki wam wielkie kochane admiki i redakcjo tez!!! a moderatorowi, który odwalił tę całą czarną robotę to nie podziękujesz? [right][snapback]10988[/snapback][/right] I moderatorowi i wszystkim moderatorom i moderatorkom tez dziekuje .....moderatorzy wszystkich website's laczcie sie!!!! I malkontentom tez juz dziekuje...! -------------------- ![]() Carra The Legend |
|
|
|
28-11-2005 - 18:09
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 309 Doł±czył: 05-07-2005 Sk±d: Gorzów Wielkopolski Użytkownik nr: 26 GG: 6829218 |
też sobie ponabijam co mi zalezy...., ale nie wiem, czy założyc do tego osobny temat...
ble n_t --> Ty to wiesz, ja to wiem no i jest juĹĽ nas dwoje dobra, koniec tych OT - takie nastaĹ‚y czasy, ĹĽe GorzĂłw o wszystkim decyduje Ten post został edytowany przez kasia_tree: 28-11-2005 - 18:46 |
|
|
|
28-11-2005 - 18:39
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 334 Doł±czył: 06-07-2005 Sk±d: Sochaczew/Wawa Użytkownik nr: 98 |
QUOTE(n_t @ Nov 28 2005, 06:09 PM) też sobie ponabijam co mi zalezy...., ale nie wiem, czy założyc do tego osobny temat... ble [right][snapback]10994[/snapback][/right] ja bym załozył osobny, tez bym z niego korzystał -------------------- ![]() |
|
|
|
28-11-2005 - 18:58
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 1,885 Doł±czył: 05-07-2005 Sk±d: Zielskobiała Użytkownik nr: 65 GG: 9136614 |
to ja sie wypowiem na temat i odpowiem, tj. postaram sie odpowiedziec na pytanie zawarte w temacie. ja bardzo lubie naszego ex. trenera i zycze mu jak najlepiej. podobal mi sie jego sposob na prowadzenie druzyny, jednakze przestal on przynosic efekty. dobrze sie stalo ze odszedl, bo raczej nic wielkiego w liverpoolu juz by nie zdzialal, choc brakuje mi jego stylu, czerwonego szalika i barwnych wypowiedzi. w liverpoolu zrobil duzo dobrego, ale tez nie obylo sie bez powaznych pomylek, ktore tylko wnosily balagan.
tyle ze juz nie ma o czym mowic, teraz jest trenerem olimpique lyon i ja mu zycze wszystkiego naj. czuje radosc czy zazdrosc ? powiem tak ulzylo mi gdy gdy zmienilismy trenera (bo dudek mial w koncu wyrownane szanse), ale wcale sie z tego nie cieszylam, a zazdrosc? to raczej obce mi uczucie. -------------------- At the end of my days take my ashes to Old Trafford and spread them around, and they won't win a match while I'm haunting the ground.
Trzeba marzyć tak, jakby się miało żyć cał± wieczno¶ć i żyć tak, jakby się miało umrzeć jutro. It's nice to be important but it's more important to be nice |
|
|
|
28-11-2005 - 19:06
|
|
![]() aDMin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 1,606 Doł±czył: 05-07-2005 Sk±d: Bydgoszcz/Siemce Użytkownik nr: 33 |
widzÄ™, ĹĽe potrzebna informacja dla nowych forumowiczĂłw i przypomnienie zasad tym starym:
1. proszÄ™ nie zaĹ›miecać forum durnymi tematami typu "prezent na MikoĹ‚ajki", "najseksowniejsze piĹ‚karskie poĹ›ladki" tudzieĹĽ "wyskoczyĹ‚ mi pryszcz na nosie", "w co siÄ™ ubrać na pierwszÄ… randkÄ™", "mama mnie nie kocha", "koledzy mnie bijÄ…, a dziewczyny nie chcÄ…" - takie bÄ™dÄ… bezwzglÄ™dnie usuwane! 2. proszÄ™ nie dublować tematĂłw - bÄ…dĹşcie Ĺ‚askawi sprawdzić czy ktoĹ› przed wami juĹĽ nie wpadĹ‚ na ten sam "genialny" pomysĹ‚ paniali? czy mam to napisać w kaĹĽdym temacie??? -------------------- RED is not a colour. RED is a way of life. so sit back and have a hysterical laugh... ![]() ![]() Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godno¶ciom osobistom! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 07-09-2010 - 14:57 |