forum.liverpoolfc.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> PUNKT "G"
Cythrawl
post 13-09-2005 - 07:01
Post #16

czuje się jak u siebie

Grupa: Members
Użytkownik nr: 68

Naukowcy twierdzÄ? ??e znajduje sie podobno punkt G jakie?? 2cm na tylnej ??cianie pochwy. Gdzie?? tak wyczyta??em.

Plotka g??osi natomiast ??e ka??da kobieta ma go w innym miejscu.

Kt??ra teoria jest prawdziwa?
Na to pytanie znajÄ? odpowied?? chyba tylko kobiety, kt??re prawdy nie ujawniajÄ? coby mÄ???czyznom zabawy nie psuÄ?smile.gif

--------------------
"Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami" - Seneka

"Myśl o rozwiązaniu, nie o problemie" - Zeddicus Zu'l Zorrander - Pierwszy Czarodziej Midlandów.

Jimmy Bradley's Irish Pub Najlepsze miejsce do oglądania meczów na żywo

"Everyone seems to know the score,
They've seen it all before,
They just know,
They're so sure,
That Liverpool's Gonna throw it away,
Gonna blow it away,
But I know they can play,...."
Go to the top of the page

+Quote Post
witek z atlantyd...
post 13-09-2005 - 07:23
Post #17

redakcja

Użytkownik nr: 195

Monika mo??e Ty popro?? ??eby Ci Yoda pom??g?? go poszukaÄ?, co ? laugh.gif Nie wiem tylko jak zareagowa??by na to Karasek, ale skoro to najwiÄ?ksi dwaj ziomale to chyba nie bÄ?dzie mia?? nic przeciwko laugh.gif

Co do senior Boczka to w pe??ni popieram apel Kasi_Tree i siÄ? do niego przy??Ä?czam aby zapobiec jakiejkolwiek krucjacie wymierzonej przeciwko temu jak??e prawemu i zacnemu cz??owiekowi. Boczek jest dla mnie osobi??cie wzorem cn??t, kt??rego szuka??em od wielu lat i teraz dziÄ?ki naszemu zlotowemu spotkaniu mogÄ? powiedzieÄ?, ??e przechodze g??Ä?bokÄ? metamorfozÄ? duchowÄ?, kt??ra stymulowana jest jeszcze naszymi rozmowami na gg. My??lÄ?, ??e po sylwestrze Boczek bÄ?dzie ju?? najwiÄ?kszym fanem morientesa a ja wstÄ?piÄ? do zakonu.....

--------------------
Those were the days...

Long Live The Queen ! And Fuck The Yankees !

+Quote Post
jodmak
post 13-09-2005 - 09:29
Post #18

Administrator

Grupa: Admin
Użytkownik nr: 1

Ja sie przyznam bez bicia, ??e wczoraj szuka??em i nie znalaz??em, ale wydaje mi sie, ??e punkt G jako taki nie istnieje a intensywno??Ä? dozna?? nie jest zwiÄ?zany z punktem jako takim a raczej nastrojem i innymi okoliczno??ciami....

ZresztÄ? poczytam w Cosmo to mo??e co?? wiÄ?cej wam powiem smile.gif

+Quote Post
yoda
post 13-09-2005 - 10:44
Post #19

TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS

Użytkownik nr: 235

Z praktycznego punktu widzenia....

Po wczorajszych poszukiwaniach stwierdzam kategorycznie, ??e punkt G istnieje...
Nie wiem, czy mogÄ? to opisaÄ?...najlepiej gdyby admin na??o??y?? na ten temat blokadÄ? wiekowÄ?.. wink.gif
WiÄ?c co to takiego, to czego szuka ka??dy facet, a kobieta gdy zostaje on dosiÄ?gniÄ?ty popada w exstazÄ?...
Ot??z jest to co?? w rodzaju male??kiego gruczo??u, przemieszczeajÄ?cego siÄ? w r????nych sferach "jej wnÄ?trza".
Facet tak??e mo??e go wyczuÄ? penetrujÄ?c najg??Ä?bsze zakamarki kobiecego cia??a...
...A teraz wszyscy ch??opcy rÄ?czki grzecznie na podusiÄ?...
...WiÄ?c punkt G istnieje...niestety do jego odnalezienia potrzebny jest odpowiedni "instrument..".... i technika... wink.gif cool.gif wink.gif
Amen.!

--------------------

+Quote Post
szpari
post 13-09-2005 - 11:06
Post #20

świeżak
*

Użytkownik nr: 274

wy to macie bajerke z tym pkt G mo??e jest moze go nie ma w koncu sa dwa wyjscia ale nie jest potrzebny zeby kobiecie bylo dobrze przeciez a co do Boczka to wam powiem ze on jest normalny nie puszcza sie z byle kim narazie szuka i wiem ze znajdzie i wtedy wam opowie a narazie czekajcie a co do antykoncepcji to jest powazna sprawa lepiej sie zabezpieczyc niz potem zalowac ...

--------------------
SPONSOR GENERALNY... DUREX!!!

Kibic ubliżający piłkarzom swojej drużyny to palant nie kibic WITEK

+Quote Post
quenterro
post 13-09-2005 - 11:20
Post #21

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 305

a moze u niektorych kobiet punkt g jest, ale poprostu nie dziala?!

+Quote Post
browar
post 13-09-2005 - 12:23
Post #22

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 98

to ja dla wszystkich zainteresowanych mam zdjecie obiektu tej dyskusji, to chyba rozwieje wszelkie wÄ?tpliwosci smile.gif
mi??ego ogladania biggrin.gif UWAGA od 18 lat!!
punkt "G"

--------------------
user posted image

+Quote Post
boczek
post 13-09-2005 - 12:45
Post #23

One of the Men in Black

Użytkownik nr: 18

CYTAT(witek z atlantydy @ Sep 13 2005, 09:23 AM)
Co do senior Boczka to w pe??ni popieram apel Kasi_Tree i siÄ? do niego przy??Ä?czam aby zapobiec jakiejkolwiek krucjacie wymierzonej przeciwko temu jak??e prawemu i zacnemu cz??owiekowi. Boczek jest dla mnie osobi??cie wzorem cn??t, kt??rego szuka??em od wielu lat i teraz dziÄ?ki naszemu zlotowemu spotkaniu mogÄ? powiedzieÄ?, ??e przechodze g??Ä?bokÄ? metamorfozÄ? duchowÄ?, kt??ra stymulowana jest jeszcze naszymi rozmowami na gg. My??lÄ?, ??e po sylwestrze Boczek bÄ?dzie ju?? najwiÄ?kszym fanem morientesa a ja wstÄ?piÄ? do zakonu.....
*

HEh no widzisz Witus jak ty czlowieka potrafisz zmienic, normalnie Morientes niech zgrzewke browara Ci postawi za to co zrobiles dla niego tongue.gif Wypijemy razem to na sylwka plus twoja dalsza krucjata smile.gif to mowie Ci ze juz sie boje, ze Morientes stanie sie moim idolem biggrin.gif biggrin.gif Oj to by bylo dopiero.. laugh.gif

CYTAT(yoda @ Sep 13 2005, 12:44 PM)
...A teraz wszyscy ch??opcy rÄ?czki grzecznie na podusiÄ?...
...WiÄ?c punkt G istnieje...niestety do jego odnalezienia potrzebny jest odpowiedni "instrument..".... i technika... wink.gif cool.gif wink.gif
Amen.!
*

Ja zawsze Yoda grzeczny ch??opczyk jestem nawet po tych twoich niemoralanych tongue.gif opowiesciach tongue.gif...Cos mi sie zdaje ze tam wpadne kiedys do Ciebie na zajecia praktyczne, notatki bedzie trzeba zrobic smile.gif wink.gif A to prawda ze instrument to normalnie musi dobrze graÄ?, bez niego ani rusz cool.gif laugh.gif

CYTAT(jodmak @ Sep 13 2005, 11:29 AM)
Ja sie przyznam bez bicia, ??e wczoraj szuka??em i nie znalaz??em!
*

Jodmak ty sie nic nie martw, mowie Ci pojedziemy do Yody wyjasni nam to i owo i bedziemy dzialac na najwyzszych obrotach tongue.gif tongue.gif

--------------------

+Quote Post
mak
post 13-09-2005 - 13:35
Post #24

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 19

Nie by??em na zlocie, ale nie wiem czy nie powinno byÄ? tematu pt. Boczek i kobiety. Po lekturze naszych kole??anek z forum i nie tylko twierdzÄ?, ??e mo??e byÄ? co?? na rzeczy, je??li chodzi o magnetyzm boczka. Mo??ecie m??wiÄ?, ??e nie widzia??em go w akcji...i tu sie pomylicie tongue.gif Ot???? moja 17-letnia siostra, kt??ra przeglÄ?da naszÄ? stronkÄ? i czyta komy pod newsami stwierdzi??a....uwaga, uwaga, ??e Boczek jest ??wietny i go uwielbia laugh.gif Boczku drogi nauczaj... bÄ?dÄ? Twoim pierwszym wiernym uczniem biggrin.gif

Pozdrawiam

--------------------
The first 90 minutes are the most important

+Quote Post
banan
post 13-09-2005 - 13:49
Post #25

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 20

Ja tez jak mak nie bylem na zlocie, ale naprawde musialo byc ciekawie biggrin.gif wzgledem tego punktu smile.gif ale wiecie za rok z checia przyjade i powiem Wam w sekrecie, ze czytalem jakis numer Cosmo i tak byly COSMO-TRIKI, wiec moze za rok sie na cos przydam smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

--------------------
You'll never walk alone!!!

Tu byl Morientes, ale gdzies odszedl ;))

+Quote Post
kasia_tree
post 13-09-2005 - 13:53
Post #26

aDMin

Użytkownik nr: 33

ehehehe, widaÄ? ??e u fan??w LFC wszystko jest odwrotnie ni?? u ludzi przeciÄ?tnych, bo to faceci czytajÄ? COSMO laugh.gif

no to ja oczekuje od naszych pan??w jakiego?? odczytu ze slajdami na minizlociku sylwestrowym biggrin.gif

--------------------
RED is not a colour. RED is a way of life.

so sit back and have a hysterical laugh...

Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom!

+Quote Post
Baja
post 13-09-2005 - 13:54
Post #27

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 100

CYTAT(banan @ Sep 13 2005, 03:49 PM)
Ja tez jak mak nie bylem na zlocie, ale naprawde musialo byc ciekawie biggrin.gif wzgledem tego punktu smile.gif ale wiecie za rok z checia przyjade i powiem Wam w sekrecie, ze czytalem jakis numer Cosmo i tak byly COSMO-TRIKI, wiec moze za rok sie na cos przydam smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
*

Tylko wiesz, bez najnowszego Cosmo to siÄ? nie pojawiaj, Jodmak by Ci tego nei wybaczy??smile.gif

+Quote Post
Baja
post 13-09-2005 - 13:58
Post #28

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 100

CYTAT(kasia_tree @ Sep 13 2005, 03:53 PM)
ehehehe, widaÄ? ??e u fan??w LFC wszystko jest odwrotnie ni?? u ludzi przeciÄ?tnych, bo to faceci czytajÄ? COSMO  laugh.gif

no to ja oczekuje od naszych pan??w jakiego?? odczytu ze slajdami na minizlociku sylwestrowym biggrin.gif
*

Kasiu po lekturze tego wspania??ego magazynu w pociÄ?gu w drodze powrotnej ze zlotu wszyscy jeste??my pod wra??eniem tej gazety...Cosmo triki sÄ? po prostu rewelacyjne:P

+Quote Post
banan
post 13-09-2005 - 14:02
Post #29

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 20

CYTAT(Baja @ Sep 13 2005, 03:54 PM)
Tylko wiesz, bez najnowszego Cosmo to siÄ? nie pojawiaj, Jodmak by Ci tego nei wybaczy??smile.gif
*

Hmm... No dobra jak przyjade to kupie Cosmo ... A tak na marginesie, to jesli Jodomak jest takim fanem Cosmopolitan to moze na urodziny sie zrzucimy i zaprenumerujemy mu ta gazete na rok ?? :> biggrin.gif:D:D

--------------------
You'll never walk alone!!!

Tu byl Morientes, ale gdzies odszedl ;))

+Quote Post
kasia_tree
post 13-09-2005 - 14:03
Post #30

aDMin

Użytkownik nr: 33

ehehehehehehe laugh.gif

dobre smile.gif ja siÄ? mogÄ? zrzuciÄ?, no problem smile.gif

--------------------
RED is not a colour. RED is a way of life.

so sit back and have a hysterical laugh...

Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom!

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 10-09-2010 - 15:28
Design by: Power Board Skins & eBusiness Talk