![]() ![]() |
13-09-2005 - 07:01
|
|
|
czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 543 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Warszawa - SIN CITY Użytkownik nr: 68 |
Naukowcy twierdzÄ? ??e znajduje sie podobno punkt G jakie?? 2cm na tylnej ??cianie pochwy. Gdzie?? tak wyczyta??em.
Plotka g??osi natomiast ??e ka??da kobieta ma go w innym miejscu. Kt??ra teoria jest prawdziwa? Na to pytanie znajÄ? odpowied?? chyba tylko kobiety, kt??re prawdy nie ujawniajÄ? coby mÄ???czyznom zabawy nie psuÄ? -------------------- "Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami" - Seneka
"Myśl o rozwiązaniu, nie o problemie" - Zeddicus Zu'l Zorrander - Pierwszy Czarodziej Midlandów. Jimmy Bradley's Irish Pub Najlepsze miejsce do oglądania meczów na żywo "Everyone seems to know the score, They've seen it all before, They just know, They're so sure, That Liverpool's Gonna throw it away, Gonna blow it away, But I know they can play,...." |
|
|
|
13-09-2005 - 07:23
|
|
![]() redakcja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 421 Dołączył: 16-07-2005 Skąd: Atlantyda tudzież Kędzierzyn-Koźle Użytkownik nr: 195 |
Monika mo??e Ty popro?? ??eby Ci Yoda pom??g?? go poszukaÄ?, co ?
Co do senior Boczka to w pe??ni popieram apel Kasi_Tree i siÄ? do niego przy??Ä?czam aby zapobiec jakiejkolwiek krucjacie wymierzonej przeciwko temu jak??e prawemu i zacnemu cz??owiekowi. Boczek jest dla mnie osobi??cie wzorem cn??t, kt??rego szuka??em od wielu lat i teraz dziÄ?ki naszemu zlotowemu spotkaniu mogÄ? powiedzieÄ?, ??e przechodze g??Ä?bokÄ? metamorfozÄ? duchowÄ?, kt??ra stymulowana jest jeszcze naszymi rozmowami na gg. My??lÄ?, ??e po sylwestrze Boczek bÄ?dzie ju?? najwiÄ?kszym fanem morientesa a ja wstÄ?piÄ? do zakonu..... -------------------- Those were the days...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Long Live The Queen ! And Fuck The Yankees ! |
|
|
|
13-09-2005 - 09:29
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 167 Dołączył: 01-07-2005 Skąd: Rzeszów Użytkownik nr: 1 |
Ja sie przyznam bez bicia, ??e wczoraj szuka??em i nie znalaz??em, ale wydaje mi sie, ??e punkt G jako taki nie istnieje a intensywno??Ä? dozna?? nie jest zwiÄ?zany z punktem jako takim a raczej nastrojem i innymi okoliczno??ciami....
ZresztÄ? poczytam w Cosmo to mo??e co?? wiÄ?cej wam powiem |
|
|
|
13-09-2005 - 10:44
|
|
![]() TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 2,337 Dołączył: 31-07-2005 Skąd: Stettin / Strzelce Kraj. Użytkownik nr: 235 Skype: yoda.mcallister |
Z praktycznego punktu widzenia....
Po wczorajszych poszukiwaniach stwierdzam kategorycznie, ??e punkt G istnieje... Nie wiem, czy mogÄ? to opisaÄ?...najlepiej gdyby admin na??o??y?? na ten temat blokadÄ? wiekowÄ?.. WiÄ?c co to takiego, to czego szuka ka??dy facet, a kobieta gdy zostaje on dosiÄ?gniÄ?ty popada w exstazÄ?... Ot??z jest to co?? w rodzaju male??kiego gruczo??u, przemieszczeajÄ?cego siÄ? w r????nych sferach "jej wnÄ?trza". Facet tak??e mo??e go wyczuÄ? penetrujÄ?c najg??Ä?bsze zakamarki kobiecego cia??a... ...A teraz wszyscy ch??opcy rÄ?czki grzecznie na podusiÄ?... ...WiÄ?c punkt G istnieje...niestety do jego odnalezienia potrzebny jest odpowiedni "instrument..".... i technika... Amen.! -------------------- ![]() |
|
|
|
13-09-2005 - 11:06
|
|
|
świeżak ![]() Grupa: Members Postów: 19 Dołączył: 12-08-2005 Skąd: Szubin Użytkownik nr: 274 |
wy to macie bajerke z tym pkt G mo??e jest moze go nie ma w koncu sa dwa wyjscia ale nie jest potrzebny zeby kobiecie bylo dobrze przeciez a co do Boczka to wam powiem ze on jest normalny nie puszcza sie z byle kim narazie szuka i wiem ze znajdzie i wtedy wam opowie a narazie czekajcie a co do antykoncepcji to jest powazna sprawa lepiej sie zabezpieczyc niz potem zalowac ...
-------------------- SPONSOR GENERALNY... DUREX!!!
Kibic ubliżający piłkarzom swojej drużyny to palant nie kibic WITEK |
|
|
|
13-09-2005 - 11:20
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 396 Dołączył: 26-08-2005 Skąd: poznan Użytkownik nr: 305 |
a moze u niektorych kobiet punkt g jest, ale poprostu nie dziala?!
|
|
|
|
13-09-2005 - 12:23
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 334 Dołączył: 06-07-2005 Skąd: Sochaczew/Wawa Użytkownik nr: 98 |
to ja dla wszystkich zainteresowanych mam zdjecie obiektu tej dyskusji, to chyba rozwieje wszelkie wÄ?tpliwosci
mi??ego ogladania punkt "G" -------------------- ![]() |
|
|
|
13-09-2005 - 12:45
|
|
![]() One of the Men in Black ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 2,128 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Szubin Użytkownik nr: 18 |
CYTAT(witek z atlantydy @ Sep 13 2005, 09:23 AM) Co do senior Boczka to w pe??ni popieram apel Kasi_Tree i siÄ? do niego przy??Ä?czam aby zapobiec jakiejkolwiek krucjacie wymierzonej przeciwko temu jak??e prawemu i zacnemu cz??owiekowi. Boczek jest dla mnie osobi??cie wzorem cn??t, kt??rego szuka??em od wielu lat i teraz dziÄ?ki naszemu zlotowemu spotkaniu mogÄ? powiedzieÄ?, ??e przechodze g??Ä?bokÄ? metamorfozÄ? duchowÄ?, kt??ra stymulowana jest jeszcze naszymi rozmowami na gg. My??lÄ?, ??e po sylwestrze Boczek bÄ?dzie ju?? najwiÄ?kszym fanem morientesa a ja wstÄ?piÄ? do zakonu..... HEh no widzisz Witus jak ty czlowieka potrafisz zmienic, normalnie Morientes niech zgrzewke browara Ci postawi za to co zrobiles dla niego CYTAT(yoda @ Sep 13 2005, 12:44 PM) ...A teraz wszyscy ch??opcy rÄ?czki grzecznie na podusiÄ?... ...WiÄ?c punkt G istnieje...niestety do jego odnalezienia potrzebny jest odpowiedni "instrument..".... i technika... Amen.! Ja zawsze Yoda grzeczny ch??opczyk jestem nawet po tych twoich niemoralanych CYTAT(jodmak @ Sep 13 2005, 11:29 AM) Jodmak ty sie nic nie martw, mowie Ci pojedziemy do Yody wyjasni nam to i owo i bedziemy dzialac na najwyzszych obrotach -------------------- ![]() |
|
|
|
13-09-2005 - 13:35
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 404 Dołączył: 04-07-2005 Użytkownik nr: 19 |
Nie by??em na zlocie, ale nie wiem czy nie powinno byÄ? tematu pt. Boczek i kobiety. Po lekturze naszych kole??anek z forum i nie tylko twierdzÄ?, ??e mo??e byÄ? co?? na rzeczy, je??li chodzi o magnetyzm boczka. Mo??ecie m??wiÄ?, ??e nie widzia??em go w akcji...i tu sie pomylicie
Pozdrawiam -------------------- The first 90 minutes are the most important
|
|
|
|
13-09-2005 - 13:49
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 692 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Sokołów Podlaski Użytkownik nr: 20 |
Ja tez jak mak nie bylem na zlocie, ale naprawde musialo byc ciekawie
-------------------- You'll never walk alone!!!
Tu byl Morientes, ale gdzies odszedl ;)) |
|
|
|
13-09-2005 - 13:53
|
|
![]() aDMin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 1,607 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Bydgoszcz/Siemce Użytkownik nr: 33 |
ehehehe, widaÄ? ??e u fan??w LFC wszystko jest odwrotnie ni?? u ludzi przeciÄ?tnych, bo to faceci czytajÄ? COSMO
no to ja oczekuje od naszych pan??w jakiego?? odczytu ze slajdami na minizlociku sylwestrowym -------------------- RED is not a colour. RED is a way of life. so sit back and have a hysterical laugh... ![]() ![]() Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom! |
|
|
|
13-09-2005 - 13:54
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 393 Dołączył: 06-07-2005 Skąd: Katowice Użytkownik nr: 100 |
CYTAT(banan @ Sep 13 2005, 03:49 PM) Ja tez jak mak nie bylem na zlocie, ale naprawde musialo byc ciekawie Tylko wiesz, bez najnowszego Cosmo to siÄ? nie pojawiaj, Jodmak by Ci tego nei wybaczy?? |
|
|
|
13-09-2005 - 13:58
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 393 Dołączył: 06-07-2005 Skąd: Katowice Użytkownik nr: 100 |
CYTAT(kasia_tree @ Sep 13 2005, 03:53 PM) ehehehe, widaÄ? ??e u fan??w LFC wszystko jest odwrotnie ni?? u ludzi przeciÄ?tnych, bo to faceci czytajÄ? COSMO no to ja oczekuje od naszych pan??w jakiego?? odczytu ze slajdami na minizlociku sylwestrowym Kasiu po lekturze tego wspania??ego magazynu w pociÄ?gu w drodze powrotnej ze zlotu wszyscy jeste??my pod wra??eniem tej gazety...Cosmo triki sÄ? po prostu rewelacyjne:P |
|
|
|
13-09-2005 - 14:02
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 692 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Sokołów Podlaski Użytkownik nr: 20 |
CYTAT(Baja @ Sep 13 2005, 03:54 PM) Hmm... No dobra jak przyjade to kupie Cosmo ... A tak na marginesie, to jesli Jodomak jest takim fanem Cosmopolitan to moze na urodziny sie zrzucimy i zaprenumerujemy mu ta gazete na rok ?? :> -------------------- You'll never walk alone!!!
Tu byl Morientes, ale gdzies odszedl ;)) |
|
|
|
13-09-2005 - 14:03
|
|
![]() aDMin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 1,607 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Bydgoszcz/Siemce Użytkownik nr: 33 |
ehehehehehehe
dobre -------------------- RED is not a colour. RED is a way of life. so sit back and have a hysterical laugh... ![]() ![]() Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10-09-2010 - 15:28 |