forum.liverpoolfc.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

7 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Gdzie jest obrońca?, czyli ogólnie o defensywie...
Soprano
post 30-08-2005 - 08:01
Post #1

stały bywalec

Grupa: Members
Użytkownik nr: 63

Juz jutro koniec okna transferowego a my wciaz jestesmy bez obro??cy. ??adnych doniesien o rozmowach w sprawie kupna defensora, to martwi.
Nie ma w sk??adzie zastepcy dla Samiego i Carry, na lewej stronie te?? ubogo.
Bo Josemi to dla mnie ??adne zabezpieczenie.
Jedynie lewa strona wyglÄ?da nie??le- reprezentant Anglii cool.gif Warnock, Traore no i ew. Riise.

Panie Parry niech pan skonczy juz tÄ? g??upia zabawe z Owen'em a sprowadzi nam dobrego CB.

Soprano

--------------------
In HODGSON we trust!
Go to the top of the page

+Quote Post
browar
post 30-08-2005 - 08:19
Post #2

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 98

Soprano a Bouma? przeciez by?? news ze Liverpool sie nim interesuje smile.gif

--------------------
user posted image

+Quote Post
witek z atlantyd...
post 30-08-2005 - 08:35
Post #3

redakcja

Użytkownik nr: 195

Dobrze trafiony temat Soprano bo ja powiem szczerze, ??e mnie ta ca??a sytuacja zaczyna ju?? mocno wkur....iaÄ?. Czekam na zakup obor??cy od poczÄ?tku zesz??ego sezonu a tu dupa. Co prawda by?? chwilÄ? Pelle ale ten raptem zagra?? dwa dobre meze a reszta do dupy i ju?? go nie ma. Czy Benitez nie widzi tego, ??e my potrzebujemy klasowego, solidnego ??rodkowego defensora ?? Bo je??li tak to chyba jest jedynÄ? osobÄ? kt??a tego nie widzi. Mi siÄ? ca??y czas marzy Kompany ale to nierealne... Mam nadziejÄ?, ??e te dwa dni co?? jednak przyniosÄ?.

--------------------
Those were the days...

Long Live The Queen ! And Fuck The Yankees !

+Quote Post
smyku
post 30-08-2005 - 09:26
Post #4

Administrator vel Fiurer

Grupa: Admin
Użytkownik nr: 3
GG: 1829642

Soprano - "Owenem" tongue.gif apostrof stawia sie po samog??osce a i to nie zawsze tongue.gif

Co do sprawy, to wyglada na to, ze Perrus cwelus upar?? siÄ? na Owenka i zrobi wszystko by go miec olewajac inne sprawy. Najnowszy news jakis tlumacze podaje, ze zaplacimy za niego 8 mln + zawodnik, czyli doladnie tyle ile dalismy Realowi... Jesli tak bedzie to kasa z Barosa pojdzie na napastnika, ktorych podobno nie potrzebujemy. Slowem, zaczyna tu byc cyrk i do tego marny.

--------------------

Just as whoever Shankly managed would become the greatest club in World, It's my assertion that whichever club matches Rafa's ambition will become the greatest club in the world.

+Quote Post
Pawe3
post 30-08-2005 - 09:27
Post #5

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 41

OWEN i tak ju?? jest dla nas praktycznie nie osiÄ?galny,wiÄ?c na co ten BENITEZ jeszcze czeka,trzeba zaczÄ?Ä? toczyÄ? powa??ne rozmowy w sprawie "klasowego"obro??cy,np. KOMPANY,ALEX,itp.

--------------------
LIVERPOOL w moim sercu na wieki jest!!!!!!!!!YNWA

+Quote Post
SZAFRAN
post 30-08-2005 - 09:45
Post #6

wie co jest grane

Użytkownik nr: 37
GG: 2420445

Zgadzam siÄ? mamy jeszcze 24 godziny i trzeba je wykorzystaÄ? ! Odpu??Ä?my sobie Owena i zacznijmy kupowaÄ? obro??cÄ? (najlepiej takiego, kt??ry m??g??by graÄ? te?? na prawej obronie)

Alex, Bouma, Kompany czy Gallas czemu nie ?

--------------------

+Quote Post
smyku
post 30-08-2005 - 09:52
Post #7

Administrator vel Fiurer

No i po Owenie biggrin.gif Poszedl do Srok, pozdro dla tych co go bronia, juz 2-gi raz na nas dupe wypial smile.gif A mial szanse wrocic, bo chielismy go pozyskac (co mnie sie nie podobalo), ale on widocznie znudzil sie Liverpoolem.

No to teraz Cisse juz chyba zostanie...ufff..... no i czekam na obronce i prawego skrzydlowego!!

--------------------

Just as whoever Shankly managed would become the greatest club in World, It's my assertion that whichever club matches Rafa's ambition will become the greatest club in the world.

+Quote Post
pico
post 30-08-2005 - 09:58
Post #8

KULTURALNI KIBICE

Użytkownik nr: 24

No piÄ?knie! Nie mamy ani Owena ani obo??cy. Do ko??ca okna pozosta??y godziny a p. Benitez tylko co chwile o??wiadcza kim jest zainteresowany. Dla mnie to on mo??e byÄ? zainteresowany i Ronaldinho, gdy?? wiem, ??e ten transfer nie dojdzie do skutku. Kim on siÄ? ju?? interesowa??? Conajmniej dziesiÄ?ciu obronc??w by??o w krÄ?gu jego zainteresowa??, lecz w sk??adzie nie mamy ??andego. ??enada.

Co?? mi siÄ? wydaje, ??e nie pozyskamy ju?? nikogo i bÄ?dziemy walczyÄ? o miejsca 4-6... Obym siÄ? myli??.

pozdrawiam

+Quote Post
qbapiasek
post 30-08-2005 - 10:22
Post #9

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 49

szkoda ??e nie bÄ?dzie owena ale dobre to ??e teraz benitez napewno nie sprzeda cisse smile.gif co do obroncy ciekawe co z tym kolem z psv wilfredem!!! Nie wiem ale ja w tym oknie bardzije czeka??em a skrzyd??owego ni?? na obro??ce, ale i ten by siÄ? przyda??

--------------------
Najszybszy sprint morientesa???... sprint na ławkę rezerwowych

+Quote Post
Soprano
post 30-08-2005 - 12:13
Post #10

stały bywalec

No to temat Owen'a (bÄ?de stawia?? apostrof gdzie mi siÄ? podoba cool.gif ) chyba przyciechnie, Cisse prawdopodobnie zostaje, mamy 34h na sprowadzenie obro??cy. Na stronie jest juz news o z??o??eniu oferty Parmie za Daniele Bonery (poprawcie news z FCL na LFC wink.gif ).
Jestem pewny ??e trafi na Afnield jaki?? obro??ca w ciÄ?gu tych 34h, bo inaczej byc nie moze.
A mo??e by tak Josemiego sprzedaÄ? ? wink.gif

Soprano

--------------------
In HODGSON we trust!

+Quote Post
qbapiasek
post 30-08-2005 - 12:19
Post #11

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 49

no nie wiem soprano czy to dobry pomys?? sprzedawaÄ? gracza kt??ry zaczyna graÄ? dobrze ale to by by??o w stylu beniteza wiÄ?c kto wie sad.gif ja nie wiem ale chyba lepiej by??oby pozyskaÄ? prawego pomocnika ni?? obro??ce!!!

--------------------
Najszybszy sprint morientesa???... sprint na ławkę rezerwowych

+Quote Post
SZAFRAN
post 30-08-2005 - 12:53
Post #12

wie co jest grane

Użytkownik nr: 37
GG: 2420445

CYTAT(Soprano @ Aug 30 2005, 02:13 PM)
A mo??e by tak Josemiego sprzedaÄ? ? wink.gif

Soprano
*

--> Soprano no to my mamy tÄ? obronÄ? wzmacniaÄ? czy os??abiaÄ? ?

Pozdrawiam

-----------------------
www.transfery.info

--------------------

+Quote Post
Soprano
post 30-08-2005 - 12:57
Post #13

stały bywalec

CYTAT(SZAFRAN @ Aug 30 2005, 01:53 PM)
--> Soprano no to my mamy tÄ? obronÄ? wzmacniaÄ? czy os??abiaÄ? ?

Pozdrawiam

-----------------------
www.transfery.info
*

No wed??ug mnie sprzedanie Josemiego to wzmocnienie obrony i nie ??e siÄ? nabijam tylko ca??kiem powaznie to pisze. Go??c jest dla mnie tak niepewny,??e zawsze jak akcja toczy sie jego strona boiska to ju?? widze gro??nÄ? sytuacje...

Soprano

--------------------
In HODGSON we trust!

+Quote Post
pico
post 30-08-2005 - 13:06
Post #14

KULTURALNI KIBICE

Użytkownik nr: 24

CYTAT(Soprano @ Aug 30 2005, 12:57 PM)
No wed??ug mnie sprzedanie Josemiego to wzmocnienie obrony i nie ??e siÄ? nabijam tylko ca??kiem powaznie to pisze. Go??c jest dla mnie tak niepewny,??e zawsze jak akcja toczy sie jego strona boiska to ju?? widze gro??nÄ? sytuacje...

Soprano
*

Zgadzam siÄ? w 100%. Dla mnie na prawej kr??luje Finnan. Josemi mo??e odej??Ä?, lecz znajÄ?c naszego mened??era, zostanie i bÄ?dzie gra??. patriotyzm...

pozdrawiam

+Quote Post
smyku
post 30-08-2005 - 13:20
Post #15

Administrator vel Fiurer

CYTAT(pico @ Aug 30 2005, 01:06 PM)
Zgadzam siÄ? w 100%. Dla mnie na prawej kr??luje Finnan. Josemi mo??e odej??Ä?, lecz znajÄ?c naszego mened??era, zostanie i bÄ?dzie gra??. patriotyzm...
pozdrawiam
*

Patriotyzm tez byl jak Nunek odszedl? Dajcie sobie siana z tym ze graja Hiszpanie zamiast lepszych nie-Hiszpanow. Do tego mozna jedynie El Smrodo zaliczyc, bo choc nic nie pokazuje ciagle wychodzi w pierwszym. A Finnan nie moze grac co mecz...tak jak inni zawodnicy. Josemi gra bo jest w skladzie i kiedy inni musza odpoczac on gra.

Jak nic nie bedzie pokazywal to jak Nunez - odejdzie, wiec nie widze problemu.

--------------------

+Quote Post

7 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 10-09-2010 - 15:30
Design by: Power Board Skins & eBusiness Talk