![]() ![]() |
13-08-2005 - 18:22
|
|
![]() redakcja ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 110 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Słupca Użytkownik nr: 8 Tlen: - JID: - Skype: - |
Po przeciÄ?tnej grze i dziwnej taktyce Beniteza, Liverpool zremisowa?? bezbramkowo w 1 kolejce z Boro. NastÄ?pnym meczem naszej dru??yny jest potyczka u siebie z Sunderlandem, kt??ry musia?? uzanÄ? wy??szo??Ä? Charltonu, przegrywajac 2-1. Zatem najbli??szy mecz The Reds muszÄ? zako??czyÄ? z 3 punktami. Stawiam na 4-0 dla naszych. A kto strzeli? Wszystko jedno....
-------------------- |
|
|
|
13-08-2005 - 18:35
|
|
|
trochę już tu napisał ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 156 Dołączył: 08-07-2005 Skąd: Rzeszów - miasto in plus Użytkownik nr: 141 GG: 6297556 |
No to jak z Charltonem przegrali to jest nadzieja, ze wygramy
|
|
|
|
13-08-2005 - 18:55
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 490 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Ełk Użytkownik nr: 41 |
Po meczu z BORO mam mieszane uczucia,ale z beniaminkiem to musimy wygraÄ?,to nasz obowiÄ?zek,nie wyobra??am sobie by LIVERPOOL w tej konfrontacji straci?? choÄ?by 2 pkt.
LIVERPOOL - Sunderland 3:0 Cisse,Gerrard Morientes -------------------- LIVERPOOL w moim sercu na wieki jest!!!!!!!!!YNWA
|
|
|
|
13-08-2005 - 18:56
|
|
![]() vel grafik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 1,169 Dołączył: 04-07-2005 Użytkownik nr: 21 |
Gdyby nie to, ??e gramy u siebie by??bym w stanie postawiÄ? zwyciÄ?stwo naszych rywali. ZnajÄ?c naszego trenera, postawi w roli "jednego" napastnika El Moro.
Wygramy zas??u??onym fuksem, po babolu bramkarza naszych go??ci. Chyba zacznÄ? wierzyÄ? w cuda, bo ten mecz bÄ?dzie jednym z nich... Liverpool - Sunderland 1:0 |
|
|
|
13-08-2005 - 19:25
|
|
![]() stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 778 Dołączył: 05-07-2005 Użytkownik nr: 63 |
CYTAT(Michael @ Aug 13 2005, 07:22 PM) Po przeciÄ?tnej grze i dziwnej taktyce Beniteza, Liverpool zremisowa?? bezbramkowo w 1 kolejce z Boro. NastÄ?pnym meczem naszej dru??yny jest potyczka u siebie z Sunderlandem, kt??ry musia?? uzanÄ? wy??szo??Ä? Charltonu, przegrywajac 2-1. Zatem najbli??szy mecz The Reds muszÄ? zako??czyÄ? z 3 punktami. Stawiam na 4-0 dla naszych. A kto strzeli? Wszystko jedno.... Charlton wygra?? 3-1 w dodatku od 55 minuty (1-1 wtedy by??o) go??cie grali w 10 tak wiec rozmiary porazki Sounderlandu tym bardziej zaskakuja. Soprano -------------------- In HODGSON we trust!
![]() |
|
|
|
13-08-2005 - 19:30
|
|
![]() Administrator vel Fiurer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 4,919 Dołączył: 01-07-2005 Skąd: Pionki Użytkownik nr: 3 GG: 1829642 |
przegramy 0-1 bo el pasztetos nie znajdzie drogi do bramki, ba nie dogoni toczÄ?cej siÄ? pilki a nikt inny go nie wyreczy.
Liverpool FC - Sunderland 0-1 A Benitez bedzie stawial na 4-5-k....-1 az nie znajdzie sie w strefie spadkowej. -------------------- ![]() Just as whoever Shankly managed would become the greatest club in World, It's my assertion that whichever club matches Rafa's ambition will become the greatest club in the world. |
|
|
|
13-08-2005 - 19:44
|
|
![]() TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 2,337 Dołączył: 31-07-2005 Skąd: Stettin / Strzelce Kraj. Użytkownik nr: 235 Skype: yoda.mcallister |
Mam wielki szacunek dla Beniteza za to co da?? nam po tylu latach posuchy w zesz??ym sezonie na arenie europejskiej. Ale do k*** nÄ?dzy p'ship to nie CL i tu gra siÄ? inaczej. My chcemy walki o tytu?? , ale napewno nie bedziemy emocjonowaÄ? siÄ? tym, czy do Chelsea stracimy 20 czy 30 punkt??w.
Nie da siÄ? graÄ? w lidze jednym miernym napastnikiem... Mam nadziejÄ?, ??e Benitez to zrozumie i w nastÄ?pnym meczu ustawi Pool "po ludzku"- z 2 napastnikami...je??li tak bÄ?dzie, to poradzimy sobie z jednym z kandydat??w do spadku raczej bez problemowo.. M??j typ 3-0 -------------------- ![]() |
|
|
|
13-08-2005 - 20:16
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 417 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Lublin Użytkownik nr: 42 GG: 8609364 |
Mam nadziejÄ?, ??e jeden mecz wystarczy Rafie za przyk??ad i nie bÄ?dzie upiera?? siÄ? przy 4-5-"przyÄ?miony" . LiczÄ? na 2 - 0 Cisse 2x. Oby tylko gra?? od 1 minuty.
-------------------- ![]() |
|
|
|
14-08-2005 - 06:30
|
|
![]() redakcja ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 110 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Słupca Użytkownik nr: 8 Tlen: - JID: - Skype: - |
smyku masz qrna racjÄ?, Benek zaczyna mnie wkurzaÄ?. Sorry Soprano - faktycznei by??o 3-1
-------------------- |
|
|
|
14-08-2005 - 07:41
|
|
![]() trochę już tu napisał ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 88 Dołączył: 22-07-2005 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 214 |
Rozumiem Beniteza ??e w zeszlym sezonie kiedy gralismy w LM 4-5-1 taka taktyka skutkowa??a bo raz mielismy tylko jednego napadziora(Barosa potem wr??ci?? Cisse ale nie mia?? szans ??eby zagrac ca??y mecz po ten kontuzji)a dwa gralismy z klubami z ktorymi nie mielismy szans gdybysmy zagrali otwartÄ? pi??ke!Teraz gram z ligowymi ??redniakami gdzie gdyby wczoraj by??a 2 naszych na napadzie to by by?? pogrom!Nasi rywale nie radzili sobie z naszymi atakami wogle ale nie mia?? ich kto wykancac bo jeden Moro to sami wiecie...Potem weszli Cisse i Baros a gra wyglÄ?da??a tak ??e Reina mecz sko??czy?? w 70 minucie(po kartce eghiogu widziano go w kawiarence stadionowej
-------------------- LIVERPOOL F.C-Nic dodać nic ująć poprostu THE BEST!
|
|
|
|
14-08-2005 - 08:28
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 404 Dołączył: 04-07-2005 Użytkownik nr: 19 |
CYTAT(smyku) przegramy 0-1 bo el pasztetos nie znajdzie drogi do bramki, ba nie dogoni toczÄ?cej siÄ? pilki a nikt inny go nie wyreczy. Liverpool FC - Sunderland 0-1 A Benitez bedzie stawial na 4-5-k....-1 az nie znajdzie sie w strefie spadkowej. Oj pieprzysz Smyku, pieprzysz... ?adnie swemu klubowi ??yczysz, nie ma co! CYTAT(yoda) Nie da siÄ? graÄ? w lidze jednym miernym napastnikiem... Masz racjÄ? Yoda. Miernym siÄ? nie da, ale jednym dobrym tak. Musze powiedzieÄ? szczerze, ??e mimo i?? nie jestem wrogiem 4-5-1, je??li tym jednym jest Cisse, to mam nadzieje, ??e zagra dw??ch. Z prostej przyczyny: je??li my bÄ?dziemy siÄ? baÄ? beniaminka grajÄ?c na w??asnym stadionie, to dla mnie jest to jaka?? odmiana czarnego humoru. Licze, ??e po??egnamy siÄ? z Moro w styczniu, a kasa znajdzie siÄ? na silnego Kuyta. Stawiam 2:0 dla naszych. -------------------- The first 90 minutes are the most important
|
|
|
|
14-08-2005 - 08:36
|
|
![]() Administrator vel Fiurer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 4,919 Dołączył: 01-07-2005 Skąd: Pionki Użytkownik nr: 3 GG: 1829642 |
a jak mam myslec, kiedy w meczu z rywalem ktorego bysmy rozjechali remisujemy? To tak jakby mistrz formu??y 1 - Schumacher przegra?? z KubicÄ?... To?? to parodia, Benek chce walczyÄ? o trofea w lidze? to z B??oro trzeba wygyrwac 2-3-4 do ZERA. Z czym do ludzi :/ A Moro jednak jest wieeeeelkÄ? pomy??kÄ?.
patrzy??em na mecz Portsmouth, Evertonu, Boltonu... jesli por??wnaÄ? szybko??Ä? gry, biegu el kaszany i kt??regokolwiek z graczy tamtych dru??yn, to niczym por??wnywanie parowozu do TGV... Mia?? ca??y okres przygotowawczy by wypracowaÄ? kondycjÄ?, ale widaÄ? on by chcia?? drapaÄ? siÄ? po dupie i czekaÄ?, a?? siÄ? wszyscy rozbiegnÄ? by m??c sobie strzeliÄ? do pustej bramki. -------------------- ![]() Just as whoever Shankly managed would become the greatest club in World, It's my assertion that whichever club matches Rafa's ambition will become the greatest club in the world. |
|
|
|
14-08-2005 - 09:06
|
|
|
pozjadał wszystkie rozumy ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 67 Dołączył: 12-07-2005 Użytkownik nr: 171 |
Obstawiam 4-0
Let's Go The Reds !!! |
|
|
|
14-08-2005 - 09:21
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 476 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Ostróda Użytkownik nr: 49 |
co racja to racja smyku nawet napastnicy evertonu grali lepiej od el smroda( mo??e na rezerwowego benta siÄ? zamienia bo kole?? nie??le wymiat?? jak tylko wszed?? ). A gdzie ci co mnie tak wyzywali po meczu z cska ??e to moro taki wspania??y. W nastÄ?pnym meczu powinnismy zagraÄ? dwoma napastnikami ale bez el kaszany a z cisse--baros i wtedy wygran.Ä? mamy w kieszeni innaczej to znowu remisik albo fuksem 1-0. A i na prawÄ? pomoc trzeba kogos szybko sprowadziÄ? bo garcia to gra ju?? kt??ry?? z koleji s??aby mecz
-------------------- Najszybszy sprint morientesa???... sprint na ławkę rezerwowych
|
|
|
|
14-08-2005 - 09:35
|
|
|
trochę już tu napisał ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 116 Dołączył: 05-07-2005 Użytkownik nr: 32 |
Ja na mecz z Sunderlandem mam dwa typy. Jesli zagramy taktykÄ? 4-5-1 to znowu bÄ?dzie 0-0. Jesli 4-4-2 to spokojnie rozjedziemy rywali. BÄ?dzie 3,4 do 0. Nasz sk??ad powinien wyglÄ?daÄ? tak: Reina-Warnock,Hyypia,Carra,Finnan-Risse,Xabi,Gerrard,Garcia-Cisse,Baros/Crouch. Je??li przed meczem z Sunderlandem zobacze mniej wiÄ?cej takie zestawienie nazwisk to bÄ?de bardzo spokojny. Benitez, pomy??l, to naprawdÄ? nie boli!!!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10-09-2010 - 14:33 |