![]() ![]() |
10-03-2010 - 12:43
|
|
![]() TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 5,172 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Posen / Tarnowo Podgórne Użytkownik nr: 15 GG: 405102 |
Jutro gramy z Lille w Lidze Europejskiej.
Brakowało słów po żenującym `przedstawieniu`, jakie nam zafundowali nasi zawodnicy w poniedziałek w meczu ligowym z Wigan. Wracamy jednak do Europy, pucharu pocieszenia, ale zawsze pucharu. Obawiam się, że bez odpowiedniego zmotywowania, może być jutro na Stadium Lille-Metropole kaszana... A że Benio `średnim` motywatorem delikatnie mówiąc jest - to wiemy wszyscy. Nie będziemy grać z byle kim - Lille, jako jedna z 6 ekip wciąż walczy o mistrzostwo Francji - na 11 kolejek przed końcem sezonu ma zaledwie 4 punkty straty do lidera z Bordeaux (choć Żyrondyści mają dwa spotkania zaległe) i zajmuje w Ligue 1 - 5 miejsce. Chłopaki muszą poprawić swoją grę, bo ja mam już dość człapiącego Gerrarda, dyskusji na boisku, braku jakiejkolwiek koncepcji... Gdzie ten pot, krew i łzy? Próżno szukać ich w lidze, udało się wygrać Unireą, teraz czas na mocniejszy zespół. Ktokolwiek by nie zagrał w czerwonej koszulce - chce zobaczyć zespół, który ma taki sam cel! Zwycięstwo! Ładnie się nakręciłem, a co będzie...? Pewnie to samo... ale wiara, kochani, wiara!!! -------------------- Bill The Biggest
"The difference between Everton and the Queen Mary is that Everton carry more passengers!" Bill Shankly HALF TIME ATHENS - FINAL 2007 - STILL BELIEVE ![]() |
|
|
|
10-03-2010 - 13:20
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 547 Dołączył: 12-11-2008 Skąd: Kielce Użytkownik nr: 20,228 GG: 967388 |
Jak z Lille Aqua nie wyjdzie w 1 skladzie to będzie dramat
-------------------- ![]() |
|
|
|
10-03-2010 - 14:33
|
|
![]() Samotny Jeździec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 451 Dołączył: 20-08-2006 Skąd: Łęczna Użytkownik nr: 2,826 |
przegramy ten mecz moze nie wysoko ale najprawdopodobniej Liverpool wyjedzie z niczym - po takim zaangazowaniu jakie ostatnio pokazali to szykuje się widowisko podobne do tego jakie mogliśmy ogladac z Florencji :/
- co d tej wiary - to wierze że teraz się mylę. -------------------- ![]() |
|
|
|
10-03-2010 - 15:51
|
|
![]() stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 720 Dołączył: 15-12-2006 Skąd: Konin Użytkownik nr: 4,348 |
Nie zapominajmy o tym, że nasz kochany menadżer jest specjalistą od Europejskich Pucharów...
-------------------- ![]() |
|
|
|
10-03-2010 - 15:56
|
|
![]() TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 5,172 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Posen / Tarnowo Podgórne Użytkownik nr: 15 GG: 405102 |
Nie zapominajmy o tym, że nasz kochany menadżer jest specjalistą od Europejskich Pucharów... Nie zapominamy! Lyon, Fiorentina... pamiętamy! -------------------- Bill The Biggest
"The difference between Everton and the Queen Mary is that Everton carry more passengers!" Bill Shankly HALF TIME ATHENS - FINAL 2007 - STILL BELIEVE ![]() |
|
|
|
10-03-2010 - 16:53
|
|
![]() wie co jest grane ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 252 Dołączył: 23-12-2008 Skąd: Podkarpacie Użytkownik nr: 20,744 GG: 7266244 |
Karas nie bądź złośliwy koledze chodziło może o lata poprzednie.
A tak na poważnie nie wie ktoś czy będą pokazywać na Polstat Futbol na którymś z dodatkowych kanałów. Myślę że się uporamy mimo wszytko z Francuzami. -------------------- By się podobać, musisz pozwolić, by ludzie którzy
wiedzą mniej od ciebie, objaśniali ci rzeczy, o których ty wiesz więcej od nich. Philip Chesterfield |
|
|
|
10-03-2010 - 17:13
|
|
![]() wie co jest grane ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 296 Dołączył: 19-08-2009 Skąd: KKS Użytkownik nr: 23,688 |
Karas nie bądź złośliwy koledze chodziło może o lata poprzednie. A tak na poważnie nie wie ktoś czy będą pokazywać na Polstat Futbol na którymś z dodatkowych kanałów. Myślę że się uporamy mimo wszytko z Francuzami. ta bedzie napewno, polsat pokazuje wszystkie mecze le a co do meczu to nie mysle o wyniku poprostu jutro usiade przed tv i go obejrze wierzac w zwyciestwo. -------------------- "Problem sędziów polega na tym, że znają zasady, lecz nie znają gry." Bill Shankly
|
|
|
|
11-03-2010 - 07:45
|
|
![]() Pascal i Machiavelli w jednym! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 3,732 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Siemianowice Śląskie Użytkownik nr: 28 |
Jedyne rozgrywki, w których jeszcze możemy w tym sezonie cokolwiek osiągnąć... Zapewne zagramy z nastawieniem, żeby nie stracić gola i strzelić coś z kontry. Oby się udało, choć już nawet nie bardzo jest na czym oprzeć nadzieję na sukces.
Byle jakoś doczłapać do finału w Hamburgu -------------------- Beside the Hillsborough Flame
I heard the Kopite mourning Why so many taken on that day Justice has never been done But the memory will carry on There'll be glory 'round the fields of Anfield Road SPIRIT OF SHANKLY SHARE LIVERPOOL FC |
|
|
|
11-03-2010 - 08:16
|
|
![]() wie co jest grane ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 183 Dołączył: 20-12-2009 Użytkownik nr: 26,619 |
Jeśli zagrają tak jak z Wigan to conajmniej 2-0 w tytke.
Mam nadzieje, że jednak się zepną, bo to tak na prawde nasza ostatnia przepustka do jakiegoś trofeum i awansu do LM w przyszłym sezonie. Patrząc realnie bramkowy remis byłby świetny, aha i trzeba przypilnować Gervinho. - a jednak kontuzja, jaaaak doobrze Lille 1-1 Liverpool - (Obraniak) , (Torres). |
|
|
|
11-03-2010 - 09:36
|
|
![]() stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 720 Dołączył: 15-12-2006 Skąd: Konin Użytkownik nr: 4,348 |
Nie zapominajmy o tym, że nasz kochany menadżer jest specjalistą od Europejskich Pucharów... Nie zapominamy! Lyon, Fiorentina... pamiętamy! To była ironia.... -------------------- ![]() |
|
|
|
11-03-2010 - 09:45
|
|
QUOTE (Mario) Byle jakoś doczłapać do finału w Hamburgu Odkąd jestem kibicem, nie mogę siędoczekać... zakończenia sezonu. Całe szczęście mamy Mistrzostwa Świata... QUOTE (Bodzio) To była ironia.... Ano... Yoda na szybko się zapakował do samolotu i aktualnie z Leszkiem podróżują z Lądka do Lille... Poproszę o info smsem, bo znów na piłkę dziś idę... W rewanżu z Unireą ja grałem, strzelałem i... nasi też... -------------------- Bill The Biggest
|
|
|
11-03-2010 - 09:54
|
|
![]() Pascal i Machiavelli w jednym! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 3,732 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Siemianowice Śląskie Użytkownik nr: 28 |
Odkąd jestem kibicem, nie mogę siędoczekać... zakończenia sezonu. Całe szczęście mamy Mistrzostwa Świata... Ja też chcę, żeby ten sezon się skończył. Nie mam jednak nic przeciwko temu, żeby skończył się 12 maja w Hamburgu Co do Mistrzostw Świata, to nie wiem czy to takie szczęście. Pół naszego składu wybiera się do Afryki i znowu początek sezonu będziemy mieli w dupie, bo pół drużyny rozpocznie przygotowania kilka tygodni później niż reszta. Wiem, że inne kluby też tak będą miały, ale jeśli znowu zaczniemy od słabych wyników, to mam wrażenie, że po raz kolejny będzie się to ciągnęło przez cały sezon i za rok możemy pisać dokładnie to samo... -------------------- Beside the Hillsborough Flame
I heard the Kopite mourning Why so many taken on that day Justice has never been done But the memory will carry on There'll be glory 'round the fields of Anfield Road SPIRIT OF SHANKLY SHARE LIVERPOOL FC |
|
|
|
11-03-2010 - 10:04
|
|
Te, czarnowidz, nie kracz. Do tego dorzuć jeszcze dalszy byt Yankesów, zwolnienie Benka i mamy cudny okres...
Będzie dobrze... A dzisiaj oby wkulać bramkę i jak najmniej stracić. -------------------- Bill The Biggest
|
|
|
11-03-2010 - 10:09
|
|
|
wie co jest grane ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 192 Dołączył: 23-03-2009 Skąd: Liverpool Użytkownik nr: 21,939 GG: 2107273 Skype: adamek4x4 |
Zasiade z wielkim niepokojem przed tv. Jesli zobacze powtorke z Wigan, podjade do Melwood i zrobie zamach na Rafe
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
|
11-03-2010 - 10:21
|
|
![]() wie co jest grane ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 200 Dołączył: 06-08-2008 Skąd: Starogard Gdański Użytkownik nr: 18,837 GG: 4502380 |
Gdzieś czytałem, że kibice Wisły spotkali się z piłkarzami i opierd*** ich za to jak grają i że się opiepszają, potem wiślacy zanotowali 9 zwycięstw z rzędu. Może to jest sposób?
Jeśli zagrają ambitnie i będą walczyć to wygramy, jeśli nie to boję się oglądać polską b-klasę w Lille... -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 07-09-2010 - 14:28 |