![]() ![]() |
08-12-2009 - 12:12
|
|
![]() TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 5,172 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Posen / Tarnowo Podgórne Użytkownik nr: 15 GG: 405102 |
No to żegnamy się Ligą Mistrzów w tym sezonie... Ostatni mecz z Firentiną, z którą wpierwszym meczy gładko polegliśmy.
Ciekawy jestem, czy szumne zapowiedzi Rafy o całym meczu Aquilaniego nie okażą się zasłoną dymną. No i jakiś epizod mam nadzieję zaliczy Ferduś, coby na Kanonierów się już lekko przygotować, bo w niedzielę... Szkoda że meczu w zasadzie nie o pietruchę, nie pokazuje eNka. Stawka jest, bo przecież Viola walczy o pierwsze miejsce w grupie: ![]() Bilans z Lyonem (bezpośrednich spotkań) mają identyczny, więc jest o co walczyć: w przypadku remisu (Lyon zapewne pokona Debreczyn) decydowac będzie różnica goli. Mecz pokażą dopiero po północy, ale kto to wytrzyma...? Ja tam licze, że nasi zaprezentują się godnie, ładnie pożegnają się z LM, a yoda, lechu, Bati i kto tam jeszcze na trybunach zasiądzie, będa klaskac i krzyczeć aż miło. Niech moc będzie z naszymi chłopakami! -------------------- Bill The Biggest
"The difference between Everton and the Queen Mary is that Everton carry more passengers!" Bill Shankly HALF TIME ATHENS - FINAL 2007 - STILL BELIEVE ![]() |
|
|
|
08-12-2009 - 12:57
|
|
![]() wie co jest grane ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 200 Dołączył: 06-08-2008 Skąd: Starogard Gdański Użytkownik nr: 18,837 GG: 4502380 |
Rafa potwierdził, że Aquilani zagra od początku w jutrzejszym meczu z Violą:)
Wreszcie zobaczymy naszego Makaroniarza #2 dłużej niż 15 minut. Niby mecz o pietruchę, ale Fiorentina walczy o pierwsze miejsca, szkoda, że enka nie puści tego meczu Odpocznie Insua, dobrze by było gdyby Carra i Masche też dostali wolne. Gerrard i Torres ewentualnie mogli by się w drugiej połowie pojawić, nie ma sensu ryzykować ich zdrowiem przed Arsenalem. Mam nadzieję, że nie zagra Spearing ani Darby za to Eccleston mile widziany właśnie kiedy jest losowanie LE? i czy możemy trafić na Everton -------------------- ![]() |
|
|
|
08-12-2009 - 13:12
|
|
![]() Pascal i Machiavelli w jednym! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 3,732 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Siemianowice Śląskie Użytkownik nr: 28 |
Torres być może znajdzie się na ławie. Rafa rozważa też możliwość wystawienia Cavalieriego... Najwyraźniej traktujemy to jako solidne przetarcie dla zmienników i rekonwalescentów. Ale chyba nic innego nam nie zostało.
Na trybunach będzie fajna atmosfera. Po gorącym przyjęciu we Florencji Kop w ramach podziękowania przygotowuje mozaikę dla kibiców Fiorentiny. Poza stadionem też pewnie będzie imprezowo. Potem tylko pozostaje nam czekać na losowanie Ligi Europejskiej -------------------- Beside the Hillsborough Flame
I heard the Kopite mourning Why so many taken on that day Justice has never been done But the memory will carry on There'll be glory 'round the fields of Anfield Road SPIRIT OF SHANKLY SHARE LIVERPOOL FC |
|
|
|
08-12-2009 - 13:53
|
|
![]() stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 880 Dołączył: 06-06-2009 Skąd: Rybnik Użytkownik nr: 22,767 |
00.15 retransmisja na n-ce.Z chęcia zobaczę makarona w akcji,więc trzeba będzie zarwać nockę.
|
|
|
|
08-12-2009 - 14:43
|
|
![]() TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 713 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Anfield Użytkownik nr: 43 GG: 3136044 Skype: lewik555 |
Torres być może znajdzie się na ławie. Rafa rozważa też możliwość wystawienia Cavalieriego... Najwyraźniej traktujemy to jako solidne przetarcie dla zmienników i rekonwalescentów. Ale chyba nic innego nam nie zostało. Na trybunach będzie fajna atmosfera. Po gorącym przyjęciu we Florencji Kop w ramach podziękowania przygotowuje mozaikę dla kibiców Fiorentiny. Poza stadionem też pewnie będzie imprezowo. Potem tylko pozostaje nam czekać na losowanie Ligi Europejskiej Ta mozaika (jesli powstanie - bo spora czesc kibicow juz w tej sprawie protestuje) odbije nam sie czkawka. Coraz wiecej glosow i dowodow na to, ze to 'gorace' przyjecie we Florencji, wcale nie mialo chwalic naszej chlubnej historii, tylko wydarzenia Heysel. Ultras Violi i Juve sie nienawidza i wykorzytali nas we wlasnej wojnie. Nie mogli tego zrobic w wprost, bo bylby skandal. Mozna znalezc w necie zdjecia na ktorych widac jak podczas ostatniego meczu Fiora-Juve pojawila sie koszulka Liverpoolu z napisem "Minus" i numerem 39. Oprocz tego ultrasi spiewaja 'we love Liverpool'. Nasz klub na oficjalce napisal o 30letniej przyjazni... pierwsze slysze. Otwarty list w tej sprawie napisali kibice Juve sugerujac, ze jesli dzialanie ultras naprawde nie nic wspolnego z Heysel, zebysmy razem z kibicami Violi oddali hold ofiarom tej tragedii przed meczem. Ciekawe czy wowczas ta 'przyjazn' wloskich ultras przetrwa. Poza tym jutro Kop ma protestowac przeciwko wlascicielom - mozaika skutecznie ukryje bannery itp. Co do meczu, to sklad najlepiej taki: Aquillani - Aquillani, Aquillani, Aquillani, Aquillani - Aquillani, Aquillani, Aquillani, Aquillani - Aquillani, Aquillani -------------------- "At a football club, there's a holy trinity - the players, the manager and the supporters. Directors don't come into it. They are only there to sign the cheques". - Bill Shankly
______________________________________ ![]() |
|
|
|
08-12-2009 - 14:56
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 526 Dołączył: 29-06-2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Użytkownik nr: 22,902 GG: 23401547 |
Wreszcie Aquilani zagra mam przeczucie że strzeli brame
To będzie trudny mecz ale uważam że powinniśmy wygrać bo przecież gramy na Anfield , i może znowu da nam kibicom LFC żłudna nadzieje na dobre miejsce w tym sezonie -------------------- |
|
|
|
08-12-2009 - 15:38
|
|
![]() TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 5,172 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Posen / Tarnowo Podgórne Użytkownik nr: 15 GG: 405102 |
Lewik, Ty zawsze jakieś teorii spiskowej dziejów się dopszukujesz...
ja tam jestem spokojny - będzie Yopda na trybunach, jak coś - pogodzi zwaśnione strony. Nawet jak swoich wysłanników Juve podeśle... Kiedy to losowanie Ligi Europejskiej? -------------------- Bill The Biggest
"The difference between Everton and the Queen Mary is that Everton carry more passengers!" Bill Shankly HALF TIME ATHENS - FINAL 2007 - STILL BELIEVE ![]() |
|
|
|
08-12-2009 - 15:48
|
|
![]() TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 713 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Anfield Użytkownik nr: 43 GG: 3136044 Skype: lewik555 |
Lewik, Ty zawsze jakieś teorii spiskowej dziejów się dopszukujesz... ja tam jestem spokojny - będzie Yopda na trybunach, jak coś - pogodzi zwaśnione strony. Nawet jak swoich wysłanników Juve podeśle... Kiedy to losowanie Ligi Europejskiej? Mimo wszystko wydaje mi sie, ze nawet jak ta mozaika powstanie, to w przeciwienstwie do innych, nie cale Kop bedzie ja trzymalo losowanko 18 grudnia -------------------- "At a football club, there's a holy trinity - the players, the manager and the supporters. Directors don't come into it. They are only there to sign the cheques". - Bill Shankly
|
|
|
08-12-2009 - 17:08
|
|
![]() KULTURALNI KIBICE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 2,085 Dołączył: 03-08-2005 Skąd: Siemianowice Śląskie Użytkownik nr: 244 GG: 3795396 |
Mam nadzieję, że parę piwek w pięknej Florencji nie spowoduje żadnych konszachtów ze stroną włoską i mozaika poleci w przysłowiowe 'pizdu". Wynik?
![]() się nie udało, to może chociaż 3-0 u siebie. Choć raz bym chciał w typerze dokładny wynik LFC trafić -------------------- "Mówiła: myśl, szanuj matkę, spełniaj marzenia, kochaj życie jak wariat, wal w pysk jeśli trzeba, podpal świat dla tej jednej - spal w cholerę, słuchaj serca - dni na ziemi nie mamy za wiele".
|
|
|
|
08-12-2009 - 19:38
|
|
![]() stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 906 Dołączył: 07-07-2005 Skąd: Tychy Użytkownik nr: 110 GG: 7041619 |
a jak Debreczyn wygra z Lyonem a my z Florentiną?
-------------------- |
|
|
|
08-12-2009 - 19:40
|
|
|
stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 1,785 Dołączył: 08-05-2008 Użytkownik nr: 16,315 |
licza sie bezposrednie mecze....
a opdnosnie kontuzji: Kuszczak Park Fletcher Carrick Evra Nani Scholes Anderson Gibson Welbeck Owen united na dzisiaj w obronie -------------------- CYTAT Teraz kiedy REGULARNIE zajmujemy miejsce na pudle, zajmujemy 2 miejsce i jako pierwszy klub w historii z największą liczbą goli i najmniejszą liczbą porażek w lidze - nie wygrywamy mistrzostwa - to "to jest nic". Keep Rafa At Pool |
|
|
|
08-12-2009 - 19:51
|
|
![]() trochę już tu napisał ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 100 Dołączył: 04-08-2009 Skąd: Strzelce Krajeńskie sialalala hej Użytkownik nr: 23,362 GG: 7936794 |
ja bym się tam obrony united nie czepiał. w mniej więcej takim zestawieniu poradziliście sobie z WHU. więc nie ma problemu. na razie. ;P
A co do meczu. typuję 1-1 -------------------- WE MUST BELIEVE! |
|
|
|
08-12-2009 - 21:52
|
|
![]() Samotny Jeździec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 451 Dołączył: 20-08-2006 Skąd: Łęczna Użytkownik nr: 2,826 |
Powiem wam oglądałem dzis mecz OM z Realem - i szczerze mówiąc - nienawidzac jak jasna cholera tego pudelka Ronaldo przyznam jest jednak zajebisty. Pokazał klase więcej niż światową a najbardziej zwraca uwagę swoim opanowaniem przy piłce.
-------------------- ![]() |
|
|
|
08-12-2009 - 22:16
|
|
![]() stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 906 Dołączył: 07-07-2005 Skąd: Tychy Użytkownik nr: 110 GG: 7041619 |
licza sie bezposrednie mecze.... a opdnosnie kontuzji: Kuszczak Park Fletcher Carrick Evra Nani Scholes Anderson Gibson Welbeck Owen united na dzisiaj w obronie jak to się mówi najlepszą obroną jest atak -------------------- |
|
|
|
09-12-2009 - 08:11
|
|
Mam nadzieję, że parę piwek w pięknej Florencji nie spowoduje żadnych konszachtów ze stroną włoską i mozaika poleci w przysłowiowe 'pizdu". mozaika odwolana -------------------- "At a football club, there's a holy trinity - the players, the manager and the supporters. Directors don't come into it. They are only there to sign the cheques". - Bill Shankly
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 07-09-2010 - 14:55 |